Skjult Sannhet’s Blog


Guds plan for ultimat helse
august 26, 2008, 11:36 pm
Filed under: Diverse | Stikkord: , , ,

Det følgende er en redegjørelse for en interessant tre-del forsøk som sammenlikner effekten av rå mat kontra tilberedt mat med rotter. Denne kontoen er hentet fra en bok med tittelen Goldot, av Lewis E. Cook, Jr og Junko Yasui:

En gruppe rotter som ble matet en diett av rå grønnsaker, frukt, nøtter og hele korn fra fødsel vokste til eksemplarer som er helt frisk og aldri led av noen sykdom. De ble aldri syk. De vokste raskt, men aldri ble fett, mated med entusiasme og hadde sunne avkom. De var alltid forsiktig eventyr og lekende og bodde i perfekt harmoni med hverandre. Ved å nå en gammel alder, tilsvarende 80 år i mennesker, disse rotter ble satt til døden og obduserte. På den avanserte alder sine organer, glands, vev alle kroppens prosesser syntes å være i perfekt stand uten noen tegn på aldring eller forverring.

En følgesvenn gruppe rotter vi fôres en diett kan sammenlignes med det som den gjennomsnittlige amerikanske og inkluderes hvitt brød, tilberedt mat, meats, melk, salt, brus, candies, kaker, vitaminer og andre kosttilskudd, medisiner for sine ails, etc. Under deres levetid disse rotter ble fett, og fra den tidligste alder, kontrakt meste av sykdommer av moderne amerikanske samfunnet, inkludert colds, feber, lungebetennelse, dårlig syn, katarakt, hjertesykdom, leddgikt, kreft og mange flere. De fleste av denne gruppen døde tidlig i tidlig alder, men i løpet av livet de fleste av dem var onde, snarling dyrene, slåss med hverandre, stjele en anothers mat, og prøver å drepe hverandre. De måtte holdes fra hverandre for å forhindre den totale ødeleggelse av hele gruppen. Deres avkom ble alle syke og utstilt samme generelle egenskaper som det foreldrene. Som denne gruppen av rotter døde enkeltvis eller i epidemier eller ulike sykdommer, autopsies ble utført avsløre omfattende degenerative tilstander i alle deler av deres organer. Alle organer, glands og vev ble berørt, som var hud, hår, blod og nervesystemet. They were all totale fysiske og nervøst vrak. Den samme tilstand fantes i de få som overlevde full varigheten av forsøket.

En tredje følgesvenn gruppe rotter ble matet samme diett som den andre gruppen til en alder som tilsvarer om lag 40 år i mennesker. De vises de samme generelle symptomer av den andre gruppen blir syke og slett slik at de måtte være atskilt for å hindre dem fra å drepe hverandre og stjele hverandres mat. På slutten av denne første perioden alle rotter i denne gruppen ble plassert på et strengt raskt, med kun vann å drikke for en periode på flere dager. Da de fikk den naturlige (rå) diett av den første gruppen av rotter. Denne kosten var alternated med perioder med rask og innen en munn atferdsdata mønsteret hadde endret seg fullstendig, slik at det nå føyelig, eventyr, morsomme skapninger var igjen i stand til å leve sammen i et harmonisk samfunn og fra dette punktet på aldri led noen sykdom. Flere rotter legge til døden og obduserte ved utgangen av den initielle perioden avslørt samme generelle forverringen som utstilt i den andre gruppen av rotter. Men de gjenværende rotter levde ut hele varigheten av forsøket, for det tilsvarende 80 år i mennesker, og når de ble topside var det ingen tegn på aldring eller forverring eller sykdom – akkurat som de i den første gruppen. Den opplagte sykdom, degenerasjon og forverring av kroppens deler tydelig i sin første halvparten av livet hadde vært helt reversert og god helse gjenopprettet.

De samme prinsippene gjelder for menneskeliv som det bare er en SANNHETEN! Det kan være at syke mennesker kan bli gjenopprettet til helse bare ved å velge riktig diett som Gud ment for oss å leve, bo borte fra matvarer endres av mennesker, bor så langt borte fra det medisinske etablissement som mulig, gjør den riktige typen av oppgaver, og leve ut den måten at Gud for oss å leve.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: