Skjult Sannhet’s Blog


Mann og kvinnelig forhold
august 26, 2008, 11:54 pm
Filed under: Diverse | Stikkord: , , , ,

Hele verden systemet er basert på en løgn, løgn som forholdet mellom mann og kvinne er en av «kjærlighet.» I virkeligheten, den såkalte «kjærlighet» er ingenting, men et dyr som trenger man kaller «love» er et resultat av hans fall fra hva kjærligheten egentlig er. Så lenge han insisterer på kalle det «love», han styrker det holder at hans compulsive fiksering har på ham og det blir avl bakken av terror, vold og problemer og smerte i hver beskrivelse.
For å hjelpe deg å forstå uncorrected kvinnelige tankesett bedre, her er et eksempel: Når en valp ble brukt i en elektrisk støt eksperiment der faktiske elektrisitet ble brukt, fordi du ikke kan gjøre en valp bjeffe og hyle uten smerte, bare 54 prosent av mannlige deltakerne ville administrere en ekte elektrisk støt til valp. Men 100 prosent av de kvinnelige deltakerne var forberedt på å gi de mest alvorlig sjokk for howling og yelping valp.
For de fleste menn, kvinner enda mer enn penger er roten til alt ondt. De liker å tenke dette, selvfølgelig, fordi den utgjør en hendig unnskyldning for sin egen svakhet. Men jo mer de tenker langs disse linjene, mer fixated på kvinner de blir. Og de blir svakere etter hvert som de løsne deres kontakt med ham som belastes Adam til å elske og korrekt Eve. Til denne dag, Adam bruker Eve å støtte hans opprør mot Skaperen, og han trenger henne så dårlig i denne forbindelse at han vokser stadig mer fixated til henne, ravaging og plundering henne for alle hun har, trenger henne, men absolutt ikke elsker henne.

Love, uansett hva det er, han har lenge glemt. Alt han vet nå er den type «love» som gjør at verden går rundt. Ekteskap bør være en hellig institusjon, men er det ikke. En fryktelig og wordless intrige er å spille seg ut relentlessly og er rolig skjult under linjer og bevegelser av skuespillerne spiller «mor» og «far». Livet kan være en gledelig spillet, selvfølgelig spilt på riktig måte med kjærlighet og ære under Gud, men noe har gått galt. Aktørene i ekteskapet spillet er som phony i deres måte som hyklerne av prekestol er i deres. Dimly oppmerksom på at dette er så (av lyset som nekter å bli satt helt ut), vi kaster oss inn i våre deler med stor glede. Jo bedre vi spiller rollene våre, jo mer vi blir beundret og applauded av venner som er fanget i samme felle, og alle vi trekke komforten i mente at «det spiller thing!» Hva er du ikke lenger teller. Det er hvordan du spiller den delen som teller.

Skuespillere på scenen er sterkt beundret for sin evne til å skildre mot og kraft. Så lenge vi observere rimelig facsimiles innen rammen av make-tro, var alle av dem, og vi roten til de «gode gutta». Real dyd, i rammen av det virkelige liv uttrykk frightens us, however. Akkurat som vi gir lip service til religiøse prinsipper på «riktig» tid og i «rett» sted, dvs. på søndag i kirken, men den fysiske tilstedeværelsen av Prince of Peace eller en ekte person kroppsliggjøre disse prinsippene i sin livsstil ville gjøre oss skjelve i våre støvler. Han ville unmask vårt hykleri ganske enkelt ved å være seg selv.

Vår begrunnelse for å spille spill er ganske enkel. Det er en av metodene våre forgjeves natur velger for å unngå og distrahere seg fra en alvorlig forpliktelse til Gud. Spill kan være vunnet. De er en utfordring for vår stolthet. Men som kunne være stolte av å være god, når det skal være bra er å gi opp stolthet? Så vi spiller som rett og graciously godta «respekt» av de som er tatt av vår play-acting. Og etter en slags gentlemens avtalen vi gjorde det samme forhold til andre aktører. Men under dette teppe av respekt vi fortsetter å spille vår skitne lite spill, fôre stolte av andre i bytte for «respektabilitet» tilbyr oss å gjøre våre egne ting og lisensiering andre til å gjøre sine egne ting, med aldri en spor av skyld .

En ung mor kan godta ære for sin bragd bare fordi hun er stolt av. Den rosen hun får gjør henne føle seg trygge i sin forfengelighet. Men hun kan ikke være ærlig god fordi om hun var, hun kunne ikke da godta berømme at hennes jeg craves for sin forherligelse. Videre, vi er alle dimly klar over den forakt hvilken som helst snev av ekte godhet ville vekke i dem fra hvem vi oppfordre applaus. Så den unge moren snart lærer at «spill er ting», og spille det, hun blir tapt i et nett av selv-bedrag.

Når vi spiller på blir bra, vi får aksept vi krever vi aldri trenger å oppleve ydmykelse av møter opp til våre feil. Og så er det at under dekke av applaus vår stolthet får for hykleri, det får den støtte det er behov for å gjøre ting som ingen kunne condone hvis de ble gjort åpenlyst. (Og sett klart, selvfølgelig, ved en sann lys, men hvis du ser?)

Venner som spille craps sammen er egentlig ikke venner. De synes å være venner fordi de oppmuntrer og forsvare hverandre, men i hemmelighet hver er maneuvering for stor fordel. Hver persons ønske om fordel begrunner det samme ønske til nytte i andre, og dvs hvordan «vennene» er født. Den feil du bestemmer deg er alt rett for deg å engasjere seg i er alltid rettferdiggjøres av mennesker som nyter å bli med i den; den delte galt viser deg å være av en tanke om livssyn. Hvis du er et band av jukser, bare bruk for en ærlig mann er å bedra ham tenkte på hans begynte i klubben er noe annet, for motbydelig å tenke p.

Anta at du bestemmer deg for, som en kvinne, for å gjøre full bruk av den vakre kroppen for å oppnå visse fordeler fra menn. Nå er det menn som er trukket for du vil ikke se hva det er du vil få fra dem, så vil de være altfor opptatt med hyggelige utsiktene for alle de forventer å få fra deg. Så lenge hver enkelt har håp om å vinne, illusjonen av sweetness og lys er praktisk talt perfekt. Hver tar den andre på «face value» og tacitly samtykker i å overse den hemmelige maneuvering som går på begge sider. Faktisk er vi så godt at over våre egne skullduggery at når noe går galt, alt vi kan se er den andre del av skylden. Når vi kommer unna med noe, vår suksess viser oss rett, men når vi mislykkes, fordi det «dirty så-og-så» lurt oss. Hans urettferdighet er umiddelbart åpenbare for oss ikke så vår egen.
Enten vi ser på gamblers eller kjærester, kan vi se det samme prinsippet i aksjon. Hver begrunner de andre HARD TIME, som hver er rettferdig spill, og alle synes å like den andre akkurat slik han er. Men da kampen er sammen, og vinneren framgår følelse strålende og perfekt begrunnet i hans seier, mens taper forbrenninger med dommen han uttaler på vinneren. Verken ser hans egen feil, og derfor kan lære noe fra dem. Vinneren føles oppfordres til å vinne igjen, og taper brenner for å få enda. Verken ser at i kampen for egoistisk fordel, innsatsen er virkelig helse, mental helse, og livet selv, og at vinneren er også Perforce de taper. Uansett hvor vi støter på denne uncorrected ønske om makt eller egoistisk vinning, for å være kjøpt gjennom «love» eller penger, kan vi også oppleve en blind spot i forhold til våre «venner», mennesker vi bli viklet med. Problemene vi alle støter på i livet er bevis på det faktum at vi alle har denne blind spot, og før vi lærer våre leksjon, problemer og smerte vil følge oss resten av våre dager.

Alle intrige i verden kommer i nærheten «vennskap» til mann og kvinne. I delirium av dette forholdet vi lære triks som kjører gamut av alt som en syk, fevered tankene kan se. Fra den dagen vi er brutt, dagen for vår fødsel, vi søker å få til og med på bekostning av unwary. I ekteskap finner vi vårt beste, og bloodiest, battleground. Mange menn, frustrert over å finne at de mister sitt liv og fordel for sin kone, blir enraged og begynne å bedra sine fellowmen, hvis bare å vinne fordel med sine kraftige koner. De rettferdiggjør spillet de begynner å spille på grunnlag av få selv som mannen som føles begrunnet i å stjele fordi han selv har bee utsatt ved en tyv. Prevalensen av denne holdningen mai-konto for sløvhet i de fleste borgere mot loven. De dont virkelig ønsker ærlige lov, eller politimyndigheter, fordi det vil tvinge alle til å være ærlig, og det ville ødelegge sitt eget lille spill.

For å gå tilbake til ekteskapet, spillet vi spiller (uansett om vi vet det eller ikke) for en tomt jackpot kalt «fortvilelse», kunne det være at vi er gift med rett person til rett grunn? Teoretisk sett vil det kunne være, men sannsynligheten er mot det. For én ting, du dont virkelig ønsker en «rett» person, fordi en rett person ville holde en link til din virkelige motiver og utsetter deg for hva du er. Nei, du trenger noen til å gjøre deg til å føle deg akkurat slik du er, komplett med uncorrected egoistisk jeg at du bringes inn i denne verden, og som motstykke må være akkurat som deg, filosofisk sett.

Mange kvinner inngå ekteskap med store idealer som til sanctity av ekteskapet, og snart er de å bli sett vri sine hender og wailing, «Hvordan kunne jeg ha vært så blind? Jeg trodde han var slik en fantastisk mann som ville gjøre en fin Faren til mitt barn, og nå ser jeg at han var interessert i var sex. » Nå, avhengig turn sine falske idealisme tar, vil de enten holde fast ved sin handel og spille en del av «gode kone», eller de vil kjøre, Lukkeenheten lokket stengt på fortiden ved å si: «Jeg elsket deg en gang, men sin over alt nå. Det ville være rettferdig å holde deg tilbake, så farvel. » Of course, denne holdning avslører at de ikke hadde noen kjærlighet til å begynne med, for kjærligheten «suffereth lang,» er tålmodig, endures all ting, og etter alt annet er borte, fortsatt står. Med andre ord, kjærlighet er ikke en «en gang» ting. Men vår idealistiske kvinnen magnanimously frie mannen å gifte seg igjen, forårsaker ham til å forplikte synd av ekteskapet og at hun ikke trenger å lide av skylden på å gjøre det første i navnet av «kjærlighet.»

Faktum er at en virkelig ærlig mann eller kvinne ikke kan muligens bli forført av et annet menneske. Du dont finne en ærlig mann i crap spill eller falske kirker. Det er ingenting i disse stedene for å appellere til ham. Han har allerede «fordel» han trenger, og han er ikke ute etter å ta den fra noen andre. Han rett og slett ikke kan bli involvert med uærlig folk. Du kan ikke jukse en ærlig mann. Fra din egen personlige pedestal av camouflaged uærlighet, kan du ofte har observert den foibles av andre og lurte på hvordan de kunne ha vært så blind som å få fanget opp i sine unsavory involvements. Fra vantage point, kan du se hvor dum de er, men de skrånende se noe, fordi de har vært blindet av «kjærlighet» av utsiktene for «få». Du kan prøve å advare dem, men de wont lytte, og når du prøver å hjelpe dem de bare utnytte deg. De forstand, kanskje, at du søker fordelen av herlighet «sparer» dem, og denne observasjon begrunner dem og Hardens dem i deres kurs. Det eneste rådet folk ser ut til å lytte til, er rådene som vil vise dem hvordan du kan få selv med sine sparring partnere. Men hva slags person er den som vil gi den slags råd? Bare en person som søker sin egen fordel, hvis bare for å rettferdiggjøre det follies av sin egen miserable eksistens ved å gjøre deg så galt som han er.

Min kjære idealistiske venn, som contemptible mannen i ditt liv var akkurat hva legen pålegges å vekke deg fra selv-bedrag. Ditt liv er ikke ødela din jomfru, kanskje, men ikke liv. Hver person kommer inn i denne verden egotistical og forgjeves, og hver enkelt av oss må oppdage for seg betydningen av selvopptatthet, og kommer til å angre på at egotistical natur at vi kan ikke selv endre. Når du var et barn, din far ikke har kjærlighet og rette deg ordentlig. Kanskje han «elsket deg for mye,» bortskjemt du til å trenge det han trengte, og bygget opp selv, slik at du nå må finne en mann til å bære det forvridde bildet du har av deg selv, og rettferdiggjøre det du ønsker. Men jeg vil fortsatt være å unnvike ekte kjærlighet, ekte rettelse av kjærlighet du vil motta vil være for å være det du er pent Rettferdiggjøre hva han vil ha ut av livet.
Eller kanskje du hadde en bety contemptible far som du hemmelighet hatet, slik at du angi om å finne en mann som kunne «kjærlighet tilbake til deg» bildet av en kvinne som du mistet ved hating din far. Eller du kan bestemme å forbli ren, for å skille deg fra unprincipled overordnede du hatet, men kan ikke innrømme å ha hatet av frykt for marring bildet du har av deg selv. Men du kom på verdslig idealer, ble du impelled av ønsket om å opprettholde en følelse av opprinnelig renhet som en doting overordnede, trenger godkjenning, imparted til deg, eller å få følelsen av renhet at du tapte på hendene av en mann som følge av en stolt ambisjon som gjorde deg sårbar. Du gjorde en så flott jobb for å se ut som en engel fra himmelen, og en mann pleaser, at du klarte å skremme vekk alle de ærlige menn. Og kjærlighet (tapt fordel) du trengte så sårt «perfekt» begrunnet de synder du har involvert med. Han gjorde inntrykk av å være en fantastisk person ellers vil du ikke ha giftet seg med ham, men det gjorde du. «Fordel» han fikk fra du gikk til hodet den skremt og frustrerte ham og lot ham gjøre tåpelig ting.

Kriteriene du brukte på å plukke din mann var alle basert på overfladiske fordommer og bevisstløs trenger, må du måtte bruke en annen person til å løfte dine sprit eller opprettholde illusjoner du hadde om deg selv. Og når du så det du trengte, en type «love» du hadde å gi ham umodifiserte ved tilstedeværelse av Gud, bidratt til å gjøre ham til gris han etter hvert ble. Hvis du fremdeles er gift med en etter førti år, kan du fremdeles ikke skjønner hva et stort ingenting han er. Han har vist stor bare fordi «love» har støttet ham og gjorde ham til en «god» mann for deg, men en god-for-ingenting i øynene av virkeligheten. Når døden krav ham livet ditt vil bli et stort, bottomless hole, og i det hullet du vil gå rundt muttering om hva et godt menneske var han (det kan du innrømme ellers?), Og venner vil nikke sine tre hoder i avtalen. Og all den stund, graven venter på deg også. Pass på at du ikke skriver inn det som selv-lurt som noensinne har betalt for falske consolation av venner med en bortkastet liv.

Ekteskapet har blitt en gigantisk «satt-på». Of course, vi ønsker å tro at det er ingenting i dette livet, men gutter og jenter: jenter for gutter, og gutter for jenter. Hvis vi ikke tror dette, og oppmuntre hverandre langs disse linjene, vil vi finne oss selv alene med sannheten at alle jeg ønsker å unngå, nemlig at det er noe i livet enn andre gutter og jenter å spille spill sammen. Vi bare dont vil gjerne vite om det. Alle ønsker vi å gjøre, kanskje subconsciously, er å gjøre livet tjene «vår» formål «vår» mål. Personer som stolthet seg på deres rasjonelle tilnærming til livet er glad i å si at det ikke er noen hensikt eller mål i livet hvis vi ikke gjør det selv, og deretter streve mot det. Men så, for å ha incitament til å gjøre det, gutter trenger needling av jenter, og jenter trenger sterke ryggen av gutter. Så, willfully eller uforvarende, kan vi alle bli med i crap spill av liv på den tid-æret tradisjon for «boy meets girl». Høy på ambisjon vi genererer i hverandre, vi påstå å være «arbeider sammen» for en «bedre verden», men faktisk hver prøver å overliste og bruke den andre, og vi er egentlig ikke så bevisstløs av hva vi gjør som vi liker å late. Utfordret, var der med unnskyldning: «Hvorfor ikke? Han ville ha gjort det for meg! Dvs den måten du spiller spillet, isnt it?»

For begge kjønn, ville det se ut til at spillet er alt, men det er noe om hvordan en kvinne spiller det som er vanskelig for et menneske å forstå. Kvinner er absolutt et mysterium, men en del av årsaken til at menn ikke kan forstå dem er at kvinner har greid å holde menn sove, kanskje compulsively, bedt av den hemmelige stasjonen på kvinner som aldri har vært fullt forklart. Det synes rimelig å anta, minst, at kvinner er mer bevisst enn menn, fordi de er mer tilbøyelig til skyld og angst følelser enn menn. De fleste kvinner forstår at spillene er de alle spiller med menfolk, selv om de aldri diskuterer temaet med hverandre åpenlyst og absolutt ikke med menn. En guileful womans «sikkerhet» og «fordel» ligger i å holde sin munn stengt og spille henne kortene tett til sitt bryst. Og hun kan også, fordi hvis hun var for hånden sannheten for de fleste menn på et sølv fat, de foretrekker å ikke tro det, og sin egen form for kvinner vil sikkerhetskopiere dem i deres fornektelse av sannheten.

Heldigvis, et lite mindretall av menn og kvinner, på grunn av sitt ønske oppfylt, ikke engasjere seg i unspoken konspirasjon i spillet-spiller mange, men de følelse forskjellen mellom seg selv og det store flertallet av mennesker. Som en følge av de ofte lider en slags compulsive nysgjerrighet på emnet for at forskjellen. De kan ikke være så hypocritical som å bli med i «opposisjon», men de er akutt oppmerksomme på ensomhet av sin posisjon. Dette er mennesker som kommer til å være svært lettet etter min gav katten ut av vesken en gang for alle. Når de ser meg å si hva de har egentlig alltid kjent, vil de bli i stand til å ta et fastere grep om det motet av deres overbevisning, er klar over at de ikke har blitt forlatt av noe virkelig verdt, og fortsetter med virksomheten ved å leve lykkelig noensinne etter. For dem er det krig av kjønn vil være over. Og la meg forsikre deg om før krigen av kjønnene er over, man vil være på fiendskap med Gud.

Nå, la oss undersøke noen av de farligste psychophysiological «forestillinger» gjeldende blant menn, for eksempel 1) sex er kjærlighet, 2) sex er mandig, og 3) kvinner som sex, too. Vi kan begynne med å spørre hva en kvinne er en mann. Er hun gjenstand for hans kjærlighet? Hvis hun er, og hva er «kjærlighet?» Er kjærligheten «sex?» Hvis kjærlighet er sex, og apekatter er bedre elskere enn menn. For de fleste menn, en god kvinne (faktisk, en dårlig en) er «cooperative». Fra henne kan han trekke jeg forsikring, lindrende, stimulans, glede. Hun vil gjøre noe for å holde ham «lykkelig», og når han gjør en feil, hun skal være hans syndebukk. Hun er hushjelp for hans begjær og Cheerleader til hans ambisjon. Hun er nødvendig onde at hans mannlige ego thrives på, men han vil «elske» henne bare så lenge hun fortsetter å spille sin del og følger skriptet.

Ved risiko for laboring punktet, jeg må gjenta at en mans «love» er ikke kjærlighet i det hele tatt, men en kreve at en kvinne være onde som en forutsetning for å bli elsket. » Hvis hun ikke «godt» i hans øyne, han «elsker» (behov) henne igjen. I mellomtiden, hans mannlige trenger «begrunner» sin eksistens som et medlem egotist, og hvis hun ikke klarer å se gjennom charade, hun kan bli avhengig av hans blir slik han er. En mans krav til «kjærlighet» kommer fra en sentral behov: behovet for fortsatt sove til sannheten. Han er en sann narkotika misbruker, avhengig av Eve «pusher» sin kilde forsyningssikkerhet. Når en forgjeves kvinne ser hans ego helplessness og hans sterke tilbake bra, «pusher» ser at hun har en Pushover «og hun gir ham nålen. Hans seksuelle overeagerness røper sin åndelige svakhet, og hans åndelige svakhet er akkurat hva hun trenger for å gjøre sine drømmer gå i oppfyllelse og gi sikkerhet for henne ikke som en uncorrected person.

Det er et ganske klart bilde, og sist, av måten ambisiøse kvinner ser på ambisiøse menn. De hurrarop mennene på fra sidelinjen mens menn gå ut og gjøre det skitne arbeidet ambisjon krever av dem. Kvinnene utlede en stor følelse av sikkerhet fra denne ordningen, og de føler seg som dronninger som de velsigne sitt fag og nikke deres godkjenning. De er aristokrater, og mennene er bønder som serverer dem i felt og på battlegrounds, bringe tilbake fruktene av sitt arbeid og spoils av krig og plassere dem i deres lilje hvite hender. For dette, mennene er blitt kalt «superpatriots», som fritt oversatt betyr «demented nothings som vil gjøre noe i det hele tatt å bli vurdert som viktig somethings. Men bare la noe gå galt eller komme seg ut av hånden, og adoring underlagt gjør en «double ta.» Plutselig, den vakre dronningen blir den onde dronningen, og får all skylden. Små barn er særlig kjent med denne type forhold. Deres venner er stor pals mens de gir dem motivasjon til å gjøre noe slem, men hvis de får fanget i loven, de legger all skylden på erstwhile venn. «Its all hans feil, han gjorde meg gjøre det,» de skrike.
Of course, kan det ta to til tango. Eve gjorde ikke hånd Adam frukten av begjær (ambisjon), fordi hun mente det ville være bra for hans helse, men Adam «bit» fordi han tolket henne opptre som en form for vurdering av tilstanden til hans sjel. Med andre ord, han hadde allerede fristet henne på en subtil måte å lette en brann under ham. Han gjorde ikke riktig henne da hun gjorde, og hun visste at han ikke ville.

Hun visste at han ville og trengte å bite i eple når hun tilbys den til ham. Og til denne svært dag menn friste kvinner til å friste dem ved å signalnettverk sine dyr behov, bortsett fra at nå de gjør det for å opprettholde (for ikke å stamme) sin stolthet. Like Snow White, Adam falt sove som et resultat av den onde dronninger sjarm, og hans sønner har arvet sin sløvhetstilstand, vil sove videre, helt til de blir vekket av Loves første kiss. Det er ganske en forskjell mellom kiss of love og kysser på døden, eller evig søvn, en som er mest kjent for oss.

Når den første mannen falt fra Love, han bokstavelig talt mistet kontroll over sin sjel og kropp. Kvinnen, derimot, fikk strøm gjennom økt fysisk påvirkning av henne attraktiv kropp. Den guileful kvinne er instinktivt oppmerksomme på denne makten og gjør det ytterste for bruk av den. Hvis man var tilstrekkelig våken og klar for å se hvordan kvinnen bruker sex for å kontrollere ham, han ville være bokstavelig talt slått av av hennes ugliness og hennes antics, men så lenge han trenger womans støtte for sitt ego, den siste ting han ønsker å være er våken og klar, slik at han tacitly insisterer på at hun fortsetter å spille henne rolig lite spill med ham og aldri slippe bombe av en ærlig ord som ville knuse den Serenity av hans «slumre room.»

Og ennå, men mannen ser ut til å gi kvinnen den øvre hånden ved å insistere på at hun holder trekke ull over hans øyne, hun ville gjøre det bra å huske at den stoltheten hun feeds som en valp vil vokse til en ondskapsfull hund som ikke vil nøle med å bite hånden som forer den. Noen ganger, en kvinne kommer sammen som synes å ha blitt forlatt av Eves hemmelig, som er relativt guileless, og likevel klarer å tiltrekke seg en mann av rene skjønnhet av hennes kropp. Stjernehimmel-eyed og romantisk, hun ser sin egen jeg trenger som et stort hvitt lerret som hennes mann vil male et fantastisk vakkert bilde, varm og rik i utsøkt detalj. Hva hun får, selvfølgelig, er enkel ukomplisert sex, og dette kan være noe av et sjokk for henne. Realisering av hva han hadde i tankene alle sammen kommer til henne sakte, som fallende downstairs et brak på et tidspunkt før hun treff bunnen og oppdager at for Prince Charming, kjærlighet er sex.

Hvis du skje for å være en av disse «uskyldige» kvinner, la meg påpeke for deg før du tillater deg selv å få fraktet bort med selvbetjening synd at du ikke var helt «uskyldig» nok. Hadde du vært fylt av lys av Gud, du ville ikke ha vært frakte rundt at veddemål, som jeg trenger, det store hvite lerret venter på å bli fullført. Du ville ikke ha vært der for å veilede Adam, Sleepwalker, tilbake til sengen så forsiktig at wakefulness aldri for et øyeblikk truet med å innhente ham! Det betyr behoove du ikke å hate Adam for å ta unna den uskyld som du aldri virkelig hadde.

Vanligvis kvinne arver en makt over mannen at hun er maktesløse til å gi opp, men er drevet til å utøve compulsively, selv når man er drevet for å gi henne den makt og er maktesløse for å hindre henne å ha det før han selv faller under kraften av Saving Grace av Gud i andre ord, blir slått av hennes krok og begynner å se til sin Creator for drivkraft til å leve. Inntil den tid, kraft Eve har gjør henne føler enten vakre eller stygge, avhengig av graden av hennes svik. Hvis hun er egocentric, ambisiøs og full av svik, seksuelle behov for en ambisiøs mannlige vil opphisse henne til å friste ham, og til å føle seg som en million dollar mens hun gjør det (og før hun blir klar over hvor stygg hun har blitt, hun finner seg temporizing dyret).

En forførende kvinne sendinger to ideer: 1) Hold prøver, og 2) Dont worry about sex sine great. Det er bildet av kvinnen som annonsører bruker for å selge alt fra suppe til båtutleie. Its the womans skjema du ser på billboards, men de menn som setter seg der og uten store protester fra kvinner. Generelt sett er kvinner identifisere med den høye stedet for ære, enten itsa magasinet annonse, en plakat, en plakat, eller neon lights mot natt himmelen. Alle symboliserer hennes omnipotence, sin makt og overlegenhet menn. Den menn, derimot, kan du se bilde fra en annen vantage point. De er glad, rørt til livet, oppfordres til å bestrebe seg på den gamle måten av stolte menn, med visjonen om vakre kvinner de omgir seg med. Deretter også, de er kraften bak tronen, de kan lære å «styre» kvinner i sine ulike roller i forførelsen og høste fortjeneste fra andre mennesker som trenger kvinner.

Tyranner bruke samme prinsipp når de ser på det som deres masser er omgitt av blåst opp portretter av seg selv, som et miljø, for å rettferdiggjøre at mennesker i sine feil og holder dem på linje. Og selvfølgelig, tyranner er i utgangspunktet «kvinnelige» i sin orientering mot, og avhengigheten av deres fag. Men menn ikke virkelig ser opp til diktator med kjærlighet og respekt til flere enn de virkelig ser opp til kvinnene at de omgir seg med, mye som tyranner og kvinner ønsker å tro på annen måte. I virkeligheten, de er engasjert i en gigantisk satt på. Hitler, som en larcenous kvinne, har gjort sine landsmenn føler supermen og superwomen på en stor skala, og som jeg nevnte ovenfor, diktatorer er alltid kvinne-utveksles menn, menn som har anskaffet og utviklet av svik og måter av kvinnen, vanligvis sine mor.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: