Skjult Sannhet’s Blog


SANNHETEN bak JFK mordet
august 19, 2008, 2:49 am
Filed under: USA | Stikkord: ,

John F. Kennedy var langt fra perfekt i hans personlige liv, eller i noen av de beslutninger han har gjort som president. Men i motsetning til de fleste presidenter, han hadde noen gode ideer, og han hadde planer om å enact dem. For eksempel, han hadde planer om å avskaffe Federal Reserve-systemet, som skrives verdiløs pengene støttet av ingenting, og belaster renter på den, gjør oss en debitor nasjon til en gruppe av internasjonale bankfolk. Han ønsket å bruke United States Notes, og han signerte en Presidentvalget i dokumentet, som heter Executive Order 11110, 4 juni 1963. Dette ga JFK, som USAs president, juridiske avstand for å lage ekte penger, som skulle tilhøre folket, og eliminere Federal Reserve Bank, og deres falske penger. Kennedy hadde allerede begynt å utstede amerikanske regjeringen pengene som var fri for gjeld å erstatte Federal Reserve dollar vi har brukt. En rekke «Kennedy regninger» var faktisk gitt – med overskriften «United States Note», i stedet for «Federal Reserve Note» – men ble raskt trukket tilbake etter at Kennedy’s død. Arkivene viser at Kennedy utstedt $ 4292893825 av ekte penger. Det var klart at Kennedy var ute for å eliminere de kriminelle Federal Reserve System. Det er interessant å merke seg at bare en dag etter at Kennedy-mordet, alle United States notater som Kennedy hadde gitt ble kalt ut av sirkulasjon. Alle pengene President Kennedy hadde laget var ødelagt, og ikke et ord ble sagt til det amerikanske folk.
En «Kennedy Bill» utstedt i 1963, med «United States Note» BYTTE «Federal Reserve MERK»
I 1962, Joint Chiefs of Staff presenterte Kennedy med Operation Northwoods. Operasjon Northwoods ville ha hatt vår egen regjering inflicting terrorangrep på amerikanske borgere, og mye kritikk den på våre fiender, for å rettferdiggjøre kriger og politiske mord. Kennedy avvist den. Han planla å avskaffe CIA rett til å utføre covert operasjoner, og til slutt demontere den. Kennedy sa han ville «splint CIA i en Thousand Pieces». Kennedy’s hensikt å avskaffe Federal Reserve Bank, hans avvisning av Operation Northwoods, og hans planer om å fjerne CIA covert operasjoner plantet frøene for CIA’s mordet på ham. Lee Harvey Oswald var knyttet til praktisk talt hver gruppe som hadde en grunn til å ønsker Kennedy døde. I årene før Kennedy er død som en Marine, Oswald fungerte som en radar operatør på U-2 spion fly baser. Når du forlater Marines han defected til Sovjetunionen. Mens i Russland han giftet seg med den niese av en KGB oberst, og han levde i relativ luksus, sannsynligvis i bytte for falsk eller som allerede er utdatert informasjon om U-2 at han gikk til russerne. Oswald tilsynelatende pretended å være en forræder til Amerika, mens faktisk jobber for CIA. På retur til den amerikanske Oswald propagandized til Castros Cuba ut av New Orleans bygningen han delte med en CIA / FBI-agent prøver å kantre Castro heter Guy Banister. Delphine Roberts jobbet for Banister. Hun sa det, «Mr. Banister hadde vært en spesiell agent for FBI og CIA.» Hun så henne CIA agent sjefen møte med Lee Harvey Oswald i september 1963. Denne historien ble støttet av hennes datter, som også møtte Oswald i denne perioden. Oswald også distribuert Pro-Castro flygeblader i New Orleans i 1963, med adressen hans CIA kontakt Banister stemples på dem.
Det var en tre-siders brev fra CIA direktør John McCone for Secret Service redaktør James Rowley der McCone erkjenner Oswald jobbet for CIA, og var i Russland for dette formål, ikke som en avhopper. Det diskuteres hvordan denne informasjonen skal trekkes fra Warren-kommisjonen. Allen Dulles’ råd til andre medlemmer av Warren-kommisjonen, var at CIA operatives anser det som sin patriotiske plikt til å lyve under ed om nødvendig for å beskytte «Selskapet» hemmeligheter. En Dallas nestleder lensmann, Allen Sweatt, ble sitert som sier at Oswald ble betalt $ 200 i måneden av staten på tidspunktet for mordet, og hadde blitt tildelt en informant. I oktober 1963 Oswald flyttet til Dallas der han fikk en jobb i Texas Book Depository for $ 1.25 for en time boksing og frakt bøker. Det er mer enn merkelig hvordan noen som var så tydelig koblet til CIA ville bare skje for å få en jobb som jobber ved en av de beste sniping poeng i Dallas, hvor presidentens åpen bil motorcade ville bare skje for å passere noen få uker etter at han begynte å jobbe der. Oswald ble satt opp til å bli høsten fyr. På den 22 november 1963 at boken Depository, rundt 12:15, sekretær Carolyn Arnold så Oswald i andre etasje snack room, hvor hun sa at han gikk for en Kull. Han ble sittende i en av de booths alene, som vanlig, og syntes å være å ha lunsj. Hun testified: «Jeg fikk ikke snakke med ham, men jeg gjenkjente ham tydelig. Jeg husker det var 12:15 eller senere. Det kunne ha blitt 12:25, fem minutter før mordet, jeg gjør ikke akkurat huske.» Samtidig, Bonnie Ray Williams var på den sjette etasje til 12:20, og han så ingen. Down on the street, Arnold Rowland så to menn i sjette etasje vinduer, formodentlig etter Bonnie Ray Williams ferdig sin lunsj og venstre.
Kennedy’s motorcade ble publisert sent. Han var på grunn ved Trade Mart på 12:25. Hvis Oswald var en av de Assassins, han var ganske nonchalant om å komme seg i posisjon. Senere han fortalte Dallas politiet ble han stående i andre etasje snackroom. Maksimalt 90 sekunder etter at Kennedy ble skutt, patrolman Marrion Baker kjørte inn i Oswald i den andre historien lunchroom. Han spurte Oswald’s sjef, «Kjenner du denne mannen? Er han en ansatt?» Han sa Baker at han var. Som Baker flyttet på, han fortalte Oswald, «The President’s blitt skutt!» Oswald reagert som om han hadde hørt den for første gang. Hva Offisielle Party Line ville ha oss tror er at etter avfyring 3 bolten handling skudd på 6 sekunder, Oswald deretter til venstre tre kassetter pent ved siden av hverandre i skyting hekker, tørkes det rifle klart av fingeravtrykk, stashed den rifle på den andre siden av på loft, sprinted ned fem fly av trapper, forbi Victoria Adams og Sandra Styles, som ville ha, men aldri så ham, og deretter viste seg kjølig og rolig i andre etasje foran Patrolman Baker innen 90 sekunder fra å skyte presidenten . Var han ut av pusten? Ifølge Baker, absolutt ikke. Var Oswald en «Patsy», som han hevdet? De fleste sikkert. Uansett kan sies om Oswald, en ting er sikkert: han enten bevisst eller unknowingly var en bonde til de ansvarlige for assassinating Kennedy.
Klikk her for å høre JFK CRITCIZE The Secret MYNDIGHETER
Jack Ruby, Oswald’s snikmorder, hadde vært stalking Oswald fra tiden umiddelbart etter mordet, til det øyeblikk han skutt ham. Phillip Willis tok en serie på 12 bilder av Dealey Plaza, der Kennedy ble skutt i minuttene før og etter mordet. Mr. Willis’ bilder og vitnemål før Warren-kommisjonen vises i Warren-kommisjonens rapport. Han ble ikke stilt spørsmål om den åttende bilde, et skudd av Book Depository inngangen kort tid etter mordet. Som Willis senere påpekt, en av mennene på bildet «ser så mye som Jack Ruby, Oswald står snart for å være snikmorder, er det ynkelig». F.B.I. agenter avhør Willis avtalt med ham at mannen bar en kraftig likhet med Ruby. Når Willis nevnt dette til kommisjonen, ingen interesse ble vist. Når bildet ble publisert i Warren rapport, en betydelig del av Ruby lookalike ansiktet hadde vært beskjæres bort. På den 18 februar 2008, A buffer for JFK-relaterte minner ble oppdaget av Dallas County District Attorney’s Office, og gitt ut til publikum. Det følger en transkripsjon av et angivelig møte mellom Jack Ruby og Lee Harvey Oswald to måneder før Kennedy ble drept. Som alltid er tilfelle når en konspirasjon er utsatt, de ordinære trykk gikk for langt for å kaste tvil om sannferdighet i dette dokumentet. Møtet mellom Ruby og Oswald tilsynelatende skjedde på Ruby’s nattklubb på 4 oktober 1963, mindre enn to måneder før 22 november mordet. I det de snakker om å drepe presidenten. Sier Oswald i transkripsjon, «Jeg kan fortsatt gjøre det, alt jeg trenger er mitt gevær og en høy bygning, men det vil ta tid, kanskje seks måneder for å finne rett sted, men jeg vil ha noen penger å leve på mens jeg gjør planlegging. » Enten det transkripsjon er en falsk eller ikke, det faktum at et CIA-teamet ble leid inn for å drepe Kennedy er godt dokumentert. Hva var den siste dråpen som presset på vår egen regjering for å assassinate Kennedy?

På den 11 oktober 1963 John F. Kennedy signert nasjonal sikkerhet memorandom ikke. 263, som bestilte 1.000 amerikanske rådgivere hjem fra Vietnam med 25 desember 1963, og at resten av de amerikanske militære styrkene trekkes tilbake av 1965. Kennedy og Johnson’s Secretary of Defense Robert MacNamara har sagt at Kennedy skulle trekke seg ut av Vietnam etter 1964-valget. I filmen «The Fog of War», ikke bare gjør McNamara si dette, men en tape opptak av Lyndon Johnson bekrefter at Kennedy var planer om å trekke seg fra Vietnam, en posisjon Johnson stater han godkjent. Dagen etter at Kennedy’s begravelse, på den 26 november 1963, Lyndon Johnson signerte nasjonal sikkerhet oppløsning. 273, som helt reversert Kennedy’s plan for en tilbaketrekning fra Vietnam. Deretter Johnson fraudulently brukt Gulf of Tonkin oppløsning som en blank sjekk for å finansiere den massive militære buildup i Vietnam, en avtale Johnson tydeligvis gjort med CIA i bytte for dem å ta ut Kennedy, og overlate formannskapet til ham.
«Blunk»: CONGRESSMAN Albert Thomas bevisst blunk AT En smilende LBJ etter mordet
Det er bevis for at Lyndon Johnson var direkte involvert. Johnson ble sett ducking ned i hans bil en god 30 – 40 sekunder før den første skudd ble sparket, selv før bilen slått ut Houston street. Lyndon Johnson ble konstituert som om han visste kuler ville snart være flying, ducking ned gjentatte ganger før skudd gikk av. Ved seremonien av Johnson blir sverget inn som president, Congressman Albert Thomas ble photographed bevisst Blunk på et smilende LBJ, mens JFK’s grieving enke sto ved siden av Johnson. Kvelden før Kennedy-mordet Johnson møtte Dallas tycoons, FBI moguls og organisert kriminalitet kingpins. Johnson’s elskerinne, Madeleine Duncan Brown huske at «Johnson dukket opp fra konferansen for å fortelle henne,» overmorgen de SOB’s, Kennedy, vil aldri flau meg igjen – det er ingen trussel – det er et løfte «.» «De hadde denne lodge utenfor Dallas og møtte de det på 21 november 1963. Johnson valgte forskjellige personer til å gjøre visse ting for ham, og gruppen inkludert Oswald’s snikmorder, Jack Ruby. Brown beskrevet Ruby som «mann» i Texas som kunne være klarert til å arrangere kaller jenter, narkotika, gambling reparasjoner og selv om kontrakten killings.

Ifølge Madeleine Brown, gruppen på møtet inkludert J. Edgar Hoover, Clyde Tolson, John J. McCloy, Jack Ruby, mange mafia kingpins flere avis-og TV-journalister, og Richard Nixon. «Oddly enough, over ti år senere Richard Nixon ble tvunget til å frasi seg på grunn av John F. Kennedy mordet. Break-in på Watergate kontorer i Den demokratiske National Committee ville aldri bli problem å velte en president, med unntak av behovet for å beskytte nettopp hvorfor kriminalitet hadde vært begått. demokratene hadde oppnådd fotografier som viste Nixon «knytte» E. Howard Hunt for å være en av de tre tramps arrestert og deretter gitt ut på Dealey Plaza. Dette er grunnen til at Hunt ledet bryte inn i Watergate. Han var beskytte sin egen bakende. Snarere enn risikoeksponering av en langt verre skandale, Nixon resignert, slå over den hvite hus til Gerald Ford, Warren-kommisjonen medlem som ville senere innrømme at han hadde forandret den offisielle plasseringen av JFK tilbake såret for dei enkelte landa. Johnson var fortsatt irate da han kalte Madeleine Brown morgenen mordet, fortelle henne Kennedy-familien ville aldri flau ham igjen. Brown understreket hvor folk som var satt til å vitne mot Johnson på tiltale prosedyrer knyttet til ulovlig kickbacks Johnson ble mottatt fra jordbruk programmer før mordet, var mysteriously satt opp i homofile skandalene eller funnet døde, angivelig å ha skutt seg selv fem ganger i hodet. «Hadde mordet ikke skjedd den dagen som den gjorde, Lyndon Johnson ville trolig gått i fengsel – de ville ha blitt kvitt av ham – han var så involvert i dette. »

Umiddelbart etter JFK-mordet i Dallas, regjeringen agenter fanned ut gjennom mengden, og konfiskert alle filmer som ble tatt av Kennedy’s motorcade. Et unntak var Abraham Zapruders hjem filmen. Denne filmen ble kjøpt av Time Magazine. Time Magazine raskt endrede sentrale rammer, og eliminert andre, for å hindre og eliminere viktige bevis for en konspirasjon. De filmer som ble beslaglagt av myndighetene som ettermiddagen, ble aldri sett eller hørt igjen. Regis Kennedy, en av FBI-agenter som var å samle opp de filmer som ettermiddagen, var supenoed av House velger komiteen på mord, for å forklare hva som skjedde med alle de filmer. På selve dagen ble han vitne til at komiteen, ble han funnet myrdet. Over 200 sentrale vitner til JFK-mordet, som kunne ha testified for sannheten av hva som skjedde den dagen, har dødd under mystiske omstendigheter, eller har vært direkte myrdet.
De tre TRAMPS. Raoul foran, Sturgis og jakten bak i bilen
Så akkurat som skutt JFK? Det samme trykk menn CIA planla å bruke mot cubanske presidenten Fidel Castro, inkludert det berømte Watergate burglars E. Howard Hunt og Frank Sturgis, ble brakt inn Dealy Plaza On november 22,1963. Umiddelbart etter at JFK-mordet, rettshåndhevelse offiserer foretok et søk i området bak grassy knaus, hvor mange vitner hørt gunshots og så røyk rett etter opptak rang. Det var flere jernbane boxcars i dette området. Noen av disse vitner så menn kjører fra gjerdet bak knaus mot boxcars. Som et resultat av tre menn ble funnet i en boxcar. De ble arrestert. Disse menn kom til å bli kjent som «De tre tramps». De ble arrestert rett etter at presidenten i USA ble drept, men merkelig nok politiet ikke boken, fotografi eller fingeravtrykk dem, og de ble utgitt. En ting de ikke forventer imidlertid, var det som politiet førte de tre derelicts gjennom Dealey Plaza til sheriff’s office, de var photographed etter flere trykk fotografer. Når påstander om en CIA forbindelse med Kennedy død dukket opp, disse fotografiene fått bred publisitet i aviser, fjernsyn og i den 28 april 1975 utgaven av Newsweek magazine. To av derelicts eller «tramps», som de hadde kommet for å bli kalt, bar slående resemblances til Nixon burglars E. Howard Hunt og Frank Sturgis henholdsvis, som begge jobbet for CIA. The 3rd trampe er ofte referert til som «Raoul», og er en bullseye for Martin Luther King mordet mistenker sirkulert av politiet etter at King ble drept. James Earl Ray ville senere hevder han ble satt opp av en mann kalt «Raoul».
Sturgis AS TRAMP i 1963, og som Nixon innbruddstyv i 1973
HUNT AS TRAMP i 1963, og som Nixon innbruddstyv i 1973
En bok med tittelen Coup D’Etat i Amerika, av Alan J. Weberman og Michael Canfield, kom ut med overbevisende bevis for at to av de tre «tramps» arrestert i Dallas på 22 november ble E. Howard Hunt og Frank Sturgis. Når Coup D’Etat i Amerika kom ut, Hunt saksøkes for millioner av dollar i erstatning, da de påsto at han kunne bevise at han hadde vært i Washington DC den dagen, om plikt for CIA. Det viste seg imidlertid at dette ikke var sant. Så sa han at han hadde vært i permisjon og gjøre husholdningenes ærend, inkludert en shopping tur til en dagligvarehandel butikk i Chinatown. Weberman og Canfield gransket nye alibi og funnet ut at dagligvarehandel butikken der Hunt hevdes å være shopping aldri eksistert. På dette punktet, Hunt tilbudt å droppe sitt søksmål for en symbolsk betaling av en dollar. Men forfatterne var fast bestemt på å vindicate seg selv, og de fortsatte å angripe Hunt’s alibi, til slutt helt knuste den. Ved å bruke prinsippene til Biometrics, linjer og vinkler er målt og sammenlignet for å lage en mal. Malene er deretter overlaid for målrettet. Når bilder av to av de derilicts ble testet biometrically mot Frank Sturgis og E. Howard Hunt, kom de opp som 100% perfekt treff. Det ville virke utover en skygge av tvil om at både Hunt og Sturgis jobbet for CIA ikke bare som Nixon burglars, men også som en del av teamet CIA sendt ut assassinate JFK.

Assassinating Kennedy, og setter sin mann Johnson i formannskapet hjalp det militære industrielle komplekset og skyggen regjeringen reassert deres makt, og som vil hjelpe deg med å forstå hva som er skjer i Amerika helt siden Kennedy-mordet. Disse treasonous mordere er i opposisjon til alt USA er ment å representere, som sannhet, frihet og rettferdighet. Dette er grunnen til at de går til slike langt for å holde sine metoder for operasjon, deres sanne formål, og selv om deres eksistens, under dekke av hemmelighold. Hvis amerikanerne visste sannheten om alt dette, de ville stige opp i sinne, og hold dem alle ansvarlige. Så lenge disse styrkene forbli i kontroll av regjeringen, coverup vil fortsette. Sannheten bak JFK mordet aldri vil bli fortalt av etableringen. Du og jeg er underlagt deres skadet og injust domstol, mens de over loven. International bankfolk og alle deres avslaget organisasjoner er på hodet av denne skyggen regjeringen, og mordet på president Kennedy var ingenting kort av et kupp, gjennomført av dem. Deres bønder i media holde amerikanske folk fra å lære hvordan deres regjering har vært overthrown av dem, og de har vært, mer eller mindre i full kontroll over den amerikanske regjeringen helt siden de assassinated JFK på 22 november 1963.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: