Skjult Sannhet’s Blog


Ble JFK jr. Myrdet?
august 19, 2008, 2:58 am
Filed under: Diverse | Stikkord: ,

Mange objektivt forskere har brukt årene siden JFK Jr s juli 1999 flyulykke, og for tidlig død, nøye samle fakta om hva som egentlig skjedde, og denne undersøkelsen fører dem til bare en konklusjon: mord, fra en bombe plassert om bord i sine fly. Deres nitidig gransking avslører en massiv dekning av de kontrollerte nasjonale medier. De avsløre den falske påstander og løgner som ble matet til apathetic og godtroende norsk publikum, som bare altfor gjerne vil svelge den swill dished ut daglig av administrert nyheter og desinformasjon nettverk.

Her er det rå, kalde fakta at de har kommet opp med. I motsetning til hva dukke media hevder, JFK Jr var en god, erfaren pilot som alltid spilt det trygt når hans planet. Sikt var god som han gjorde sin tilnærming til Martha’s Vineyard, sin destinasjon. Kennedy gjorde kontakt med flyplassen på 9:39 PM, og erklærte at alt var normalt, og at han begynner sin ned til flyplassen. Sekunder senere, radar indikert hans flyet begynte å lage en nese dykke i havet på 6000 meter per minutt. Kennedy’s fly hadde autopilot, i stand til å fly seg til innenfor 100 meter av flyplassen. Alle en forsiktig og metodisk pilot ville ha måtte gjøre var å lene seg tilbake og la flyet flyr seg selv. Minst tre vitner rapportert å se en eksplosjon på himmelen på denne tiden, og i akkurat den delen av himmelen der JFK Jr s flyet forsvant fra radaren. The media ikke var tillatt å komme hvor som helst i nærheten av scenen av den gjenopprettede vrakdeler, og ingen fotografier ble tillatt av de gjenopprettede organer. Kennedy’s alarmsentral Finn ble fjernet, cockpit-brenneren ble deaktivert, og flyturen logge ble tatt. Legg til dette merkelige rushed autopsy (gjort på mindre enn fire timer), deretter de rare forespørsel til Krematorium og begravelse til sjøs (for å fjerne alle bevis, selvfølgelig!), Og du har et kraftig fall for kriminell sammensvergelse for å dekke opp en Crime Scene.

Hvem ville ha drept JFK Jr? De samme personene som myrdet sin far. Den internasjonale bankfolk, Shadow Government, One Worlders, Illuminati, hemmelige samfunn, de som ikke vil nøle med å bli kvitt alle som kommer i deres vei i å bygge opp sine socialistic One World Government. JFK Jr var den eneste Kennedy til stadig erkjenner en konspirasjon i sin fars død. Han ikke bare erkjent det han publisert en artikkel skrevet av Oliver Stone i sitt magasin om mordet konspirasjoner, og ligger historie bøkene. Han planla på å gjøre sitt magasin «George» i en sann politisk redskap for endring. For den amerikanske offentlighet, ikke New World Order. Faktisk hadde han allerede begynt denne prosessen ved å publisere faktagrunnlaget viser på George Wallace, og Rabin mordet. Dette alene er nok til å ha fått ham drept. Og ifølge folk nær JFK Jr, var han ser på som var bak sin fars død. Ifølge dem var han overbevist om at fordi hans far var i ferd med å trekke ut kontakten på en hvilken som helst amerikansk engasjement i Vietnam, folk som kjører den internasjonale krigen maskin, og få rike ut av det, hadde han assassinated.

Tilsynelatende han var i ferd med å dokumentere og bevise med fakta at disse skjulte krefter, sammen med det internasjonale bankfolk og deres operatives, CIA, var ansvarlig for foul handlinger mot sin far og sin onkel RFK. Fakta for eksempel på 11 oktober 1963 John F. Kennedy signert nasjonal sikkerhet memorandom ikke. 263, som bestilte 1.000 amerikanske rådgivere hjem fra Vietnam med 25 desember 1963, og at resten av de amerikanske militære styrkene trekkes tilbake av 1965. Dagen etter at Kennedy’s begravelse, på den 26 november 1963, Lyndon Johnson signerte nasjonal sikkerhet oppløsning. 273, som helt reversert Kennedy’s plan for en tilbaketrekning fra Vietnam. Deretter Johnson fraudulently brukt Gulf of Tonkin oppløsning som en blank sjekk for å finansiere den massive militære buildup i Vietnam, en avtale Johnson tydeligvis gjort med CIA i bytte for dem å ta ut Kennedy, og overlate formannskapet til ham. JFK Jr ble intending å publisere disse opplysningene i sitt magasin George. Flere etterforsker’s har hevdet at JFK Jr ble planlegger å kunngjøre at han kjører for president som en tradisjonell demokrater, eller eventuelt som en tredje part eller uavhengig kandidat i 2000 valg. Denne hendelsen representerer en ny spiker i kisten drevet av gratis Republic of the United States of America.

Det ser ut til at verken JFK, RFK, eller JFK Jr ville gjøre det byr på hemmelig regjeringens avgjørelse den amerikanske Disse shadowy Tallene inkluderer «Grand Master» (en referanse til de som kontroll Freemasonry, og det hemmelige samfunn) og «moneychangers «(International bankfolk). The Federal Reserve Bank, eies og drives av de store Bank familier. Disse privatpersoner og familiene selv og skrive ut den amerikanske valutaen til sin egen makt, profitt og vinning, og opprettholde den føderale regjeringen i en tilstand av bondage til dem gjennom deres korrupte systemet av lån og kreditt, og etableringen av den nasjonale gjeld. Den moderne banktjenester er en uredelig system der det bankfolk opprette penger ut av tynn luft og deretter lade regjeringer og folk interesse på noe som ble opprettet med strøk av en penn. Hvem autoriserer dem til å gjøre dette? Regjeringen at de kontroll!
På samme måte som hans far, JFK Jr WS tilsynelatende myrdet AV bak skyggen MYNDIGHETER
JFK hadde planer om å avskaffe Federal Reserve-systemet. Han ønsket å bruke United States Notes, og han signerte en Presidentvalget i dokumentet, som heter Executive Order 11110, 4 juni 1963. Dette ga JFK, som USAs president, juridiske avstand for å lage ekte penger, som skulle tilhøre folket, og eliminere Federal Reserve Bank, og deres falske penger. Kennedy hadde allerede begynt å utstede amerikanske regjeringen pengene som var fri for gjeld å erstatte Federal Reserve dollar vi har brukt. En rekke «Kennedy regninger» var faktisk gitt – med overskriften «United States Note», i stedet for «Federal Reserve Note» – men ble raskt trukket tilbake etter at Kennedy’s død. Arkivene viser at Kennedy utstedt $ 4292893825 av ekte penger. Det var klart at Kennedy var ute for å eliminere de kriminelle Federal Reserve System. Dagen etter at Kennedy-mordet, alle United States notater som Kennedy hadde gitt ble kalt ut av sirkulasjon. Alle pengene President Kennedy hadde laget var ødelagt, og ikke et ord ble sagt til det amerikanske folk.

International bankfolk sammen med Rockefeller’s har vært å planlegge en One World Regjeringen i lang tid. David Rockefeller og disse internasjonale Bankerens hemmelighet regelen i USA. Disse incomprehensibly grådige og korrupte personer arbeider med å bygge en verden regjeringen. Alle de ordinære politikere er bare dukker av pengene manipulators. Noen av dem som får ut av linjen, som ønsker å være sin egen mann, blir diskreditert i nyhetene medier, som de også eier, og som utfører funksjon av sedating massene slik at de ikke kan tenke for seg selv. Hvis det ikke fungerer, så utpressing vil vanligvis gjøre jobben. I ekstreme tilfeller, som JFK, RFK, JFK Jr, må de bli eliminert.

Ifølge regjeringen whistleblower Sherman Skolnick, JFK Jr planlagt å avsløre en godt bevart hemmelighet som på eller rundt 1 august 1999, ble han for å kunngjøre han kjører for presidenten, som en tradisjonell demokrater eller på visning av mistro av begge parter , Til å kjøre som en selvstendig på en tredjepart billett. John F. Kennedy, Jr, gjort en alvorlig feil. Han klarert Presidentvalget kampanjen embetsmenn av Albert Gore, Jr å vite om hans planer. Det ville ha interfered med planer Gore så vel som George W. Bush, Texas guvernør. The Gore-kampanjen reportedly lovet totalt hemmelighold, et løfte de aldri holdt. Gore’s folk hadde bedt ham om han ville kjøre som andre fele på Gore Presidentvalget billett. Han sa han opprinnelig tenkt å kjøre mot Hillary Clinton til USAs senator fra New York, men besluttet i stedet for å kjøre til president. Den hemmelige fikk ut. George W. Bush, likeledes ville mest naturlig har en interesse for bortfallet av JFK Jr. Om tre dager før John’s flyet tok av og eksploderte midt i luften, Mike Harari, og en annen Mossad agent ble sett med tidligere president George HW Bush og hans sønn, Texas guvernør George W. Bush på Essex County, New Jersey Airport der John Jr holdt sin planet. Dette faktum ble også bekreftet ved å skille amerikansk etterretning kilder som også er villig til å vitne før en storjury. Alle fire ble positivt identifisert av et fly mekaniker og vedlikehold arbeidsprosessen. En tilfeldighet? JFK Jr var en fengende foredragsholder, og i motsetning til andre medlemmer av hans familie ble unscarred av skandale. Han ville ha mest sannsynlig blåst området President kandidater. Konservative og liberals, både kunne delta sammen for å støtte ham.

FBI dekket opp bombingen av JFK Jr s planet. Skolnick innhentet informasjon om den hemmelige FBI-rapporten som ble ikke har vært oppgitt til 30 år. The National Transport Safety Board, NTSB, utgitt en rapport koste JFK Jr flyulykke var på grunn av «pilot error». Over the years, den føderale krasje etterforskere har dekket opp flere sabotaged flyet krasjer, for eksempel, Flight 800, and flight 587. John F. Kennedy jr ble myrdet før han kunne komme til sin planlagte kunngjøring av et presidentdekret kjøre. Hvis han bodde og drev til president, ville han ha vært 40 år rett etter 2000 valget. Sherman Skolnick hemmelige FBI-rapport:

Tekstutdrag fra Federal Bureau of Investigation rapport om utvinning av Piper Saratoga FLY FOR John F. Kennedy jr

1. Ingen declassificatin til 7/22/2029.

2. Dette er i deference til ønskene til senior medlem av Kennedy-familien.

3. Også i deference til rekkefølgen av de nasjonale myndigheter og i forhold til enkelte utenlandske etterretningsorganisasjoner har gjensidige avtaler med USA

4. POTUS orden og nasjonal sikkerhet resultatene vedlagt.

5. Det utvinnes fly viser bevis på en eksplosiv enheten har vært limt eller festet i halen bagasjen kupé.

6. Enhet var tilsynelatende actuated av en barometric utløse. Radio signalene ikke utelukkes.

7. Tail av fly ble dismembered fra fly gjør det foran tunge.

8. Utredning av radar viser flyet falt i overkant av 6000 meter per minutt opp til radar cutoff.

9. Akustikk leveres av National Reconnaissance Office registrere en outbursting flash fra fly bare før det går inn i vinkelrett ned.

10. Tail struktur ble dismembered like før ned.

11. Gjenoppretting av en del av bagasjen fra utenfor flyreisen banen for fly samsvarer med det som hurtled ut av halen bagasjen avdeling ved utbrudd.

12. Foreløpig undersøkelse av luftfartøy viser rester av en eksplosiv enheten laboratoriet identifiserer som den typen som brukes av enkelte utenlandske etterretningsorganisasjoner. Se POTUS bestilling og funn.

13. Utredning av Air Traffic Control og andre radio-signaler viser ingen Mayday rapport fra fly, forklares med hurtighet av ned.

14. Gransking og eksamen har vært strengt compartmentalized.

15. En kort, perfunctory undersøkelse av utvinnes organer ble avsluttet. Vurdering avdekket at Carolyn Bessette Kennedy ble i tredje trimester gravide, fetus en gutt. De fire etater som ble overført til et seniormedlem av Kennedy-familien. The Bureau ble ikke informert om organer var faktisk cremated. Indirekte veiledninger rapport at organer kan ha blitt fraktet i umerkede beholdere til utenlandske destinasjoner. Pålitelige aktiva er å sende inn rapporter.

Konklusjonen? JFK Jr var en kvalifisert pilot, kontroll av hans flight, flying en rimelig nye fly, i utmerket tilstand. Sikt var 8 miles. Vind: vindstille. Alle indikasjon fra dataanalyse og fysiske bevis granskninger egner seg til en voldsom eksplosjon fra en bombe plassert om bord i flyet. The fly eksploderte i midten av luft, som bevis ved øyenvitne kontoer, og utbredt avfall samlet inn fra havet og flere forskjellige strender, og naturen av sivile skader for utvinnes fly deler, og elementer om bord som hodehviler, foten pedaler , Servostyring åk carpeting og så kvart. Alle viste tegn til voldsomme skader, etter å ha blitt «dratt» eller blåst fra sine vanlige stillinger / steder. Dette kunne bare ha blitt forårsaket av en eksplosjon om bord. Tatt i betraktning innholdet i de gjeldende politiske atmosfæren i Amerika, og den før nevnte fakta, er det liten tvil om at JFK Jr ble myrdet. I all sannsynlighet var det en politisk mordet på den høyeste orden, er ment å eliminere en potensiell trussel mot avgjørelse eliten.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: