Skjult Sannhet’s Blog


Kvinner i USA
august 26, 2008, 11:28 pm
Filed under: USA | Stikkord:

Hvis du lurer på hvorfor vi blir overløpt med ulovlige innvandrere, hvorfor Amerika er hatet av muslimske fundamentalister, hvorfor vi taper kriger med mye mindre og svakere motstandere, ser ingen videre. Det er all grunn av feminization av menn i Amerika som har blitt forfremmet av NWO i flere tiår nå. The Gender politikernes, Hollywood, og media bruker som den ideelle person har endret seg fra noen som er en sterk moralsk mannlig til en svak og underdanig kvinne personlighet. De portrettere sterke menn som uvitende brutish bullies, mens «utdannet» og «opplyste» mannlige er vist som en person som er følsom og pleie, selv åpent homofil.

Dette er en del av deres agenda i overtakelsen av Amerika. En «modne» voksne i dag blir sett på som noen som er villig til å snakke om sine indre konflikter, er det noen som verdier, personlige forbindelser over mål og moralitet, er det noen som ikke er redd for å gråte. Med andre ord: en moden voksen er sett på som en kvinne. Dette feminization prosessen manifesterer seg på utallige måter. Vurder barnets disiplin. Sytti år siden, leger enige om at den beste måten å disiplinere barnet ditt var å straffe den lille kriminelle. ( «Spare the rod, ødelegge barnet.») I dag, ris regnes barnet misbruk. Du er tenkt å snakke med barn. Ris sender alle feil meldinger, er vi fortalt, og disse holdningene har brakt om stupendously horrible konsekvenser. Den soaring narkotikabruk, kriminalitet, og velferd avhengighet er resultatet.

Denne prosessen av femininization manifesterer seg selv, selv om noe annet, når du slår på TV eller se en film. Gjennom midten av tyvende århundre, ledende menn var som regel ufeilbarlig: tenker på John Wayne eller Ward Cleaver. Men ikke lenger. I familien komedie, far figuren har metamorphosed fra all-knowing, all-messig Ward Cleaver av La det til Beaver til konsekvent dumhet av Homer Simpson. Kommersielt vellykkede filmer nå ofte har kvinner som er fysisk aggressiv, som dominerer eller minst upstage mennene. I dagens kino, de fleste av de ledende kvinner er sterke, og de fleste av de ledende menn er ganske gutter.

En transformasjon av tilsvarende omfang synes å være i gang i den politiske arena. Den feminin måte å se verden og dens problemer er å bli den ordinære måten. Sjef for kvinner voters fornøyd synes å være en høy prioritet for politikere i disse dager, og med god grunn, Amerika er nå en grundig feminized landet. I 1992, Bill Clinton vant presidentskapet. Clinton var en kommunistisk skjev svak kvinnelig sentrert mann, og en anerkjent utkast evader. George W. Bush har Caved på nesten alt som en sann konservativ bryr seg om å appease venstre, og ble beskyldt for å ha brukt familiens innflytelse for å få en posisjon i Texas National Guard, for å unngå tjeneste i Vietnam. Som en feminin mann og et utkast Dodger er ikke så ille som det pleide å være i denne nye Amerika. For å finne en mandig president, en må gå tilbake til Ronald Reagan. Det var en gang, uansett hvor feil den enkelte var det store flertallet av amerikanske presidenter, republikanere og demokrater, exuded maskulinitet og manliness. De dager er over. Det har vært grunnleggende endringer i norsk kultur i løpet av de siste femti år, endringer som indikerer et skifte fra en mannsdominerte kulturen til en kvinnelig og androgynous samfunnet. Spørsmålet er, hva som forårsaker dette skiftet?

Guds profet varslet at ett av merkene av en nasjon under guddommelig dom er når «kvinner regel over dem.» (Jes 3:12) I dag, kvinner må være appeased og catered for. De er leder av virksomheter, leder av kirker, og leder av sine hjem. I politikk, kvinners stemme er vanligvis en som gjør valget. Kvinner tjener på militære skip og i militære operasjoner. De diktere sine barns oppdragelse (som forklarer hvorfor de fleste av dem vokse opp undisciplined og bortskjemt, forresten) og har det endelige ordet på nesten alle familie beslutninger. Et slikt fenomen er tegnet av en nasjon i trøbbel. Menn har forlatt sitt ansvar for ledelse, og vår nasjon går ned rør på grunn av det. I det svarte samfunnet, det store flertallet av barn er oppvokst uten far. Den hvite samfunnet er ikke langt bak. Videre, i de hjemmene hvor fedre kan finnes, de er stort sett frittliggende, og gir ingen reell innflytelse. Mamma er i kostnad, og alle i husstanden vet det. Det var ikke alltid denne måten, however.

Det var en gang i denne nasjonen når robuste menn underviste sine sønner kvalitetene av manndom. Guttene vokste opp lære hvordan du boksen, hvordan skal kjempe om hvordan man skal spille fotball, etc. Today, America’s gutter bare vite hvordan du spiller jenter spill. De har aldri hatt sin nese bloodied eller deres Butts bruised. «Soccer Moms» har erstattet disciplinarian dads. Så igjen, det var en tid da en mann primære interesse var ikke i guzzling en pakke med Budweiser og sitter alle kvelden foran «boob tube» samtidig som de ignorerer nesten alle i huset. Det var en tid da menn tok deres familier til kirken og lærte sine barn de grunnleggende verdier ærlighet og integritet. Tro det eller ikke, det var en tid i Amerika når menn tok stolthet i å være den åndelige leder av sine hjem. De som faktisk visste hvordan å balansere en checkbook og hvordan du lese god bok. De var den type menn som kvinner elsket og barn respekteres.

Men det feminization of America er så komplett, så grundig, at jeg ikke sikker på om gammeldags, maskuline menn er også ønskelig lenger. Du vil ikke vite det ved å se på våre politikere, eller våre preachers, det er sikkert. De politikere og alle andre, virket fast bestemt på å fortsette å appease den feminized flertall som består av denne nye Amerika.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: