Skjult Sannhet’s Blog


Washington og Polen flytter verden tettere mot krigen
august 19, 2008, 1:35 am
Filed under: Krig | Stikkord: , , ,

Washington planer om å plassere 10 avskjæringsmissiler i Polen sammen med en radar i Tsjekkia, der det ludicrously krav er ment å møte mulige angrep fra hva den kaller «banditt-land», inkludert Iran.

Signeringen på 14 august av en avtale mellom regjeringene i USA og Polen til å distribuere på polsk jord US ‘avskjæringsmissiler’ er den mest farlig skritt mot kjernefysisk krig i verden har sett siden 1962 Missile Cuba-krisen. Langt fra en defensiv flytte for å beskytte europeiske NATO-land fra en russisk kjernefysisk angrep, som militære strateger har påpekt, den amerikanske raketter i Polen utgjør en total eksistensiell trussel mot den fremtidige eksistensen av den russiske nasjon. Den russiske regjering har gjentatte ganger advart av denne siden USAs planer ble først offentliggjort tidlig i 2007. Nå, til tross for gjentatte diplomatiske forsøk fra Russland til å komme til en avtale med Washington, Bush-administrasjonen, i kjølvannet av en ydmykende amerikanske tap i Georgia, har presset regjeringen i Polen for endelig å underskrive pakten. Konsekvensene kunne være utenkelig for Europa og planeten.

De foreløpige avtale for å plassere deler av USAs globale rakett forsvaret skjold ble undertegnet av polske assisterende utenriksminister Andrzej Kremer og amerikanske sjef utarbeide John Rood på 14 august. Under betingelsene i Washington planer om å plassere 10 avskjæringsmissiler i Polen sammen med en radar i Tsjekkia, der det ludicrously krav er ment å møte mulige angrep fra hva den kaller «banditt-land», inkludert Iran.

For å få avtalen Washington enige om å forsterke Polens luft forsvarsverk. Avtalen er fortsatt å bli godkjent av de to lands regjeringer og Polen i parlamentet. Polsk statsminister Donald Tusk sa i TV bemerker at «hendelsene i Kaukasus viser klart at slike sikkerhetsgarantiene er uunnværlige.» US-polsk rakett-forhandlingene hadde vært å dra til måneder før siste fiendtlighetene i Georgia.

Bush White House Press spoksperson, Dona Perino oppgitt, offisielt, «Vi tror at rakett-forsvaret er et betydelig bidrag til NATOs kollektive sikkerhet.» Officials sier nærjager base i Polen vil bli åpnet av 2012. Den tsjekkiske republikk signert en avtale for å være vert for en amerikansk radar på 8 juli.

Signeringen nå sikrer en opptrapping av spenninger mellom Russland og NATO, og en ny Cold War arms race med full kraft. Det er viktig for leserne å forstå, som jeg detalj painstakingly i boken min, for å være gitt ut denne høsten, Full Spectrum Dominans: The National Security State og spredning av demokrati, evne til én av to motsatte sider til å sette anti-rakett missiler til innenfor 90 miles fra territoriet til de andre i enda en primitiv første generasjon anti-rakett missiler matrise gir den virtuelle siden seieren i en kjernefysiske maktbalansen og tvinger andre til å vurdere betingelsesløs overgivelse eller pre-emptively reagere ved å lansere sin kjernefysiske streik før 2012. Senior Russian lawmakers sa på fredag avtalen ville skade sikkerheten i Europa, og reiterated at Russland ville nå nødt til å iverksette tiltak for å ivareta sin sikkerhet.

Andrej Klimov, stedfortredende sjef for den russiske State Duma internasjonale saker komiteen, sa avtale ble utformet for å demonstrere Warszawa «lojalitet til USA og motta materiell fordeler. For amerikanerne er det en mulighet til å utvide sin militære tilstedeværelse over hele verden, inkludert tettere til Russland. For NATO, er dette en ekstra risiko… mange NATO-land er misfornøyd med dette, blant annet tyskere og fransk. »
Klimov kalte avtalen «et skritt tilbake» mot den kalde krigen.

Russisk svar
Den amerikanske planer om å distribuere en radar i Tsjekkia og 10 avskjæringsmissiler i nordlige Polen som en del av en USA-styrt rakett-skjold til Europa og Nord-Amerika, har blitt offisielt solgt under latterlig argument at det er mot mulige angrep fra «banditt stater, inkludert Iran. Siste Spring deretter Russlands president Vladimir Putin utsatt den shallowness av det amerikanske propaganda-linjen ved å tilby en startled president Bush at Russland ville tilby den amerikanske bruk av russisk leide radar i Aserbajdsjan på Iran grensen til langt bedre overvåke Iran rakett-lanseringer. Bush-administrasjonens ganske enkelt ignorert tilbudet, avslørte at deres virkelige målet er Russland ikke «lovløse stater som Iran.» Russland rette visninger distribusjon av det amerikanske rakett-skjold som en trussel mot den nasjonale sikkerhet.

Den siste polske avtale fremskritt en russisk reaksjon.

Russiske embetsmenn tidligere sagt Moskva kunne distribuere sine Iskander taktiske missiler og strategiske bombefly i Hviterussland og Russland står vestlegaste exclave Kaliningrad hvis Washington lyktes i sin rakett skjold planer i Europa. Moskva også advart det kunne målrette sine missiler i Polen.

Russland diskuterer også å sette på plass en orbital ballistiske missiler i svaret til amerikanske rakett forsvaret planer for Sentral-Europa, i henhold til en eldre russisk militær ekspert.

«Et program kan bli gjennomført for å opprette orbital ballistiske missiler i stand til å nå amerikansk territorium via Sydpolen, lister US air defense baser, sa Col Gen Viktor Yesin, tidligere stabssjef for den russiske Strategic Missile Forces, nå visepresident av Academy of Security, forsvarsminister og Rettshåndhevelse studier.

Tidligere som en del av innlegget kalde krigen avtaler med USA, avtaler som har blitt «betydelig ignorert av Washington som det presset grensene for NATO stadig tettere til Moskvas dørstokken, Sovjetunionen hadde forlatt slike missiler i henhold til START jeg Traktaten.

Obama ryggen rakett forsvaret for
Avtalen vil ytterligere dele europeiske land i hva Barack Obama utenrikspolitikk rådgiver, Zbigniew Brzezinski kaller åpenlyst, US «vasaller, og de arbeider mer selvstendig politikk.

Alle illusjoner som et demokratisk Obama formannskap ville bety en tilbakeføring av slike provoserende NATO og amerikanske militære trekk de siste årene skal være avvist som farlig ønsketenkning. Obama utenrikspolitikk team i tillegg til far Zbigniew Brzezinski, har Brzezinski’s sønn, Ian Brzezinski, dagens amerikanske nestleder assisterende forsvarsminister for EU og NATO saker. Ian Brzezinski er en troende Backer av amerikansk rakett forsvaret politikk, så vel som i Kosovo uavhengighet og NATO-utvidelse i Ukraina og Georgia.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: