Skjult Sannhet’s Blog


Eiendomsskatt i USA
august 19, 2008, 2:34 am
Filed under: USA | Stikkord:

The land tilhører deg, en som kjøpte den, ikke staten. En eiendomsskatt er staten erklærer at det eier land, og verre enn at det er staten prøver å usurp din Gud gitt rett til å gjøre hva du vil med ditt eget land, ved å si det eier land. Hvis du tviler på dette, bare prøv å ikke betale din eiendomsskatt og du vil se som eier land. Forestill deg dette. Tenk deg en Amerika der det ikke er villaeiere, bare serfs. Ingen eier et hjem eller på land. De bare betale en føydal herre en spesiell avgift for å være på land eller i deres hjem. De må opprettholde land og hjemmet de bor i eller føydal herre kan fine, fengsle eller kaste ut dem.

De må få tillatelse fra føydal herre for å bygge ut sine hjem eller foreta betydelige forbedringer. Når de har bygget eller forbedret sine hjem, må de betale føydal herre en økt spesiell avgift for å kunne forbli i sine hjem. Den føydal herre kan også sende sine representanter til å inspisere hjem når han ønsker og «Private», oh tilgi meg, serf må gi dem adgang. Dette arrangementet er kjent som Liveigenskap. De sier det ble avsluttet i 1700. Men det er ikke avsluttet. I Amerika, har vi rett og slett erstattet føydal herre med Staten. Liveigenskap er levende og godt i Amerika og det blir opprettholdt via eiendomsskatt.

Den eiendomsskatt dispossesses og disinherits familien. Land, i en virkelig fri nasjon ville være en arv til kommende generasjoner av familiemedlemmer. En skatt på land er et forsøk fra staten til defund, fordrive, og gjøre arveløs familien. Familier som ikke har råd til skatt vil miste sitt land. Høyesterett Chief rettferdighet John Marshall, førte i pennen disse ord i 1819 McCulloch v. Maryland tilfelle, «The Power for skatt er makt for å ødelegge.» En eiendomsskatt er et forsøk fra staten til å ødelegge familien. Gud ment for familier å eie land. Han ment landet til å bli en arv til fremtidige medlemmer av familien. Alle lover som staten enacts å se denne utgangen oppnådd er bare lover, lover som militate mot denne Gud-gitt design er urettferdig lover. De land som eies av familier må ikke bli beskattet av staten, lest de plyndre fremtidige familiemedlemmer av sine Gud-gitt arv.

Den eiendomsskatt er ikke bare et angrep på familien, men det er også et angrep på menneskets frihet. Eiendommen er grunnleggende for menneskets frihet. En tyranniske staten alltid grensene en mann bruk av hans eiendom. En tyranniske staten alltid grensene en mann bruk av hans eiendom, skatt, eller confiscates det som et middel til enslaving en mann uten nødvendigvis å berøre hans person. En eiendomsskatt er et tegn på en okkupert land! En direkte eiendomsskatt er et tegn på at en nasjon er under undertrykkelse og tyranni. Det er hva amerikanerne er under i dag. I kontrast, en kjent gråte av den amerikanske revolusjonen var «Liberty og eiendom.»
Eiendomsskatt er også galt på grunn av hva det brukes til. Eiendomsskatt er samlet inn av byen regjeringer, kommuner og ulike lokale myndigheter. En liten del er gitt til delstatsmyndighetene. En liten del er gitt til kommunen regjeringen. De aller fleste er holdt ved de lokale myndighetene. Det er vanskelig å fastslå hva staten bruker sin del av. Kommunen regjeringen vanligvis bruker en stor del av liten del det får for jails og fengsler. De lokale myndighetene bruker storparten av hva det holder til skolene. Dette er en annen skadet institusjon. Staten må aldri bli gitt jurisdiksjon til å utdanne barn. Denne plikt bør tilhører familien først og fremst. Hva gjør staten utdanne barn i? Humanisme, statism, og det ikke oppmuntre barna til å tenke selvstendig, heller brainwashes barn ikke å tenke for seg selv, og godta løgn som sannhet, så lenge det er fra en statlig godkjent myndighet figuren.

Eiendomsskatt er galt fordi det fjerner incentiv til å forbedre ens eiendom. Hvis du forbedre din eiendom, betyr det at du betaler en høyere eiendomsskatt fordi du har økt verdien av eiendommen. Derfor eiendomsskatt fungerer som en disincentive for å forbedre tilstanden til ens eiendom. Eiendomsskatt er et forsøk på å ødelegge familien, og et angrep på menneskets frihet. Vi må være i opposisjon til det derfor. En av grunnene til at amerikanerne er under undertrykkende eiendomsskatt er fordi vi er en nasjon av borgere i opprør for sunn fornuft, og så mange av oss er avhengig av en månedlig sjekk fra Big Brother for å overleve.

Den holdningen til staten om beskatning av landets innbyggere kan summeres opp i ordene til tidligere amerikanske presidenten Lyndon Johnson. I en 15 januar 1964 White House tale, LBJ, som ga oss den store sosialistisk samfunn, sa: «Vi skal prøve å ta alle de pengene som vi mener er unødvendig å bli brukt og ta den fra» haves «og gi det å «ha-nots» som trenger det så mye. » Tilsynelatende de har nots inkludere en stat som blir rike av svette av våre brows, og innføre mer tyranical lover på oss hver dag.

Hva bør vi gjøre i lys av dette tyranni? Om jeg sier du ikke skal betale din eiendomsskatt? Det er opp til deg å bestemme. Hvis du finner en vei rundt den, finner den! Vær så klok som en serpant og ufarlig som en due, så å si. Det kan være en årsak til som Gud vil løfte deg opp. Men hva vi må gjøre er å informere denne nasjonen av injustices som blir toppet upon oss daglig, og eiendomsskatt er en av dem. Det store bildet er dette: vi er kyr, skattemyndighetene er selskapet som milks det kyr, myndighetene i USA er veterinær som tar seg av flokken, og den internasjonale bankfolk er eierne av gården. Folkeslagene i denne nasjonen bør være aflame med rettferdighet ringer hvert andre til å stå mot dette tyranni. Alle mennesker må vite det er galt, og deretter vil de se dette uvesenet kalt eiendomsskatt avskaffet fra vårt land.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: