Skjult Sannhet’s Blog


Sammenbruddet av US dollar
august 19, 2008, 2:08 am
Filed under: Økonomi | Stikkord: , ,

Tenk å bli sendt frem i tiden 1968 – 2008. I stedet for gass koster 25 cent en gallon, det er over $ 3,00. En anstendig hjem, intead of koster $ 15000, koster $ 250000 eller mer. Forestill deg din sjokk at gjennomsnittlig norsk familie owes $ 9000 på sine kredittkort. Tenk deg inn i et samfunn hvor mindre enn 2% av biler på veien er eid av dem som driver dem, og mindre enn 1% av husene er eid av folk som bor i dem. Velkommen til det gjeld basert slave state of America i 2008. Det er all symbolsk for hvordan globalists har Amerika akkurat der de ønsker det, og er ivrige etter å avslutte den av. Som dollaren fortsetter å miste styrke, hva vil dette bety for verden? Mange blir lurt til å tro at økonomien er utvinne, og deretter vil de plutselig våkne opp å finne pengene sine verdiløs. Som med Argentina valuta skjule noen få år siden, så vil den amerikanske dollar collapse samme. Men sammenbruddet av den amerikanske dollar skal ha mye større innvirkning på den globale økonomien og internasjonale politiske landskap enn sammenbruddet av den argentinske peso noensinne gjorde. Sammenbruddet av dollar vil redusere Amerika til tredje verden, og det er mennesker til et kaos de er woefully uforberedt til ansikt. Det vil være en periode med enorm motgang og økonomiske deprivation. Det vil være en tid med stor tribulation.

Med våre penger blir verdiløs, vil det ikke lenger være muligheten til å importere fossilt brensel. Gassen linjer av 70-tallet vil virke som en hyggelig drøm i forhold til hva dette ville være. Også dette vil ha en ødeleggende virkning på landbruk og transport sektorer. Transportsystemet vil ikke være i stand til å distribuere mat uten gass eller diesel. Industrien vil i stor grad stopper opp. No longer vil økonomien være i stand til å fungere. Det vil være slutten av den amerikanske globale imperium. Som med fallet av det romerske riket, Amerika ville bli tvunget ut av økonomisk nødvendighet for å lukke sine militære baser rundt om i verden. Det ville ikke være penger til offentlige tjenester, utdanning, pensjoner, helsetjenester, sikkerhet, etc. Society ville raskt slip i lovløs anarki. The Homeland Security folk ville ha sine hender fulle, for å si det minste.

Likevel selv som dollar skred nedover mot sammenbrudd, mange nekter å tro at det er mulig for noe sånt som dette til å skje i dag. Når alt kommer til alt, vi lever i en tid når regjeringer og deres Reserve Bank kan støtte verdien av valutaer gjennom intervensjon rett? Ulike økonomer, snakker på vegne av Federal Reserve, foretar lindrende støy at det er ingenting å bekymre deg for fallende dollar. De hevder at dette kommer til å hjelpe amerikanske eksportører, ignorerer at kostnadene ved import vil stige enda mer, og at handel og gjeldende konto mangler vil fortsette å svekkes. Noen hevder at mens det har vært sammen i løpet av de siste sikkert dette vil ikke skje i dag. Dessverre, realiteten er at de ikke bare kunne dette skje i dag, men det vil skje mye raskere enn når som helst i historien. Moderne kommunikasjon aktivere milliarder dollar kan bli slått fra en valuta til en annen ved et klikk med musen i dag, når de siste at det tok uker for speculators å bytte fra en valuta til en annen. Aldri har vært en tid da valutaer har blitt mer sårbar for spekulasjon på sine verdier.
Den amerikanske regjeringen er i et bind. Hvis de løfter rentene for å prøve og støtte dollar, det vil øke størrelsen på den amerikanske budsjett underskudd, samt sannsynligheten for at økonomien vil gå inn i en Tailspin. Nivået av personlige og bedriftens gjeld i USA er nå så høyt, at en plutselig økning i renten vil trolig føre til en økonomisk kollaps. Uansett, Amerika er i dype problemer. Hva vi kan oppleve er en kjøre på amerikanske dollar, før det blir fullstendig verdiløs. Det har vært sammen med valutaer gjennom historien. Et siste eksempel er sammenbruddet av den tyske mark i 1923. På den tid, den tyske økonomien ble saddled i massiv ekstern gjeld, i tillegg ble tvunget til å betale tilbake Krigserstatning. Amerika er i en lignende stilling i dag som verdens største debitor nasjon. La oss ta en titt på hva som skjedde med den tyske valuta i 1920. Ved utbruddet av WWI, den tyske Mark skulle til 4,20 i dollar, på slutten av krigen, mark var 4,80 til én US dollar, på slutten av 1919 var det 42 merker til dollar. Ved desember 1923 hadde den falt til 4,2 billioner markerer for en dollar.

Den tyske folket led sterkt i denne perioden, og den satte scenen for økning av Hitler til makten. Hva tok 3 år å føre opp til sammenbruddet av den tyske økonomien ville bare ta 3 uker i dag, med hastigheten pengene skal kunne overføres fra ett land til et annet. Sammenbruddet av den amerikanske dollar vil fjerne Amerika som en global stormakt. Det er nå en forskyvning av maktbalansen fra Nord-Amerika til Europa. Dette er feil! Den internasjonale bankfolk som kontrollerer den amerikanske og globale økonomien vil Amerika sammen, for å få det amerikanske folk til å godta en global valuta. De asiatiske økonomiene vil også bli sterkt påvirket av sammenbruddet av den amerikanske dollar. Ikke bare gjør disse økonomiene avhengig av det amerikanske markedet for inntekter fra mye av sin eksport, men de inneholder også betydelige reserver i amerikanske dollar. Den kinesiske og japanske banksektoren systemer ville kollapse, deres dollar holde evaporating, og høy gjeld nivåer av kinesiske selskaper vil føre til en massiv bølge av konkurser.

The Euro vil bli foretrukket valuta for valg rundt om i verden, gi europeerne med enda større politisk innflytelse enn USA har i dag. Bak alt dette, den europeiske basert internasjonale bankfolk vil ytterligere konsolidere sin makt ved å opprette en United States of Europe. Krisene av sammenbruddet av den amerikanske dollar vil bidra til å øke hastigheten på etableringen av et United States of Europe forsvaret kraft. Europa vil dukke opp fra det økonomiske kaoset som vil bryte ut over hele verden som den dominerende økonomiske makt blokk. Tyskland, som motoren økonomien i Europa, og den største nasjon, vil være i driverne sete for retningen denne nye Europa går i. I mellomtiden, landene i Nord-Amerika vil bli bedt om å betale tilbake sine massive ekstern gjeld. Etter å ha solgt ut mye av sitt sølv og gull, kreditorer vil se på andre virkemidler for å utvinne de pengene de har avansert. Amerika vil bli holdt i økonomiske bondage til disse internasjonale pengene lånegivere, enda mer enn de er nå. De kommer til å kreve full kontroll over vår økonomi, redusere vårt folk til slaver, der vi vil bli holdt i økonomiske bondage.
HVA PENGENE så ut da det fortsatt var støttet av noe
Allerede, Amerika er ringeaktet rundt om i verden, ikke bare på grunn av Irak-situasjonen, men også fordi Amerika er generelt sett på som en nasjon som har vært til stor velsignelse, men delvis på grunn av skitt at Hollywood eksport over hele verden, blir sett på som en utrolig arrogante og undeserving supermakt. Dette har forlatt Amerika med noen venner som skulle komme til den finansielle redning når brikkene er nede. Gud er slik at Amerika for å bli ydmyket og slått for å avvise hans lov, for troen på rikdom i stedet for å stole på Gud. Våre ledere har for det meste avvist Grunnloven, og har tillatt denne en gang stor nasjon til å være ødela av enslaving oss til en gruppe av internasjonale bankfolk, i direkte opposisjon til hva Grunnloven stater.

Vi er åpenbart nå i den endelige nedtellingen mot den største økonomiske Meltdown i historien. Likevel er det få som synes å være klar over hva som ligger foran oss. Vi er i ferd med å vitne i slutten av Amerika at vi var velsignet med, og angi et verdensomspennende år tribulation og kaos som ingen har opplevd i levende minne.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: