Skjult Sannhet’s Blog


Var 9/11 innside jobb?
august 18, 2008, 1:41 am
Filed under: 9/11 | Stikkord: , , , ,

460 militants, 22 soldater drept i nærheten av afghanske grensen: Pakistan: Mer enn 3000 væpnede militants, de fleste av dem utlendinger, er å ta del i sammenstøtene i den problemfylte Bajaur stammeledere regionen, sa Rehman Malik, statsministerens rådgiver på indre forhold.

Musharraf Angi for å frasi seg i dager, embetsmenn hevder: Stilt overfor desertions av hans politiske støttespillere og foruroligende nøytralitet av de pakistanske militære, president Pervez Musharraf i Pakistan er ventet å frasi seg i de neste dagene heller enn ansikt anklage, pakistanske politikere og vestlige diplomater sa torsdag.

Musharraf sier Avgangen rapportene er rykter: Mr Musharraf’s talsmann Rashid Qureshi dømt «skadelig» vestlige media rapporter om at han ville stå nedover, men allierte og embetsmenn fra avgjørelse koalisjonen både antydet at han vurderer sin avskjedsansøkning.

Musharraf søker immunitet: Pakistans president Pervez Musharraf er klar til å frasi seg heller enn ansikt anklage men søker immunitet fra rettsforfølgelse, og avtalen på et trygt sted å bo, koalisjonsregjeringen embetsmenn sa på fredag.

36 «Taliban» Drept: NATO: Western okkupasjon styrker har drept mer enn 36 opprørere i en serie av clashes og airstrikes i det sørlige Afghanistan, koalisjonen sa i dag. En militant angrep på NATO-patrulje drept to allianse, loccupation tropper.

4 afghansk politi drept – Oppsummering: Taliban militants overran et distrikt i det sørlige Afghanistan fredag etter fire politimenn ble drept i et vindkast i samme region, funksjonærer sa.

Afghanske vindkast dreper 3 tropper: US utgjør størstedelen av yrke kraft

Taliban-opprørere fange bydel i det sentrale Afghanistan: Taliban militants på fredag fanget Nawah bydel i det sentrale Afghanistan i Ghazni-provinsen etter at dagene rundt, sa en offisiell.

Sikkerhet frykt paralyze Kabul: – Det pleide å ta Esmazari 15 minutter å krysse byen i hans bleknet sennep-farget Corolla. Men politiet nedleggelse av nesten halvparten av Kabul store veier, som svar på et spate av selvmord bombeangrepene som dratt over hovedstad i de siste månedene, betyr det i dag Esmazari’s taxi bruker en hel time på å gjøre samme turen.

Etiopisk okkupasjon tropper drepe 20 Somalis: Etiopiske soldater har drept 20 somali sivile under flytting fra sine baser i sør Mogadishu til den sørvestlige byen Baidoa.

Seks drept som etiopisk okkupasjon tropper brann på minibuss i Somalia: Seks sivile ble drept og fire såret da etiopiske okkupasjon tropper åpnet tente på en minibuss like sør for dette somali hovedstad, vitner sa torsdag.

Georgia leder skiltene ceasefire avtale: Den georgiske presidenten sa: «Vi vil aldri, noensinne overgi, gi avkall på vår frihet og territorium, vil vi definitivt bli kvitt disse IL for godt. Jeg er helt overbevist om det.» Rice, også sett på nyhetene konferansen, sa russiske styrker skal nå forlate georgisk territorium.

Georgian President: Russisk barbarians avbildes invasjon, okkupasjon av måneder: georgiske President Mikhail Saakashvili sa fredag han signert en våpenhvile avtale som pålegger russiske tropper til å trekke fra hans land, ringer russerne barbarians som hadde vært plotting av månedene for å invadere og okkupere hans landets suverent jord.

Mikheil Saakashvili: War Criminal: En politiker er arroganse årsaker Untold menneskelig lidelse

USAs krav russiske tropper forlater Georgia? «Vår viktigste oppgave i dag er den umiddelbare og ordnet tilbaketrekning av russiske væpnede styrkene og avkastningen av disse styrkene til Russland,» Rice fortalte journalistene etter forhandlinger med Georgian President Mikheil Saakashvili. «Russiske styrkene må forlate Georgia samtidig, sa hun. «Dette er ikke lenger 1968.»

US Hykleri: Bush accuses Russland for «mobbing»: Den amerikanske presidenten, sett fra Det hvite hus, sa suverenitet og territorielle integriteten til Georgia må bli respektert.

Russisk tanker om Georgia-konflikten: «Jeg var en pro-vestlig mann, men nå har jeg sett den virkelige møte med vestlige land mot Russland – doble standarder og hykleri.»

Russland forteller Vesten for å «glemme» Georgian regelen i enklaver: Russland posisjonert seg i går som utvetydig vinner i sin korte krigen med Georgia, med sin utenriksminister om at verden kunne «tenke» georgisk kontroll av to separatistiske enklaver.

USAs krav Russland sikrer Georgian port tilgang: A senior US utsending fortalte Reuters i et intervju at Moskva må slutte, dens fredsbevarende rolle i Kaukasus etter Fasader med separatists i Georgia’s opprører regioner.

Sannheten om Georgia blir sensurert igjen på TV? Sannheten om Georgia blir sensurert igjen på TV. En journalist gjør en sammenligning av den amerikanske reaksjonen til 911 for Russlands reaksjon til Georgian angrep og satellitt-feed faller av i midten av hans spørsmål. TV er sensurert hver dag og hver time, men noen ganger er det sensur er vanlig å se.

USA, Israel forlot Georgia blant storm «: Hassan Nasrallah:: Hizbollah-leder sier Georgia er svikt i Ossetia er en lærdom for dem som går på blind eventyr med den amerikanske og israelske støtte.

Lavrov erstatte tur til Warszawa over amerikanske rakett-avtale: Officials sa avtale inkludert en amerikansk erklæringen at det skal hjelpe Polen militært i tilfelle av en trussel fra et tredje land, og at den ville etablere en permanent amerikansk base på polsk jord i en symbolsk handling som understreker Alliansen.

Russisk generelle sier Polen en kjernefysisk ‘mål’: Polen har gjort seg selv en kjernefysisk mål for Russlands militære av fiendtlig elementer av en amerikansk anti-rakett system, en eldre russisk general advart.

«Timing av rakett avtale røper US intensjonsavtale»: Russlands NATO-utsending fortalte Reuters fredag at USA har vist at Russland er den egentlige målet i sin planlagte rakett forsvaret skjold ved å signere en avtale med Polen under en internasjonal krise over Georgia.

Spate av Irak bombe angrep dreper 22: Minst 18 Shiite pilegrimsreisende overskriften til den hellige byen Karbala for en religiøs festival var blant 22 mennesker drept i dag som en spate av bombe blasts rocked Irak, sikkerhet embetsmenn sa.

En annen 15 drept som amerikansk okkupasjon grinds på: En amerikansk marine ble drept av mindre våpen-brann på torsdag like øst for Fallujah, 50 km (30 miles) vest for Bagdad, den amerikanske, militære sa.

To flere amerikanske okkupasjonen tvinge soldater drept i Irak: USAs militære embetsmenn si i løpet av de siste 24 timer i Irak to amerikanske soldater har dødd i separate hendelser, inkludert en ikke-stridende.

Irak Al-Sadr Urges Followers å logge Blood pakten motstå Occupiers: Anti-NO Shiite cleric Muqtada al-Sadr fredag ringte på hans etterfølgere til å «signere med sitt blod» et løfte om å motstå okkupasjonsmaktene styrker i Irak og andre muslimske land.

Propaganda og Presstitute Alert AP Exclusive: Hit Squads opplæring i Iran: En høyere amerikansk militær etterretning offiser i Bagdad beskrevet informasjonen torsdag i et intervju med The Associated Press. Han snakket på betingelse av anonymitet for å diskutere sensitive intelligens.

Iraks visestatsminister PM reassures Iran over pakt med USA: Iran’s stortingsgruppe høyttaler Ali Larijani denounced de fremtidige amerikansk-irakiske sikkerhetsstyrker pakt, sier ideen om en fortsatt amerikansk tilstedeværelse var ringing alarm bells i regionen.

Sanksjoner skade Iran økonomisk aktivitet, sier IMF: trappet opp internasjonalt press og sanksjoner mot Iran i sitt kjernefysiske program er skade økonomien, noe som gjør handel finansiering og betalinger vanskelig og forstemmende utenlandske investeringer, i henhold til en IMF-rapporten publisert på torsdag.

Nasrallah: Israel planlegger å drepe Hizbollah-ledere: «Vi vet at du planlegger å assassinate ledere av motstand … men du trenger ikke skremme oss,» sa han i kringkasting på gruppen Al-Manar TV-stasjon.

Nasrallah: holde armene «hemmelige» er tilsiktet: Hassan Nasrallah gjort et poeng av ikke avsløre om hans guerrillas nå har anti-fly rakett systemer som kan stå opp mot israelske air raids.

Army offiser, fire gunmen drept i øst Alger: Fem personer inkludert en hær offiser ble drept i to separate clashes mellom algirske sikkerhet styrker og gunmen i Jijel delstat, øst for Alger, politi kilde sa på fredag.

Saudi-Arabia vinner 9 / 11 domstol slaget: En amerikansk domstol har avgjort at Saudi-Arabia og fire av sine princes er immune mot juridiske handling av ofre for den 11 september angrepene i USA alleging de gitt materiale støtte til al-Quaida.

Advokat sier amerikanske plantet bevis: advokat, Elizabeth Fink, også anklaget regjeringen i forsøk på å forgifte den domstol prosess lekker informasjon om hennes klient, Aafia Siddiqui, som ble brakt til USA en uke tidligere for å møte føderale kostnader.

ECB slammed som Europa crumbles: økonomiene i Tyskland, Frankrike og Italia alle kontrakter i første kvartal og kan nå være i full tilbaketrekning, knuste forutsetninger at Europa skulle vise seg i stand til skuldertrekning av virkningene av æren knase.

US banktjenester gigantiske brytere milliarder i gjeld til Storbritannia for å unngå å betale skatt til aksjeselskap 60 år: Merrill Lynch kan ikke betale noen aksjeselskap skatt for de neste 60 år, har det dukket opp i dag. Accountants si at de flytter, som er satt til gnist sinne blant vanlige taxpayers, er lovlig, men uvanlig.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: