Skjult Sannhet’s Blog


Illegal Immigration: FAKTA
august 19, 2008, 2:26 am
Filed under: USA | Stikkord: ,

Fra L. A. Times

1. 40% av alle arbeidstakere i LA County (LA County har 10,2 millioner personer) jobber for penger og ikke betaler skatt. Dette var fordi de er overveiende ulovlige innvandrere, arbeider uten grønt kort.

2. 95% av tegningsretter for mord i Los Angeles er for ulovlig romvesen.

3. 75% av folk på de mest ønsket i Los Angeles er ulovlig romvesen.

4. Over 2 / 3 av alle fødsler i Los Angeles County er ulovlig alien Mexicans on Medi-Cal, der fødsler ble betalt av skattebetalernes.

5. Nesten 25% av alle innsatte i California forvaring sentre er meksikanske statsborgere her illegalt.

6. Over 300000 ulovlig romvesen i Los Angeles County er bosatt i garasjer.

7. FBI rapporter halvparten av alle gjeng-medlemmer i Los Angeles er mest sannsynlig ulovlig romvesen fra sør for grensen.

8. Nesten 60% av alle beboere av HUD-egenskaper er ulovlig.

9. 21 radiostasjoner i L. A. er spansktalande.

10. I LA County 5,1 millioner mennesker snakker engelsk, 3,9 millioner snakker spansk. (Det er 10,2 millioner mennesker i L. A. County). (Alle over fra Los Angeles Times)

Mindre enn 2% av ulovlig romvesen er plukking våre avlinger, men 29% er på velferd. Over 70% av USAs årlige befolkningsvekst (og over 90% av California, Florida, og New York) resultater fra innvandring. Kostnaden av innvandring for den amerikanske skattebetaler i 1997 var (etter å ha trukket skatt innvandrere betale), netto $ 70 milliarder / år. Det var for ti år siden!. 29% av de innsatte i føderale fengsler er ulovlig romvesen. Hvis de kan komme til dette landet for å øke Hell og demonstrere av tusenvis, hvorfor kan ikke de ta ansvar over korrupsjon i sitt eget land? Vi er en samling av Fools for å la dette fortsette.

Harsh, sier du?? Men det er loven!

Følgende lover skje for å være innvandring lover, Mexico!

1. Det vil ikke være noen spesielle tospråklige programmer i skoler, ingen spesielle ballots for valgene, og alle statlige virksomheten vil bli gjennomført i vårt språk.

2. Utlendinger vil ikke ha rett til å stemme, uansett hvor lenge de er her.

3. Utlendinger vil aldri være i stand til å holde politiske kontor.

4. Utlendinger vil ikke være en byrde for skattebetalernes. Ingen velferd, NO mat frimerker, NO helsesektoren, eller noen andre offentlige assistanse programmer.

5. Utlendinger kan investere i dette landet, men det må være et beløp lik 40000 ganger daglig minstelønn.

6. Hvis utlendinger gjøre kommer og vil kjøpe land som vil være i orden, MEN alternativene vil være begrenset. Du er ikke tillatt å eie vannet eiendom. At eiendommen er reservert for borgere naturligvis født i dette landet.

7. Utlendinger kan ikke protestere, ingen demonstrasjoner, NO waving en utenlandsk flagg, NO politisk organisering, nei «bad-mouthing» vår president eller hans politikk. Hvis du gjør det vil du bli sendt hjem.

8. Hvis du kommer til dette landet illegalt, vil du bli jaktet ned og sendt direkte til fengsel.

På den 15 februar 1998, den amerikanske og meksikanske fotball lagene møttes på Los Angeles Coliseum. Mengden var overveldende pro-meksikanske selv om de fleste bodde i dette landet. De booed under nasjonalsangen og amerikanske flagg ble holdt opp ned. Som kampen forløp Tilhengere av det amerikanske teamet var insulted, pelted med planlegger, punched og spat upon. Øl og søppel ble kastet på den amerikanske spillere før og etter kampen. De trener for det amerikanske teamet, Steve Sampson sa, «Dette var den mest smertefulle opplevelsen jeg noen gang har hatt i dette yrket.» Visste du at innvandrere fra Mexico og andre ikke-europeiske land kan komme til dette landet og få preferanser i jobb, utdanning og offentlige kontrakter. Det kalles kvotering eller rase privilegium. Keiseren av Japan eller president i Mexico kunne flytte hit og umiddelbart være kvalifisert for spesielle rettigheter utilgjengelig for amerikanere av europeisk ned. Corporate America har signert på ideen om at minoritet og tredje verdens innvandrere bør få spesiell, privilegert status. Noen eksempler er Exxon, Texaco, Merrill Lynch, Boeing, Paine Weber, Starbucks og mange flere.

Visste du at … som Mexico regelmessig intercedes på siden av forsvaret i kriminelle tilfeller involverer meksikanske statsborgere? Visste du at … at Mexico har aldri utlevert en meksikanske nasjonale anklaget for mord i USA på tross av avtaler om å gjøre det? Ifølge LA Times, Orange County i California er hjem til 275 gangs med 17000 medlemmer, 98% av de som er i Mexico og Asia. Hvordan er ditt fylke gjør? Ifølge en New York Times artikkel datert 19 mai 1994, 20 år etter den store tilstrømningen av legale innvandrere fra Sørøst-Asia, 30% er fortsatt på velferd i forhold til 8% av husholdningene landsomfattende. En Wall Street Journal redaksjonelle datert 5 desember 1994 anføres rettshåndhevelse embetsmenn som sier at asiatiske mobsters er de «største kriminelle utfordring landet står overfor.» Ikke verst for en gruppe som fortsatt er under 5% av befolkningen. Er utdanning viktig for deg? Her er ordene til en lærer som brukte over 20 år i Los Angeles School system. «Tenk lærere i klasser med 30-40 elever med vidt varierende oppmerksomhet spenner og motivasjon, mange av dem ikke er flytende i engelsk.»

Da jeg var UNGE Jeg husker høre om innvandrere som kom gjennom Ellis Island. De ønsket å lære engelsk. De ønsket å puste fritt. De ønsket å bli amerikanere. Nå altfor mange innvandrere komme hit med krav. De krever å bli undervist på sitt eget språk. De krever spesielle privilegier … kvotering. De etterspørsel etniske studier som forherlige deres kultur.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: