Skjult Sannhet’s Blog


SANNHETEN bak 9-11
august 19, 2008, 2:47 am
Filed under: 9/11 | Stikkord: , , ,

Fra Nero burning Roma, til Hitlers brenning av Riksdagen. Fra Pearl Harbor til Oklahoma City, og nå angrepet på 9-11, historie tyranniske regjeringene som tillater eller forplikte terrorhandlinger på sine egne folk og institusjoner for å få mer kontroll over dem, og for å rettferdiggjøre globalist kriger for å finansiere den internasjonale krigen maskin, er godt dokumentert. Det er traitors in America. Traitors i høye offentlige stillinger, har de noen ganger masquerade som konservative, men de er faktisk en verden regjeringen Sosialister bøyd på ødeleggelse av Amerika, Grunnloven, Bill of Rights, og frihet, for å føre inn i sin lenge drømt om global regjering . Globalists har beslaglagt kontroll av både demokrater og republikanere parter, og deres agenda er den samme. Hvem fikk fra 9-11? Den despots og financiers av det militære industrielle komplekset, de som strømmen ut av krig, og som søker kontroll og enslavement av massene.

Den krenkelse av Irak og Afghanistan var planlagt i 1992 under den første Bush-administrasjonen, etter Cheney, Wolfowitz, Rumsfeld og Pearl. Når de kom tilbake til makten i 2001 hadde de en mulighet til å enact sin plan. Problemet var at de trengte en katalysator, en hendelse som ville rettferdiggjøre disse krenkelse. I 1962 Felles Chief’s OK’D en covert CIA plan kalt «Operation Northwoods». Dette var planen der amerikanske byer ville bli bombet og amerikanske fly ville bli kapret og blamed på Cuba for å rettferdiggjøre en invasjon. President Kennedy avslo og var assassinated. Disse typer kriminelle kjøre vår regjering i dag.

* I dagene fram til 9-11 angrepene, en rekord antall aksjer, hundrevis av millioner av dollar verdt, fra selskaper som ville være devastated på 11 september, som for eksempel United og American Airlines, ble solgt av. En hoppe i UAL sette Alternativene var 90 ganger (ikke 90 prosent) over normalt mellom 6 september og Sept.10, og 285 ganger høyere enn gjennomsnittet på torsdag før angrepet. En hoppe i American Airlines sette alternativer 60 ganger (ikke 60 prosent) over vanlig på dagen før angrepene. Ingen lignende handelspartnere skjedde på andre flyselskaper. Dette var en stor nyhetsartikkelen for et par dager etter 9-11, men det plutselig og mysteriously dissappeared. ABC World News rapportert om 20 september 2001 «Jonathan Winer, en ABC Nyheter konsulenten sa:» Det er helt enestående å se tilfeller av innsidehandel dekker hele verden fra Japan til USA, til Nord-Amerika til Europa. » Hvor mye penger var involvert? Andreas von Bulow, tidligere medlem av det tyske parlamentet ansvarlig for forglemmelse av Tysklands etterretning tjenester anslått den globale beløpet på $ 15 milliard. Ikke en eneste amerikanske eller utenlandske undersøkende byrået har annonsert noen arrestasjoner eller utviklingen i granskingen av disse handler det mest talende bevis på foreknowledge av angrepene. Dette til tross for det faktum at tidligere Security and Exchange Commission håndhevelse sjef William McLucas fortalt Bloomberg News at regulatorer ville «absolutt være i stand til å spore opp hver handel.» De fant ut nøyaktig hvor stien var ledende, deretter historien plutselig falt ut av området. De droppet å dyrke denne historien til en eneste grunn: Fordi det ville føre rett til personer som kontrollerer medier og skyggen MYNDIGHETER!

* På morgenen den 11 september, CIA ble kjører en øvelse som sentrert rundt scenario av flyene krasje i offentlige bygninger. I enda en «ekstraordinær tilfeldighet» CIA sa at operasjonen hadde vært planlagt i måneder, men ble kansellert så fort som «ekte» angrepet pågikk. Denne såkalt bore ble trolig brukt til å få NORAD til å stå ned. Når det ble annonsert at flyene hadde blitt kapret ordet ville ha kommet ned på at det var bare et CIA bore og ikke til å svare. Eksistensen av denne «øvelsen» ble gitt ut og vannes ned for å hindre at hele sannheten kommer ut senere. Dette ødelegger regjeringens ligge at tanken på å fly blir brukt som våpen aldri krysset deres sinn!

* Å 8:40 am on 9-11-01, NORAD hevdet å ha vært første varslet. Det hadde tid til å beskytte South Tower og Washington, selv gitt sin bisarre valg av baser til å rykke ut. Og den fortsatt hadde rikelig mulighet til å beskytte både New York og Washington, selv om det insisterte på at alle avskjærere fly Subsonic, ved ganske enkelt å redeploying luftbåren jagerfly. Sammenlikning av Norads tidslinjen til rapporter fra lufttrafikk-kontrollen avdekker uforklarlig forsinkelser i ganger FAA tok til å rapportere avvikende fly. Den forsinkelser inkluderer en 18 minutters forsinkelse i rapporteringen Flight 11 og en 39-minutters forsinkelse i rapporteringen Flight 77. Den forsinkelser er gjort alle de mer mistenkelige gitt at i hvert fall flyet klarte ikke å svare på kommunikasjon, var off-kurset, og hadde stoppet utslipp av sin IFF-signal. Ingen sannsynlig forklaring har vært gitt for ikke å rykke ut avskjærere i tide fra baser innen kort rekkevidde for å beskytte den 11 september mål. Album som ble oversendt var uleselig fra fjern baser. Tidlig i angrepet, når Flight 11 hadde slått rett sør mot New York City, var det tydelig at New York City og World Trade Center, Washington DC ville være sannsynlig mål. Likevel jagerfly ble ikke forvrengt fra baser i nærheten av mål. De var bare scrambled fra fjern baser. Videre var det ingen overflødige eller backup scrambles. Flight 93 ble ledet av Capitol building. Det var rykter at Flight 93 hadde blitt skutt ned. Men vi nå vet at de fighter jets sendt opp for å forsvare Washington visste ikke Flight 93 ble nærmer seg, og kunne ikke ha stoppet det. Det ville ha gjort det enkelt hvis passasjerer ikke hadde blitt uregjerlig, og var i ferd med å storme cockpiten. Tilsynelatende passasjerene funnet ut hva situasjonen var, og bestemte seg for å ta affære. Tenk at på toppen av de tre andre angrep, vi hadde smouldering ruinene av Capitol bygningen, og mange øverste politiske lederne døde i aske? Vi ville ha absolutt sett Martial lov. Den globalists ville ha tillatt dette siste angrepet, for å øke støt verdi, og videre rettferdiggjøre sitt lenge drømt av politiet stat og globale kriger.

* På 10 september 2001, sekretær forsvarsminister Rumsfeld holdt en pressekonferanse for å kunngjøre at $ 2,3 billioner mangler fra Pentagon coffers og kan ikke være plassert. Midt i det følgende månedene av støv og steinsprut på World Trade Center, er spørsmålet om dette mangler pengene ble aldri hørt igjen.

* David Schippers, Chief Council for the House Rettslig komiteen og leder aktor ansvarlig gjennomfører anklage mot tidligere president Clinton, gikk offentlig avsløre at månedene før 9-11 angrep, mange FBI-agenter hadde kommet til ham å informere ham om forestående angrep. Disse meglerne visste navnene på flykaprerne, mål for sine angrep, de foreslåtte datoer, og kildene til terrorister «finansiering, etc., mange måneder i forkant av 9 / 11 angrepene. FBI kommandoen trukket dem ut av sine undersøkelser i disse terroristene, og truet dem med National Security Act og fortalte dem at hvis de snakket om noen informasjon vedrørende sine undersøkelser, de ville bli tiltalt. Mange av dem arbeidet for rådet Mr. Schippers ønsker å få noen i den amerikanske regjeringen til å ta affære og stoppe disse angrepene, før deres plan kunne gjennomføres. Mr. Schippers snakket med mange Congressmen og Senators, og selv prøvde å få tak i Att. Gen John Ashcroft, er det bare å få kjøre-rundt.
* Delmart Vreeland, en amerikansk statsborger som ble US Naval Lieutenant tilordnet til Office of Naval Intelligence (ONI), var i et kanadisk fengsel på mindre beløp fra 6 desember 2000 til 2002. På den 11 august 2001, etter forsøk på å verbalt varsle sin kanadiske jailers til kommende World Trade Center angrep, skrev han ned viktig informasjon og forseglet den i en konvolutt som han deretter hadde plassert i jailers’ varetekt. Tonene var eerie. De er spesielt nevnt en rekke mål, inkludert World Trade Center, The White House, og Pentagon. Da konvolutten ble åpnet på 14 september, er det satt av alarmer i USA og Canada. Denne hendelsen er ikke omstridt av kanadiske myndigheter. Når blir frigjort av kanadiske myndigheter, han var ment å vises i en amerikansk domstol på mindre beløp, men han aldri viste opp. Vreeland er nå en flyktning fra både kanadisk og amerikansk rettsvesen. Er Vreeland en spion som regjeringen har slått på ham? Hans tidligere advokater Rocco Galati og Paul Slansky, to tidligere kanadiske prosecutors, var ofre for trakassering og trusler, inkludert døde katter hang på Porches og bil vinduer bli ødelagt ut i bilen burglaries. Tilsynelatende Vreeland frykt for sitt liv, med god grunn, og er i pryl.

* På 13 september 2001, mens verden var fixated på terroranslagene, Kina ble raskt og rolig adgang til Verdens handelsorganisasjon, og gitt mest favoriserte nasjonens status, etter 15 år med mislykkede forsøk. Disse globalist traitors ventet til det var en avledning som 9-11 å selge ut-Amerika og resten av verden, og de brukte 3000 amerikanske liv tapt på 9-11 til å gjøre det!

* Pilot for American Airlines flight 77 som om morgenen 9 / 11 hadde krasjet inn i Pentagon, ble Charles Burlingame, en ex-F4 Navy flyger. Han hadde som sin siste Navy oppdrag, bidro til å utforme Pentagon svar planer i tilfelle av et kommersielt rutefly treffer Pentagon. Hva en ironisk måte å bli kvitt noen som kan ha kjent for mye!

* William Rodriguez, erklærte en helt for å spare mange liv på Ground Zero, var vaktmester på plikten at WTC morgenen 9 / 11. Han hørte og følte eksplosjoner rock kjelleren sub-levels of the north tower sekunder før jetliner truffet toppen etasjer. Han ikke bare hevder han følte eksplosjoner kommer fra under den første sub-nivå mens du arbeider i kjelleren, sier han veggene var sprekkdannelser rundt ham og han trakk en mann til sikkerhet ved navnet Felipe David, som ble alvorlig brent fra kjelleren eksplosjoner. Alle disse hendelsene skjedde sekunder før og under jetliner streik ovenfor. Enkelt spørsmål. Hvordan kunne en jetliner treffet 90 etasjer over og brenne en mann’s armer og ansikt til en skarp i kjelleren under i løpet av sekunder av innflytelse? Rodriguez mener en kontrollert nedriving brakt ned WTC. Hans historie har blitt ignorert av media og regjeringen. Rodriguez’s story blåser lokket av regjeringen historie, utsette hele 9 / 11 granskingen som en falsk og en cover-up av verste slag. NBC nyheter tilbrakte en hel dag på huset hans taping hans kommentarer. Men hans historie ble aldri aired. Hans øyenvitne din er støttet av minst 14 mennesker som var på scenen sammen med ham. Hans historie kan være sikkerhetskopiert og bekreftet med sykehus-poster og vitnemål fra mange andre.

* En film aired på Fox på 4 mars 2001, kalt «The Lone Gunmen». Det forutsagt at 9-11 angrepene på World Trade Center, med noen interessante og avslørende twists. I historien, en fraksjon innen regjeringen arrangerte en fjernkontroll overtakelsen av et kommersielt rutefly, som det deretter rettet inn i World Trade Center. Det motivet var å starte en krig for å stimulere virksomhet av våpnene, som hadde vært lidelse siden slutten av Den kalde krigen. Historien ble oppdaget av en offentlig ansatt som ikke var en del av fraksjon, en god fyr. I filmen, helts klarer å thwart katastrofen. De banalisere forsvaret Institutt datamaskiner og klarer å gjenopprette piloter muligheten til å manuelt overstyre fjernkontrollen bare få øyeblikk før flyet skulle ha krasjet inn i WTC sør tårnet. Den klimaks scenen viste flyet overskriften i tårnet om natten fra sør, og når den manuelle overstyre er restaurert, piloter lift flyet, bare knapt mangler World Trade Center. The Illuminati, de som sto bak kulissene av massemedia og politikk, elsker å sende ut signaler om hva store verden tilfelle de har planlagt neste. Like før JFK mordet i 1963 de gitt ut «The Manchurian Candidate». Historien sentrert rundt en mann som er programmert under hypnosis til assassinate presidenten.

* I bemerkninger gjort av Tom Kennedy, en talsmann for Federal Emergency Management Agency (FEMA) «National Urban Search and Rescue Team» under et intervju på nasjonale TV med CBS News anker Dan Rather like etter angrepene, la slip et skremmende sannheten: FEMA sendt Urban Search and Rescue Team til New York City natten før angrepene skjedde! Mr. Kennedy fortalte Dan Rather, «Vi var en av de første lagene som ble deployert for å støtte den City of New York i denne katastrofen. Vi kom på sent mandag kveld, 10 september, og gikk rett inn i handlingen på tirsdag morgen», september 11th. Også mange personer som var i WTC tårnene som klarte å komme seg ut før den kollapset var å si at det var bomber går av på innsiden (selv i kjelleren nivåer). Bare ett av mange slike kontoer som dukket opp i den ordinære trykk, firefighter Louie Cacchioli sa: «Vi mener at det var bomber går av» som de har angitt tårn nummer to.

* På 26 oktober 2001 George Bush undertegnet misnamed USA Patriot Act, som ble foreslått bare fem dager etter 9-11! Bare seks uker senere denne regningen ble sendt. Det er umulig for en regning å bli oppfattet, skrevet, debattert, og bestått denne raskt. Du ser, de hadde allerede skrevet BILL FØR 9-11, og trengte denne katastrofen til å rettferdiggjøre det er passasje.

* NY lotteriet kom opp 911 på 9/11/02, den første årsdagen for 9-11. Sjansen for «911» kommer opp på «9 / 11» spesielt og særlig på 9/11/02, den aller første årsdagen for angrepet på WTC, er langt høyere enn du kunne regne. Og S & P futures indeksen stengt på NØYAKTIG «911,00» on 9/11/02. Hvis den stengt på «911,00» ofte, så det ville være rimelig å anta at det var bare en tilfeldighet. Men S & P futures indeksen hadde aldri stengt på nøyaktig «911,00» før. Hva er sannsynligheten for at skjer for første gang, og kanskje aldri igjen, på 9/11/02, den aller første årsdagen for angrepet på WTC? Hvis slike `coincidences» ble begge: 1) svært usannsynlig (dvs. i størrelsesorden milliarder til en) og 2) er angitt (dvs. ikke bare et tall, men «911» nøyaktig); Det ville være konkluderte med at det var enten et tegn fra Gud, eller en svært syk signal om at det skjulte elite sende å la folk få vite at de kontrollerer aksjemarkedet, lotteriet, og hendelser som 9-11.
Bin Laden, som Saddam Hussein, ble opprettet og finansieres av GLOBALISTS til ytterligere DERES DAGSORDEN
* I juni 2001 flere publikasjoner rapportert om at den amerikanske var planleggingen av en krig i Afghanistan på høsten 2001, for å unseat Taliban. De ble hevder at den primære årsaken til disse fiendtlighetene ville være Taliban’s uvilje mot å samarbeide med FNs inspektører, et påskudd som ville ikke har gått over brønnen. De fikk et bedre påskudd for å angripe med 9-11 angrepene. Of course hva de egentlig ønsket var å aggressivt utvide US (globalist) innflytelse i hele regionen, og til slutt sikre en rørledning gjennom Afghanistan til fordel for UNOCAL og andre store globalist oljeselskapene. Uten påskudd av hevn for 9-11 angrepene, Midt-østen kriger ville aldri har skjedd.

* Det var en bemerkelsesverdig «signatur» av 9 / 11 angrepene. Det skjedde nøyaktig 11 år til dagen etter at president George Bush senior ga en stor adressen til Kongressen rett, «Mot A New World Order». Adressen var på 11 september , 1990. Nøyaktig 11 år i dag senere, American Airlines Flight 11 startet angrepene på 9-11-2001 når det slammed i det nordlige tårnet i World Trade Center. Tårnene, selvfølgelig, symboliserte et enormt 11 over luftrommet New York. Pentagon var modellerte etter satanic symbol på Pentagram. Et annet faktum om Pentagon er at det er banebrytende seremonien, og begynnelsen av konstruksjon, fant sted på September 11th 1941. Of course, 911 har blitt krisen telefonnummer i USA siden 1970. Hvilken bedre måte å starte en epoke av en evigvarende krig, og en evigvarende unntakstilstand, enn ved hjelp av en dato som allerede var tallmessig gravert inn i hodet til folk som et tall i forbindelse med «EMERGENCY». Numerology og symbolikken er svært viktig for okkult, som mange av våre ledere tilhører. Og deres hovedmål er en «New World Order», med dem i kostnad. Hvorfor er nummeret’11 ‘viktig? Occultists tror det er en viktig antall de kommende Antikrist. Gud tildeler den Number’11 ‘for Antikrist i Daniel 7:7-8.
Hvis vi tror at corporate media og militære industrielle krigen maskin, 19 arabere væpnet bare med skjult Stanley Knife-type blader og pepper sprayboks, og finansieres av Bin Laden, på en eller annen måte forandret kursen på verdenshistorien på 9-11-01, og som er begynnelsen og slutten av den. På grunn av tett overvåking av Bin Laden av vår intelligens samfunnet i løpet av årene som fører til angrep og fakta presentert på denne siden, en kan bare konkludere med at de enten visste om det på forhånd, og det er tillatt å skje, eller faktisk i hemmelighet støttet angrep for å få offentlig støtte for sine kriger i midt i øst, og for fremme av en politi stat her i Amerika.

Den israelske hemmelige tjenesten – Mossad – advarte den amerikanske regjeringen at en terroraksjon var i ferd med å skje, men vår regjering gjorde ingenting i svaret. Alle advarselen flagg var der, og incriminating bevis som er rett foran oss. President Roosevelt sa en gang at ingenting skjer i det politiske, med mindre det er planlagt. Som det var med angrepet på Pearl Harbor, så det ble med 9-11 angrepene. Det var den eksterne kilden er nødvendig for å føre amerikanerne til å gi opp frihet for sikkerhet, og begrunne globale kriger som gir den skjulte eliten. Og som med Pearl Harbor, de fikk sine katalysator på 9-11-2001 på bekostning av tusenvis av amerikanske liv. Vår egen regjering har nå lisens til å spionere på og skremme amerikanske borgere, og den internasjonale War Machine er i høy utstyr. Disse betingelser er oppfylt på grunn av 11 september 2001. Sannheten om hva som skjedde på denne dagen ville absolutt være vanskelig for folk flest å godta. Men det er en sannhet som trenger å bli forstått før de neste 9-11, og før den neste store Lie.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: