Skjult Sannhet’s Blog


Amerika’s ødeleggelser: Hva er det neste?
august 19, 2008, 2:27 am
Filed under: USA | Stikkord: ,

The Illuminati, de som sto bak kulissene av massemedia og politikk, elsker å sende ut signaler, noe skjult, noen opplagte, om hva store verden tilfelle de har planlagt neste. I sitt hovmod de liker å «telegraf sitt slag» ved å lansere TV-programmer og filmer som vises før en hendelse som faktisk skjer. Langs disse linjene, det er bekymringsfullt at Hollywood har skapt så mange TV-show og dokumentarer nylig der temaene er «America’s ødeleggelse». For at du skal forstå alvoret i dette, du har å forstå innholdet i en Illuminati som elsker å hemmelighet la andre innen deres organisasjoner, og gir borgere av verden, eller et bestemt land, vet nøyaktig hva som er i ferd med å skje med dem i deres søken etter en global New World Order. I mange tilfeller, en film eller TV-show vil luft, depicting svært nøye hva som er planlagt og hva som senere ikke skje. I andre tilfeller, offisielle proclamations fra sentrale enkeltpersoner eller offentlige etater forkynne hva senere betyr egentlig skje. La oss vurdere noen av de viktigste hendelsene i historien hvor slike «telegraphing av slag» har oppstått:
I 1962 en film kalt Manchurian Candidate ble gjort. Historien sentre rundt en mann som er programmert under hypnosis til assassinate presidenten av USA. Mannen var ikke klar over at han hadde fått programmert. Det viste hvordan regjeringer brainwash folk til å binde seg myrde for dem. I dette tilfellet var det på høring en viss utløse ord, og målet av brainwashed snikmorder i filmen var amerikansk president. Det var så eerily profetisk til JFK-mordet, som fulgte kort tid etter utgivelsen av filmen, som kort tid etter at det er 1963 åpnet det ble tatt ut av sirkulasjon og ikke ble gitt ut på nytt før 1988, etter som tiden fakta om regjeringer engasjement i JFK-mordet ble forgotton eller dekkes opp. Mens filmen ble annonsert som fiksjon, det bar en nær likhet med de hemmelige CIA-prosjekter med tanke kontroll. Disse prosjektene tvinge folk til å gjennomgå heslig og uanstendig mentale og fysiske tortures i sine forsøk på å opprette Manchurian kandidater. Disse prosjektene er støttet av slike NWO organisasjoner som Rockefeller Foundation. En annen eerie ting om filmen er at den personen som ledet den, John Frankenheimer, var en mediefil konsulent til JFK under hans kampanje. Han var også en venn av Robert Kennedy. RFK slept den siste natten i hans liv, 4 juni 1968, kl Frankenheimer hus like nord for Los Angeles. Det var Frankenheimer som kjørte Kennedy til Ambassador Hotel. Og der, akkurat som i Manchurian Candidate, en ekte liv brainwashed snikmorder var ventet, tankene styres til å skyte.
En fascinerende TV-program aired på Fox på 4 mars 2001, kalt «The Lone Gunmen». Det forutsagt at 9-11 angrepene på World Trade Center, med noen interessante og avslørende twists. I historien, en fraksjon innen regjeringen arrangerte en fjernkontroll overtakelsen av et kommersielt rutefly, som det deretter rettet inn i World Trade Center. Det motivet var å starte en krig for å stimulere virksomhet av våpnene, som hadde vært lidelse siden slutten av Den kalde krigen. Historien ble oppdaget av en offentlig ansatt som ikke var en del av fraksjon, en god mann, en lov følger statsborger som jobbet for regjeringen, men virkelig trodde på det som var rett. I denne versjonen av virkeligheten, helts klarer å thwart katastrofen. De banalisere forsvaret Institutt datamaskiner og klarer å gjenopprette piloter muligheten til å manuelt overstyre fjernkontrollen bare få øyeblikk før flyet skulle ha krasjet inn i WTC sør tårnet. Den klimaks scenen viser flyet overskriften i tårnet om natten fra sør, og når den manuelle overstyre er restaurert, piloter lift flyet, bare knapt mangler Trade Center. På den 10 september 2001 Federal Emergency Management Agency rangert de mest sannsynlige og dødelige katastrofer som kan befall the United States. De tre var et terrorangrep på New York, et jordskjelv i San Francisco og en orkan i New Orleans. Listen ble offentliggjort på en konferanse på 10 september 2001, og neste dag nummer én på listen skjedd, akkurat som de spådde.
Orkanen Katrina syntes å følge Script av «Olje Storm ‘En FX-film vises på 5 juni 2005. Det begynner med en tropisk storm som RIPer gjennom golfKyst og ødelegger ikke bare boliger og virksomheter i New Orleans, men også borerigger bare ut av kysten, raffinerier og rørledninger som oljetankere dokkingstasjonen med å pumpe millioner fat olje. Dette fører til ødeleggelse oljepris til umiddelbart å hoppe til $ 70 per fat, og andre problemer oppstår, og til slutt olje når $ 130 per fat. Dette wreaks ødeleggelse på aksjemarkedet. Long linjer av panikk rammet mennesker vie for bensin som trucking industrien begynner å slå med gass prisene stiger over $ 7 per gallon. Butikkhyllene tomt som kostnadene ved transport av produkter og mat er for høy. Vinter setter inn og varme hjem er altfor dyrt for mange. Eldre og hjemløse dødsfall stige. Farmers mister subsidier til kostnadene ved den militære mens landsomfattende frustrasjon slår til uroligheter og kaos. The Movie viser Martial Law, FEMA, Homeland Security, og Pentagon håndtere Denne Nationwide katastrofe. Litt mer enn to måneder etter orkanen Katrina syntes å følge skriptet nesten til brevet. «Olje Storm» var mer enn eerily lik Katrina, fra skaden til New Orleans, raffinerier og boreplattformer, til priser skyrocketing på grunn av mangel.

Med Katrina, katastrofer # 1 og # 3 fra FEMA listen allerede har oppstått. Derfor har man å lurer på om en enestående jordskjelv på vestkysten, enten i Los Angeles eller San Francisco, kan være neste på «hit list» av Illuminati. Scalar Wave-teknologi kan produsere både orkaner og jordskjelv på hva omfanget er ønsket, og nøyaktig på det stedet du ønsker. New Age forfatter, Bill Cooper, bemerket som en enestående jordskjelvet var planlagt til Los Angeles, og filmen «10,5» avbildet nettopp dette scenariet. Så, etter dette mønsteret, vil den massive kommer rystelse skje i Los Angeles eller San Francisco, eller begge, siden begge byer ligger på den samme enden av den samme geologiske rystelse feil?

THE CBS MINI-SERIEN: Kategori 7: The End of the World «ble en fire timers mini-serie stjernegalleri Randy Quaid og Gina Gershon som begynte der» Category 6: Day of Destruction «endte som den ultimate superstorm fortsetter å bygge i størrelse, ravaging resten av verden og som kulminerte over Washington, DC Randy Quaid også stjernet i superstorm film, «The Day After Tomorrow». I «The Day After Tomorrow», dette konseptet er fulgt nøyaktig, som en mektig, enestående superstorm dreper de fleste av Nord-Amerika og Nord-Europa. Derfor, siden vi så en enorm ratcheting oppover på uberegnelig vær, slik som orkanene Katrina, Rita og Wilma, er vi se denne delen av Globalists skript som handlet ut i virkeligheten? Selv mennesker som ikke forstår været kontroll er å snakke om hvor usannsynlig det er at vi har opplevd så mange «500 år storm» i en slik kort periode. Nå kan du se hvordan Illuminati elsker å «telegraf sitt slag». globalt lederskap bryr seg ikke om at offentlige mai vet hva som kommer, fordi de tror at ingen har makt til å hindre at hendelsen skjer! Når det skjulte elitists kan demonstrere sin makt, vil de gjøre det.

TV-nettverkene har vært fylt med viser om utgangen av Amerika. ABC alene kjørte nylig minst to viser satt i innlegget apokalyptiske Amerika ( «Resistance» og «Red & Blue»). Gavin Polone og Bruce Wagner sammen for comfy høres pest drama «Four Horsemen» på CBS, som også kjører «Jericho», om livet i en småby etter Amerika er ødelagt. Mesteparten av tiden en katastrofe film airs, det er populært, slik at disse viser bør være en automatisk «slem dunk» suksess. Legg merke til at tittelen på CBS viser bærer smaken av en End of the Age tomten, forutsatt at Hollywood innser at tittelen, «Four Horsemen», kommer fra Johannes Åpenbaring kapittel 6. Seinere Hollywood har kommet til realisering at eventuelle plot smacking av End of the Age profetiene selger svært godt. Derfor, selv om slike sekulære, semi religiøse organisasjoner som World Net Daily, Amazon.com, og Borders Books har begynt å frakte materialer på profeti.
Discovery Channel har gjort en skremmende katastrofe scenario dokumentar varsling av en stor Tidal Wave (Tsunami) kalt «America’s Tsunami: er vi nå?». Det avdekket nye geologiske bevis for at seafloor uplift fra 9,2 magnitude Great Sumatra jordskjelvet, ikke en gigantisk undersjøisk skred som tidligere har trodd, forårsaket ødeleggende 26 desember 2004 Asian tsunami. Det banebrytende dokumentaren gitt ut nye vitenskapelige funn som gjorde forskere til å bruke dataene til å forbedre datamaskin generert tsunami wave modeller og bedre forutsi neste tsunami wave. Spesielt forskere pekt på nordvest-regionen i USA (nordlige California og kystområdene i Oregon og Washington) som er mest utsatt for en tsunami hendelse fordi fault linjer er et speilbilde av de i Indiahavet subduction zone. Forskerne regner med at tsunami-hendelser skjer hver 200 – 400 år på vestkysten, det siste skjedde på 26 januar 1700, og med en feil linje som ligger bare 50 miles utenfor kysten langs Cascadia Subduction Zone, denne regionen er tenkt å være neste mål, med potensial bølger så høye som 90 meter. Absolutt, en stor tidevanns-bølgen vil føre til mange dødsfall og øyeblikkelig ødeleggelse til de fleste strukturer som står i veien. Hvis en tidevanns-bølgen er av kontinentalsokkelen proporsjoner, det kan virkelig føre til millioner av dødsfall i løpet av sekunder med svært liten tid for en advarsel. Den ødeleggelsen forårsaket av et slikt kontinentalsokkel Tidal Wave ville dverg nesten alle andre slags naturlige katastrofe og ville enkelt og raskt å herje landet det inundates, Slå områder dekket av hav farvann umiddelbart inn i en ubeboelig øde. Videre samfunnet ville være så devastated at regjeringen ville finne det enkelt å flytte vettskremt overlevende inn i ethvert område de ønsker og for hvilken grunn de satt videre.

Er en tsunami planlagt for den nordvestlige? Et jordskjelv planlagt til California? Eller en gigantisk Scalar Wave storm planlagt for Nord-Amerika? Truly, Bibelen er riktig når det forutsagt: «Og det skal være tegn i solen og månen og stjernene, og på jorden nød av nasjoner, med forvirring, sjø og bølger brølende; menneskehjertet havarerte dem til frykt, og leter etter de tingene som kommer på jorden, for de makter av himmelen skal være ristet. » (Luk 21:25-26) Nå som du vet at Illuminati betyr faktisk har muligheten til å kontrollere været, og bruker vær relaterte hendelser mot menneskeheten, må du stoppe og lurer på om USA er grunn for en slik katastrofe som disse filmene og TV-programmer ser ut til å tilsi. Har disse katastrofe-filmer som kommer ut antyder at det Amerika vi vet snart vil gå i oppløsning? Mens den konklusjon er ikke en visshet, må du lurer på hvorfor Hollywood fikk ideen samtidig, og alle sammen for å legge ut filmer og dokumentarer som Amerika er ødelagt, enten av naturlige krefter eller ved borgerkrig eller av utenlandsk krig.

Der det er røyk, det er brann. Det er åpenbart for meg disse hendelsene gjør foreshadow i angrep på slutten av alder. Er du åndelig klar? Er din familie? Er du tilstrekkelig beskyttelse av dine kjære? Først må du forstå innholdet i dem i posisjoner av makt, hvor de kontrollerer media, Hollywood, politikk og hendelser i vår tid. Deretter ser faren vender deg, og utvikle strategier for å beskytte deg selv og din kjære. Når du har sett alt dette, kan du også bruke kunnskap som et middel til å advare andre, og åpner døren til diskusjon med en person som ikke er lagret. Disse farlig ganger er også en tid da vi kan nå mange souls for Jesus Kristus, som gjør en evig forskjell. Hvis du har tatt imot Jesus Kristus som din personlige frelser, men har vært svært lunken i det åndelige tur med ham, må du umiddelbart be Gud om tilgivelse og fornyelse. Gud vil umiddelbart tilgi deg, og fylle ditt hjerte med glede i Den Hellige Ånd. Deretter må du starte et daglig gange fra meditasjon, bønn og personlige Bible Study. Hvis du aldri har akseptert Jesus Kristus som Frelser, men har kommet til å realisere sin virkelighet og det nærmer seg slutten av år, og ønsker å godta hans GRATIS gave evig liv, kan du også gjøre det nå, i personvernet ditt hjem. Når du aksepterer Ham som Frelser, du er åndelig født på ny, og er som sikrede of Heaven som om du allerede var der. Deretter kan du være trygg på at kongeriket Antikrist vil ikke berøres du åndelig.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: