Skjult Sannhet’s Blog


Bilforsikring svindelen
august 19, 2008, 2:32 am
Filed under: USA | Stikkord:

Obligatorisk Bilforsikring er et allment akseptert lov som flyr i ansiktet av den amerikanske ånd av personlig frihet og ansvar, legalizes utbredt utpressing og diskriminerende praksis, oppfordrer wasteful økonomisk praksis, undergraver likebehandling under loven, og tillater en liten elite til profitt fra av frykt for massene. Lover krever slike retningslinjer tillater næringen til å engasjere seg i skammelig praksis og innføre en utilbørlig byrde på drivere overalt. Obligatorisk Bilforsikring er et skjema der du blir fortalt av regjeringen hvordan du bruker pengene dine. Hvis du ikke overholder de nivå en enda mer opprørende straff mot deg opp til og inkludert, har staten konfiskere bilen din! For eksempel, i henhold til North Carolina Department of Forsikring, over 20% av driverne i at staten ikke bære mandat forsikring. Denne gang gjør kriminelle av disse menneskene, siden de ikke kan fornye sine drivere lisenser, og deres biler kan bli konfiskert på stedet hvis de noen gang stoppet av et cop. Dette er helt unconstitutional.

Obligatorisk bil forsikring er bare en mer bar i tyranni fengsel at de fleste amerikanerne aksepterer som en del av deres hverdag. Det blir en sterkere bar når du ser på hvordan den samhandler med driving lover. Et eksempel: to personer er kjøring på motorvei. De få trukket over og får identiske billetter. Slutten på historien? Feil. Guy # 1, du vet, er at rike barn, setter billetten på sin Visa Platinum, og aldri selv vet at hans forsikring gikk opp, fordi mamma og pappa tar seg av det for ham. Den andre fyr, scrounges sammen kontanter til å betale billetten, og synes den er over. Et par uker senere han får et varsel om at hans forsikring priser har gått opp mer enn hva han kan betale. Han mister sin forsikring, og rekorden vil ikke bli ren igjen for tre år. Real straff for guy # 1: en irritert telefonsamtale fra hjemlandet, for fyr # 2: ingen kjøring på tre år. Det er på grunn av folk som Guy # 1, at regjeringen fortsetter å komme unna med disse voldshandlinger.
Enten du STASJON en gammel useriøs, eller en ny Mercedes, MANDATORY Bilforsikring IS ripping deg av

I tillegg til den moralske urett av alt dette, anser at forsikringen priser er satt opp på en slik måte at de fattigste mennesker ofte står overfor de høyeste priser. Hvilke andre bedrifter i tillegg til Forsikringsbransjen har juridisk rett til å belaste diskriminerende priser? Forsikring etater må bare vise noen skjule statistisk konsekvens å sende priser skyrocketing for city dwellers, unge, eller til og med eiere av visse typer biler. Disse retningslinjene, og alle disse Federally mandat utslipp lover som diskriminerer mot personer med eldre biler, stasjoner juridiske bil eierskap, og alle tilhørende friheter og fordeler, utilgjengelig for mange av disse menneskene, selv om de kanskje trenger transport mest . Du må også lurer på hvor mye forsikringen selskaper i disse landene betaler av politikerne (med penger), for å beholde forsikringen obligatorisk, og å tillate dem å holde fotturer satsene hvert år.

Du kan se hvorfor noen mennesker seg å måtte betale en haug med åger elitists, som bruker i stor grad ubegrunnet frykt, for å presse penger fra dem. Et virkelig fritt samfunn må respektere den rett folk til å leve sitt eget liv, ta egne risikoer, og bruke pengene sine som de ønsker. Betyr ikke det virke litt underlig for noen andre at vi lever i et samfunn der det OK for å risikere sine liv uten helseforsikring, deres hus uten villaeiere forsikring, og deres familie fremtid uten liv forsikring, men de kan ikke forsømme auto forsikring og risiko deres bil? Kreve Bilforsikring rett og slett ikke fornuftig for alle unntatt en haug av grådige forsikringsselskaper, og politikere. I teorien, ment å beskytte deg fra uaktsomhet av andre. Hvis den andre driveren er uninsured, og årsakene til ulykken, bør du avtale med den personen direkte, eller hvis de nekter, og deretter bruke amerikansk rett til å saksøke dem, hvis nessesary. Also, the forsikringsselskaper er soaking folk for «uninsured driver forsikring». Så hva det kommer ned til, er om du har rett og frihet til å gjøre egne valg, eller hvis Big Brother gjør dem for deg.
Hvis det var gjort et vedtak i stedet for en nødvendig monopol, og mange forbrukere ville valgte å unngå alle de problemer og injustices at vi har diskutert ved å slippe forsikring alle sammen. Også konkurransedyktig presset ville bidra til å løse mange av disse problemene, og kjører prisene på Bilforsikring til mye mer fornuftig nivå. Mange land har regler som tar sikte på å lage bildeler eierskap dyrt, og bruk av kollektivtransport billig. Obligatorisk Bilforsikring er bare en av disse metodene. Andre er urimelig avgifter for å registrere din automatisk, opprørende bøter for offenses som ikke skal offenses som ikke wearing sete belter, overstiger excessivly treg hastighet grenser, statlige avgifter på kjøretøy som vanligvis er overdreven, og blatant tyveri på gass pumper. Det erklærte mål er å redusere opphopning og forurensning. Hva som faktisk skjer er at ved å gjøre bildeler eierskap dyrt, folk med mindre penger til avfall kan ikke råd til biler. Så mange mennesker er tvunget til å bruke håpløst begrenset mass transit system, noe som begrenser deres evne til å reise, og deres friheter. Og det er bare bra med oss, her i United States of Self Delusion. Dette legaliserte utpressing må slutte. Vi må alle jobbe sammen for å avskaffe svøpe obligatorisk Bilforsikring. Og på denne dagen, folk vil virkelig bli behandlet som voksne som er i stand til å lage sine egne avgjørelser. I et land som er ment å være gratis, må vi lære å leve uten en påtrengende og korrupt regjering fortelle oss hvordan du bruker våre penger, eller lever våre liv.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: