Skjult Sannhet’s Blog


Global oppvarming: Den store løgnen
august 19, 2008, 2:13 am
Filed under: Klima | Stikkord: ,

Året er 2008. Kina har den kaldeste vinteren på 100 år. Bagdad ser sin første snø i alle innspilt historie. Nord-Amerika har mest snowcover i 50 år, med steder som Wisconsin den dypeste siden record-holder begynte. Rekordhøy i Antarktisk sjøis, plateselskap kaldt i Minnesota, Texas, Florida, Mexico, Australia, Iran, Hellas, Sør-Afrika, Grønland, Argentina, Chile – listen fortsetter og fortsetter. Alle de fire store globale temperaturen sporing utsalgssteder (Hadley, NASA-GISS, UAH, RSS) har gitt ut data og all den viser at den globale temperaturen har droppet precipitously. Den globale temperaturen slipp har nå eliminert i en grad Celsius oppvarming som hadde skjedd tidligere i løpet av de siste 100 år. Hundrevis av klima forskere har varslet at det ikke er slike ting som menneskeskapte globale oppvarmingen.

Til tross for alle disse FAKTA, alle de store kandidater til president i 2008 valgkampen lovet massive nye regelverket som vil koste trillions av dollar for å bekjempe global oppvarming. McCain sier at det vil bli hans første oppgave hvis han vinner presidentskapet. Etter rådgivning med Al Gore, Obama mener problemet er så overhengende at det er ikke engang virkelig mulig å vente til han blir president. Likevel, vi bare holde på piling på flere og flere forskrifter, uten å spørre vanskelige spørsmål om hvorvidt de er berettiget. Ny kjørelengde per gallon regelverk ble undertegnet i loven i fjor som mandat biler får 35 MPG. Reglene vil gjøre oss dårligere, å tvinge folk til å kjøpe produkter som ikke er ellers best egnet for dem. Flere mennesker vil dø på grunn lettere biler er mindre sikre, men vi får vite dette er alt verdt det i stor grad på grunn av global oppvarming.

Det faktum i saken er at global oppvarming er en løgn spredte av den kommunistiske inspirert, anti-Gud, feministisk, sosialistisk Cabal som styrer alt gjennom både store politiske partier og deres besvares partner i kriminalitet: Korporate Media. Alle temperaturen anslag over tidligere klima er bare at anslagene. Og de har blitt beregnet av forskere prøver å bevise at global oppvarming eksisterer. Du kan ikke fastslå nøyaktig hva temperaturen var 100, 200 eller 500 år siden. Det var rett og slett ikke utbredt nøyaktig vær overvåking som vi har i dag. Alle som prøver å bruke temperaturen endre argumentet har en agenda. Du må være oppmerksom på at alle disse traktatene tilsynelatende laget for å hindre global oppvarming alltid gi land som Kina, Russland og India, verdens verste polluters, en gratis pass. Hvorfor? Fordi det virkelige målet bak denne Lie er å ødelegge USA, og det er folk. USA er fortsatt den mest velstående, og det er mennesker er fremdeles den mest gratis på jorden, til tross for arbeid av våre «ledere» for å ødelegge det. Mange personer i mektige stillinger i hele verden, som kjører den globale økonomien, hate dette faktum. Global oppvarming er bare en konspirasjon for å prøve å bringe oss ned til samme nivå som resten av verden.

Mange politikere og elitists har mottatt global oppvarming som «sound science». Joseph Goebells ville være stolte på effectivness av propaganda fra etableringen om dette problemet. Klimaendringer er invevitable, sykliske, tilbakevendende, og unpreventable. Lenge før man kunne muligens hatt noen målbar innvirkning på jordas miljø, middelalderen vert en varm Trend langt større enn vår nåværende trend. Global oppvarming er dårlig vitenskap, verre politikk og katastrofale for økonomi. En av de største spreaders av denne Lie, Al Gore har gjort en film om dette som heter An Inconvenient Truth. Marlo Lewis er en seniorforsker ved konkurrerende Enterprise Institute, Washington, DC, tenketanken. Han spesialiserer seg i miljøpolitikk og spørsmål Gore’s global oppvarming krav. Marlo sier An Inconvenient Truth gjør det synes som vi kan med rimelighet kan forvente at havet vil stige 20 fot i vår levetid, eller levetiden til våre barn. «Dette er science fiction, sier han. I stedet for refuting hva Mr. Lewis hadde å si, Gore kunne bare si: «De sveiv ut såkalt studier som er utformet for å gjøre folk tror, ‘Hey, there’s no problem. Bare la oss holde på å sette så mye forurensning opp det som vi ønsker. Ikke gjør oss ansvarlige, ‘ «. Disse global oppvarming talte gjøre det høres ut som vi recklessly Rap skitt i atmosfæren. Never mind at selv dagens kull tente kraftverkene er renere enn noensinne, og en moderne SUV pollutes mye mindre enn en 1971 Vega.
Også det faktum i saken er at kulde er mer skadelig enn varme. Det betyr temperaturen på planeten er ca 54 grader. Mennesker – og det meste av avlinger og dyr vi er avhengige av – foretrekker en temperatur nærmere 70. Historisk, varme perioder, for eksempel Medieval Climate Optimalt var gunstig for sivilisasjonen. Tilsvarende kjøling hendelser som for eksempel The Little Ice Age, selv om det var jevnt dårlige nyheter. University of Oklahoma professor David Deming sier, «Det er en overveldende bias i dag i media angående spørsmålet om global oppvarming. I de siste to årene, denne skjevhet har bloomed i en irrasjonell hysteria. Hver naturlig katastrofe som skjer nå er knyttet til global oppvarming, uansett hvor tenuous eller umulig tilkoblingen. Som en følge av det offentlige er blitt langt misinformed «.

Global oppvarming er den mest overdrevne, og dårlig understrekes teorien vi har hatt shoved ned vår throats… siden minst New Istid skremme av’70s. Global oppvarming er en av de største og mest suksessrike ligger mente ved flere amerikanere og europeere enn praktisk talt alt av politisk propaganda noensinne. Fra pre-skolen, barn i Amerika er brainwashed med dette. Media er awash i denne falske ortodokse kirke som mente at ved å «utdannet» og uvitende personer alike. The Earth toppmøter, menneskeskapte globale oppvarming hypotesen, og Kyoto-avtalen er alle politisk-motiverte fra helt til venstre, anti-Gud, anti-amerikanske kommunister. Marxistiske søramerikanske Reds generelt ble «greener» med sammenbruddet av Sovjetunionen. De er anti-befolkningen (pro-abort), tror på redistributon av verdens rikdom, og er anti-privat eiendom som, hvis gjennomført, vil ironically føre til de mest forferdelige miljømessige katastrofer noensinne! Hvorfor? Fordi, abolishing privat eiendom og rettigheter til bruk av privat eiendom, den egentlige agendaen for miljø-ekstremister, har brakt om masseødeleggelsesvåpen av enviromnment i Russland og Kina, de samme kommunistiske landene bak denne hoax!

Hvor har du ingen privat eiendom, har du ingen kontroll og du har en systematisk kriminelle ringeakt for fremtiden. Når staten eier alle eiendom, ikke en venninne for det. Stewardship og bevaring er jordet på den universelle menneskelige håpet mot eierskap. Myndigheten bak ligger av global oppvarming er hard core globalist kommunister, og de er i ferd med å ødelegge det lite igjen av den amerikanske økonomien. De er ansvarlig for de miljømessige katastrofer og enorme forbrytelser av kommando-økonomiene i Russland og Kina, for eksempel den massive enviro-forbrytelser i den russiske Sibir oilfields, og den forferdelige tilstand av luft og elver i Kina, som har 8 av 10 mest forurensende byer i verden. Alt dette kontraster starkly til perfekt miljøforkjemper fritt marked praksis i Nord Løypefakta, Alaska.

Den treasonous forrædersk «ledere» av Amerika, fra begge parter, er globalists på hjertet. Og de er alltid på utkikk etter nye måter å ødelegge Amerika, for eksempel åpne grenser og ubegrenset innvandring, sende våre arbeidsplasser utenlands, flom vår markedet med kinesiske produkter laget for det meste i slave arbeid leir, og starter kostbare, håpløs og unessesary kriger som Irak. Nå kan du legge myten om global oppvarming som et verktøy til å bli brukt mot oss. Den amerikanske folk har blitt conned til å ha dårlig samvittighet og omfavner sin egen ødeleggelse. Det vil ta en massiv kampanje av sannheten seekers å møte mainsream propaganda rundt alle disse problemene, og for å endre banen til selvbetjent ødeleggelse at vi er på.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: