Skjult Sannhet’s Blog


Slave Leirer i USA
august 19, 2008, 2:06 am
Filed under: USA | Stikkord: ,

Detainment anlegg blir og har blitt bygget på innenlandske amerikanske militære baser for en krise tilstrømningen av fanger. Hva slags nødhjelp gjøre de har i tankene? Økonomiske eller naturlig katastrofe scenarier selvfølgelig komme til tankene, men vi må også møte de hverdagslige realitetene i politiet fastslå at vi lever i akkurat nå, her i Amerika. «Military Commissions Act of 2006» effektivt gjorde unna med Habeas Corpus. Hvis du anses å være en fiende av staten, gjennom handling eller på annen måte, kan du bli kastet i fengsel. La oss ikke glemme at pseudo-prøveversjon som du kan få vil ha bevis på din egen confessions kanskje gitt opp i løpet av tortur, selv om kanskje ikke tortur av den nye definisjonen. Also, the US Army forskrift 210-35 «sivile beboer Arbeidernes Program» spiller en stor rolle i ramping opp av politiet. «Sivile beboer Arbeidernes Program» er en revisjon av forskrift bestått og signert av Bill Clinton i 1997. 210-35 er i dag gyldig og fullt operative.

Forskriften angir at hæren personell kjører fengsel leir vil utarbeide en «innsatt Arbeidernes Plan» som vil følge med 18 USC 4125 (a), styrende sivile innsatt arbeidskraft. Den delen av USA tillater den amerikanske advokat generelt å gjøre tilgjengelig på hodet av den amerikanske avdelinger, inkludert hæren, tjenester av US innsatte til å engasjere seg i arbeid, inkludert «bygge eller reparere veier, renhold, vedlikehold og reforesting offentlige havner, Bygningen levees og bygge eller reparere eventuelle andre offentlige veier eller arbeider finansiert helt eller i store deler av midlene bevilget av kongressen. » Innsatte kan også pålegges å arbeide for private virksomheter. Hvem må betale for arbeidskraft, når du kan bruke fengsel befolkningen for slave arbeid?

I Amerika i dag hvem som helst kan bli arrestert for ganske mye noe. Kostnader er valgfritt, så lenge du kan anses å være en fiende av staten. Har du en dissenting opinion gjør du fair spill. Hvem som helst kan bli kastet i fengsel, uten rettergang eller med en advokat for å veilede dem. Når en person er i fengsel, de kan og vil sannsynligvis bli sendt til de «sivile beboer Arbeidernes Program» leir. Den amerikanske fengsel befolkningen arbeider for ulike bransjer for en liten lønn. For tycoons som har investert i fengsel industrien, har det vært som å finne en pott av gull. De trenger ikke å bekymre deg om streik eller betale arbeidsledighet forsikring, ferier eller komp tid. Alle deres arbeidere er i full gang, og aldri komme for sent eller er fraværende på grunn av familie problemer; Videre, hvis de ikke liker betale av 25 cent en time og nekte å jobbe, de er låst opp i isolasjon celler.

Det er om lag 2 millioner innsatte i statlige, føderale og private fengsler over hele landet. Ifølge California Prison Focus, «ingen andre samfunn i menneskets historie har fengslet så mange av sine egne borgere.» Tallene viser at USA har låst opp flere mennesker enn noen andre land: en halv million mer enn Kina, som har en befolkning fem ganger større enn den amerikanske Statistikk avslører at USA har 25% av verdens befolkning fengsel, men bare 5% av verdens folk. Fra mindre enn 300000 innsatte i 1972, fengsel befolkningen vokste til 2 millioner av år 2000. I 1990 var det en million. For ti år siden var det bare fem private fengsler i landet, med en befolkning på 2000 innsatte, nå er det 100, 62000 innsatte. Det er forventet at av de kommende tiår, vil bli rammet 360000, ifølge rapportene. Hva har skjedd i løpet av de siste 10 årene? Hvorfor er det så mange innsatte?

«De private kontraherende av innsatte til arbeid skaper insentiver for å låse folk opp. Prisons avhengige av denne inntekten. Corporate aksjonærer som tjener penger av innsatte arbeid lobby for lengre setninger, for å utvide sin arbeidsstokk. Systemet forer seg selv, sier en studie av den Progressive Labor Party, som accuses i fengsel industrien for å være «en etterligning av Nazi-Tyskland med hensyn til tvang slave arbeid og konsentrasjon leir.» Fengselet industrien kompleks er en av de raskest voksende bransjene i USA og dets investorer er på Wall Street. «Dette multimillion-dollar industrien har sin egen handel utstillinger, messer, nettsider, og mail-order/Internet kataloger. Det har også direkte annonseringskampanjer, arkitektur, konstruksjon, investering hus på Wall Street, plumbing supply, food supply selskaper , Væpnede sikkerhet, og polstret cellene i et stort utvalg av farger. » Ifølge Business Observer, føderalt fengsel industri produserer 100% av alle militære hjelmer, ammunisjon belter, bullet-proof vester, ID-taggene, skjorter, bukser, telt, bager og kantiner. Sammen med krig forsyninger, fengsel arbeiderne forsyne 98% av hele markedet for utstyr montering tjenester; 93% av maling og paintbrushes; 92% av kokeapparatet montering; 46% av kroppen rustning; 36% av Hvitevarer; 30% av hodetelefoner / mikrofoner / høyttalere og 21% av kontormøbler. Fly deler, medisinsk utstyr, og mye mer: innsatte er selv øke seende-øye hunder for blinde mennesker. Ifølge rapportene av menneskerettigheter organisasjoner, er det disse faktorene som øker fortjenestepotensial for dem som investerer i fengsel industrien kompleks:

* Jailing personer dømt av ikke-voldelige forbrytelser, og lange setninger fengsel for besittelse av mikroskopiske mengder av illegale rusmidler. Federal lov setter fem års fengsel uten mulighet til parole for besittelse av 5 gram crack eller 3,5 gram heroin, og 10 år for besittelse av mindre enn 2 gram av rock-kokain eller crack. En setning i 5 år for kokain pulver krever besittelse av 500 gram – 100 ganger mer enn mengden av rock kokain for samme setning. I Texas, en person kan bli dømt til opptil to års fengsel for å ha 4 gram av marijuana. I New York, 1973 Nelson Rockefeller anti-narkotika-loven gir til en obligatorisk fengsel setning i 15 år til livet for besittelse av 4 gram av ulovlige narkotiske stoffet.

* Passasjen i 13 land av «de tre streik» lover (livet i fengsel etter å ha blitt dømt av tre felonies), gjorde det nødvendig å bygge 20 nye føderale fengsler. En av de mest urovekkende tilfeller skyldes dette tiltaket ble det av en fange som for å stjele en bil og to sykler fikk tre 25-års setninger.

* Lengre setninger. Den passasjen av lover som krever minimum sentencing, uten hensyn til omstendigheter. . En stor utvidelse av arbeidet med innsatte å skape fortjeneste at motivere incarceration for flere personer for lengre perioder av gangen.

* Flere straff av innsatte, slik som å forlenge sine setninger.

Hvem er investere? Minst 37 stater har legaliserte den kontraherende av fengsel arbeid av private selskaper som montering av sine operasjoner i statlige fengsler. Listen av slike selskaper inneholder fløte av amerikanske corporate samfunn: IBM, Boeing, Motorola, Microsoft, AT & T, Wireless, Texas Instrument, Dell, Compaq, Honeywell, Hewlett-Packard, Nortel, Lucent Technologies, 3Com, Intel, Northern Telecom, TWA, Nordstrom, Revlon, Macy’s, Pierre Cardin, Target Forretninger, og mange flere. Alle disse virksomhetene er glade om økonomisk boom generasjon av fengsel arbeidskraft. Bare mellom 1980 og 1994, profitt gikk opp fra $ 392 millioner til $ 1,31 milliard. Innsatte i staten penitentiaries vanligvis mottar minstelønn for sitt arbeid, men ikke alle, i Colorado, de får om $ 2 per time, godt under minstekravet. Og i privat-run fengsler, de får så lite som 17 cent per time for maksimalt seks timer om dagen, det tilsvarer $ 20 per måned. Den høyeste betale private fengsel er CCA i Tennessee, der innsatte får 50 cent per time for det de kaller «høyt kvalifiserte stillinger.» Ved slike priser, er det ingen overraskelse at innsatte finner du betaler i føderale fengsler for å være svært generøse. Der de kan tjene USD 1,25 en time og arbeider åtte timer om dagen, og noen ganger overtid. De kan sende hjem $ 200 – $ 300 per måned.

Takk til fengsel arbeidskraft er USA igjen et attraktivt sted for investeringer i arbeidet som ble utviklet for den tredje verden arbeidskraft markeder. Et selskap som opererte en maquiladora (monteringsfabrikk i Mexico i nærheten av grensen) stengt ned sin virksomhet der og flyttet til San Quentin State Prison i California. I Texas, en fabrikk tente sin 150 arbeidstakere og kontrakt tjenester for fange-arbeidere fra den private Lockhart Texas fengsel, der kretskort er bygget for selskaper som IBM og Compaq. Oregon State Representative Kevin Mannix nylig oppfordret Nike til å kutte sin produksjon i Indonesia og bringe den til sin stat, fortelle sko produsenten at «det vil ikke være en hvilken som helst transport kostnader, kan vi tilby deg konkurransedyktige fengsel arbeidskraft (her).»

Fengselet privatisering bom begynte på 1980-tallet under regjeringer av Ronald Reagan og Bush Sr, men nådde sin høyde under William Clinton, når Wall Street aksjene var selger som hotcakes. Clinton’s program for å klippe den føderale arbeidsstyrke resulterte i Justice Avdelinger kontraherende av private selskaper fengsel for incarceration av udokumentert arbeidstakere og høy sikkerhet innsatte. Private fengsler er den største virksomheten i fengsel industrien kompleks. Om 18 selskaper vakt 10000 fanger i 27 land. De to største er Rettelsen Corporation of America (CCA) og Wackenhut, som sammen kontrollerer 75%. Private fengsler får en garantert mengde penger for hver fange, uavhengig av hva det koster å vedlikeholde hver enkelt. Ifølge Russell Boraas, et privat fengsel administrator i Virginia, «hemmelig for lave driftskostnader er å ha et minimalt antall vakter for maksimalt antall innsatte.» The CCA har en ultra-moderne fengsel i Lawrenceville, Virginia, der fem vakter på dagskift og to om natten se over 750 innsatte. I disse fengslene, de innsatte kan få sine setninger redusert til «god oppførsel», men for noen infraction, de får 30 dager ekstra – noe som betyr mer profitt for CCA. Ifølge en studie av New Mexico fengsler, ble det oppdaget at CCA innsatte mistet «god oppførsel time» med en hastighet åtte ganger høyere enn i de statlige fengslene.

Overskudd er så bra at nå er det en ny bedrift: importerer innsatte med lange setninger, betyr det verste kriminelle. Når en føderal dommer avgjort at overbefolkning i Texas fengsler var grusom og uvanlig straff, CCA signert kontrakter med sheriffs i fattige fylker å bygge og kjøre nye jails og dele fortjenesten. Ifølge en desember 1998 Atlantic Monthly magazine artikkelen, dette programmet ble støttet av investorer fra Merrill-Lynch, Shearson-Lehman, American Express og Allstate, og operasjonen ble spredt over hele landsbygda Texas. Det statens guvernør, Ann Richards, fulgt eksempel på Mario Cuomo i New York og bygget så mange statlige fengsler at markedet ble oversvømmet, skjæring i privat fengsel fortjeneste. Etter en lov signert av Clinton i 1996 – sluttet domstol tilsyn og vedtak – forårsaket overbefolkning og voldelig, usikre forholdene i føderale fengsler, privat fengsel selskaper i Texas begynte å kontakte andre stater som fengsler var overbefolket, tilbyr «Rent-a-celle» tjenester i CCA fengsler ligger i små tettsteder i Texas. Kommisjonen for et rent-a-celle selger er $ 2,50 til $ 5,50 per dag per seng. Kommunen får $ 1,50 for hver fange.

Ninety-sju prosent av 125000 føderal innsatte har blitt straffet av ikke-voldelige forbrytelser. Det antas at mer enn halvparten av de 623000 innsatte i kommunale eller fylke jails er uskyldig i de forbrytelsene de er anklaget for. Av disse, de fleste venter på utprøving. To tredeler av millioner statlige innsatte har begått ikke-voldelig offenses.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: