Skjult Sannhet’s Blog


En tanke vekker
august 19, 2008, 2:37 am
Filed under: USA | Stikkord:

Den internasjonale bankfolk, gjennom Federal Reserve System, holde oss som enkeltpersoner og som en nasjon, i en varig tilstand av krig, gjeld, forvirring, og debilitation. Det er traitors i offentlige stillinger, enten masquerading som konservative eller liberals, som er virkelig skadet en verden regjeringen Sosialister bøyd på ødeleggelse av Amerika, Grunnloven, Bill of Rights, og friheter, for å føre inn i sin lenge drømt om tyranniske New World Order global regjering. Det er tid for ekte blues i dette landet til å våkne opp og møte grell fakta, å bevege seg utenfor boksen av den falske paradigme venstre / høyre-politikk, til å innse at globalists har beslaglagt kontroll av både demokrater og republikanere parter, og deres agenda er den samme. Uansett hvilken part er i kraft, globalist agenda og inkrementell ødeleggelse av Amerika jevnt marches fremover. Det er på tide å våkne opp og ta et standpunkt mot disse korrupte kriminelle. Din familie fremtiden og fremtiden of America avhenge av det. Du skylder den til landet ditt, familien din, og dere å se den massive bedrag i regjering og media, og deretter gjøre din del for å høre alarmen.

Om det var mulig å få anstendige politikere som legger AMERICA Ble valgt, så du ville ha ledere som vil stå opp til GLOBALIST agenda, som ville kjempe for Amerika i stedet for mot den, og som ville ta slutt VÅR ENSLAVEMENT til et annet agenda. De ville implementere disse 10 enkle, sunn fornuft PLANER som jeg tror Lagre denne nasjonen. OG du vil se hva Amerika var ment å være. Hvis jeg var skal velges President, Dette er hva jeg ville gjøre:

1. Bygge en 30 fots HIGH BETONG VEGGFESTE Deler Mexico og USA toppet VED elektrifisert Razor leder og Lookout Towers HVER Mile. Kysten og kanadiske BORDER SIKKERHET MÅ Tilsvarende trappet opp. I stedet for å ofre sine liv IN GLOBALIST OPPRETTET HELLHOLES LIKE IRAK våre tropper ville bli brukt til å beskytte våre grenser, vår økonomi og vår kultur. Kaste ut alle ulovlige innvandrere, og redusere LEGAL IMMIGRATION til en tiende hva det er nå. GJØR NORSK det offisielle språket i USA. ALLE innvandrere må lære å snakke engelsk, være rent bor, og selvtillit Reliant.

2. Avskaffe den amerikanske sentralbanken umiddelbart og permanent, deretter tilbake våre penger MED gull og sølv. ALLE gjeld «OWED» til Federal Reserve vil da være eliminert. THE FEDERAL RESERVE BANK er et privat selskap. Faktum er at Grunnloven forbyr IT eksistens. § 1, § 8 av Grunnloven sier at «MØTEBYEN skal ha POWER å skape penger og regulere verdien DERFOR», ikke en samling av internasjonale bankfolk! I dag er matet kontroller vår økonomi, og gjør enorme FORTJENESTE VED PRINTING verdiløst papir, og Amerika bruker milliarder bare for å betale renter ved IT! DENNE UNCONSTITUTIONAL Gang of Bandits MÅ bli utsatt for det de er, og eliminert. Also, the Pyramid MED øyet og ALL SATANIC symboler, må tas av penger.

3. Avskaffe frihandel. Gå inn i NOEN STORE og se hvor alt er gjort: kommunistiske Kina, som er annet enn en underordnet arbeidskraft CAMP drives av en gjeng AV Godless morderisk Thugs. Bringe DATA BASE TILBAKE TIL-Amerika. Og aldri gjøre forretninger med en nasjon AT THRIVES ut av tyranni og frykt. Tariffer av import erstatte den føderale skattesystemet. END ALL FEDERAL BENSIN skatter permanent, OG avskaffe skattemyndighetene.

4. Avskaffe ALLE UNCONSTITUTIONAL Gun lover umiddelbart og permanent. Vi må stå fritt til å forsvare oss uten frykt for en UNCONSTITUTIONAL politiet STAT straffe USA for å beskytte oss selv eller våre FAMILIES. Oppheve eiendomsskatt. Rettighetene til borgerne til å gjøre som de ønsker på sine egne VÅRE skal ikke være krenket av en påtrengende regjeringen. Fredløs abort permanent. NOEN regjeringen som CONDONES og støtter COAST verken kan eller vil overleve. Oppheve dødsstraff. Ingen regjering, vite hvor skadet BEFORE naturen, kan være klarert til å bestemme som bor og hvem som dør.

5. FRA Pearl Harbor, TO JFK, FRA WACO, TIL 9-11, vise alle THE COVERUPS, Lies, OG voldshandlinger som har blitt begått av skyggen Regjeringen i dekke til den amerikanske regjeringen. Sette en stopper for ALLE blatant ELLER Covert tiltak av CIA, NSA, FBI og BATF MOT TRUE amerikanerne FIGHTING ONE WORLD tyranni. END regjeringens forfølgelse av Christian II. VÅRE MYNDIGHETER må brukes for å fremme sannheten og opplyse folket, IKKE manipulere massene MED løgnene. TRUE amerikanerne, som prøver å GRATIS AMERICA fra denne tyranni, må holdes opp som helter.

6. Sette en stopper for ALLE FEDERAL subsidier FOR bolig og medisinsk hjelp. Tilbake i midten av 1960-tallet DU KAN KJØPE en anstendig HJEM hvor som helst i USA for ca $ 15000, OG leier WERE billig. Ettersom alle subsidier startet på OM det tidspunktet, vil den totale prisen AV leie leiligheter og kjøpe HOMES HAR SKYROCKETED, Sette PRIS FOR HOUSING utenfor rekkevidde for mange mennesker og THERBY noe som gjør dem avhengige av MYNDIGHETER utdelinger. Nøyaktig samme gjelder for medisinsk hjelp. Ved å sette en stopper for DISSE skadet RETNINGSLINJER FOR TRUCKLOADS til den føderale PENGER strømme i hendene AV grådige Elite vil opphøre, THERBY tvinge kostnadene til rimelige nivåer.

7. Sette en stopper for ALLE FEDERAL STØTTE TIL OFFENTLIGE utdanning. Det må bli erstattet av private skoler og hjem skole. Dette vil ikke bare sette en stopper for en mislykket og korrupte myndigheter institusjon, det vil også stoppe den institusjonaliserte Hjernevasking of America barn.

8. Kaste FN OUT OF AMERICA, fysisk og politisk. ALLE US finansiering og bånd til denne UNCONSTITUTIONAL og korrupte ORGANISASJON ville være permanent avsluttet. DENNE GANG med kommunistisk SYCOPHANTS KUNNE PASS ALLE EDICTS de vil, men de vil ha noen effekt. END ALL utenlandshjelp, ENTANGLEMENTS OG FORSTYRRELSER i andre suveren nasjon anliggender. Ingen flere GLOBALIST Wars.

9. Sette en stopper for MANDATORY Automobile FORSIKRING OG ALLE ANDRE STATLIGE mandat inntrenging i vårt personvern og THEFTS av våre penger. Avskaffe praksisen med VANN fluorisering i USA. Fluor ER EN giftig INDUSTRIAL AVFALL BYPRODUCT som ikke er effektiv i å forebygge tannråte, og har gjentatte ganger vist seg å være en CARCINOGEN i mennesker og dyr. Avskaffe vaksiner. Med så mye media og myndigheter propaganda om behovet AV vaksiner, det er ikke rart at så mange gjerne overgi seg til DENNE ødeleggende og ofte DEADLY Lie forfremmet VED den farmasøytiske industri og det er partnere i kriminalitet.

10. Ban mobiltelefoner. Alle som har gransket DENNE vet at UNDERHOLDNING Billetter Fry Hjernen. UNDERHOLDNING Billetter BRUK Microwave BåNDBREDDE OVERFØRINGER TIL PASS lett gjennom SOLID objekter LIKE bygninger. Forestille seg hva de gjør å bo TISSUE! Et team av forskere finansiert av TELSTRA bevist at UNDERHOLDNING Billetter forårsake kreft. NÅR PRESENTERES til «ORGANISASJON» MAGAZINE DE nektet å publisere DERES RESULTATENE fordi det «vil føre til panikk». Tre andre fremstående magasiner OGSÅ nektet å publisere den. OGSÅ FOR BRUK AV celle PHONES av personer Driving forårsaker AN opprørende mengden av ulykker. Driverne MIND er på samtalen og ikke på veien. Det er på tide å sette en slutt på DENNE Blight på samfunn.

AMERICA BEHOV ledere som vil sette det som er rett foran PERSONLIG SIKKERHET For å få tilbake storhet of America. Hvis disse forslagene er ikke vedtatt snart, vil det være for sent. Hjertene og sinnene til folket må endre. Da kan vi få en slutt på MALFEASANCE, Lies, OG INJUSTICES at vi har blitt tvunget til å leve under. Og først da KAN vi lever livene GOD BEREGNET USA til å leve.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: