Skjult Sannhet’s Blog


Kina: verdens største slaveleir
august 26, 2008, 11:10 pm
Filed under: Kina | Stikkord: ,

Flashback til juni 1989. Tusenvis av kinesere, de fleste studenter, samlet på Tiananmen Square for å protestere den brutale tyranni de ble tvunget til å leve under. De var krevende at Godless, kommunistiske regjeringen godta reformer, i likhet med USAs grunnlov. De ble også be om at de få lov til å snakke fritt ut mot regjeringen undertrykkelse, og ikke bli tvunget til å leve i frykt for å gjøre det. Hva var svaret på den kinesiske regjeringen? Slik mercilessly og svært offentlig mord tusen er av sine egne folk, mange av dem tenåringer.

Flash frem til i dag. Kina er nå verdens største slave arbeid leiren, og Amerika er deres nummer én kunde. Har noe endret i Kina så langt som Menneskerettighetsdagen er bekymret? Ja. Tilstand’s er verre i Kina enn noen gang før. Alle som tilbyr selv de minste dissent er brutalt slått ned, og det kinesiske folk lever i uvitenhet og frykt. Og hva er Amerikas ledere gjør om det? Å hjelpe disse Godless tyranner amass makt og rikdom på en skala bare kunne drømme om før, og selger oss ut mens de er på den.

Menneskerettigheter aktivisten Harry Wu er drevet av den overbevisning at Kinas Laogai, et system av tvang-arbeid leir, må bli like beryktet som Stalins Gulag. Verden må vite hva det egentlig er. Det er ikke bare et system av fengslene og straff for kriminelle handlinger. Mye utover at den fungerer som en uunnværlig mekanisme for å holde Kinas kommunistiske regimet i kraft. »

Wu rapportert at så mange som åtte millioner mennesker «lider i disse leir.» De er «tvunget til arbeid. Hvis de ikke gjør det, vil de sulte. Hvis de ikke produserer sin kvote, vil de bli lei mindre mat, og ofte er slått. Hvis kvaliteten på arbeidet deres er ikke opp til hva vakter etterspørsel , Vil de bli straffet. » Kinesiske varer har flommet over det amerikanske markedet de siste årene, men hvordan kan vi vite hvilke varer er produsert av fengsel arbeidskraft? «You name it, og det er produsert i en Laogai leiren, sier Wu. «Steel Pipe, sko, kunstige blomster, leker, hånd verktøy, maskiner av alle slag, kjemikalier, klær, til og med såpe og parfyme. Minerals er minelagt. Cotton, te, druer og andre matvarer er dyrket.

Wu tilbys ord advarsel til amerikanske embetsmenn og amerikanske forretningsmenn som ønsker å cozying opp til kommunister. «Du må forstå at den kinesiske regjeringen ligger hele tiden. Det ligger til sin egen befolkning. Det ligger med andre regjeringer. Det er små løgner, og store løgnene. Men de er løgn, sa Wu. «De ligger og sier det er ingen politiske fanger i Kina. De ligger og sier de ikke eksportere missiler til Iran og Pakistan.» Wu uttalt at den kinesiske regjeringen «kan ikke overleve uten å lyve. Kommunistiske Parti medlemmer lyver til seg selv. Nobody virkelig tror på kommunismen lenger i Kina. De tror på makt. De er desperate etter makt. Det er denne kombinasjonen av å lyve og desperasjon, sammen med utrolig ustabilitet, som blandes i en farlig måte for folk i Kina og USA-politikk. »

Wu ønsker folk å kjenne som sitt eget folk betale en enorm pris for vår likegyldighet for sin vanskelige situasjon. «Kinesiske og tibetanske dissidenter er enten låst opp i fengsel, tvunget inn i pryl, eller silenced av frykt for politiet gjengjeldelse mot deres familier. Alle lykke om Kinas økonomiske vekst har gjort mange amerikanere glemme at politiet køller og våpen og Laogai systemet holde Kommunistiske Parti i kraft. Videre er det fortsatt lite kjent hvordan amerikanske ressurser bidra til å opprettholde den makten gjennom handel, investeringer, og overføring av teknologi. » Wu insisterte på at han slipper «ikke endre Kina mer enn vil utgivelsen av ett dissident. Det er bare når Laogai slave arbeidskraft systemet er avskaffet i Kina og deretter reelle endringen vil komme om.» For at det skal skje America’s ledere vil måtte sette prinsipp foran gjør det vil milliarder dollar selskaper og internasjonale bankfolk. Et prospekt som virker mindre sannsynlig for hver dag som passerer.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: