Skjult Sannhet’s Blog


Den virkelige Barack Hussein Obama
august 19, 2008, 2:18 am
Filed under: USA | Stikkord: , ,

Barack Hussein Obama, Jr ble født i Honolulu, Hawaii i 1961 til Barack Hussein Obama Sr av Kenya, og Ann Dunham. Obama’s far var en radikal svart muslim som overføres fra Kenya til Jakarta, Indonesia. Han møtte Obama mor, en hvit ateistisk fra Wichita, Kansas ved University of Hawaii. Obama, Sr og Dunham skilsmisse når Barack jr var to og faren hans tilbake til Kenya. Hans mor gift Lolo Soetoro, en annen muslim, flytte til Jakarta med Obama da han var seks år gammel. Lolo Soetoro, sterkt og direkte påvirket utdanning av hans stepson som en god muslim ved å melde deg ham i ett av Jakarta’s Wahabbi skoler. Wahabbism er den mest radikale undervisning som skapte den muslimske terrorister som nå er å føre Jihad på industrialisert verden.

Siden det er politisk hensiktsmessig å være en kristen når du søker politisk kontor i USA, Obama nå tilhører en svart nasjonalistiske kirke i Chicago. La oss ta en titt på hans church’s prinsipper. Hvis du ser på den første siden av deres nettside, Trinity United Church of Christ, vil du lære som denne menigheten har en ikke-omsettelig forpliktelse til Afrika. Ingen er AMERICA engang nevnt. Siste år Obama sa at han ikke trenger et amerikansk flagg jakkeslaget PIN-kode for å vise at han er patriotiske. Tilsynelatende han ikke trenger å legge sin hånd over hans hjerte enten fordi at en kampanje hendelse i Iowa, under avspilling av nasjonalsangen, han var den eneste kandidat til ikke å gjøre det. Ikke bare dette, men han har nektet å si Løftet AV allegiance! Han tilsynelatende tror ikke det normale standarder for søkerlandene patriotisme (eller enda feigned patriotisme) gjelder for ham.

Hvis du ser på Mr. Obama gi foredrag, kan du legge merke til hans throngs av støttespillere som står bak ham. De er ofte middelklasse hvite amerikanerne. Den throngs som feirer gønne epler sine helten er ofte består av tiltalende, sunn og spennende mennesker og ikke bare den vanlige blandingen av høyt munnen feminister og sosialistisk er du trolig se støtte noen som Obama. Har hans støttespillere har en anelse om hva den virkelige Obama handler om? Har de vet at han fortalte nasjonens største åpenlyst rase salgsfremmende gruppen, LaRaza, at han har tjent deres støtte til sin president-kampanje av marsjerande i fjorårets 1 mai innvandrer opptog? Husk at opptog? Barak Obama var halsen dypt i den støtter samtaler for teppe amnesti av titalls millioner av den tredje verden ikke-borgere. La oss se, over 70 prosent av den amerikanske personer skutt ned McCain’s Amnesty bill. fjor og ennå Obama, som fremmer’s Amnesty vinner sin støtte!

Obama også mottatt en kjæreste Chicago real estate avtale hvor han kjøpte et hus på en stor rabatt, og som også kjøpte en nabo mye for et svært lite beløp. Avtalen ble gjort med en lyssky Syrian forretningsmann nå under tiltale. The Syrian kjøpte huset ved siden av, og brokered cut-rate avtale på Obama hus. Hva er enda mer interessant er at Syrian er samarbeidspartnere med Elijah Muhammed’s sønn, en uavgjort på med Nation of Islam.

For altfor lang hvit har kjøpt seg inn i den ligge som kritiserte noen svart er manifestasjon av rasisme og outlandish ideer som vil føre til lynsjing av uskyldige mennesker og andre blodige-minded ideer. Dette er delvis fra skyld turen at media legger på hvit om hvordan svarte har vært mistreated. Of course Mr. Obama mer enn sannsynlig mener dette også. Det delvis svar på hvorfor du ser så mange hvite ivrige etter å støtte Obama, som vises før og marches med en farlig anti-hvitt trykk gruppen som LaRaza, har en radikal muslimsk bakgrunn, og attends en anti-amerikansk alle svart identitet kirken. De er til en viss grad mollifying en falsk media induserte skyld komplekse og faktisk lure seg selv til å tro at han arbeider i sitt selvbilde interesse.

Obama offentlige talende talenter synes å gå en utrolig langt i å hjelpe ham vinne folk over, og hjelpe dem å overse hva han er virkelig alt om. Å være en karismatisk, inspirerende foredragsholder neppe kvalifiserer noen til å bli president. Noen av de mest karismatiske ledere gjennom historien har også vært noen av de mest onde, depraved folk til å noensinne gå jorden. Adolph Hitler var en utrolig karismatisk taler, men ble også murderously sinnsyk. Obama muslimske bånd og hans forsøk på å skjule dem, hans blatant anti-amerikanske holdninger, og hans lyssky forretninger skal drepe noen mulighet for at han noen gang bli president. I beste Barack Obama som president ville gi deg ekstreme muslimske pandering og sosial politikk til venstre for Clinton. I verste, Amerika ville ha en muslim endre agent, i pakt med midt østlige terrorister, sitter i Det hvite hus.

Hvis du har forstått hvordan du blir manipulert, hvis du bryr deg om fremtiden for Amerika og den friheten at Grunnloven står for, hvis du bryr deg om å bevare vår Gud Gitt rettigheter, og deretter se den sanne Barack Hussein Obama. Og hvis du ser utover media skudd og den falske skylden tur som media prøver å legge på oss, vil du stå mot Obama, og du vil stå opp for hva våre grunnleggere og våre forfedre slo seg, kjempet og døde for.

Her er noen grunnleggende fakta at du trenger å vite om Barack Obama:

Han stemte mot banning delvis fødsel abort.

Han stemte ikke på å varsle foreldre til mindreårige som blir tatt ut av staten abort.

Støtter kvotering i Høyskoler og regjeringen.

I 2001 fikk han spørsmål harde straffer for narkotikahandling.

Sier han vil omhandle gatenivå narkotikahandling bare som en minstelønn affære.

Admitted marihuana og kokain bruk i videregående skole og høyskole. Hans religiøse overbevisning er veldig skummel.

Han er villig til å møte med Fidel Castro, Hugo Chavez, Kim Jung, og Mahmond Ahmadinejad, med ingen forutsetninger.

Har sagt at en av hans første mål etter å ha blitt valgt ville være å ha en konferanse med alle muslimske land.

Voted Ingen på loven som forbyr søksmål mot gun produsenter.

Støtter universell helsevesenet.

Støtter gi førerens lisenser til illegale innvandrere.

Støtter utvide velferd for ulovlige innvandrere.

Voted ja på omfattende innvandring reform.

Voted ja på slik at ulovlig romvesen til å delta i Rikstrygdeverket.

Voted med demokratiske partiet 96 prosent av 251 stemmer.

Motsetning til noen innsats for å privatisere Rikstrygdeverket og i stedet støtter øke mengden av innbetalt avgift.

Han stemte Nei på repealing den Alternative Minimum Tax.

Han stemte Nei på repealing «Death» moms.

Han ønsker å heve Gevinst moms.

Han er rangert som den mest liberale senator i Senatet i dag og som tar noen gjør.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: