Skjult Sannhet’s Blog


Ikke sukker til kvelds
august 26, 2008, 11:58 pm
Filed under: Helse | Stikkord: ,

Ren hvit, deliciously søt og nutritionally ubrukelig. sukker in the morning, sukker i kveld, sukker og supper tid. sukker er uten spørsmål en av de mest farlige stoffer i maten markedet i dag. Hva vi snakker om her er sucrose, hvitt krystallinsk sukker raffinert fra stokk eller bete jus ved stryking bort alle sine vitaminer, mineraler, proteiner, fiber, vann og andre synergists.

Hvitt sukker er et industrielt behandlet kjemisk ikke finnes i naturen, og det er ikke egnet til menneskelig konsum. Andre sukker som fructose (i frukt og honning) og maltose (korn) er naturlige stoffer med ernæringsmessig verdi. Rå sukker er en grov, brun, selvklebende utvalg gjøres ganske enkelt ved å koke ned hele stokk juice og det også er en sunn mat, men det er svært vanskelig å finne i den vestlige verden. Den såkalte «brunt sukker» som selges i supermarkeder er ingenting mer enn raffinert hvitt sukker med noen molasses spant tilbake til det for farge og smak. Det er ikke et helse mat «. Videre, raffinert hvitt sukker er behandlet som en giftig utenlandsk agent av immunsystem, grunn til unaturlig kjemiske struktur så vel som den industrielle forurensninger den beholder fra avgrense prosessen.

Vi spiser ca 130 pounds av ting et år eller 35 ts en dag. Og det er i alt, kylling suppe, pickles, svinekjøtt og bønner, peanut smør, brød, makaroni og ost, ketchup, sennep og smakstilsetning, syltetøy, pop, yoghurt, hermetisert frukt og grønnsaker, salat dressinger, for ikke å nevne endeløs liste over desserter, syltetøy emballert og fylt til kapasitet med sukker.

sukker stokk i sin naturlige form er rikt på mineraler og vitaminer. Sukker molekyler er complexed med andre organiske molekyler. Den organiske komponenter av sukker stokk arbeid synergistically for nære kroppen. Sucanat, som er dehydrated stokk sukker, er rik på kalium, vitamin A, vitamin C, B1, B2, B6, Niacin, kalsium, jern, phosphorous, pantothenic acid, magnesium, sink, kobber og krom. I kontrast, raffinert sukker er blottet av næringsstoffer, og fungerer mer som en narkotika enn mat. Det går raskt gjennom magen veggen forårsaker blod sukker nivåene å stige, deretter plummet. Først blod sukker nivå skyrockets og fører til at bukspyttkjertelen til å gjemme bort insulin for å kompensere for det overskytende blod sukker. Deretter, blod sukker nivået synker under det normale. Denne tilstanden har blitt laget av sukker blues. The downside av sukker blues er en tilstand av depresjon, apati og irritability.
The ute etter sukkered mat kan være som en narkotika misbruker ute en fiks. Det er en uncontrollable ønske om noe søtt. De misbruker vil søke en sukker fikse åtte-tjue ganger per dag. Mens den gjennomsnittlige forbruket er 24%, det er barn forbruker mer enn 50% av sine kalorier som sukker. For lærere, Halloween er et mareritt. Alle elevene deres er påvirket av en massiv sukker inntak. Hyperactive på sukker, de oppfører seg uberegnelig og bli vanskelig å kontrollere.

I fordøyelsen, protein og sukker kombinasjoner råtne og forårsake giftige stoffer som kalles ptomaines og leucomaines. Over-forbruket av sukker paralyzes våre hvite blodceller’s phagocytic evne, øker risikoen for virus-infeksjoner. Det er 60 – 400 billion phagocytic hvit blod celler aktive i kroppen. White sukker forårsaker disse forsvarere å bli svak i sitt arbeid, og dermed redusere motstand mot sykdom. Med andre ord, behandlet sukker messes opp immunsystem. Etter ingesting hvitt sukker, kraften av immunsystem synker 50% til 24 – 48 timer. De fleste bruker langt mer sukker enn deres organer kan muligens bruk av energi. Når dette skjer, leveren konverterer ekstra sukker til molekyler som kalles triglycerides og lagrer det som fett, ellers produserer cholesterol fra biprodukter av sukker og innskudd i årer og arteries. Sukker er derfor en viktig faktor i fedme og arteriosclerosis as well.

Sukker er et vanedannende stoff. I sukker Blues, William Dufty skriver; «Forskjellen mellom sukker avhengighet og narkotisk avhengighet er i stor grad en av grad. Brått gi opp sukker alltid bringer på den type tilbaketrekning symptomer assosiert med narkotiske-trøtthet, lassitude, depresjon, moodiness, hodepine, aching limbs. Det vanedannende natur er også reflektert i gjeldende per innbygger forbruket i USA-et gjennomsnitt på 130 pounds av sukker per person per år, eller om lag 1 / 3 pund daglig. Det kvalifiserer som «rusmisbruk». De fleste mennesker ikke engang er klar over hvor mye sukker de utfører hver dag fordi mye av det er skjult i andre matvarer. En 12-gram kan en vanlig soft drink, for eksempel, inneholder om lag ni ts av raffinert hvitt sukker. sukker forbruket i USA er så høy at den har også medført et sosialt problem gjennom sin deleterious virkninger på atferd, særlig hos barn, som viser stadig mer alvorlig atferdsdata forstyrrelser og lærevansker. sukker undertrykker immunsystem ved forårsaker bukspyttkjertelen til å gjemme bort abnormally store mengder insulin, som er nødvendig for å bryte det ned. Insulin er fortsatt i sirkulasjon i blodet lenge etter sukker har vært metabolized, og en av de viktigste bivirkninger er å undertrykke utgivelsen av vekst hormon i pituitary gland.

Vekst hormon er et hovedhensyn regulator av immunsystem, slik at alle som spiser mye sukker hver dag skal oppleve kritiske vekst hormon mangel og påfølgende immun mangel forårsaket av konstant nærvær av insulin i blodet. sukker dermed utløser en unødvendig immun respons samtidig suppressing immun funksjon, og dermed ødeleggende det immunsystem med en double edged sword. sukker er politimesteren skyldige i mange sykdommer og degenerative conditions. Det kan lett føre til diabetes som er epidemien i industrialisert vestlige verden. sukker også depletes kroppen av kalium og magnesium, noe som er nødvendig for forsvarlig hjerteområde funksjon, og er derfor en viktig faktor i hjertesykdommer. Det er en av de verste tingene du kan sette inn i kroppen din. Med unntak av kunstig sweeteners.
En av dem, Aspartame er langt, den mest farlig stoff på markedet som er lagt til mat. Aspartame kontoer for over 75 prosent av uønskede reaksjoner på mat tilsetningsstoffer rapportert til US Food and Drug Administration (FDA). Mange av disse reaksjoner er svært alvorlige, inkludert beslag og død. Hva er FDA gjør for å beskytte forbrukeren fra farene ved aspartame? Ingen ting. Donald Rumsfeld, den tidligere utenriksminister forsvarsminister, ble administrerende direktør i GD Searle & Co, et globalt farmasøytisk selskap, hvor han tjenestegjorde frem til 1985. Mens det han oppnådde priser som Utestående Chief Executive Officer i den farmasøytiske industri i 1980 og 1981. Han sammen med Robert Shapiro er selv ansvarlig for bruk av sine politiske muskel og pode til å kjøpe av FDA og få aspartam godkjent, og er ansvarlig for død og sykdom denne giftige kjemiske har forårsaket. I 1992, FDA godkjent aspartame for bruk i malt drikker, breakfast cereals, og nedkjølt puddings og innlegg. I 1993 FDA godkjent aspartame for bruk i harde og myke candies, ikke-favoriserte alkoholholdige drikker, te drikker, fruktjuicer og konsentrerer seg, bakt varer og bakervarer mikser, og frostings, pålegg og fyll til bakt varer.

I 1991, FDA utestengt i import av Stevia. Den pulver i bladet har vært brukt i hundrevis av år som et alternativ sweetner. Det er brukt mye i Japan uten bivirkninger. Forskerne involvert i vurdering Stevia har erklært den for å være sikker for mennesker – noe som har vært kjent i mange deler av verden der det ikke er forbudt. Alle som jeg har muntlig med i forhold til dette problemet tror at Stevia er forbudt å holde produktet fra å ta hold i USA og klipper til salg av aspartame. Hva er den amerikanske Kongressen gjør for å beskytte forbrukeren fra farene ved aspartame? Ingen ting.
Hva er den amerikanske administrasjonen (president) gjør for å beskytte forbrukeren fra farene ved aspartame? Ingen ting. Aspartame forbruk er ikke bare et problem i USA. Det er solgt i over 70 land over hele verden. Noen av de 90 forskjellige symptomer er dokumentert i rapporten som skyldes aspartame inkluderer: Hodepine / migrene, svimmelhet, beslag, kvalme, nummenhet, Muscle spasms, Vekt vinning, Rashes, depresjon, trøtthet, Irritability, Tachycardia, Insomnia, Vision Problemer, hørselstap, Heart hjertebank, Breathing problemer, angst angrep, Slurred Tale, tap av smak, tinnitus, Vertigo, Memory tap, Joint Pain.

Ifølge forskere og leger studerer uønskede effekter av aspartame, følgende kroniske sykdommer kan utløses eller forverrede by ingesting av aspartame: Brain tumors, multippel sklerose, Epilepsy, Kronisk tretthetssyndrom, Parkinsons sykdom, Alzheimers, Mental retardasjon, Lymfekreft, fødselsskader , Fibromyalgi, Diabetes. Aspartame består av tre kjemikalier, aspartic acid, phenylalanine, og metanol. Boken, «Resept for Nutritional Healing» av James og Phyllis Balch lister aspartame under kategorien «Kjemisk gift.» Som du kan se, det er nøyaktig hva det er.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: