Skjult Sannhet’s Blog


Hvordan overleve «The NEW World Order» ?
august 26, 2008, 11:33 pm
Filed under: NWO | Stikkord: ,

Dette dreier seg ikke om lagring av sølv, mynter eller hermetisert mat eller få en AK-47. Det handler om å lagre din sjel ikke huden din. Det handler om tendensen til å besette på New World Order, bli deprimert og bli unbearable. Situasjonen er deprimerende. En satanic kult kontroller æren av verden og regler gjennom utallige proxyer. Det er fast bestemt på å ødelegge sivilisasjonen og instituttsektoren en Orwellian politiet. Du tilbringer timer hver dag addictively ser for nye utbygginger. Ditt ansikt er trykket opp mot det store vinduet i verden.

Du er «externalized. Du kan ikke gå inn på kjøkkenet uten bytter på radioen. Du prøver å presse din næring fra hele verden. Men mye av det du drikke er giftig: depravity, korrupsjon, doble og tragedie. (Er det punktet av massemedia? Slik demoralize og brutalize?) Menneskeheten er i grep av en diabolical kraft som stadig arbeider for å legitimize seg gjennom bedrag. Du kan ikke overvinne denne demon. Men du har fortsatt kontroll over din personlige liv. I siste instans kampen er for sjelen til menneskeheten. Hvorfor ikke begynne med å forsvare din sjel? Dette innebærer bygging en vegg mellom sjel og verden, og etablere en balanse mellom hellig og profan. Du må stenge ut i verden (verdslig) for å angi perioder av gangen og fokusere på det som inspirerer deg. Det betyr slå av TV, internett og media generelt.

Akkurat som du nære kroppen med mat, du strømmen din sjel med sunn tanker, syns-og hørselsinntrykk. Din sjel kommer ut for skjønnhet, ynde, harmoni, sannhet og rettferdighet. Du blir hva du synes om. Hva heiser din ånd? Det kan være en lang tur, natur, solnedgang, en bok, en hobby eller trening. Det kan være på tide med familie eller venner. Det kan være Bibelen, religiøse skriftlig eller meditasjon. «Gjør hva du liker,» Henry David Thoreau sa. «Kjenn dine egne bein; gnage på det, begrave den, grave opp den, og gnage på det likevel.» Du er enig med mystics som sier at lykke er innenfor. Det innebærer besittelse av selv (det vil si sjel) og ikke ønsker noe annet. Ved å se utenfor selv, du fortrenger din sjel og bli noe du leter etter. Dette er kilden til vanedannende atferd og unhappiness. Den okkult elite styrer oss med sex og penger-Nord-Sør for sinnet. The courtship fasen er en periode når seksuelle følelser er sterke, slik at to personer vil bindingen og starte en familie. Sex / romantikk var ikke ment å bli en permanent opptatthet og universalmiddel. Den kult bruker den til å distrahere og fornedre oss mens det opprettes en politi stat (ved hjelp av «krigen mot terror» som en ruse.)

Det samme gjelder for pengene. Aksjemarkedet er en gigantisk casino addicting millioner. Den sentrale banktjenester kult har ubegrensede midler. For å gjøre oss føles bra, (mens den trashes sivile rettigheter og lønn meningsløs krig) det gjør markedet går opp. For å flå oss, den krasjer markedet. Gold er bare en skinnende stein. Ikke være en lettlurt. The diabolical krefter har vært her i lang tid. Du har oppdaget deres eksistens bare fordi de signalisert begynnelsen av endgame på 11 september 2001. Ikke la dem hemme eller degradere deg av obsessing på deres urett å gjøre. Gjenopprett balansen ved attuning selv til høyere ting. Være en utpost av lykke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: