Skjult Sannhet’s Blog


Hvorfor har de gift i drikkevannet?
august 26, 2008, 11:25 pm
Filed under: USA | Stikkord: , ,

Fluor konspirasjon
Gå inn i noen store maskinvare-butikken, se for rottegift, se på ingrediensene – det er bare en ingrediens-Natrium Fluor, den mest giftige, ionic molekylet utenfor Kalium Dichromate. Natrium Fluor er piling opp som en industriell etter produkt, og de må finne en måte å avhende denne Toxin. FDA forsker, som prøvde å blåse det whisle på Fluor ble demoted og fjernet. Han har nylig vunnet en mega prosess, som fikk ham 10 år tilbake betale … (men fortsatt står seg ignorert og upubliserte ..) Nå er alle vitenskapelige tester i universet kan ikke bevise hva en levetid eksponering å spore mengder rottegift ville gjøre, men jeg vet at fluor har vært knyttet til bein kreft og lavere nivåer av intelligens. Det er også blitt kjent for å ha et narkotisk-lignende effekt på hjernen. Millioner av mennesker i India og Kina lider en crippling bein sykdom kalt skjelettlidelser fluorosis, forårsaket av moderat til høye nivåer av fluor (1,5 til 9 ppm) i vann. Skjelettlidelser fluorosis har flere stadier av alvorlighetsgrad, med mindre alvorlig å bli kroniske felles smerter, og jo mer alvorlig blir hip frakturer og bein kreft. Fordi symptomene etterligner leddgikt, de to første kliniske faser av skjelettlidelser fluorosis kan være lett misdiagnosed. Artritt, hip frakturer og bein kreft er nå at epidemien i USA. Fluor er troverdige bidrag har vært ignorert og skjult fra offentligheten.

Fluor har gjentatte ganger vist seg å være et carcinogen i celle kulturer, dyr og mennesker. I 1956 Dr. John Chaffey, professor i klinisk Pediatri ved College of leger og Surgeons, Columbia University, noterte cortical defekter i bone x-rays av 13,5% av barn lever i fluoridated Newburgh, sammenlignet med bare 7,5% i nabostaten nonfluoridated Kingston. Han har også bemerket det lesjoner var strikingly lik osteosarcoma. Studier har nå bekreftet en dramatisk økning i osteosarcoma (bone cancer) i unge menn utsatt for fluor under veksten av bein og en 5% økning i alle typer kreft i fluoridated fellesskap. Fluorisering ikke redusere tannråte. Legge fluor til drikkevann har ikke vist seg å være effektive i å redusere tannråte. I blinde dyr studier var det ingen sammenheng til mengden fluor og tannråte. I den menneskelige befolkninger fluorisering ikke var effektive i å redusere tannråte. In fact, tannråte, har sunket mer i noen nonfluoridated fellesskap enn i fluoridated seg. Fluorosis er en sykdom (helsemessig effekt) forårsaket av fluor. Ifølge National Research Council fluorosis påvirker 8 – 51% og noen ganger så mange som 80% av barna vokser opp i områder der drikkevann inneholder en del per million (1 ppm) fluor. Fluor kan også ha en deleterious effekt på bein vekst og føre til prematur felles og ligament aldring. Den synlige skader på tann overflater resulterer i spraglet, sprø tenner som er utsatt for brudd og kan koste mange tusen dollar for cosmetically reparasjon. Jeg kan også gi deg det faktum at rottegift, giftige Industrial byproduct, består av bare natrium fluor. Europa og Japan har nesten avskaffet vann fluorisering. Hvorfor er det mest avanserte og kraftige folk på jorden fortsetter å dumpe tonn av dette giftige industrielle avfall byproduct i vår vannforsyning?

Du ønsker å vite sannheten – følg sti av penger grådighet og makt – følg sti av dem som vil behandle deg som et objekt – et objekt som skal brukes, manipulert, og forkastet når du ikke lenger av noen verdi for den rekkefølgen …. et objekt uten menneskelighet. Du skjønner, den mentalitet som trengs for å legge rottegift i drikkevann krever at en ikke vise vanlige mennesker som mennesker – det ville være uetisk – de må bli sett på som objekter – så kan de dispense med dem på deres glede. Du kan umiddelbart si at det er uforståelig? Jeg sier kanskje det bare uforståelige for deg. En effektiv måte å bekjempe effektene av fluor i kroppen din er å konsumere vitamin C i sunne mengder, fortrinnsvis i form av frukt og vegtables. Mest vannkoker ikke inneholder fluor, med mindre annet er merket. Men alt dette ville være unessessary hvis våre vann-systemer ikke ble forurenset unessessarily av grådige og korrupte mennesker i myndighet. Flaskevann vann i noen tilfeller kan være av høy kvalitet, men prisen gjør den til en mindre enn ideell løsning. Det er også et potensielt problem med skyet plast (PVC) beholdere fra dagligvarehandel store som de overfører altfor mange kjemikalier i vannet.

I dag er det nok grassroots bevissthet om farene ved å tappe vann som billige karbon filtre er nå tilgjengelig i en hvilken som helst maskin-butikken som fester seg lett til kjøkkenet tappekran. Det er sannsynlig at slike filtre bli kvitt mesteparten av klor – for en stund. Men for å virkelig få motstandsdyktig biologicals, fluorid, tungmetaller og andre forurensninger, kunden kan vurdere en av high-end drikkevann filtre. Disse koster mellom $ 200 og $ 400 og kommer i modeller for både over og under vasken. Navn som Alpine, MultiPure, og Spectrapure er blant de mange merkenavn som har kommet sammen i løpet av de siste 20 årene. Multipure synes å være ute foran på dette tidspunktet. Killing microbials er ikke en Big Deal siden de fleste som har vært gjort av klor. De fleste forurensninger er fjernet av bedre filtre. Problemet når du velger et filter synes å komme ned til fire viktigste bekymringer: fluor, mineraler, THMs, og nitrater. På grunn av fluor talsmann propaganda, de fleste amerikanerne ikke en gang vet fluor er dårlig for dem, og derfor ikke tenker over det når de vurderer et vann filter. Mest naturopaths og helhetlig nutritionists ikke liker destillert vann, fordi de sier det leaches mineraler fra bein og tenner. Noen eksperter sier at det ikke gjør noen forskjell med mindre personen er ekstremt underernært. Men tenkningen om Hunzas og sitt 120-års levetid som var rettet mot glacial mineral vannet de drakk, kan man se verdien av mineraler i drikkevannet. Med omvendt osmose kan du fjerne fluor, men det kan også fjerne mange mineraler, og sløse om 4-9 gallons å få en gallon av rent vann.

FAKTA OM fluor

— Fluor er et avfall biprodukt av gjødsel og aluminium industri og det er også en del II Poison under UK Poisons Act 1972.

— Fluor er en av de grunnleggende ingrediensene i både PROZAC (FLUoxetene hydroklorid) og Sarin nerve gass (Isopropyl-metyl-Phosphoryl fluor).

— Usaf Major George R. Jordan testified før Un-American Aktivitet komiteer i Kongressen i 1950 står det i hans innlegg som amerikansk-sovjetiske liaison offiser, Soviets åpent innrømmet å «bruke fluor i vannet forsyninger på deres konsentrasjon leir, for å gjøre de innsatte dum, føyelig og underdanig.

— Den første forekomsten av fluoridated drikkevann på jorden ble funnet i Tyskland i Nazi fengsel leir. The Gestapo hadde lite bekymring om fluor er tilsiktet effekt på barns tenner; deres påståtte grunn av masse-medicating vann med natrium fluor var å Sterilisér mennesker og tvinge folk i deres konsentrasjon leir i rolige innsending. (Ref. bok: «Forbrytelse og straff av IG Farben» av Joseph Borkin.)

— 97% av Vest-Europa har avvist fluoridated vann på grunn av de kjente helserisiko, men 10% av britisk drikke den, og den britiske regjeringen prøver å raskt spore fluorisering av hele landets vannforsyning.

— I Tyskland, Belgia og Luxembourg fluorisering av vann ble avvist fordi den var klassifisert som compulsive medisiner mot emnet er vilje og derfor bryter grunnleggende menneskerettigheter.

— I november 2006, American Dental Association (ADA) oppmerksom på at foreldre bør unngå å gi babyer fluoridated vann.

— Kilder av fluor inkluderer: fluor dental produkter, fluor plantevernmidler, fluoridated legemidler, behandlet mat laget med fluoridated vann og te.
Hva det koker ned til er at fra politiet til kommunen regjering, til det går for det juridiske systemet, helt til, og særlig den føderale regjeringen, er alle styrt av håpløst korrupte og selvtillit visning personer og etater. Det er så mange konspirasjoner som det er lag av en løk, og det har vært siden begynnelsen av gangen. En strøm sulten regjeringen ikke REGULERER, det er bare i stand til å utnytte, enslavement, og vrangforestilling. De fleste mennesker lever i en Dreamland av illusjon, hypnotically imponert over deres psyke på 60 blinker per sekund – Television – Alt man må gjøre for å evaluere konspirasjon er snakk til noen få personer du kjenner. Se hvor lite forståelse de har om hva som egentlig skjer. Og legge merke til hvordan de fleste av dem ikke ønsker å vite hva som egentlig skjer. Hvor er sannheten? Se ikke politisk korrekt drivel på TV. Når et barn vokser opp tro at dette er et slag, sansbare, nære verden, det er en rude awakening ved første svik. Bare tenk på hva du tror livet skal være – og les en avis, se TV, eller bare gå ut i byen, og se virkeligheten. Det er en realitet som er laget av en samling av selvtillit visning rotter, som trenger en sunn dose av natrium fluor «.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: