Skjult Sannhet’s Blog


Kuren mot alle sykdommer
august 26, 2008, 11:13 pm
Filed under: Medisin | Stikkord: , , ,

Moderne medisin har blitt gjort om til en gud av en befolkning av mennesker som ser ut til leger og pharmacutical selskaper for å lagre dem. Satsen for dødsfall fra feil på hendene av det medisinske etablissement er lik ødelegge seks jumbo jets full av mennesker hver dag! I 2000, Journal of the American Medical Association rapporterte at hele tiår av 1990-tallet, hele 225000 amerikanere døde hvert år som følge av medisinske behandlinger. Vurder dette er uten selv å ta hensyn til det faktum at disse tallene er lavere enn Aktualitet, siden mange feil go unreported eller untracked. Og disse tallene representerer dødsfall. En anslagsvis 1,3 millioner amerikanere er skadet hvert år på grunn av medisinske feil resept. Moderne medisin er ingenting, men klipp og brenne scientism, dets utøvere de mest brainwashed og mindless segment av utdannet klasse. Medical School har blitt bar i forhold til boot-camp hvor lovende leger er over arbeidet, understreket, slått ned og deretter bygget opp igjen som «beste og smarteste», med andre ord, lojale til Rockefeller finansierte skoler, og til profit-mad næringen de opprettet.

Vi har mistet kontroll over livene våre, og vi har løftet disse invasiv allvitende body-prestene som arbeider på vegne av profit-order cryptocracts. Leger er bare lovlig rusmiddel forhandlere. De vil heller gi deg en presciption enn fortelle deg om kroppen evne til å reparere seg selv, dersom gitt muligheten. De vil ikke fortelle deg om ikke å drikke, røyk, narkotika, live på frosset eller tilberedt døde matvarer, sukker, hvetemel, rask mat med alle de salt og fett de inneholder, eller ikke gjøre øvelsen. Det vil true deres fortjeneste margin! Det er en medisinsk etableringen som er mer interessert i propping opp den farmasøytiske industrien enn helbredelse. De har ikke klart å kurere nesten alt, og de har drept flere mennesker enn holdes levende. Den medisinske etablissement ikke forstå mekanismene som forårsaker sykdom eller helbredelse, og på grunn av dette de ikke vet hvordan de skal kurere deg. De sier de gjør, men alle sine prosedyrer innebære kutte i deg mens du sove, der tid kan de forlate sine ulike verktøy i guts, kuttes det galt lem, og kanskje ta mulighet til å skjære ut biter som du vant ‘t varsel mangler. Wake up, og du kan ha en stethescope eller en spatula i deg, og kan være mangler en nyre at de vil selge på det svarte markedet til å betale for sine Golf Club medlemskap. Deretter vil de pumpe deg opp med en hekser brygg av giftig poisons og kanskje steke du med noen stråler. Av de sier de skal kurere, og du dø likevel, og noen ganger de si at du kommer til å dø, og du får godt. Det medisinske establishment «opplæring» er lite mer enn indoctrination, og de er blinde for den innsikt som et nytt perspektiv fra utsiden av deres kult kan gi.

Her, for eksempel, er noen Gud-gitt NATURARV botemidler at medisinsk etableringen ikke vil at du skal vite om.

* Vitamin B-17, eller laetrile er et stoff som ble oppdaget i aprikos frø. Når mennesker med kreft, noen ganger i avanserte stadier, gikk på laetrile eller B-17 terapi, resultatene var forbløffende. De aller fleste viste betydelige forbedringer. Mange ble fullstendig helbredet. Alle uten behov for dyre medikamenter eller kirurgi. Hva tror du reaksjonen av det medisinske establishment var? Absolutt ikke en av glede som en kur for en forferdelig sykdom hadde blitt funnet. De reagerte med voldshandling. De villified personene som var fremme denne vaksinen. De deretter tvunget den amerikanske regjeringen å gjøre laetrile og vitamin B-17 ulovlig. Forvirre folk. Oppbevar dem i mørket. Og fredløs noe som gir reelle håpe på en reell helbredelse. Dette er hvordan det medisinske establishment og pharmacutical selskaper opprettholde sin kilde til inntekter. De få rike av din uvitenhet, sykdom og død. Til det medisinske establishment, en pasient er et profit center. Den faktiske kliniske og vitenskapelige bevis støtter ikke kravene til medisinsk industri. Konvensjonelle behandlinger er på plass som loven av landet fordi de betaler, ikke leges. For mer informasjon om B-17, går http://www.urcancercure.com/
* Ginger: For hundre mennesker rundt om i verden har slått til ingefær som en kur for ulike plager. I ulike studier, ingefær har vist seg å være svært effektiv i å forebygge, og herding, hjertesykdom, kreft, leddgikt og en rekke andre sykdommer. For eksempel blod clots det utløse hjerteinfarkt oppløses når de utsettes for ingefær. Ginger griper med lang sekvens av hendelser er nødvendig for blood clots til skjemaet. Ingefær har vist seg å hemme svulst forfremmelse i musen huden. Ingefær kan også drepe ovarian cancer celler forskere har oppdaget. Det fører til at kreft celler til å fordøye seg selv. Det også induces celle død i leukemi cellene, kan hindre utvikling av tykktarm kreft celler, beskytter mot stråling induserte dødelighet og fungerer som en blodet tynnere. Ingefær har en ekstremt høy phytochemicals, plante stoffer med en helbredende kraft. I tillegg til den gunstige effekter på hjertet, og det er anti-cancer aktiviteten er det anti-inflammatorisk virkning og dens høye innhold av anti-oksidanter. Den helbredende ingredienser er en rekke flyktige eteriske oljer, vitamin B6 og C, og mineralene kalsium, magnesium, svovel, fosfor og kalium. Ginger stimulerer kroppens varmetap. Det hastigheter opp bloodcirculation og svett. Ginger vil stimulere feber i mennesker som trenger å svette ut sykdommer som colds og flues, Lyme sykdom og mye mer. Det virker som en anti-inflammatorisk, og i kombinasjon med varme-stimulerende egenskaper det er et kraftig verktøy i bekjempelsen av leddgikt. Hvis du er lidelse fra et hvilket som helst av disse plager, behandle deg selv med varmt bad, og vanlige doser ingefær. Varmen vil bidra til å ta livet av bakterier sammen med ingefær kraftige helbredende egenskaper.

* Hvitløk: Menneskene er nå i ferd med å bli klar over det styrke mot kreft, hjertesykdom og mer. Sulfides, som er funnet i høye forbruk av hvitløk minsker risikoen for tykktarmskreft nesten 50%. Also, basert på fire studier risikoen for å utvikle kreft magen ble kuttet i to av disse som brukes mest hvitløk. Også hvitløk er godt for hjertet ved å redusere total cholesterol og blodtrykk. Garlic har evne til å bekjempe plakk dannes i arteries. Det er mulighet for lavere serum cholesterol i blod kan i sin tur redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. Garlic senker cholesterol, triglycerides. Garlic kan ikke bare forhindre, men også omvendt hjertesykdom. Garlic er bra for nesten enhver sykdom eller infeksjon. Det forhindrer og helbreder leddgikt, astma, sirkulasjons-problemer, colds og influensa, fordøyelsesforstyrrelser, søvnløshet, leversykdom, sinusitis, og ulcers. Det har vært brukt siden dager egypterne til å behandle sår, infeksjoner, tumors, og intestinal parasitter. Garlic’s rykte som en kraftig medisinsk urt datoer tilbake over 5000 år. Garlic er en naturlig potente antibiotika, antiviral og antifungal urt. Garlic er en av natures mest fleksible spectrumed, antibakterielt agenter. Det counteracts veksten av mange typer bakterier og sopp som forårsaker sykdom. Allicin, compound funnet i fersk hvitløk som utgjør antibiotika og anti-Fungal egenskaper, dreper eller minst cripples 72 smittsomme former for bakterier. Det er en overraskende effektive våpen mot noen av de farligste antibiotika – resistente bakterier. En enkel løsning som fersk hvitløk og en naturlig sunt kosthold er hva folk trenger. Men det medisinske etablissement kan ikke bli rike fra det, slik at de skjule sannheten fra folk som trenger det mest. Natural rettsmidler som hvitløk og ingefær blir ignorert, mens giftig over mot narkotika og antibiotika blir markedsført av FDA.
Snakes, THE SATANIC symbol på det medisinske establishment
* Royal Rife, en vitenskapsmann, oppdaget at det unike ELEKTRONISK signatur for hver enkelt sykdom kan bli endret for å eliminere nesten hver prøvelse kjent for mannen. Og tilsynelatende, den er rask, ufarlig og uten bivirkninger. The University of Southern California sponset en Special Medical Research teamet år siden å vurdere dette elektronisk terapi på terminally ill. Etter 130 dager, hver pasient i studien hadde utvinnes uten bivirkninger av noe slag. Denne elektroniske teknologien ble begravet i mange år, nylig blitt vekket, og er igjen tilgjengelig. Men hvis den finnes, så hvorfor har ikke du hørt om det? Og hvorfor har ikke legen sa noe om det? Først fordi legene ikke kan bruke det før det er FDA godkjent. Du kan bare bruke det selv, for å undersøke sin bruker. Second, før det er godkjent av FDA, det er ulovlig for leger eller noen som selger et produkt for å fortelle deg at det botemidler noe. Selv om medisinske studier viser at et produkt botemidler alt, de som sier det uten FDA godkjenning kan bli belastet med å gjøre «uredelig medisinske påstander» og «mislabeling». FDA godkjenning koster hundrevis av millioner av dollar for hver bruker godkjent. Det er bare om 3 dager av inntektene for reseptbelagte narkotika, men utenfor rekkevidden av andre. Og reglene er rigged å opprettholde stoffet bransjens monopol på helsetjenester. Den farmasøytiske cartel kamper naturlig, effektive botemidler, den virker! På den 20 november 1931, førtifire av landets mest respekterte medisinske myndigheter æret Royal Rife med en bankett omtalt som «The End til alle sykdommer». Men etter 1939, nesten alle disse erklæres leger og vitenskapsmenn ble benektes at de hadde møtt Rife. Denne komplette omvendelsen var resultat av press fra stoffet på dem. «Pressure» er en veldig fin måte å si det. Like før en pressekonferanse for å kunngjøre resultatet av 1934 studie på Rife er kreft terapi, Dr Milbank Johnson, tidligere president i Sør-California AMA, ble alvorlig forgiftet og hans papers «tapt». Royal Rife selv ble drept i 1971 av en «utilsiktet» dødelig dose Valium og alkohol på Grossmont Hospital.

Kanskje du nå forstår at noen virkelige kur for kreft, diabetes, leddgikt og andre sykdommer må undertrykkes for status quo for å fortsette. Det er typen som krig: millioner av mennesker lider og dør fordi det er så veldig lønnsomt for noen få på toppen. Sykdom er særlig lønnsomt for legemiddelindustrien cartel. Bruke sunn fornuft og spise rett ville fjerne fortjeneste på nesten en milliard dollar i uken for dette stoffet. Den farmasøytiske industrien holder Rife ut av det medisinske tidsskrifter. Siden det støttes disse tidsskriftene med annonsering, en trussel til å trekke sine annonser og sponser et annet tidsskrift var alt det tok. Så de fleste av dagens leger aldri hørt om Rife. Og selv om de gjorde det, det er godtroende til å anta at de ville rapportere godt på noe som vil erstatte sine tjenester. Hvis du ikke tror de ville villede deg, kan du prøve å spørre legen din om fordeler ved bruk av vitaminer og urter! Det er problemer, helse og pleie er bare altfor lønnsomt å konvensjonelle leger som levebrød avhenger behandling av sykdom. Fra deres perspektiv må den se slik ut: ingen sykdom, ingen jobb.

* Det viktigste med healing er TRO helbredelse. Mens den falske troen healere har gitt den et dårlig rykte, og sekulære media høydepunkter bare falske utøvere, det faktum gjenstår at tro helbredelse har vist seg å være langt den raskeste og mest effektive måten for en å finne helbredelse. Problemet er at det store flertallet av mennesker, selv blant religiøse mennesker, har blitt brainwashed å sette sin tro på det medisinske etablissement i stedet for Gud. Millioner har testified til mirakuløse helbredelser gjennom troen på Gud. Men når media og medisinsk etablering diskutere botemidler, tro helbredelse er enten ignorert, eller mocked. Hva betyr det si om etableringen? Hvis vi ender opp incapacitated med sykdom, vil vi bruke vår tid på jakt etter mer rationalism og sekulære Godless, håpløse «botemidler»? Eller vil vi akseptere det faktum at vi var misled, angrer, og godta sant og fullstendig helbredelse fra Gud? Jeg personlig vet at Gud er den eneste fullstendige svar, men hvor mange personer som ignorerer dette, går tapt i en kultur som over-belønninger rationalism og Godless vitenskap? Healing organer var sentrale for Kristi prestetjeneste. Men vi må først tro at Gud er virkelig, og at han har til hensikt å frelse oss fra lidelse i verden. Jesus befalt hans etterfølgere til å helbrede de syke. Gods vil for denne verden har blitt gjort klart med det livet av Kristus, og gjennom ham Gud har ferdigstilt oss og gitt oss kraft til å helbrede! Når en spedalsk kom til Jesus han kastet seg ned og begged Jesus for å helbrede ham. Jesus nådde ut og berørt ham. Vær ren! Jesus befalt. Samtidig sykdommen venstre mannen. Guder tankene har allerede blitt avslørt for oss i Kristus. Vi må trekke nærmere Gud og bli mer villig til å motta det som Gud har allerede gitt til oss i Jesus Kristus og Den Hellige Ånd.

Når Thomas Edison prøvd noen hundrevis av ganger for å finne en leder som kunne overføre en kontinuerlig flyt av elektrisitet og havarerte hundrevis av ganger, han gjorde ikke avslutte. Han prøvde igjen. Han mente at det var vilje, eller natur av elektrisitet, til å produsere lys. Han konkluderte med at det var noen justering som måtte bli gjort, og han var fast bestemt på å gjøre det arbeidet. Mer enn sekstusen ganger forsøkte han igjen, og han endelig lyktes i å lage elektrisitet skinne kontinuerlig. Det er TRO! Det samme prinsippet gjelder for den kreative energi av Gud. Hele universet er full av det, men vi må tro på den å få tilgang til det!. Hvis vår bønn for helbredelse ikke fungerer, må vi revurdere og tilbakestille vår prosedyre, og prøv igjen! Vi må begynne å ta ansvar for vår del i de samarbeidende venture for helbredelse gjennom bønn. Kristen tro er tro at Gud er den ultimate good. Det er troen som førte Jesus til korset, og til oppstandelsen. Den fortsatte tilstedeværelsen av sykdom i denne verden er ikke et tegn på at Gud er uncaring, men at vi har vært utro. Gud er alltid der, klar til å helbrede. Hans makt er klar til å bli åpnet av ett og alt. Men du må fjerne hindringer i livet ditt, slik at du kan motta den. Du velger sykdom ved røyking, drikking, narkotika, spise skadelige matvarer, blir utsatt for stress, ikke trener, og så videre. Vi har blitt født inn i en verden der de makter av sykdom og død har fått tøyler. Men den gode nyheten er at Gud ønsker å helbrede folk. Men så mange nekte å godta den. Gud har makt til å bringe både åndelig og fysisk helbredelse inn i denne verden, men hvis vi velger å fortsette vårt selvbilde destruktive atferd, vi trekke fra den fylde av det. Myndigheten av verden er truet av Guds kraft til å helbrede våre sinn og vår kropp. Tro betyr frigjøring fra myndigheten til døden, og frihet fra krefter som forårsaker sykdom. Guds kraft i våre liv vil vokse bare så mye vi tillater det.

Det faktum i saken er at Gud kan helbrede NOE sykdom. Du bare MÅ be for det, og tror! Du kan hjelpe denne prosessen ved hjelp av den naturlige botemidler at Gud har skapt for oss alle. Alle fysiske og emosjonelle problem kan bli dramatisk redusert ved å leve et rent liv uten rusmidler, lovlig eller ulovlig, ikke røyking eller drikking, gjør moderat vekt løftene øvelsen, som stimulerer produksjonen av vitale menneskelige vekst hormon (HGH), og spise en diett bestående av hovedsakelig rå, uncooked frukter, urter, vegtables og korn. Cooking ødelegger de viktige enzymer og naturlige vitaminer. Kombinere dette med troen på Guds helbredende kraft er hemmelig for naturlig helbredelse. Sann helbredelse venter våre funn, bare dypere og mindre akseptert enn ekte ut. Når vi er på siste kalles før Gud til å gjøre rede for våre liv, vi kan bli bedt om Var du trofast? Eller Visste du gjør alt du kan, med hver gave jeg betrodd deg? Let’s forberede seg til å svare JA, ved å si JA nå til helbredelse bønn, og finne den sanne langsiktige botemidler på Gud, og hans ubegrenset makt til å helbrede våre sinn, kropp og sjel.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: