Skjult Sannhet’s Blog


CLINTON’S DØDS LISTE
august 19, 2008, 2:50 am
Filed under: USA | Stikkord: ,

Bill Clinton er en ond mann, og hans kone er ikke noe bedre. En hendelse skiller seg ut i mitt sinn når jeg tenker på Clinton’s: Waco. Husk 19 april 1993? Det er den dagen det onde cowards av det amerikanske Secret Police myrdet uskyldige barn og voksne i de mest beryktet handle stats terrorisme mot amerikanske Innbyggere: Waco Holocaust. Som en utøvelse av statsmakt, FBI, BATF, og andre kjeltringene med merkene incinerated dusinvis av mennesker, mennesker som hadde begått ikke kriminalitet og spurte bare å stå alene, å praktisere sin egen tro, som den store dokument, Bill av rettigheter, garantier.

Ifølge tidligere White House aide Linda Tripp, Hillary Clinton presset Vince Foster for å løse 1993 Waco stand-off i et trekk som førte til drapet på 86 menn, kvinner og barn. Tripp sa at Foster, at fru Clinton’s retning, overført til den for å flytte på Branch Davidian’s Waco compound, som kulminerte i en militær stil tear gass angrep på tre-strukturen. The compound briste i flammer timer senere som føderale tropper brukte en US Army tank til ram bygningen og sette inn brannfarlig gass. Tripp sa hun var sammen med tidligere nestleder White House råd når nyheter i Waco angrep brøt på TV. «En spesiell bulletinen kom på viser grusomhet at Waco, og barn. Hans hele kroppen slumped, og hans ansikt slått hvitt. Han var helt knust kjenne den delen han hadde spilt. Og særlig at han hadde spilt en del på Fru Clinton’s retning, sa Tripp. Tripp ble stunned av kontrasten mellom Foster’s dyptfølt følelse på Waco-tragedien, og hva hun observert fra fru Clinton. «Hennes reaksjon, derimot, var hjerteløs,» Tripp tilbakekalt. Foster ble funnet skutt til døden i en Virginia park tre måneder senere. Tripp’s charge is corroborated by i 1999 dokumentaren på dødelig konfrontasjon, «Waco: A New Åpenbaringen.» De bribed, extorted, truet, drept, og Gud vet hva annet for å oppnå sine mål. To politikere som Machiavelli seg. Og nå disse unbelievably depraved enkeltpersoner ønsker å gå tilbake til makten.

Så her presentert FOR DEG, er en liste over personer som på en rekke årsaker, Clintons KAN HA følte et behov for å SILENCE I en heller permanent måte. DEATHS er oppført etter dato:

Susan Coleman: Rumors ble sirkulert i Arkansas av en affære med Bill Clinton. Hun ble funnet død med en gunshot såret i hodet på 7 1 / 2 måneder gravid. Death var et åpenbart selvmord.

Larry Guerrin: ble drept i februar 1987 mens gransker INSLAW tilfelle.

Kevin Ives og Don Henry: Første dødsårsaken ble rapportert å være resultatet av å sove på en jernbane spor i Arkansas på 23 august 1987. Denne avgjørelse ble rapportert fra staten medisinsk sensor Fahmy Malak. Senere ble det fastslått at Kevin døde fra en knust hodeskalle før plasseres på sporene. Don hadde vært stabbed på baksiden. Rumors indikere at de kan ha snublet på Mena drug drift.

Keith Coney: Keith hadde informasjon om Ives / Henry dødsfall. Døde i en motorsykkel-ulykken i juli 1988 med ubekreftede rapporter om en høy hastighet bilen jage.

Keith McKaskle: McKaskle har informasjon om Ives / Henry dødsfall. Han var stabbed til død i november 1988.

Gregory Collins: Greg hadde informasjon om Ives / Henry dødsfall. Han døde fra en gunshot såret til møte i januar 1989.

Jeff Rhodes: Han hadde informasjon om drapet på Ives, Henry & McKaskle. Hans brent kropp ble funnet i en papirkurv dump i april 1989. Han døde av en gunshot såret i hodet og det var noe kropp mutilation, fører til trolig spekulasjon om at han var tortureres før den drepes.

James Milam: Milam hadde informasjon om Ives og Henry dødsfall. Han var decapitated. Staten medisinsk sensor, Fahmy Malak, først hersket døden på grunn av naturlige årsaker.

Richard Winters: Winters var en mistanke i dødsfall av Ives og Henry. Han ble drept i et «ran» i juli 1989 som ble senere vist seg å være en setup.

Jordan Kettleson: Kettleson hadde informasjon om Ives og Henry dødsfall. Han ble funnet skutt til døde i front seat av hans henting i juni 1990.

Alan Standorf: En ansatt i National Security Agency i elektronisk etterretning. Standorf var en kilde til informasjon for Danny Casalaro som ble undersøkt INSLAW, BCCI, osv. Standorf kropp ble funnet i backseat av en bil ved Washington National Airport på 31 januar 1991.

Dennis Eisman: En advokat med informasjon om INSLAW. Eisman ble funnet skutt til døden på 5 april 1991.

Danny Casalaro: Danny var en fri-lance journalist og forfatter som ble gransker «October Surprise», INSLAW og BCCI. Danny ble funnet død i et badekar på Sheraton Hotel plass i Martinsburg, West Virginia. Danny var bo på hotellet samtidig som vi holder avtaler i DC-området relevant for sin gransking. Han ble funnet med hans håndledd slashed. Minst ett, og muligens både av hans håndledd var kuttet 10 ganger. Alle forskningen hans materiale var mangler og har aldri blitt gjenopprettet.

Victor Raiser: The National Finance Co-Chair for «Clinton for president.» Han døde i et fly krasjet på den 30 juli 1992.

R. Montgomery Raiser: Også involvert i Clinton Presidentvalget i kampanjen. Han døde i samme flyulykke som Victor.

Ian Spiro: Spiro hadde støttedokumentasjon til storjury som foregår på INSLAW tilfelle. Hans kone og 3 barn ble funnet myrdet på 1 november 1992 i sitt hjem. De alle døde av gunshot sår i hodet. Ian kropp ble funnet flere dager senere i en parkert bil i Borego Desert. Dødsårsaken? Den fordøyelse av cyanide. FBI-rapporten indikert at Ian hadde myrdet hans familie og deretter begått selvmord.

Paula Gober: A Clinton tale skribent. Hun døde i en bil ulykke på 9 desember 1992 med ingen kjente vitner.

Jim Wilhite: Wilhite var en forbinder med Mack McClarty tidligere bedrift. Wilhite døde i en ulykke på ski 21 desember 1992. Han hadde også omfattende bånd til Clinton som han besøkte på telefon bare timer før hans død.

Steve Willis, Robert Williams, Todd McKeahan & Conway LeBleu: døde Feburary 28, 1993 by gunfire i Waco. Alle fire var undersøkt av en pathologist og døde fra identisk sår i venstre tinning. Alle fire hadde vært livvakter for Bill Clinton, tre mens annonsekampanje for president og når han ble guvernør av Arkansas.They også var det bare 4 BATF agentene drept ved Waco.

Sgt. Brian Haney, Sgt. Tim sabel, Maj. William Barkley, Capt Scott Reynolds: Død: 19 mai 1993 – Alle fire mennesker døde da deres helikopter krasjet i skogene nær Quantico, VA – journalistene ble utestengt fra nettstedet, og leder av brann avdeling svarer til ulykken beskrives det ved å si: «Sikkerhet var stramt,» med «mange Marines med våpen.» En video laget av en firefighter ble beslaglagt av marinesoldater. Alle de fire mennene hadde escorted Clinton på sin flytur til budbringer Roosevelt kort tid før sin død.
Den 86 Branch Davidians i Waco Texas: Hvem var pines og harassed av FBI storm troopers for nesten 2 måneder. Under ordre fra Clinton og Reno, de var incinerated på 19 april 1993.

John Wilson: Funnet død fra en tilsynelatende henger selvmord på 18 mai 1993. Han var en tidligere Washington DC medlem og hevdet å ha informasjon om Whitewater.

Paul Wilcher: En advokat som ble undersøkt stoffet kjører ut av Mena, Arkansas og som også søkt å avsløre «October Surprise», BCCI og INSLAW. Han ble funnet i hans Washington DC leilighet døde av ukjente årsaker på 22 juni 1993.

Vincent Foster: A White House nestleder råd og lang tid personlig venn av Bill og Hillary. Funnet på 20 juli 1993. Foster’s kropp ble funnet i et tungt skogvokst område i nærheten av Washington DC. Den offisielle dødsårsaken, spioneringen fra begynnelsen som et selvmord, ble erklært på grunn av en gunshot sparket i munnen. Den våpen, sies å være en svart 1913 Army Colt .38 Special seks-shot revolver, ble sagt å ha blitt funnet i Foster hånd. Det er betydelige derfor å være oppmerksom på at x-rays av den første autopsy of Vincent Foster’s lik er oppført av Federal coroners som nå «mangler», og at ingen i Foster familie minnes det å være et skytevåpen av at modellen eller utseende hvor som helst, noensinne, i sin residens. Også var det ikke blod funnet på cuff, ermet, eller håndleddet av Foster, som ville ha vært elicited naturligvis, fra det de kaller «blowback», av en selv-påført gunshot holdt tett inne i myke gane. Det første vitnet til å finne kroppen insisterte på at det hadde vært noen kanon i nærheten av kroppen. Minnet i Foster’s personsøker hadde blitt slettet. Foster’s kontor i Det hvite hus ble stjålet. Secret Service-agent Henry O ‘Neill sett Hillary Clinton’s Chief of Staff, Margaret Williams, bære esker med papirer ut av Foster’s kontor før Politi viste seg å forsegle den. Det var indikasjoner på kroppen hadde blitt flyttet, og en Secret Service memo dukket opp som rapporterte at Foster’s kroppen hadde blitt funnet i sin bil!

Jon Parnell Walker: En etterforsker for RTC som ble sjekket inn på båndet mellom Whitewater og Madison S & L konkurs. Walker «falt» fra toppen av Lincoln Towers Building.

Stanley Heard og Steven Dickson: De var medlemmer av Clinton helsesektoren rådgivende komité. De døde i en flyulykke på den 10 september 1993.

Jerry Luther Park: Parks ble Chief of Security til Clintons nasjonale kampanje hovedkvarter i Little Rock. Gunned ned i hans bil på 26 september 1993 i nærheten av krysset av Chenal Parkway og Highway 10 west of Little Rock. Parks ble skutt gjennom bakvinduet på sin bil. Den assailant trukket rundt til førerens side av Park’s bil og skutt ham tre ganger med en mm 9mm pistol. Hans familie rapporteres det kort tid før hans død, de ble etterfulgt av ukjente personer, og deres hjem hadde blitt brutt inn (til tross for et topp kvalitet alarmsystem). Parks hadde vært sammenstille en dossier on Clinton’s illegale aktiviteter. The dossier ble stjålet.

Ed Willey: A Clinton fundraiser. Han døde av en selv-påført gunshot sår på den 30 november 1993. Hans død kom samme dag hans kone, Kathleen, ble seksuelt angrep i Det hvite hus etter Bill Clinton.

Gandy Baugh: Baugh ble Lasater er advokat og begått selvmord på 8 januar 1994. Baugh partnere begått selvmord nøyaktig en måned senere på 8 februar 1994.

Herschell fredag: Et medlem av president-kampanje Finance Committee. Han døde i en fly eksplosjon på 1 mars 1994.

Ronald Rogers: Rogers døde på 3 mars 1994 bare før Slipp sensitiv informasjon til en London avis. Dødsårsaken? Undetermined.

Kathy Furguson: En 38 år gammel sykehuset arbeideren som ex-mann er en co-saksøkt i Paula Jones seksuell trakassering lov sort. Hun hadde informasjon som støtter Paula Jones’ påstander. Hun døde av et tilsynelatende selvmord på 11 mai 1994 fra en gunshot såret i hodet

Bill Shelton: Shelton var en Arkansas politiet offiser og ble funnet død i en tilsynelatende selvmord på Kathy Ferguson grav (Kathy var hans jente venn), 12 juni 1994. Denne «selvmord» ble resultatet av en gunshot såret til baksiden av hodet.

Stanley Huggins: Huggins, 46, var en principal i Memphis advokatfirma som ledet en 1987 gransking i lån praksis i Madison Guaranty S & L. Stanley døde i Delaware i juli 1994 – rapportert dødsårsaken var viral lungebetennelse.

Paul Olson: A Federal vitne i undersøkelser for narkotika penger på korrupsjon i Chicago politikk, Paul hadde nettopp ferdig 2 dager FBI intervjuer når hans fly turen hjem etter krasjet, drepe Paulus og 130 andre på september 8 1994. Den 15 september 1994 Tempe Tribune avis rapporterte at FBI hadde en mistanke om at en bombe hadde brakt ned fly.

Calvin Walraven: 24 år på Walraven var et sentralt vitne mot Jocelyn Eldste sønn er stoffet tilfelle. Walraven ble funnet død i sin leilighet med en gunshot såret i hodet. Tim Hold en Little Rock politiets talsmann sier ikke noe lureri er mistenkt.

Alan G. Whicher: Oversaw Clinton’s Secret Service detalj. I oktober 1994 Whicher ble overført til Secret Service-feltet kontor i Murrah Building i Oklahoma City. Uansett advarsel ble gitt til BATF agentene i at bygningen ikke kommer Alan Whicher, som døde i bomben sprenge av 19 april 1995.

Duane Garrett: døde 26 jul 1995-advokat og en prat vis vert for KGO-AM i San Fransisco, Duane ble kampanjen finans formann for Diane Fienstien er kjørt til Senatet, og var en venn og fundraiser for Al Gore. Garrett var under etterforskning for defrauding investorer i Garrett’s mislyktes sport minner venture. Det var snakk om en avtale for å unngå rettsforfølgelse. På den 26 juli, Garrett kansellert en ettermiddag møte med sin advokat fordi han måtte møte noen folk i San Fransisco flyplass. Tre timer senere ble han funnet flytende i sjakk under Golden Gate Bridge.

Ron Brown:. The Commerce Sekretær døde 3 april 1996, i en Air Force jet frakte Brown og 34 andre, deriblant 14 næringslivsledere på en handel oppdraget til Kroatia, krasjet inn i fjellet. The Air Force, i en 22 volum rapporten utstedt i juni 1996, bekreftet sin første dom som krasjet resulterte fra pilot feil og feil navigasjon utstyr på tidspunktet for Brown er død, uavhengig advokat Daniel Pearson var å forsøke å finne ut om Brown var engasjert i flere humbug finansielle transaksjoner med longtime business partner Nolanda Hill kort tid før han ble sekretær for handel.

Charles Meissner: Etter Ron Brown er død, John Huang ble plassert på et Commerce Department kontrakt som tillatt ham å beholde sin sikkerhetsklarering av Charles Meissner. Kort tid etterpå, Meissner døde i krasjet med en liten planet. Han var en Assistant Secretary of Commerce for International Economic Policy

William Colby: Pensjonist CIA-direktør ble funnet døde i mai 6,1996 etter hans hustru rapporterte ham mangler på april 27,1996. Tilsynelatende, Colby besluttet å gå på en impromptu kano tur og aldri returnert. Colby som nettopp hadde begynt å skrive for Strategic Investment nyhetsbrev bekymret mange i den intelligente fellesskapet. Colby tidligere historie oppgir CIA hemmeligheter i fortiden var godt kjent. Strategic Investor hadde dekket Vince Foster selvmord og hadde leid håndskrift eksperter til å vurdere Foster’s selvmord notatet.

Admiral Jeremy Boorda: døde i mai 16,1996 etter at han dro hjem til lunsj og bestemte seg for å skyte seg selv i brystet (av en rapport, to ganger) heller enn å bli intervjuet av Newsweek magazine ettermiddagen. Forklaringer til Boorda’s selvmord fokusert på en påstand om at han var flau over to «Valor» pins han ikke var autorisert til å bære.

Lance Herndon: Herndon en 41 år gammel datamaskin ekspert og en fremtredende entreprenør som har mottatt en Presidentvalget avtale i 1995 døde 10 august 1996 under mistenkelige omstendigheter. Han syntes å ha dødd fra et slag til hodet. Politi sa ingen våpen ble funnet på hans herregård, og legger til at Mr. Herndon ikke hadde blitt skutt eller stabbed og det var ingen bevis for tvunget oppføring eller tyveri.

Neil Moody: døde-25 august 1996 Etter Vincent Foster’s mord, Lisa Foster gift James Moody, en dommer i Arkansas, på 1 januar 1996. Nær tid Susan McDougal første gikk til fengsel for forakt, Judge Moody’s sønn, Neil døde i en bil krasjet. Det var andre rapporter som Neil Moody hadde oppdaget noe svært foruroligende blant hans stemor private papirer og var truende å gå offentlig med det like før begynnelsen av Democratic National Convention. Han ble beskyldt for å ha vært å snakke med Bob Woodward i Washington Post om en blockbuster historie. Vitner sa de så Neil Moody sittende i sin bil krangler med en annen person like før hans bil plutselig påskynde seg ut av kontroll og treffer en murstein vegg.

Barbara Wise: Wise en 14-årig Commerce Department ansatt funnet død og delvis naken på kontoret etter en lang helg. Hun jobbet i samme avdeling som John Huang. Offisielt hun sies å ha dødd av naturlige årsaker.
Doug Adams: døde 7 januar 1997 – En advokat i Arkansas som fikk involverte prøver å hjelpe mennesker som ble swindled ut av sitt liv besparelser. Adams ble funnet i sitt kjøretøy med gunshot såret for hans hode i en Springfield Mo. sykehus parkeringen.

Mary Caitrin Mahoney: 25, En amerikansk Secret Service Agent tilordnet sjekke dører i Det hvite hus, åpne en dør en natt og funnet Hillary Clinton i et kompromiss seksuell posisjon med Fru Mahoney, en kjent lesbisk siden hennes videregående skole dager. Hillary ble rasende og Whacked ham i hodet med en metall ashtray. Fru Mahoney ble skutt til døde på en Starbucks Coffee Shop, midt i sentrum av Washington DC, kort tid senere. På den 7 juli 1997 Mahoney ble i Starbucks kafé rydde opp etter stenge tid med co-arbeidere Emory Evans og Aaron Goodrich. Gang etter at 9pm, to gunmen fikk innsiden og skutt alle tre til døden. Mahoney ble utpekt til de mest horrendous skjebne – som om hun hadde vært The Killers’ førsteklasses målet. Av de ti skudd avfyres, hun ble truffet fem ganger og velg tomt område, inkludert minst én gang i ansiktet. Den endelige bullet ble levert til baksiden av hodet etter at hun hadde allerede falt. I den ene hånden, i en død grep, Mahoney clutched nøklene til butikkens safe, som arrangeres helgen er innbetalinger av mer enn $ 10000. DC cops were mystified av den åpenbare mangelen på motiv i kriminalitet. The safe ikke hadde vært åpnet. The cash registrerer var uforstyrret. De store ikke hadde vært ransacked. Ingen av ofrene personlige eiendeler hadde blitt berørt. A high-powered Washington FBI-agent, Special Agent Bradley J. Garrett, ble brakt inn i saken. Han er kjent som «The Fixer», fordi han er kalt inn for å finne Patsy er til å ta skylden for regjeringen mord. Han gjorde dette ut til å være en rutinemessig ran mord tilfellet, tilsynelatende begått av en liten tid kriminelle, en Carl Derek Cooper. Etter 54 timer med avhør av Garrett og en annen agent, Cooper signert en skriftemål at han umiddelbart repudiated så snart han fikk rett. I løpet av hans 54 timers utspørring, Cooper hadde konsekvent nektet den kriminalitet og frivillig flere ganger for å ta en løgn detektor test. De fleste av vitnesbyrd mot ham var agent Garrett, og basert på Garrett representasjon av hva Cooper hadde sagt under forhør. I avhør ble ikke registrert eller videotaped.

Ronald Miller: Plutselig var syk på den 3 oktober 1997 og stadig forverrede til sin død 9 dager senere. (Dette mønsteret passer Ricin forgiftning.) Grunn til strangeness av sykdom, leger ved Integris Baptist Medical Center henvist saken til Oklahoma State Medical Examiner’s Office. The Oklahoma State Medical Examiner’s Office omgående kjørte tester på prøver av Ron Miller’s blod, men har nektet å slippe resultater eller selv å bekrefte at testene var helt ferdig. Hadde vært undersøkt av myndighetene over salget av hans selskap, Gage Corp til Dynamic Energy Resources, Inc. var mannen som tape innspilt Gene og Nora Lum og slått dem kassetter (og andre poster) over til congressional oversight etterforskere. Den Lums ble dømt til fengsel for kampanjen finans brudd, ved hjelp av «halm givere» for å skjule størrelsen på deres bidrag til ulike kandidater. Faktisk Dynamic Energy Resources, Inc. hadde leid Ron Brown’s sønn Michael utelukkende for det formål å lede $ 60000 gjennom ham til handel Sekretær, i henhold til Nolanda Hill’s vitnesbyrd.

Sandy Hume: På søndag den 22 februar 1998, Sandy Hume, 28 år gamle sønn av journalist Britt Hume, var reportedly funnet død i sin Arlington, Virginia. Bortsett fra påstanden om at dette var en «åpenbar» selvmord, det er fortsatt på plass en total media Blackout på denne historien, muligens ut av bekymring for at den faktiske fakta vil ikke tåle offentlig gransking. Jobbet for Hill magasin om Kongressen for Kongressen.

Jim McDougal: Bill og Hillary Clinton-venn, Banker, og politiske forbundsfelle, sendt til fengsel for atten forbrytelse overbevisning. En viktig optimist vitne, dør mistenkelig skjult av et hjerteinfarkt i mars, 8 1998.

Charles Wilbourne Miller: 63, ble funnet død av en gunshot såret i hodet på den 17 november 1998 i et grunt pit om lag 300 meter fra sin ranch house i nærheten av Little Rock. Politiet fant en .410 gauge hagle i nærheten av Miller’s kropp og en Ruger .357-caliber revolver submerged in water. Etterforske avsluttet Ruger var våpenet som brukes av Miller til å drepe seg selv. Likevel, to runder i Pistol’s sylinder hadde blitt brukt. Han hadde lenge fungert som konserndirektør og medlem av styret for et selskap kalt Alltel og var dypt involvert i sin egen software engineering selskap inntil den dagen han døde. Alltel er etterfølger til Jackson Stephens’ systematikk, selskapet som ga programvare for White House «Big Brother» data base system, og det var bak administrasjonens planer om å utvikle den hemmelige datamaskin «Clipper» chip til feil hver telefon, faks og e-overføring i Amerika.

Carlos Ghigliotti: 42, ble funnet døde i sitt hjem like utenfor Washington DC den 28 april 2000. Det var ingen tegn til en pause i eller kampen på fast av infrarød teknologi hvor dårlig decomposed kroppen av Ghigliotti ble funnet. Ghigliotti hadde ikke vært sett på flere uker. Ghigliotti, thermal imaging analytiker leies av House Government Reform Committee å gjennomgå tape av Branch Davidian, sa han bestemt FBI avfyres skudd på 19 april 1993. FBI har forklart lys bursts på infrarød opptakene som refleksjoner av sola stråler på shards of glass eller annet avfall som littered scenen. «Jeg konkluderer med dette basert på groundview videofilmer hentet fra flere forskjellige vinkler samtidig, og basert på overhead termisk tape,» Ghigliotti fortalte The Washington Post sist oktober. «The gunfire fra bakken er det, uten tvil.» Mark Corallo, en talsmann for Congressional komiteen ledes av Rep Dan Burton, R-Ind., Sa at politiet fant visittkortet av en komité som etterforsker i Ghigliotti kontor.

Johnny Lawhon: 29, døde 29 mars 1998 – Arkansas overføring ekspert som oppdaget en bunke av Whitewater dokumenter på stammen av en forlatt bil på sin eiendom, og flyttet dem over til Starr, ble drept i en bil vraket to uker etter McDougal død .. Detaljer om «ulykken» har vært overfladisk – selv fra den lokale Little Rock avisen.

Tony Moser: 41, ble drept da han krysset en gate i Pine Bluff, Ark og på den 10 juni 2000. Drept 10 dager etter å ha blitt kalt en spaltist for demokrater-Gazette avis og to dager etter penning en stinging tiltale for politisk korrupsjon i Little Rock. Politi innlevert ingen kostnader mot unnamed driveren av 1995 Chevrolet pickup, som rammet Moser som han var alledgedly vandre alene i midten av unlit Rhinehart Road om 10:10 pm

Barbra Olson: Hadde akkurat ferdige skrive et fortelle alle bok om Clinton’s siste dager på kontoret. Barbra Olson’s bok «The Final Days» er et sted å lære sannheten om Clinton’s. Les den og du vil lære hvorfor Hillary prøvde så desperat å stoppe det fra å bli publisert. Olson var mer enn coincidentally (?), På flyet som krasjet i Pentagon den 11 september 2001.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: