Skjult Sannhet’s Blog


Super Vulkan
august 19, 2008, 2:43 am
Filed under: Diverse | Stikkord: ,

Det er lite kjent at du ligger under en av USAs største og mest pittoreske National Parks – Yellowstone Park – er en av de største «over vulkanene i verden. Under Yellowstone og det spektakulære landskapet i Hot Springs og geysers Is this hot spot, en Oppvelling plume av smeltet stein fra mantelen, og det er som venter på å bryte ut. I de senere år har det blitt oppdaget at Yellowstone er en av få kjente eksempler på en supervolcano. Disse vulkaner bryter ut bare sjelden, men med en styrke på minst 1000 ganger det som vanlig vulkaner. Prøv å forestille 1000 vulkaner erupting på samme sted samtidig. Nå sceintists advare at Yellowstone supervolcano kan bli klar til å bryte ut! Ifølge enkelte er det en 30% sjanse at Yellowstone vil blåse sin cork snart, og føre til ødeleggelsen som ville virke fantasi. The Yellowstone Caldera, den sentrale regionen av parken, har vært å flytte oppover siden midten av 2004. Denne veksten er med en gjennomsnittsfart på tre inches et år, noe som er mer enn tre ganger raskere enn noen gang har blitt målt. «Det er hundrevis av ganger større enn Mount St. Helens, sa Robert Smith, en geofysikk professor ved University of Utah. Mount St. Helens er en aktiv vulkan i Washington State.

Hvis en fissure skjer i fjellet under parken, alle innen 600 miles bør være forberedt på en plutselig vindkast. Det kan ikke være forløperen quakes før en vindkast på Yellowstone Supervolcano. Hvis det fullt blåser, vil det ikke være noe liv i 600 miles, unntatt for de personer som har utarbeidet et sted under bakken. Dust masker ville også være en nessessity. Selv fly innen området kan bli blåst ut av himmelen i henhold til Larry Park, et jordskjelv forsker. Hvis Supervolcano blåser, vil det føre til en umiddelbar kjernefysisk vinter i skitt og aske i luften over hele verden for 2 år. Han har også uttalt at det vil være noen avlinger vokst i Midwest USA for samme periode.

Larry Parks advarer om at folk innen det 600 miles bør gjøre forberedelser for å overleve mulige vindkast. Det er en bulge over 100 meter høy i bunnen av Yellowstone Lake. Arealet under den nordlige enden av innsjøen i nærheten av Mary Bay har en bulge som kunne ha blitt dannet av karbondioksid eller damp. The bulge, som er om lag 2100 meter lang, har blitt dannet bare i løpet av de siste årene. «Vi tenker denne strukturen kan bli en forløper til en hydrothermal eksplosiv hendelse» Parks forklart. Eksplosjonen ville sende ash, støv og svovel dioxide inn i atmosfæren, som reflekterer solens stråler og skape en kald bølge som varer i flere år. Avlinger i mange områder ville mislykkes, og mange arter av dyr og planter ville møte extinction. Det siste utbrudd skutt en kolonne av vulkansk aske og gasser høy i jordas stratosfæren. Dette volcanic cloud sirkel verden mange ganger og påvirket jordens klima ved å redusere intensiteten av solens stråler nådd den nedre atmosfæren og overflaten. Fine vulkansk aske som falt downwind fra utbrudd nettstedet blanketed mye av Nord-Amerika.
Dette ash laget er fortsatt bevart på innskudd så langt unna som Iowa, der det er noen få inches tykke, og Gulf of Mexico, hvor det er gjenkjennelig i bore kjerneprøver fra sjøbunnen. Lava flyter har siden gjemt og tåkela det meste av Caldera, men den underliggende prosesser ansvarlig for Yellowstone’s store vulkanske utbrudd er fortsatt i arbeid. Disse supervolcanoes skje over «hot spots» i jorden, og de kan bryte ut forårsaker katastrofale eksplosjoner, sender hundrevis til tusenvis av cubic kilometer ash inn i atmosfæren, og wreaking klimatiske ødeleggelse på en global skala. Som plume av varmt, flytende rock økning i jorden, det smelter jordskorpen og skaper store magma kammer. Disse magmas vanligvis bryte ut i et svært katastrofal måte. Til sammenligning utbruddet av Mount St. Helens sendt om to cubic kilometer av ask i atmosfæren. Disse katastrofale typer utbrudd sende tusenvis av cubic kilometer ash skyward.

The hot spot dypt under Yellowstone fungerer som en brenner. Det er en konstant kilde til varme som fungerer på den øvre jordskorpen og danner magma kammer som inneholder titusenvis av cubic kilometer av smeltet stein. Slike utbrudd ville forstyrre globale klimaet ved å injisere millioner tonn aske i atmosfæren. Noen av ask vil forbli i atmosfæren i år, reflekterer sollys tilbake til verdensrommet og kul planeten, i betydelig grad påvirker livet. I tillegg, et teppe av aske over en meter tykk ville bli satt i regioner innenfor 600 miles, og effektivt smother liv der.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: