Skjult Sannhet’s Blog


Hvitløk, den naturlige kuren
august 26, 2008, 11:37 pm
Filed under: Medisin | Stikkord: ,

Hvitløk, kjent for sine helbredende krefter i gamle tider, blir nå rediscovered av medisinske forskere, som har nye bevis av sin styrke mot kreft og hjertesykdommer. Sulfides, som er funnet i hvitløk i store mengder, stoppe veksten av tumors og hemme kreftfremkallende faktorer. Ifølge National Cancer Institute, hvitløk ligger blant de øverste på listen over mat ingested som et potensielt våpen mot mange typer kreft. Enten du spiser den rå eller tilberedt, hvitløk er en viktig kreft-fighter, sier Eric Block, Ph.D., professor ved State University of New York at Albany som har viet mesteparten av sin karriere til å forske på hvitløk. Den bevis for hvitløk styrke mot kreft kommer fra flere epidemiologiske studier og dyr. Forskere Dr. Lenore arabiske og kolleger fra University of North Carolina analysert 18 studier som ser på hvitløk eaters. Basert på seks studiene, resultatene viser at høyt inntak av rå eller tilberedt hvitløk minsker risikoen for tykktarmskreft nesten 50%. Also, basert på fire studier risikoen for å utvikle kreft magen ble kuttet i to av disse som brukes mest hvitløk.

Ikke bare dette, men en rekke kliniske forsøk har vist hvitløk til å være godt for hjertet ved å redusere total cholesterol og blodtrykk. Garlic har evne til å bekjempe plakk dannes i arteries. Det er mulighet for lavere serum cholesterol i blod kan i sin tur redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. Garlic senker total cholesterol, LDL cholesterol (Bad cholesterol) og triglycerides. Garlic kan ikke bare forhindre, men også reversere tegn på arteriosclerosis i henhold til en studie presentert på den 6 årlige konferansen på Arteriosclerosis, tromboser og Vascular Biology i Washington, DC. «Garlic er i stand til ikke bare å redusere buildup av plakk, men også å reversere eksisterende plakk.» sier Joerg Gruenwald, doktorgrad, president i Berlins Phytopharm Consulting, og forfatter av Leger Desk Reference for Herbal Medicine. På grunn av styrken av resultatene og garlics historie med sikkerhet, sa han, flere principals fra urte kosttilskudd industrien ville arbeide for en helse-krav fra Food and Drug Administration. «FDA bør se på våre data og gi hvitløk en reell helse-krav på reduksjon av risiko for koronar hjertesykdom,» sa han. Dr. Gunter Siegel, direktør for avdeling for fysiologi på Charit University of Medicine i Berlin, oppdaget at en lav dose av hvitløk hindrer dannelse av nanoplaquethe stoff som utvikler seg i de tidligste stadier av arteriosclerotic sykdom og til slutt step-in-sko Arterial vegger med 15 prosent, selv når alle de faktorene som normalt ansvarlig for blokkering er tilstede. «Med en høyere konsentrasjon går til 30 prosent,» sa Siegel. I tillegg, når plaques gjøre utvikle «er de enda mindre» 5 prosent mindre ved lave doser av hvitløk, med ytterligere reduksjon ved høye doser. Så plaques som er dannet er ikke bare mindre i antall, men også mindre i størrelse, «sa han. I et nytt konferanse foregående konvensjonen, eksperter noterte hvitløk har også vist lovende for å endre løpet av smittsomme sykdommer, fordi det kan bli brukt som et antibakterielt middel eller antiviral agent. Garlic har også vært vist i enkelte studier å redusere høyt blod sukker, øke metabolismen, hemme vekst og dannelse av kreft celler, hindre betennelser og lindre allergi og astma.

Garlic er bra for nesten enhver sykdom eller infeksjon. Det forhindrer og helbreder leddgikt, astma, sirkulasjons-problemer, colds og influensa, fordøyelsesforstyrrelser, søvnløshet, leversykdom, sinusitis, og ulcers. Det har vært brukt siden dager egypterne til å behandle sår, infeksjoner, tumors, og intestinal parasitter. Garlic’s rykte som en kraftig medisinsk urt datoer tilbake over 5000 år. Det er en rik kilde til Allin, allicin, krom, phosphorous, og svovel som inneholder aminosyrer. En compound kalt Diallyl sulfide er funnet i hvitløk og er vist til inactivate potente kreftfremkallende faktorer i dyre studier. Garlic er en naturlig, potente antibiotika, antiviral og antifungal urt. En studie gjort ved Boston University School of Medicine gjennomført tester som hvitløk viste seg å være like effektive som antibiotika i drepte 14 typer bakterier i reoccurring infeksjoner. Ikke bare hvitløk redusere cholesterol og bidra til å forhindre dannelse av interne blood clots det utløse hjerteinfarkt, men det er også en vanndrivende, et sentralstimulerende, en slimløsende og svette arrangøren. For århundrer, hvitløk har blitt et populært rette for felles colds, coughs, og sår throats. Garlic er en av natures mest fleksible spectrumed, antibakterielt agenter. Det counteracts veksten av mange typer bakterier og sopp som forårsaker sykdom. Allicin, compound funnet i fersk hvitløk som utgjør antibiotika og anti-Fungal egenskaper, dreper eller minst cripples 72 smittsomme former for bakterier. Det er en overraskende effektive våpen mot noen av de farligste antibiotika – resistente bakterier.

The Food and Drug Administration (FDA) er et føderalt byrå som tilsynelatende er ansvarlig for beskyttelse av verdens helse. Garlic er en rendyrket urt som har mange helsemessige fordeler, men det kan ikke bli markedsført hvis noen hint av det medisinske formål finnes på etiketten. Et byrå som tilsynelatende så bekymret for våre Nation helse forlater befolkningen begrenset til kunnskap om naturlig urt med medisinske fordeler. Til tross for det faktum at hvitløk har vist seg å bekjempe kreft og hjertesykdom, hvis hvitløk skulle bli solgt, og det er etiketten annonseres «Garlic forebygger hjertesykdom og kreft» det ville bli konfiskert av markedet. Hjerteinfarkt er den ledende dødsårsaken i USA i gjennomsnitt om lag 1,5 millioner dødsfall i året. Studier tyder på at hvitløk kan bidra til å forhindre at minst 360000 av dem, som gjennomsnitt ca 30000 i måneden. For de mennesker som har problemer med kreft og hjertesykdom, og gå til medisinske etablering av hjelp, kostbare legemidler er foreskrevet veien å gå. Ikke rart folk er kjemisk avhengige og gå blakk. Leger vil heller anbefale et stoff som hjelper til med å betale deres lønn, men ikke hjelpe deg litt. De vil heller gi deg medikamenter med horrible bivirkninger, i stedet for å tilby folk en kur. En enkel løsning som fersk hvitløk og en naturlig sunn diett er det disse menneskene trenger. Men det medisinske etablissement kan ikke bli rike fra det, slik at de skjule sannheten fra folk som trenger det mest. Natural rettsmidler som hvitløk blir ignorert, mens giftig over mot narkotika blir markedsført av FDA.

Den medisinske etablering er mer opptatt av å gjøre en pengene enn å fremme det som virkelig er sunne, og de slåss mot noen som forteller sannheten. Mange europeiske land har allment akseptert bruk av urte-medisin, men etablering makt sentre i vårt land er stansing ut sannheten om hva vi egentlig trenger. Under forskrift av FDA, vi blir holdt uvitende, lied til om naturlig rettsmidler, og lider unødvendig. Bad vaner, dårlig kosthold, åndelig uvitenhet, mangel på riktig mosjon, og en mangel på informasjon er den viktigste årsaken til moderne sykdommer. Likevel er behandlinger for moderne sykdommer som tilbys av det medisinske etablissement fungerer ikke. Helsepersonell kostnadene har skyrocketed over år, og i dette landet milliarder er brukt årlig på helsesektoren. Men ofte, «botemidler» er verre enn sykdommer. Kostnadene, håpløse løsninger, og negative bivirkninger kan elimineres ved å høyre mat, rett livsstil fri for dårlige vaner, riktig holdning, og rett typer trening. Og en av de mest potente botemidler for sykdommer som bedrøve oss er en Gud gitt naturlige ett, hvitløk. Det er på tide å gå tilbake til naturen og det er evnen til å helbrede.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: