Skjult Sannhet’s Blog


Bevis for at vi lever de siste dager
august 26, 2008, 11:55 pm
Filed under: Diverse | Stikkord: , ,

Lukas 21: Og Jesus sa til dem: Nation VIL RISE AGAINST Nation OG KINGDOM MOT Kingdom. Og det vil være stor jordskjelv på forskjellige steder og FAMINES OG PESTILENCES, OG DET VIL VÆRE engstelig severdigheter og store tegn fra himmelen. OG DET VIL VÆRE tegn i solen, i månen og stjernene, og på jorden nød of Nations, MED forvirring, havet og WAVES Roaring; sinn HEARTS ikke dem fra frykt og forventningene til de tingene SOM ER COMING på jorden, for den makter AV himmelen skal rokkes. Deretter kan de se Menneskesønnen kommer inn i en sky med kraft og herlighet.

Med kaos og usikkerhet vokser over hele verden nesten daglig, flere mennesker enn noensinne bør forberede seg for hendelsen som vil gi om klimaks til menneskets historie, og restaurering av alle ting, med andre ord, en ny himmel og en ny Earth: The Second Coming of Christ. Bibelen beskriver hvordan Guds plan for et personlig forhold med mannen hadde en klar begynnelse (med Adam nesten 6000 år siden) og vil ha en klar slutt, climaxing i tilbakeføringen av Jesus Kristus. Gud gjør faktisk erklærer «slutten på begynnelsen». Bibelen inneholder mange profetisk Skriftene om verdens hendelser, nasjonen Israel, og Jesus Kristus. Mange har allerede blitt bekreftet av historien, mens andre er knyttet til hva Bibelen begrepene «de siste dager».

Profetiene i Det gamle testamente, tidlig på apostlene og Jesus selv alle snakke åpent om «tegn» som vil føre til slutten av denne aldersgruppen. Så klart er disse beskrivelsene som vi i dag, får ingen tvil om at vi lever i de siste dagene. Kanskje den best kjente passasjen av Skriften er i Matteus 24:3-31. Disse «signs» vil være åpent for alle aspekter av livet, folkene, innretting og konflikter; natur; religiøs forvirring og hykleri; samfunnet og familien, teknologi og kunnskap, og Christian gjenreisning.

Tegn i naturen: Den katastrofale tsunami skyldes kanskje den største jordskjelvet i historien, og drepte over hundretusen på slutten av 2004, «the Seas AND THE WAVES brølende», vi har aldri sett flere tegn enn nå som de siste dagene er her. 20-tallet sett en markert økning i jordskjelvet aktivitet med millioner blir drept. Det er anslått at forekomsten av jordskjelv har fordoblet hvert tiende år siden 1950. Witness det massive jordskjelvet i Iran på slutten av 2003 som drepte flere titalls tusen, og det vil være stor jordskjelv på ulike steder «. Tilsvarende har vi sett flere hundre tusen dør av sykdom og sult, «OG FAMINES OG PESTILENCES».

I dag, mann lever i frykt for katastrofale endringer som skjer i verdens værmønstre: mer ekstreme temperaturer, mer alvorlig cyclones, oversvømmelser og tørke. I verdensrommet, comets kommer ut av ingensteds og blir å lukke samtaler til jorden, for eksempel 1996 Komet Hyakutake, eller 1997 Hale Bopp komet. En direkte rammet av enda en liten komet ville bli katastrofale. The Sun har aldri vært mer ustabile, med solar storm på en all time high. «OG DET VIL VÆRE tegn i solen, i månen og i stjernene». I tillegg er det bekymring over den skade som blir gjort til jorden gjennom menneskets manipulering og vær manipulasjon med mekanismer som HAARP, og gjennom forurensning og uttømming av naturressurser.

Samfunn og familien: Bibelen også foretells et sammenbrudd i samfunnet og moral: «Det vet også at i de siste dagene farlig tider skal komme. For menn skal være elskere av sitt eget selv, begjærlig, boasters, stolte, blasphemers, ulydig mot foreldre, unthankful, unholy, uten naturlig hengivenhet, våpentilstand breakers, falske accusers, incontinent, sint, despisers av de som er gode, traitors heady høy minded, elskere av fornøyelser mer enn folk som elsker Gud »(2 Timoteus 3:1 -4).

Hva bedre ord kan beskrive vår tid og generasjon? Crime priser fortsette å sveve rundt i verden, så gjør forekomsten av innenlands vold og ekteskapelig sammenbrudd Denne generasjon ønske om å behage «self ‘første har alvorlige konsekvenser på sosial atferd og folks forventninger til fremtiden. Narkotika, alkohol og andre fornøyelser så sterkt forkastet av mange gir bare midlertidig flukt fra mannen sin dype unhappiness og misnøye. Depresjon er drivkraften til mange selvmord (spesielt blant våre unge), mens psykiske lidelser og nervøse bryter er mer utbredt i dag enn noen gang før.

Økt kunnskap: Daniel 12:4 leser vi: «Men du, Daniel, slår du opp ordene og forsegle boken, selv for den tiden av slutten, men mange skal kjøre til og fro, og kunnskapen skal økes». Vår generasjon har sett en fantastisk økning i kunnskap og teknologi, fantasi for de som selv hundre år siden. Utvikling av avanserte kommunikasjon, transport medisin, materiallære, elektronikk og kjernefysikk, for å nevne noen, er produkter av denne aldersgruppen av økt kunnskap og muligheter som Bibelen refererer til som «tider på slutten».

Til tross for menneskets opptatthet med kunnskap og faglige virksomhet, Paul advarer om at mange er «Helt læring, og aldri kommer til kunnskap om sannheten» (2 Timoteus 3:7). Deres ønske om kunnskap er irrelevante. Og: «For tiden vil komme når de vil ikke tåle lyd doktrine, men i henhold til sine egne ønsker, fordi de har kløe ørene, de vil heap opp for seg selv lærere, og de vil slå deres ører bort fra sannheten, og være slått avsett til fabler »(2 Timoteus 4:3-4).
STOR, MEN unyttig Riches: The mektigste økonomien i verden, Amerika, er på randen av økonomisk kollaps. Det er valutaen raskt mister verdi, det er arbeidsplasser kommer til utenlandske diktaturer som Kina, fra det blir overun av ulovlig romvesen, og alt dette blir lov til å skje med ledere som har solgt ut, og betrayed Amerika. Bibelen sier «Gå nå du rike menn, gråte og hyle for miseries som skal komme over deg. Din rikdom er ødelagt… Ditt sølv og gull er cankered, og rust av dem skal være som et vitne mot deg, og skal spise på kjøtt som om det var brann. Du har toppet sammen skatt for de siste dager «(Jakob 5:1-3) vedrørende den midlertidige natur rikdom, og effekten av penge-inflasjon Bibelen sier:» … og han som tjener lønn for å sette det inn i en pose med hull «(Haggai 1:6).

Maktesløse RELIGION: I sitt brev til Timoteus, Apostelen Paulus beskriver de religiøse lederne i de siste dager som: «Å ha en form for godliness, men nekter kraften derfra, fra en slik tur bort» (2 Timoteus 3:5). «Kristendommen» de fleste tror i dag er et langt gråte fra spenningen som fantes i den tidlige kristne kirken. I Apostlenes Gjerninger og epistles (bokstaver) i Det nye testamente tydelig viser at mirakler, tegn og undere var vanlig (og til å være forventet) i kirken. Likevel i dag, selv om de holder i mange av de mainline kristne kirker benekte at slike ting er for i dag. Noen har også gått på posten som benektes at Gud finnes!

«Nå Ånd taler uttrykkelig at i de siste tider noen skal reise fra troen, som gir ense til seducing ånder, og doktriner av djevler; sett ligger i hykleri; (1 Timoteus 4:1-3). Tidlige kristne ledere, reiterating Jesu advarsler, visste at sannheten av evangeliet ville være fordreid av menn og at overtroisk (de kalte dem «devilish») praksis vil bli innført i stedet for det enkle budskap om frelse.

Jesus også advart av mange som ville prøve å lure de uskyldige: «… ta ense at ingen bedra dere. For mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Kristus, og skal forføre mange» (Matteus 24:4 — 5). Vi er trygge på at det vil være noen mistaking tilbakeføring av Kristus, for alle vil være vitner: «Og da skal de se Menneskesønnen komme i skyen med stor makt og herlighet» (Luk 21:27).

«Kriger og rykter av kriger»: En av de mest åpenbare, og aktuell, Bibelen beskrivelser av de siste dagene har tilknytning til internasjonale konflikter. Matteus 24:6-7 leser: «Og dere skal høre om kriger og rykter av kriger: ser at du ikke bekymret for alle disse ting må komme til å passere, men enden er ikke ennå. For nasjon skal stige mot nasjon, og rike mot rike «.

20-tallet opplevde to verdenskriger og utallige små og utvikling av kjernefysiske våpen. Siden 1945 har vi hatt godt over 50 store kriger eller konflikter over hele verden, med en rekke bringe de største landene igjen til randen av verdens krig. Nå potensialet er der for den neste store krigen vil ødelegge hele befolkningen på jorden. Med de katastrofale hendelsene i 9-11-2001, og de påfølgende krigene og kaoset i midt øst, kan vi tydelig se hvordan verden er ledet til randen.

Farlig ganger: Apostelen Paulus beskrevet i disse dager som «farlig» (2 Timoteus 3:1). Professor Albert Einstein, en av pionerene innen moderne fysikk og hvis arbeid har bidratt til produksjon av atom-bombe, sa etter ødeleggelsen av Hiroshima og Nagasaki: «Annihilation av alt liv på jorden har vært ført innenfor rekke tekniske muligheter. ghost-aktige karakteren av denne utviklingen ligger i dets tilsynelatende obligatoriske trenden … på slutten der beckons mer og mer tydelig generelle annihilation. » Nå, noen fem tiår senere, den destruktive makten av atom bombe har vært lenge erstattet, og Einstein’s bekymringer er altfor virkelig. Effekten av kjernefysiske våpen er tydelig forutsagt i Skriften: «Og jeg vil vise underverk i himmelen og på jorden, blod og brann, og pilarer [bokstavelig talt» palmer «i den opprinnelige hebraiske] av røyk. Solen skal bli forvandlet til mørke og månen til blod, før den store og forferdelige dag Herren kommer (Joel 2:30-31). «For se, dagen kommer, som skal brenne som en ovn. ..» (Malaki 4:1). «… Deres kjøtt skal konsumere bort mens de står på sine føtter, og deres øyne skal konsumere bort i sine hull, og deres tunge skal konsumere bort i deres munn» (Sakarja 14:12). «Men Herrens dag skal komme som en tyv om natten, der himmelen skal forgå med stor støy, og elementene skal smelte med glødende varme, jorden også, og arbeider som er der skal være brent opp «(2 Peter 3:10). «Menneskehjertet ikke dem av frykt, og leter etter de tingene som kommer over jorden, for den makter på himmelen skal rokkes» (Luk 21:26).

Justering av landenes En rekke gamle testamente Skriftene kollektivt gir en omfattende profetisk budskap om Guds løfter til nasjonen Israel (ikke synonymt med moderne Israel) og justering av landene i de siste dagene. I sammendraget, de forteller hvordan de sørlige (islamske) nasjoner i Samveldet av uavhengige stater (tidligere i USSR), i samarbeid med Libya og Etiopia (Esekiel 35-38), vil være i direkte konflikt med United States of America, land av det britiske samveldet og deres vesteuropeiske allierte. På midten av konflikten vil være moderne Israel og Jerusalem, som Bibelen beskriver som en «tung stein» (Zechariah 12:3).

SE: De mange tegn varslet Jesus’ return ble gitt til vår fordel og oppmuntring, men vi må kjenne dem. Talte til «religiøse» mennesker av hans dag, sa Jesus: «0h du hyklerne, kan du skjelne mot himmelen, men du kan ikke skjelne skilting av ganger» (Matteus 16:3). Jesus sa: «Våk derfor, for du vet ikke når Master of the house kommer, ved midnatt, eller at Cock-crowing i morgen: Lest kommer plutselig han finner du sover. Og hva jeg sier dere: Jeg sa til alle , Watch «(Mark 13:35-37).

Vi lever i de mest bemerkelsesverdige gang i historien. Men vi må innse at dette er den siste generasjon, og at vår fremtid ligger ikke på kunnskap, vitenskapelige fremskritt, eller i materialet eiendeler, men i et personlig forhold til Gud, gjennom sin Sønn, Jesus Kristus. Bibelen sier: «Vend om og bli døpt hver og en av dere… Og du skal få gave av Den Hellige Ånd»(Apg 2:38).

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: