Skjult Sannhet’s Blog


FED – FEDERAL RESERVE SVINDEL
august 19, 2008, 2:02 am
Filed under: FED | Stikkord: , ,

Den første misforståelse at folk flest har er at Federal Reserve Bank er en gren av den amerikanske regjeringen. Det er den ikke. THE FEDERAL RESERVE BANK er et privat selskap. De fleste mennesker tror det er like amerikansk som Grunnloven. Det er et faktum Grunnloven forbyr IT eksistens. Artikkel 1, § 8 av Grunnloven sier at Kongressen skal ha makt til å skape penger og regulere verdien av dette, ikke en samling av internasjonale bankfolk! I dag er Fed-kontroller og fortjeneste ved utskrift verdiløst papir, kalt penger, gjennom Treasury, regulerer sin verdi, og de største voldshandling av alt, innsamling interesse på det! (Den såkalte NATIONAL gjeld). The Fed begynte med om lag 300 personer eller banker som ble eiere, aksjonærer å kjøpe aksjer på kr 100 per aksje – aksjen er ikke børsnoterte) i Federal Reserve Bank System. De utgjør en internasjonal banktjenester cartel av formue utover sammenligning. The Fed banktjenester systemet samler inn milliarder av dollar i renter i året og distribuerer den fortjeneste til sine aksjonærer. The Congress ulovlig ga lei seg retten til å skrive ut penger gjennom Treasury at ingen interesse til Fed.

The Fed skaper pengene fra ingenting, og lån den tilbake til oss gjennom banker og kostnader interesse på vår valuta. The Fed også kjøper Statlig gjeld med penger trykkes på en Trykking og kostnader US skattebetalernes interesse. Mange Congressmen og presidenter si at dette er svindel. Hvem som faktisk eier Federal Reserve Central Bank? Eierskapet av 12 Sentralbanker Banker, et meget godt holdt hemmelig, har blitt avslørt: 1. Rothschild Bank of London 2. Warburg Bank of Hamburg 3. Rothschild Bank of Berlin 4. Lehman Brothers i New York 5. Lazard Brothers of Paris 6. Kuhn Loeb Bank of New York 7. Israel Moses Seif Bank of Italy 8. Goldman, Sachs of New York 9. Warburg Bank of Amsterdam 10. Chase Manhattan Bank of New York.

Disse bankfolk er koblet til London Bank Houses som i siste instans styrer Fed. Når England mistet uavhengighetskrigen med Amerika der våre forfedre var bekjempe sin egen regjering, de planla å styre oss ved å styre våre banktjenester system, utskrift av våre penger og vår gjeld. Den enkeltpersoner oppført under eide banker som i sin tur eier aksjer i Fed. Bankene er oppført nedenfor har betydelig kontroll over New York Fed distrikt, som styrer andre 11 Fed distriktene. Disse bankene også er delvis utenlandsk eid og kontroll New York Fed District Bank: First National Bank of New York, James Stillman National City Bank i New York, Mary W. Harnman, National Bank of Commerce, New York, AD Jiullard Hanover, National Bank, New York, Jacob Schiff, Chase National Bank, New York, Thomas F. Ryan, Paul Warburg, William Rockefeller, Levi P. Morton, MT Pyne, George F. Baker, Percy Pyne, Mrs. G.F. St. George, J.W. Sterling, Katherine St. George, H.P. Davidson, JP Morgan (likeverdig Life / Mutual Life), Edith Brevour, T. Baker.

Hvordan kom det til å skje? Etter at forrige forsøk på å skyve Federal Reserve Act gjennom Kongressen, en gruppe bankfolk finansiert og bemannet Woodrow Wilson’s kampanje for president. Han hadde forpliktet til å registrere denne loven. I 1913, en Senator, Nelson Aldrich, mors bestefar til Rockefellers, presset Federal Reserve Act gjennom Congress like før jul når mye av Kongressen var på ferie. Når valgt, Wilson bestått Fed. Senere, Wilson remorsefully svarte henvise til Fed, «Jeg har uforvarende ødela mitt land». Nå bankene økonomisk tilbake sympatiske kandidater. Ikke overraskende, de fleste av disse kandidatene er valgt.
Den bankfolk ansette medlemmer av Kongressen i helgene (kallenavn T & T klubb-out torsdag … på tirsdag med lukrative lønninger. Tillegg til Fed startet å kjøpe opp media i 1930 og nå eier eller betydelig innflytelse mest mulig ut av det. Presidenter Lincoln, Jackson, og Kennedy forsøkt å stoppe denne familien av bankfolk ved utskrift amerikanske dollar uten lading skattebetalernes interesse. Today, hvis regjeringen kjører en underskudd, Fed utskrifter dollar gjennom det amerikanske Treasury, kjøper gjeld, og dollar er sirkulert i økonomi. I 1992 skattebetalernes utbetalt Fed banktjenester system $ 286 milliard i renter på gjeld til Fed kjøpt ved å skrive ut penger nesten pris gratis. Førti prosent av våre personlige føderal skatt går til å betale denne interessen. Fed bøker er ikke åpent for publikum . Kongressen har ennå til å granske den. Congressman Wright Patman var formann i House of Representatives Committee on Bank og valuta for 40 år. For 20 av disse årene har han innført lovgivning for opphevelse Federal Reserve Bank Act av 1913. Congressman Henry Gonzales, Leder av et bankvesen komité, som ble innført lovgivning for opphevelse Federal Reserve Bank Act av 1913 nesten hvert år. Det er alltid slått, media forblir stille, og offentlig aldri lærer sannheten. Det samme bankfolk som eier Fed kontrollere media og gi store politiske bidrag til den sympatiske medlemmer av Kongressen.

THE Fed frykt befolkningen blir klar over dette bedrageri og KREVER ENDRING. Vi, menneskene, er at fault for å være passiv og la dette fortsette. THE Federal Reserve Board, en regjering styret, HAR CHEATED regjeringen i USA og folket i USA UT AV nok penger til å betale NATIONAL gjeld flere ganger. Den depredations og iniquities of the Federal Reserve Board og Federal Reserve banker handler sammen har kostnadene dette landet dearly.

De er private kreditt monopolies som tære på befolkningen i USA til fordel for dem selv og deres utenlandske kunder; utenriks-og innenrikspolitikk speculators og swindlers, rik og rov pengene lånegivere. Dette er en tid med økonomisk elendighet og for grunner som forårsaket den elendighet, Federal Reserve Board og Federal Reserve banker er fullt ut ansvarlig. En halv million dollar ble brukt på en del av propaganda organisert av de samme europeiske bankfolk med det formål å villedende opinionen i forhold til Federal Reserve Bank.
HVA PENGENE så ut da det fortsatt var støttet av noe
Hver innsats har blitt gjort av Federal Reserve Board å skjule sin makt, men sannheten er at Federal Reserve Board har USURPED regjeringen i USA. IT-kontroller EVERYTHING her, og den styrer alle våre Foreign Relations. Det gjør OG Breaks regjeringer AT VIL. Ingen mann og ikke kroppen av menn er mer fastlåst i kraft enn arrogante kreditt monopol som opererer Federal Reserve Board og Federal Reserve banker. Disse evil-doers har ranet dette landet. Hva regjeringen har tillatt Federal Reserve Board å stjele fra folket skal nå være gjenopprettet til folket.

Vårt folks penger til omfanget av $ 1200000000 har i løpet av de siste månedene blitt sendt utenlands for å løse Federal Reserve Notes og til å betale andre gambling gjeld for forrædersk Federal Reserve Board og Federal Reserve banker. Jo større del av vårt penge-aksjen har blitt sendt til utlendinger. Hvorfor skal vi love å betale gjeld for utlendinger til utlendinger? Hvorfor skal amerikanske bønder og lønns-inntekter legge til millioner av utlendinger til antall deres må forsørges? Hvorfor bør Federal Reserve Board og Federal Reserve bankene være tillatt å finansiere våre konkurrenter i alle deler av verden? The Federal Reserve Act bør oppheves og Federal Reserve banker, etter å ha brutt sine charterturer, bør bli likvidert umiddelbart. Troløs MYNDIGHETER FUNKSJONÆRER som har brutt DERES OATHS BØR VÆRE IMPEACHED OG brakt til retten.

Hvis media er objektivt, uavhengig og fullstendig grundig, hvorfor har ikke de diskuterte Fed? Foreløpig halvparten av landene har minst ett gresset røtter bevegelse i aksjon for å avskaffe den Fed, men det er ingen trykk dekning. I juli, 1968, House Bank Subcommittee rapportert at Rockefeller, gjennom Chase Manhattan Bank, kontrollerte 5,9% av aksjen i CBS. Videre banken hadde fått interlocking direktorater med ABC.

I 1974, Congress utstedt en rapport om at Chase Manhattan Bank sin eierandel i CBS steg til 14,1% og NBC til 4,5%. Den samme rapporten sa at Chase Manhattan Bank holdt aksjer i 28 kringkasting bedrifter. Etter denne rapporten, Chase Manhattan Bank oppnådd 6,7% av ABC, og i dag er prosentandelen er sannsynligvis mye større. Det krever bare 5% eierskap til betydelig innflytelse media. Dette er bare én av 300 velstående aksjonærer i Fed. Det antas andre Fed eiere har tilsvarende andeler i media. For å kontrollere media, Fed bankfolk ring i sine lån hvis media uenig med dem.

Rockefeller også styrer Council on Foreign Relations (CFR), det eneste formål som er til hjelp i stimulerende større interesse for utenrikspolitiske spørsmål og en verden regjeringen. Nesten alle store newscaster tilhører den Council on Foreign Relations. The Council on Foreign Relations kontroller mange store aviser og magasiner. I tillegg er store selskaper som eies av Fed aksjonærer er kilden til store annonsering inntekter som helt sikkert vil påvirke media.

Hver dag jeg hører folk klagende om hva de ikke liker om våre myndigheter og media, men ikke en av dem er villig til å sette videre et forsøk på å prøve og endre det, spesielt når det gjelder deres personlige liv. Vi er like mye en slave på et personlig nivå, som vår regjering er til den internasjonale bankfolk. Vi holder akkurat på å bruke verktøyet de legger ut her til å styre oss, kredittkort, og vi er fengslet av den. Vi er ikke lenger villig til å lagre opp til å kjøpe noe, må vi ha det akkurat nå, så det Regjeringen har gjort det enkelt å få det du ønsker uten å måtte spare på den, (kreditfradrag). Tror ikke du tror det morsomt at i et land med så mye rikdom, bare 2 prosent av befolkningen eier sin hjem? (Kreditfradrag). Kjenner du 60 prosent av amerikanerne har minst 3 Kredittkort brukes til det høyeste? (Kreditfradrag). Vet du at bare 1 prosent av befolkningen har sin bil betalt for? (Kreditfradrag). For å være gratis, må du kaste bort ditt kredittkort, og aldri kjøpe noe som du ikke har råd til for øyeblikket av kjøpet. Vi vil aldri være et fritt folk før vi kvittet oss av byrden plassert her for å styre oss, og når vi slutter å leie fra makt, makt vil opphøre å eksistere.

Jeg vil lukke med Thomas Jefferson’s Advarsel til Amerika: «Jeg tror at banktjenester institusjoner er mer farlige for våre friheter enn stående hærer. Hvis det amerikanske folk noensinne tillate private banker til å kontrollere problemet deres valuta, først etter inflasjon, og deretter ved deflasjon, de banker og selskaper som vil vokse opp rundt [bankene] vil nekte folk av all eiendom til sine barn oppvekker hjemløse på kontinentet deres fedre mestret. Utstedelse makt bør tas fra banker og restaurert til mennesker, til hvem det riktig tilhører. » Skrevet av Jefferson i et brev til minister for Treasury Albert Gallatin (1802).

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: