Skjult Sannhet’s Blog


Vitamin B17: Kur mot kreft?
august 19, 2008, 1:41 am
Filed under: Kreft | Stikkord: , , , , ,

1. «I vitenskapens historie er historien om kampen mot fastlåst feil.»

Dette er krav av G. Edward Griffin i sin bok, World Without Cancer, en kilde som jeg har lyst til å erkjenne som sjef inspirasjon for denne artikkelen. Det er ikke en outlandish krav på noen som helst måte; fra leger blir sparket for at deres ansatte til å vaske sine hender, til ideen om vaksiner som offhandedly avvist, historie er replete med eksempler.

Kanskje mest forbløffende av alt er historien om scurvy. Opp til to hundre år siden, scurvy epidemier regelmessig decimated hele besetningen på skip. Den britiske marinen registrert over en million sjømann dødsfall på grunn av scurvy mellom 1600 og 1800 alene. Scurvy er en svært smertefull sykdom som forårsaker blødning fra nostrils, munnen, ørene, og til og med huden. For hundrevis av år, forskere søkte forgjeves etter årsaken, tenker at det var noen slags virus som levde i mørket har av skip.

Deretter, i 1535, en fransk oppdagelsesreisende fikk sin skipet stakk i et ark av frosne isen ved St. Lawrence River. Før lang, scurvy begynte å drepe hans mannskap av én etter én. Twenty-fem døde, og mange flere var på sitt deathbeds til en vennlig indiansk viste dem den enkle vaksinen – en drink laget av tre bark som er rik på vitamin C. Når sjømenn returnerte til Europa, har de tilbudt sine historier til medisinske establishment, men den ledende forskere ville ha noe av hva de smugly referert til som «enkle heksekunst fra villmenn». Det var ikke før to hundre år senere at en kirurg i den britiske marinen gjorde samme oppdagelse. Han la merke til at appelsiner og sitroner produsert relieff fra scurvy og anbefalte at den britiske marinen inkludere Citrus fruits i mat forsyninger.

Men det vitenskapelige samfunnet fortsatt ikke bite! De scoffed at ideen om noe så enkelt som ernæring være i stand til å sette en stopper for en av de mest torturous sykdommer i menneskehetens historie.

Det tok et halvt århundre før det medisinske establishment slutt oppmerksom på at marinen til lager leveres med matvarer rike på vitamin C, men i mellomtiden tusenvis flere omkom på grunn av medisinske hovmod. Når briter endelig wised opp, ble de en sjømilitær makt som var uovertruffen som alle andre sea-faring nasjoner. Britene ble kjent som «Limeys» på grunn av den limes de en gang lager på sine skip for å hindre scurvy. Det er ingen overdrivelse å si at denne dominansen der sola aldri sett var i stor grad bygget som et resultat av å beseire vitenskapelige fordommer mot vitamin terapi.

Det kan være historie, men det er ikke alle i det siste; pellagra tilbyr en lignende historie. I 1914, en lege viste at det var en sykdom forårsaket av en vitamin B mangel, men det tok likevel en annen tretti år av det medisinske etablissement å godta vitamin teori av pellagra som legitime medisin! Det er et uheldig faktum i historien, at vitenskapen har en merkelig uvilje til ernæring som gyldig medisin.

2. Kreft er en vitamin mangel sykdom som Scurvy og Pellagra.

Mange kjente forskere og leger fra hele verden har kommet til denne konklusjonen. Vurder følgende: en kronisk sykdom er en som ikke går bort på egen hånd. En metabolske sykdom er en som oppstår i kroppen og er ikke transmittable til en annen person. Kreft er derfor en kronisk, metabolske sykdommer. I hele historien om medisinsk vitenskap har det ikke vært en eneste kronisk, metabolske sykdommen som ble stadig cured eller forhindret av medikamenter eller kirurgi. I hvert fall – enten det er scurvy, pellagra, engelsk syke, eller noen av de andre – vaksinen ble funnet bare i forhold knyttet til tilstrekkelig ernæring, vanligvis en svært spesifikke vitamin mangel.

På samme måte leger gang utdelt med scurvy, nesten alle Cancer Research er dedikert til jakt etter noe som forårsaker kreft i stedet for mangel av noe. Tenk leger fra århundrer siden Nivå å ta vare på scurvy pasienter ved å prøve å stoppe overdådig blødning scurvy årsaker, når alle de egentlig trengte å gjøre var nære deres pasienten med et par appelsiner.

Dette er nøyaktig hvordan moderne legene behandler kreft, de angriper bare symptomene av kreft, og nesten aldri forsøk på å undersøke hva som faktisk forårsaker sykdom i menneskekroppen. Som en forsker observert, «svulst er ikke sykdom, det er bare symptomet på den sykdommen. Ortodokse medisin… er helt fokusert på svulst. For de fleste Onkologi, svulst er kreft.»

3. Vitamin B17 hindrer kreft på samme måte som vitamin C forhindrer scurvy.

Hvis kreften er faktisk en vitamin mangel sykdom, og det må være en viktig vitamin som har blitt redigert av moderne menneskets kosthold. Videre hindre eller kontrollere kreft ville være så enkelt som å gjeninnføre denne maten compound til vårt daglige kosthold.

I løpet av de siste hundre forskere fra en rekke felt har oppdaget et slikt vitamin; vitenskapelige samfunnet kaller det amygdalin, eller ganske enkelt vitamin B17, og i konsentrert form, det kalles Laetrile.

Vitamin B17 er faktisk finnes i matvarer som Vesten gang spiste i overflod, men har over tid, sluttet forbruker. For eksempel, mens vitamin-B17-rik Millet var en gang verdens største stift korn, det har blitt erstattet av hvete, som har praktisk talt ingen vitamin B17 i det hele tatt. Tilsvarende Durra stokk, også rik på vitamin B17, har blitt erstattet med sugarcane, som har en lav ernæringsmessige verdi. Apple frø også inneholder vitamin, og mens den gang var vanlig for Apple kjerner skal brukes sammen med resten av frukten, mennesker som sjelden gjør i dag. Det har kommet til det punktet at Vesten konsumere nesten ingen vitamin B17 på en jevnlig basis.

Hvordan vet vi dette vitamin fungerer? Vel, bortsett fra lab forskning, forskere fra en rekke felt har observert vitamin B17 arbeider i naturen. Hvis du har et kjæledyr, har du kanskje lagt merke til at det vil ofte søke etter bestemte grasses å spise selv når den er helt full, og hvis et dyr er syke, deres instinkt for å konsumere disse grasses er enda større. En nærings-undersøkelse av grasses de velger har avslørt at de alle inneholder en spesielt høy konsentrasjon av vitamin B17. Zoo Keepers har observert et liknende fenomen. Når du får en frisk fersken eller aprikos, primater kast frukten er myk kjøtt, crack åpne hardt pit, og fordøye frøene på innsiden av det. Disse frøene er også svært rik på vitamin B17.

Tilsvarende forskere var en gang baffled når de observerte ville bjørner og andre kjøtt-spiser predatorer instinktivt forbruk av sine byttedyr’s viscera og Rumen. Bare etter at dyrene er ferdig med å spise disse magen organer gjøre de beveger seg på å konsumere i muskel deler av sine byttedyr at mennesker regelmessig spiser. Dette mysteriet er løst, siden det ble oppdaget at viscera og Rumen inneholde mange grasses forbrukes av byttedyr – grasses høyt på vitamin B17.

Dyr av alle slag, alle rundt om i verden, instinktivt inkluderer mat høyt på vitamin B17 i sin vanlige diett – som er årsaken til at en vilt prosjekt kreft er sjelden, hvis noen gang er rapportert. Det er bare når dyrene er domesticated eller zoo’d, og tvunget til å spise et menneske foreskrevet diett, som de regelmessig kontrakt kreft.

I tillegg til ville dyr, det er en rekke menneskelige befolkninger over hele verden som har et regelmessig inntak av vitamin B-17 i sitt kosthold og – får dette – de aldri får kreft!

En forsiktig anmelder av de hevder at noen bestander aldri få kreft kan spekulere på at disse samme bestander har lav forventet levealder priser, ledende andre faktorer for å drepe dem av før kreft kan utvikle seg. Men det er ikke så med Hunzakuts som bor i et fjerntliggende område av Himalaya-fjellene. Hunzakuts er kjent for sine utrolig lang – mange av dem bor utenfor 100, og noen overskrider 120 år gamle og mye mer! I 1922, en lege fra Journal of The American Medical Association besøkte Koppang å studere nettopp hvorfor dets befolkning kan leve så lenge. Han bemerket, «The Koppang har ingen kjente forekomst av kreft. De har en rikelig beskjære av apricots. Disse de tørke i sola og bruker svært stor grad i deres mat.»

Det er passende at forfatteren nevnt aprikos frø, ettersom de inneholder den høyeste kjente konsentrasjon av vitamin B17 finnes i naturen. En observatør bemerket, «det var ikke uvanlig for dem å spise tretti – femti aprikos frø som en etter-lunch snack. Han fortsetter: «I tillegg til den stadig tilstede aprikos, Hunzakuts spiser hovedsakelig korn og friske grønnsaker inkludert buckwheat, Millet, Alfalfa, erter, bønner bredt, turnips, salat, sprouting puls eller gram, og bær av forskjellige sorter. Alle disse med unntak av salat og turnips inneholder vitamin B17 »

At det ikke er kreft i Koppang fremdeles gjelder i dag. Mange besøker medisinsk team fra vest har gjort studier, og alle av dem returnerte til å rapportere ikke en enkelt tilfelle. Likevel, studier har også vist at når Hunzakuts forlate sine eksterne riket, reise til Vesten og forlater sitt vitamin-B17-rike dietter, de blir så utsatt for kreft som europeere og amerikanere.

Misjonærer og medisinske tidsskrifter har rapportert andre kreft-fri bestander fra alle kontinent i verden – fra innfødte i Afrika og Sør-Amerika for Eskimo stammene i det nordlige Canada og Alaska. I tillegg, mange informerte Vesten har re-introduserte vitamin tilbake til sine dietter. Og i alle tilfeller den grad som disse befolkningsgruppene er fri for kreft er i direkte forhold til den mengden vitamin B17 finnes i deres naturlige dietter.

Alvorlighetsgraden av denne informasjonen er virkelig fantastisk. Tenk det – mens mer enn én av tre amerikanere vil kontrakten kreft i deres levetid, ikke én av tusen som regelmessig ingests vitamin B17 har blitt registrert til kontrakt sykdommen.

4. Systemet er ikke oss.

Vitamin B17 inneholder cyanide som er låst inne i en kjemisk forbindelse, slik at det er helt ufarlig under normale omstendigheter. Men når vitamin compound kommer i kontakt med kreft celler, en å åpne for enzymet lanserer cyanide, som deretter arbeider for å ødelegge kreften celler.

En rekke lab-tester har påvist den destruktive effekten av vitamin B17 på kreft celler, men denne informasjonen, sammen med den faktiske vitamin terapi, har vært undertrykte av regjeringen-løpe medisinske establishment. In fact, FDA forbyr leger fra selv snakker om vitamin terapi med kreftpasienter, og hvis de være ulydig – som mange har – de er strippet for sine medisinske lisenser. Som et resultat hvert år tusenvis av amerikanere reiser til Mexico og Tyskland for å få terapi. De fleste av dem ty til vitamin terapi som en siste-ditch innsats – bare etter at de er gitt opp som håpløse av konvensjonell medisin, og ennå en utrolig mange av dem går videre til live langt utover forventningene.

Hvorfor da er vitamin B17 undertrykte? Det er komplisert, men det enkle svaret er at regjeringen-løpe medisinske systemet har utviklet seg på en slik måte som å forby den reseptbelagte og testing av vitaminer som forebyggende eller curative agenter. I likhet med legene som en gang avvist vitamin C som en kur-all for scurvy, moderne-dag leger har blitt lært opp til å søke bare kompliserte løsninger for kreft.

Men det er ikke alle vitamin forskning og terapi er opp mot. På denne dag og alder, er det flere personer som gjør et levende ut av kreft enn det er å dø fra det. Den cartels som dominerer olje, narkotika, og kjemisk industri har vist seg å være en fiende langt større i kraft enn bare medisinsk hovmod de utfylle. Med sine lobbyists og bidrag til våre politikere og medisinske skoler, er disse selskaper har blitt skjult arm som styrer våre offentlige helse-byråer og medisinsk skolens læreplaner.

En må bare undersøke FDA’s svar på vitamin B17 som en form for kreft terapi for å se svindel som er utbredt. For årene har FDA har sagt at stoffer som inneholder vitamin B17 er farlige fordi de inneholder cyanide. Likevel, på samme tid, FDA fastholder at vitamin B17 er ikke en effektiv kreft behandling fordi det ikke er noen måte å slippe cyanide den inneholder, slik at det virker mot kreft celler. Begge disse motstridende teorier har absolutt vært påvist falske – vitamin B17 har vist seg å være tusen ganger mindre giftig enn en enkelt globoid tablet og enda mindre giftig enn sukker. Forskning har også entydig vist at vitamin utgivelser cyanide og ødelegger kreft celler når den kommer i kontakt med dem.

Men med sine vedtak, FDA har stengt enhver bedrift som forsøker å selge vitamin B17, og hva som er enda mer outlandish er at FDA ikke lenger tilskudd rettighetshaverne å teste vitamin B17, fordi de anser det slik tester og avfall av verdifulle ressurser. Som det står, hvem som utfører eksperimenter på kreft celler med vitamin B17 – uansett hvor finansieringen kommer fra – kan tas ut i håndjern, alle i navnet for å beskytte folket.

Hvis FDA vil ikke tillate at vitamin B17 på grunn av sin giftighet, og hvorfor er det at den godkjenner av eksperimentell narkotikabruk på menneskelig fag? Kjemoterapi narkotika er kjent for å være ekstremt giftig, det er derfor de er utøvet i den første sted. Det er håp om at de vil drepe av kreft celler før de ender opp med å drepe pasienten. En FDA-godkjent eksperimentere med førti barn som fag produsert følgende offisielle rapporten:

En innsats ble gjort for å velge pasienter som var godt nok til å tåle den forventede toksisitet… uventet tidlig død av to av de første fem pasienter behandlet forårsaket en reduksjon til 8,0 mg / kg / dag. Ingen signifikant anti-svulst nytte av noe varighet ble observert…

I denne studien, seks av de åtte pasientene [barn] døde… Nei terapeutisk effekt ble observert. Giftig kliniske manifestasjoner besto av brekninger, hypotension, endringer i oral slimete membraner, og Diaré, i den rekkefølgen av frekvens. Nyre-skader og hjerne edema ble observert på postmortem undersøkelser i hver av de seks pasienter som døde mens mottak av narkotika…

Gå ikke glipp av to pasienter var utvetydig forårsaket av narkotika toksisitet… Åtte av de fjorten pasienter som overlevde sitt første kurs i terapi viste rask generell forverring og døde innen ti uker etter at terapi begynte. Det var vår oppfatning at narkotika toksisitet bidratt til den raske bortfallet av disse pasientene…

På grunn av alvorlig toksisitet, noe som førte til døden av en rekke av de førti pasienter i utgangspunktet behandles med hele fem-dagers «grunning doser» brukes av Wisconsin, etterforskere i Øst-gruppa stemte for å ikke administrere den femte «priming» doser av hvert kurs.

Som en lege bemerket, «ved hjelp av en kinesisk bønn hjulet ville produsere like gode eller muligens bedre resultater enn ortodoks behandling.» Andre undersøkelser har brukt rottegift, jet fuel, sommerfugl vinger, og havet squirts – stort sett alt bortsett fra den naturlige matvarer av mannen. Og så langt er det ikke fungerer. The failure rate av eksperimentelle behandlinger, kjemoterapi, stråling behandling, og kirurgi på kreftpasienter er en svimlende 85%.

En av de siste vitamin B17 eksperimenter fant sted i 1973 via den prestisjefylte kreft forskningslaboratorier ved Memorial Sloan Kettering Cancer og center. En verden-berømte forsker kalt Dr. Kanematsu Sugiura gjennomført en test ved å injisere en konsentrert form av vitamin B17 til kreft celler i mus. Forskningen forsøket viste seg å være en suksess utover noen villeste fantasi, men Sloan Kettering og besluttet å gjøre en test uten Dr. Sugiura. I stedet, de har valgt en in-house ansatt.

Denne gangen, vitamin B17 ble funnet å være ineffektiv, og bare disse resultatene ble gitt ut til publikum. Som ofte er sagt i medisinsk forskning, den enkleste ting i verden å gjøre, er feil. Noen av forskerne som arbeider på den opprinnelige prosjektet lekket hele historien til pressen, spørre og Sloan Kettering til å ringe en pressekonferanse for å fjerne sitt navn. Selv om Dr. Sugiura ikke var en av forskerne som hadde snakket med pressen, han ble ikke invitert til å delta på konferansen, er det bare å observere. Sloan Kettering, og trolig følte at det å ha kjent Dr. Sugiura stede, men stille ville være et signal til verden at han sluttet sin upålitelige resultatene.

The journalister fremdeles prikket ham, og til redsel i panelet, en av dem shouted et spørsmål til ham, «Dr. Sugiura, gjør du stokk av troen på at Laetrile (konsentrert form av vitamin B17) stopper spredning av kreft?

Hele rommet slått mot Sugiura for hans svar som hush falt over rommet. Sugiura nølte med, og deretter sett på reporteren og en klar stemme shouted, «jeg stokk!»

I kjølvannet, Sloan Kettering, og sa at de var «ikke begeistret for å studere amygdalin (vitamin B17), men ønsker å studere cyanide ut narkotika.» Denne uttalelsen alene, forteller hele historien. Som G. Edward Griffin påpeker,

Vitamin B17 kan ikke være patentert, fordi det er funnet i naturen. Big penger kan gjøres bare med patenterte legemidler. Derfor er kreft industri vil aldri være interessert i amygdalin, uansett hvor effektivt det kan være. I stedet vil de forsøke å skape et menneskeskapte kjemiske å etterligne den mekanismen som det fungerer. Siden mekanismen som amygdalin arbeider er selektiv utløsning av cyanide ved kreft området, er det logisk at moguls ved Sloan-Kettering var «ikke begeistret for å studere amygdalin, men ønsker å studere cyanide ut rusmidler i stedet.

5. Kunnskap alene er ubrukelig. Bare kunnskap med handling er makt.

Det ville være et tilbakeslag av fakta å si at et fritt marked er ansvarlig for dette rotet. Selv om det er sant at det eneste målet av stoffet cartels er fortjeneste, er det viktig å innse at det er regjeringen som har brukt makt og svindel for å beskytte cartels «bunnlinjen. Når tatt alene, profitt motiv skade ingen, men når næringslivet ansetter regjeringen makt til å gjøre sin budgivning i forkledning «beskytte folk,» verdifull medisinsk kunnskap er undertrykte.

I et virkelig fritt marked, hvor konkurransen er beskyttet av regjeringen i stedet kveler, medisinsk bruk og forskning på vitamin B17 vil være tilgjengelig for alle amerikanere. Hver American bør være tillatt analysere informasjon for seg selv og foreta personlig informerte beslutninger.

Det er absolutt ingen grunn til FDA for å ha absolutt makt til å fortelle oss hva medisiner og matvarer vi kan bruke. Den eneste legitime funksjon av regjeringen innen helse bør være til politiet merking for å beskytte mot upålitelige misinformation og for å sikre at det offentlige er riktig informert om hvilke produkter den kjøper.

Dr. Benjamin Rush, en av USAs grunnleggere, forutså etableringen av et all-mektig regjering helse organisasjon som FDA. Han oppfordret sine kolleger til å omfatte medisinske frihet i det første tillegget, skriving,

Med mindre vi sette medisinsk frihet i Grunnloven, den tiden vil komme når medisin vil organisere inn en spanings-diktatur… For å begrense kunst av healing til en gruppe menn og nekt like rettigheter til andre, vil utgjøre Bastille av medisinsk vitenskap. Alle slike lover er un-amerikanske og despotic… og har ingen plass i en republikk… Grunnloven av denne republikken bør foreta en særskilt bestemmelse for medisinsk frihet så vel som religiøse frihet.

Dette året, over en halv million amerikanere skal dø av kreft. Ett i tre amerikanere vil kontrakten sykdommen, og én av fem vil dø av den. Det er svært sannsynlig at – hvis ikke du – din ektefelle, en av foreldrene dine eller en god venn av deg vil dø av kreft. Før lang tid, flere mennesker har dødd av kreft enn summen av alle mennesker som noensinne har levd på denne jorden før det 21 århundre, og ennå, dette colossal tragedien kan avverges helt på grunnlag av eksisterende vitenskapelig kunnskap.

Men hvis Dr. Rush’s resept for medisinsk frihet er ikke heeded, millioner vil fortsette å unødvendig omkomme. Som alltid, frihet er svaret.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: