Skjult Sannhet’s Blog


Sannheten om Hitlers reise til makten
august 19, 2008, 2:57 am
Filed under: Krig | Stikkord: , , ,

Den politiske
Veksten til makten av Adolf Hitler var ikke akkurat noen fluke historie, som mange ville ha du tror. Det var en del av en konspirasjon planlagt ut i forkant av leder av multi nasjonale selskaper, internasjonale bankfolk, og globalist politikere. De samme krefter som ligger bak den globalt kaos vi er vitner til nå, var bak Fremveksten av Hitler, og var direkte ansvarlig for World War II.

De Versailles-traktaten var en av de viktigste årsakene som førte til Hitlers økning i Tyskland. Fra tysk synspunkt traktaten var utrolig sterke og ødeleggende for Tyskland. Lederne for de allierte trakk opp denne traktaten for purposely hevn og svekke Tyskland. Avtalen inneholdt fem viktige punkter som vil være Tyskland er død. Den første delen var å hevne og svekke Tyskland. Mange regler ble fastsatt til Tyskland, hvor de måtte følge reglene. Den tyske territoriet til vest for Rhine ville bli okkupert av de allierte tropper i 15 år. Tyskerne gjorde ikke liker dette fordi de ikke ønsker fiendens tropper i sitt eget land. Selv om krigen var over de fremdeles hatet de allierte. Tyskland var ikke tillatt å sette inn forsvaret eller tropper på østbredden av Rhine. Dette gjorde Tyskland føler seg svak og utsatt for invasjon.

De ble også hatet tanken på en utenlandsk president fortelle dem hva de skal gjøre. Tyskland måtte godtar aldri å kombinere med Østerrike igjen. De måtte strengt respektere uavhengigheten til Østerrike. Dette var vanskelig for begge land til å akseptere som de begge tenkte på hverandre som de samme menneskene. De gjorde ikke liker å bli stoppet fra å jobbe sammen. I tillegg til å respektere Østerrike uavhengighet, Tyskland måtte respektere Polen. Sammen med dette landet ble gitt til Polen fra Tyskland, der Tyskland kunne aldri ta tilbake. Tyskland også tapt sin rett til oversjøiske handelspartnere med steder som i Kina. Sammen med dette, Tyskland mistet all sin militære makt. Av 31 mars 1920, den tyske hæren besto av bare 7 divisjoner av infanteri og 3 cavalry. Dette betydde at hæren ble kuttet til like 100000 menn og marinen bare 15, 000 menn og 36 skip.

Det skulle absolutt ingen luftforsvar eller ubåter. Alt dette ydmykelse gjort at landet føler seg svak. Landet hadde også et stort problem i håndteringen av den store bestanden av arbeidsløse soldater. Landets økonomiske status var i ferd med å bli enda verre som Coalmines av Saar ble gitt til Frankrike. Saar Coalmines gjort mye penger, og ble svært lønnsom for Tyskland. En stor industri hadde blitt tatt bort fra Tyskland. Resten av Saar-distriktet ble også tatt bort fra Tyskland og ble overlevert til Folkeforbundet. På slutten av 15 årene var det til å bli bestemt av demokrati, som regjeringen befolkningen i Saar ønsket å bli plassert under, Frankrike eller Tyskland. Folket i Saar disliked dette oppgjøret veldig mye som de fleste av dem var tyskere, som tydeligvis ikke ønsker å bli styrt av de allierte for 15 år.

Den mest pinlige del av traktaten for Tyskland var «The War Skyld paragraf.» Denne klausulen uttalt at Tyskland akseptert all skylden for krigen, inkludert start av det. Tyskland følte at dette ikke var sant. De følte at de ikke hadde startet krigen, og at denne bestemmelsen var unødvendig. Selv da Tyskland måtte akseptere dette, eller kjøre risikoen for å starte krigen igjen, som de ville uunngåelig tape. Den andre delen av traktaten ble saken av reparations. Den totale erstatning av skader forårsaket av Tyskland i krigen kom til en svimlende £ 6,6 milliarder. Tyskland følte dette var altfor mye. Det forårsaket store økonomiske problemer i Tyskland. Det tyske folk var sultne og lever i fattigdom. De tre andre deler av traktaten var irrelevant for Tyskland, og bare ga belønning for de allierte (land) og «self determination» for små land i Europa.

Så hvordan gjorde alt dette fremme Hitler til å bli den Fuhrer i Tyskland? Først av alt Hitler hadde svært sterke meninger om traktaten. Selv om han var østerrikske, han elsket Tyskland mer enn noe. Hitler hatet de Versailles-traktaten og han ofte referert til personene som undertegnet det som «November kriminelle» fordi krigen var slutt i november. Han vakte opp det tyske folk med minner dem om deler av traktaten at de ikke ville ha og han lovet at hvis han ble valgt ville han nekte å føye seg etter mange ord i traktaten, for eksempel reparations, militære restriksjoner, og land som var «stjålet» borte fra Tyskland. Han visste at folk i Tyskland følte seg dårlig fra depresjon, og så flertallet av befolkningen blamed sine problemer på traktaten, dette forårsaket mange til å slå mot Hitler, fordi han hadde vært mot traktaten helt fra starten.

Når du er blitt leder av Nazi-partiet, han satt sin severdigheter på totale kraften i Tyskland. Han hadde veldig sterke synspunkter på Tyskland som Master rase og mente at Tyskland var langt overlegne i forhold til andre land. Hitler ønsket Tyskland til å stå opp og være sterk igjen. Han planla å gjøre dette ved å ta en Tredje Rike. Han sa at Tyskland som trengs for å nå ut til alle tyske folk i det landet. Han ønsket å bli med Polen, Sudetenland og Østerrike. Hvis disse tre landene ville ikke samtykker til å delta med Hitler og Tyskland, Hitler ville nesten helt sikkert invadere og erobre dem allikevel. Hitler visste at dette ville være å bryte avtalen, men han gjorde ikke vare. Han trengte all den støtte han kan få.

I løpet av 1921 – 1923, Nazi-partiet vokste så mye av tyskerne avtalt med Hitlers overbevisninger. Neste på Hitler’s liste var reparations at Tyskland var betalende. Dette var forårsaket enorme økonomiske problemer i Tyskland. Arbeidsledigheten var soaring, og pengene begynte å miste sin verdi. Hitler lovet at hvis han ble valgt ville han bli kvitt arbeidsledighet i Tyskland. Han sa at Tyskland hadde til å slutte å overlate over penger til fiendens land. Ved å gjøre dette ble han bryte traktaten ennå igjen. Et annet problem var den militære restriksjoner. Den tyske hæren var ute av stand til å beskytte seg selv på grunn av sin lille størrelse og lite budsjett. Etter 1923 i Nazi-partiet neppe vokste for de neste 6 år, men de Versailles-traktaten var fortsatt i kraft. Dette var takket være den Freden i Locarno og Kellog pakt, som brakte fred i hele Europa. Det var ikke behov for en Nazi-partiet i Tyskland når problemene begynte å sortere ut selv. Selv om du kan si at de Versailles-traktaten ikke har et langsiktig innvirkning på tysk politikk, det var avgjørende for å få Nazi-partiet kommer. Hva annet var viktig, var Hitlers beslutning om å sørge for at hans parti aldri ga i. Det var uten tvil at hvis det ikke var noen sinne for drivstoff Hitler, i dette tilfellet de Versailles-traktaten, ville han aldri kommet til makten.
Spansk Hitler’s stige til makten, var en rekke lang-og kortsiktige årsaker, som påvirkes av banen, han tok i kraft. Hitler trengte en viss mengde poeng i parlamentet for å få til makten. Alle disse faktorene fikk Hitler offentlig støtte i en eller annen måte. Det er ingen tvil om at hver av årsakene var svært viktig for Hitler’s rise, men var en mer viktig enn den andre? Svaret er at de alle var like viktig som alle andre. Du kan si at en føre var mer betydningsfulle enn en annen som gjør det mulig for loven for eksempel, eller kunne du si at uten en mindre vesentlig årsak, ville Hitler vært like populær.

La meg gi deg et klarere eksempel. München kuppforsøket var en vesentlig årsak til Hitlers økning, men det er rettferdig å si at hvis det ikke var noen Versailles-traktaten da det aldri ville ha vært et opprør. Et annet eksempel er at hvis Papen og Hindenberg ikke sette Hitler til makten, ville det aldri vært av en aktivering av loven. Du kan også si at hvis Hitler’s veltalenhet, personlighet og ledelse ferdigheter var ikke så gode som de var Hitler ikke ville ha fått hvor som helst i livet, ikke på langt nær til å bli leder for Tyskland. Dette er grunnen til at hver prosess er like viktig som alle andre. Uten selv en av dem, Hitler kanskje ikke har gått ned i historien som han gjorde kjent.

Som Nazi-partiet vokste, Hitler begynte å forene med andre små politiske grupper mot kommunister. Dette vil få Hitler nok støtte for automatisk å sette ham til makten. Den stormtroopers han styrte ble brukt for å bryte opp Trade Unions møter og marches, men da han prøvde å gjøre dette på en større skala, på mai dag 1923, politiet var for sterk for ham og tvang ham ned igjen. Hitlers plan var organisert i Munich Beer Hall med tre medlemmer av den bayerske regionale regjeringen. Hitler prøvde å overtale dem til å hjelpe ham i en revolusjon mot nasjonale myndigheter. Men de nektet. Hitler, og innså at denne beslutningen ville trykke ned hans etterfølgere, fortalte dem at den bayerske regjeringen hadde sagt seg villig til å hjelpe dem.

Hitler og 3000 av hans støttespillere marched gjennom gatene til hæren hovedkvarter. De ble stoppet av en liten gruppe politimenn som hadde blokkert veien. Etter litt skyting nazistene drev bort, selv om Nazi-partiet outnumbered politiet som motarbeidet dem. 19 nazister ble drept og Hitler ble skadet, tråkket på av sin egen fest. Ved utprøving Hitler ble dømt til 5 års fengsel. Setningen ville ha vært lenger, hvis det ikke var for dommerne, som delte Hitler’s anti kommunistiske meninger. Som det viste seg, Hitler ble gitt ut etter bare 9 måneder.

Samlet München kuppforsøket var et langsiktig bidrag til Hitler’s rise. Det var svært viktig for Hitler politiske kampanjen. I 1924 nazistene vunnet 32 seter i parlamentet, takket være den publisitet som München kuppforsøket mottatt. For de neste 4 årene selv om Nazi-partiet falt til bare 13 plasser. I løpet av denne tiden Hitler hadde endret sin part fra sosialistisk til fascist og hadde endret 25 poeng som var basert på. Disse årene ble kalt «år med stagnasjon. Nazistene nedgang i popularitet var takket være Locarno-traktaten og Kellog pakt, som skulle bringe fred til Europa, og settling Tyskland som en helhet. Det var ikke noen behov for en Nazi-partiet. München kuppforsøket lærte Hitler å holde fast ved valgene, snarere enn revolusjoner. Selv om det synes å være lite langsiktige fordeler for Hitler i München kuppforsøket, det var et godt utgangspunkt som Hitler og hans Nazi-partiet første fikk gå, og det i seg selv, viste seg å være en langsiktig fordel.

Hitler trengte en alvorlig økning fra middelmådig år nazistene hadde 1924-1928. Den gjøre reklame for at Hitler fikk var i form av depresjoner. Den depresjoner startet i Amerika 1929, da Wall Street Crash sendte nesten alle America’s bedrifter og næringer inn i et kontant-krisen. På grunn av America’s store handel bransjer, depresjon raskt spredt over hele verden. Dette gjorde at Tyskland i en Dire staten som arbeidsledighet rocketed. Den Kellog pakt, som ble holder Tysklands økonomi sammen, måtte avlyses. Arbeidsledigheten i Tyskland økte fra 1 millioner i 1928 – 3 millioner i 1932. Dette viste seg å være gode nyheter for nazistene som stemmer økt 1 millioner – 6 millioner på samme tid. Parten hadde økt sine seter i parlamentet fra 13 seter til en mye sunnere 107 seter. Dette har gjort dem det nest største partiet i Riksdagen. By 1932 the Nazi’s fått enda flere stemmer fra 6 millioner til en enorm 13,7 millioner stemmer. Denne lett gjort dem det største partiet i Riksdagen, med en forbausende 230 seter. Dette var bare ting som Hitler trengte for å få ham hele veien til makten.

Det depresjon forårsaket ekstremisme, som desperat folk følte at vanlige politikere hadde sviktet dem, og de lette etter en vei ut av sine fryktelige økonomiske problemer. Det depresjon var viktig som Hitler kunne tære på disse menneskene, og disse menneskene kom, ikke i tusener, men millioner. Hitler lovet Tyskland at hvis han ble valgt ville han bli kvitt ledigheten helt. Personene som stemte på nazistene var ikke akkurat arbeidsledig. Mange arbeidsledige stemte kommunistiske. De ønsket en regjering som kunne gripe kontroll av banker og bedrifter, til å ta sine penger og fordele det mellom de fattige. Det er svært sannsynlig at mange Nazi velgere var middelklasse mennesker som var redd for kommunismen. Det depresjon var viktig for Hitler og nazistene. Det styrket sin støtte, og økte offentlige frykt for kommunismen. Det er rimelig å si at hvis det ikke var noen depresjon, Hitler ikke ville ha gjort det i kraft. Det er også riktig å si at depresjon var en kort sikt føre til så den ikke vare i en lang periode, og ble cured raskt.

I 1932 Hitler ble tilbudt å bli med i en koalisjon, men nektet, som hans krav om å være i samlede kraft, ble slått ned. Ved november 1932 arbeidsledigheten var kommet ned til 5 millioner. Nazistene tapte 2,7 millioner stemmer og 34 plasser i Riksdagen. Deretter, i januar 1933, for ingen logisk grunn annet enn at det internasjonale bankfolk, og den internasjonale krigen maskin, ville Hitler i kraft, Hindenburg tilbød Hitler sjansen til å bli kansler i en ny koalisjon. Han ble til slutt gjort kansler av Papen og Hindenburg, regjeringens to ledende politikere.

The story de fleste historikere vil tilbudet er at de trodde de kunne kontrollere Hitler med ham under deres kontroll, og at nazistene ville gi dem den ekstra styrken som trengs for å kjøre parlamentet riktig. En svak unnskyldning til de beste. Hitler og Nazi makt var på tilbakegang, og det var ingen grunn til å sette ham i kraft, annet enn at den skjulte internasjonal makt meglere ønsket ham i kraft, fordi de visste at han ville starte andre verdenskrig, og bidra til å skape enorm rikdom for den internasjonale eliten, og globalist krig maskin. Etter at Hitler hadde blitt gjort kansler et nytt valg ble planlagt. Dette var dårlige nyheter for nazistene som de var for å miste stemmer på grunn av nedgang i ledigheten. Igjen, Hitler trengte å stole på noe stort, for å få folk tro på ham. På den 27 februar 1933, Riksdagen i Berlin ble brent ned. Hitler blamed av kommunister. Det samme natt Hitler bestilte Arrestasjonen av alle ledende kommunistiske functionaries. Politikere ble fengslet så vel som alle andre kommunistiske støttespillere. De fleste ble slått opp, andre dårligere.
Som med 911 og Pearl Harbor, Riksdagen brann aktivert regjeringen til å inflame massene, til å rettferdiggjøre å ta bort deres friheter og for å rettferdiggjøre krig. Fra da av og på, kommunister ble blamed for det meste som gikk på. Fortsatt i dag er det ikke kjent nøyaktig som startet Reichstag brann. Men én ting er kjent, Hitler visste at brannen ville virke til hans fordel. Etter at ordet hadde fått ut at alle kommunister hadde blitt fanget, kommunismen praktisk talt opphørt å eksistere i Tyskland. Den offentlige nå fryktet de kommunister og betrodd seg i Hitler. De mente at landet var under angrep av farlig ekstremistene. I slik en krise situasjon de ville være mer sannsynlig å støtte regjeringen, og på det tidspunktet, nazistene ble regjeringen. Hitler hadde nå nasjonen nøyaktig hvor han ønsket det.

Takk til brann, nazistene vant valget 1933 med 17 millioner stemmer og 288 seter. Så snart Hitler ble kansler, han utnevnt Herman Goering, en annen nazistisk, som statsråd i interiøret. Goering nå var ansvarlig for politiet og fengslene. På denne måten Hitler kunne bruke politiet for å runde opp hans motstandere når brann hadde gitt ham en unnskyldning. Så Sluttresultatet var at ved å være kansler han kunne dra full nytte av Riksdagen, brann og nazistene var i stand til å vinne valget. Dette var en kort sikt føre til Hitler’s rise to power. Tydelig var det en trinnvis stein i sin generelle økningen. På det tidspunktet selv om Hitler var fortsatt ubetydelig, som han ikke hadde noen generelle makt.

Uten den store depresjoner, som ble opprettet av Wall Street-innsidere og internasjonale bankfolk, og Reichstag Fire, som ble mest sannsynlig gjort av Hitler, Hitler ikke ville ha fått hvor som helst i nærheten av å oppnå rollen som kansler, og andre verdenskrig aldri ville ha skjedd. Når depresjon kom, han fortalte det tyske folk ville han få dem ut av det, og han gjorde. Det er mulig å si at hvis han ikke hadde plaget og brainwashed det tyske folk med sin rasistiske og destruktive visninger, ville han være en av de mest minneverdige politikere i Tysklands historie. Da han hadde til avtale med Reichstag Fire. Svaret han fant, var åpenbare. Skylde på kommunister, Hitlers motstandere til det kommende valget. Det var alt som var nødvendig for å vinne valg. Så snart Hitler fortalte det tyske folk at kommunister hadde startet brannen, de falt for det. Hook, line og søkke. Tyskland og dets folk, var nå Hitler egenskaper. Han hadde full kontroll. Han var nå leder eller Fuhrer av hva som var å bli kjent som Nazi-Tyskland.

Etter Reichstag Fire Hitler gått litt noe som kalles «Aktivering Law», den moderne dag tilsvarende ville være Innlegg 911 «Patriot Act». Dens betydning er enorm. Dette ga ham makt til å gjøre hva han ville uten å måtte få Stortinget til å godkjenne den. Hitler besluttet å handle raskt, mens han fortsatt hadde et flertall i Riksdagen. Hans «Aktivering Law» ble enige raskt. Dette var ikke en del av Weimar konstitusjonen og det var dette som var den virkelige Nazi pågripelse av makt. Dette var den definitive koblingen til Hitler’s økning i kraft. Denne loven gav Hitler makten til å gjøre hva han ville.

Financial
Wall Street finansierte den tyske cartels i mid-1920’s som i sin tur ble gjennomført for å bringe Hitler til makten. Finansiering av Hitler og hans SS street kjeltringene kom delvis fra filialer eller datterselskaper av amerikanske bedrifter, inkludert Henry Ford i 1922, betalinger ved IG Farben og General Electric i 1933, etterfulgt av Standard Oil of New Jersey og ITT datterselskap utbetalinger til Heinrich Himmler opp til 1944. US multi-statsborgere under kontroll av Wall Street profited handsomely fra Hitlers militære anlegg programmet i 1930 og minst frem til 1942. Disse samme internasjonale bankfolk brukes politisk innflytelse i USA for å dekke opp sine krigstid samarbeid og å gjøre dette, infiltrated USA Control Commission for Tyskland.

Planene for WWI tysk reparations ble formulert av Wall Streeters, midlertidig bruk av hatter av statsmenn, og disse lånene genererte et regn av fortjeneste for disse internasjonale bankfolk. Owen Yngre av General Electric, Hjalmar Schacht, A. Voegler og andre nært forbundet med Hitler’s tiltredelse til makten hadde tidligere vært forhandling for den amerikanske og tyske sider. Tre Wall Street hus – Dillon, Les; Harris, Forbes;, og National City Bedrift – håndteres tre fjerdedeler av reparations lån brukes til å lage den tyske cartel systemet, inkludert dominerende IG Farben og Vereinigte Stahlwerke, som sammen produserte 95 prosent av eksplosiver for Nazi side i andre verdenskrig.

The directors of American I.G. (Farben) var fremstående amerikanske forretningsmenn: Walter Teagle, en nær Roosevelt knytte og Backer og en NRA administrator; bankers Paul Warburg (hans bror Max Warburg var på brettet av IG Farben i Tyskland) og Edsel Ford. Farben bidro 400000 RM direkte til Schacht og Hess for bruk i det avgjørende valget 1933 og Farben ble senere i forkant av militær utvikling i Nazi-Tyskland.

En donasjon av 60000 RM ble gjort til Hitler av den tyske General Electric (AEG), som hadde fire styremedlemmer og en 25-30 prosent holdes av det amerikanske General Electric morselskapet. Denne rollen ble beskrevet i kapittel tre, og vi fant ut at Gerard Swope, en opphavsmann av Roosevelt’s New Deal (dens National Recovery Administration segmentet), sammen med Owen Yngre av Federal Reserve Bank of New York og Clark mindre av International General Electric, ble den dominerende Wall Streeters i AEG og mest betydningsfulle enkelt innflytelse.

International Telephone and Telegraph Company, en av de mer beryktede multi-statsborgere, jobbet begge sider av andre verdenskrig gjennom Baron Kurt von Schroder, av Schroder banktjenester gruppen. I.T.T. også hatt en 28 prosent eierandel i Focke-Wolfe fly, som produseres utmerket tysk jagerfly. Vi har også funnet ut at Texaco (Texas Oil Company) var involvert i Nazi endeavors gjennom tysk advokat Westrick, men droppet sin styreleder Rieber når disse endeavors were publicized.

Henry Ford var en tidlig (1922) Hitler Backer og Edsel Ford fortsatte familien tradisjon i 1942 ved å oppmuntre fransk Ford til profitt fra arming den tyske Wehrmacht. Senere er disse Ford-produserte biler ble brukt mot amerikanske soldater som de landet i Frankrike i 1944. For hans tidlige anerkjennelse av, og rettidig bistand til nazistene, Henry Ford fikk et Nazi-medalje i 1938. Posten i fransk Ford foreslår Ford Motor mottatt kid hanske behandling fra nazistene etter 1940.

Så som finansieres Adolf Hitler? kan du reise tiltale mot Wall Street, og en gruppe av internasjonale bankfolk og forretningsmenn. Det var flere Roosevelt kollegaer, inkludert Teagle av Standard Oil, Warburg-familien, og Gerard Swope, og Putzi Hanfstaengl, en annen Roosevelt venn og deltaker i Riksdagen brann. En bok var undertrykte i 1934 kalt «myten om» Sidney Warburg «.» Boken anklaget Rockefellers, Warburgs, og de store oljeselskapene finansiering Hitler. Selv om navnet «Sidney Warburg» var uten tvil en oppfinnelse, den ekstraordinære faktum er fortsatt at argumentet er undertrykte «Sidney Warburg» reserver er bemerkelsesverdig nær beviset presenteres nå. Vi må undersøke roller av Morgan Chase og banker i andre verdenskrig, nemlig sitt samarbeid med nazistene i Frankrike, mens en stor krig var raging.
Med andre ord koblingene mellom New York internasjonale bankfolk og store historiske hendelser, finne en påvises mønster av statsstøtte og politisk manipulasjon. Ser på det brede spekteret av fakta vi finner vedvarende gjentakelse av samme navn: Owen Young, Gerard Swope, Hjalmar Schacht, Bernard Baruch, etc.; samme internasjonale banker: JP Morgan, Guaranty Trust, Chase Bank, og samme sted i New York: vanligvis 120 Broadway. Denne gruppen av internasjonale bankfolk støttet den Bolshevik Revolution og senere profited fra etableringen av et Sovjet-Russland. Denne gruppen støttet Roosevelt og profited fra New Deal sosialisme. Denne gruppen også støttet Hitler og absolutt profited fra den tyske materielldirektørene i 1930. Når Big Business burde ha blitt vist sin virksomhet ved Ford Motor, Standard of New Jersey, og så videre, finner vi det aktivt og dypt involvert i politiske upheavals, krig og revolusjoner i tre store land.

Den versjonen av historien som presenteres her er at den økonomiske eliten bevisst og med premeditation bistått Bolshevik Revolution av 1917 på konsert med tyske bankfolk. Etter profittere handsomely fra den tyske hyper-inflationary nød av 1923, og planlegger å plassere den tyske reparations byrden på ryggen av amerikanske investorer, Wall Street fant det hadde brakt om 1929 økonomisk krise. To menn ble deretter ryggen som ledere for store vestlige land: Franklin D. Roosevelt i USA og Adolf Hitler i Tyskland. The Roosevelt New Deal «og» Hitler’s Fire Year Plan hadde store likheter. The Roosevelt og Hitler planer var planer for fascist takeovers for sine respektive land. Mens Roosevelt’s NRA mislyktes, på grunn av daværende opererer konstitusjonelle begrensninger, Hitler’s Plan lyktes.

Hvorfor gjorde Wall Street eliten, den internasjonale bankfolk, vil Roosevelt og Hitler i kraft? Wall Street ønsker en politikk med hevn; som er det ønsket krig i Europa, mellom Frankrike og Tyskland. Vi vet selv fra Establishment historien at både Hitler og Roosevelt handlet ut en politikk som fører til krig. Koblingen-ups mellom personer og hendelser på dette ville kreve en bok. Men et enkelt eksempel vil kanskje indikere bemerkelsesverdig konsentrasjon av makt innenfor et relativt få organisasjoner, og bruk av denne makten.

På 1 mai 1918, når Bolsheviks kontrolleres bare en liten brøkdel av Russland (og det var å komme i nærheten av å miste selv som fraksjon i løpet av sommeren 1918), den amerikanske ligaen for bistand og samarbeider med Russland ble arrangert i Washington DC for å støtte det Bolsheviks. Dette var ikke en «Hands off Russland» type komité dannet av den kommunistiske parti USA eller dets allierte. Det var en komité opprettet av Wall Street med George P. Whalen av Vacuum Oil Company som Kasserer og kisten og Oudin av General Electric, sammen med Thompson av Federal Reserve System, Willard av Baltimore en Ohio Railroad, og diverse Sosialister.

Når vi ser på økningen av Hitler og nazisme vi finner Vacuum og General Electric godt representert. Ambassador Dodd i Tyskland ble truffet av penge-og tekniske bidrag fra Rockefeller-styrt Vacuum Oil Company i å bygge opp militære bensin fasiliteter for nazistene. Ambassadøren prøvde å advare Roosevelt. Dodd mente i sin åpenbare naivete av verdens anliggender, som Roosevelt ville gripe inn, men Roosevelt selv ble støttet av de samme olje interesser og Walter Teagle av Standard Oil of New Jersey og NRA var på brettet av Roosevelt’s Warm Springs Foundation. Så, men ett av mange eksempler, finner vi Rockefeller-styrt Vacuum Oil Company fremtredende bistå i etableringen av Bolshevik Russland, den militære oppbyggingen av Nazi-Tyskland, og sikkerhetskopiering Roosevelt’s New Deal.

Hitler var unik i sin evne til å kontrollere folks følelser med hans hans veltalenhet. Han ble brukt av globalists av sin tid til å skape krig og rikdom for seg selv, og ødeleggelse og død for alle andre. Disse samme kriminelle er vanskelig på jobben i dag. Det styrker som setter Hitler til makten, og gjort andre verdenskrig skje, er nå ved hjelp av internasjonal terrorisme for å oppnå sine mål. Historien er en god lærer, men dessverre, sinnet numbed massene i dag ikke synes å være lytter.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: