Skjult Sannhet’s Blog


Masse forgiftning av menneskeheten
august 26, 2008, 11:51 pm
Filed under: Diverse | Stikkord:

Som mennesker, vi er de eneste arter dum nok til å forgifte oss selv. Som en del av moderne levende, skaper vi et bredt utvalg av kjemiske giftstoffer som går inn i økosystemet gjennom elver og bekker, luft, jord og så videre. Ikke bare det, vi faktisk syntetisere giftige kjemikalier og deretter injisere dem direkte inn i food supply – knowing full well at de er giftige og er store bidragsytere til den epidemiske utbredelsen av kroniske sykdommer vi opplever i dag.

Hva er disse kjemikaliene Jeg snakker om? Vel, du er i ferd med å få en whirlwind tour av menneskeheten er giftige kjemikalier. Og hvis du ser at giftige kjemikalier, må du starte i det området tannlegen, fordi ingen andre i yrke (spar medisin) vil du finne bruk av så mange giftige kjemikalier som er bevisst foreskrevet til pasienter eller injisert i sine organer. Vi snakker om, selvfølgelig, kvikksølv fyll og fluor dripped til offentlig vannforsyning.

Når vi snakker om kvikksølv innlegg, må du huske på at kvikksølv er ganske enkelt en av de mest giftige stoffer du kan putte inn i menneskekroppen, bortsett fra radioaktive stoffer. Akkurat nå, i dag, tannleger over hele landet og hele verden er å ta dette svært giftig metall og bokstavelig talt å sette den inn i tennene av mennesker. Disse tennene er deretter brukt til å tygge maten, og som en person chews, de effektivt slipe bort flater av disse kvikksølv innlegg. Disse innlegg utgivelsen gass kvikksølvdamp og kvikksølv partikler, som mennesker og puste inn i lungene, eller sammendrag på sine stomachs. Nå kan jeg forstår at kanskje 50 år siden, dental industrien var for uvitende til å innse at det var taler dette giftig metall og setter den inn pasienter ‘munn. Den industrielle revolusjon er full av eksempler på selskaper som brukes mye av giftige stoffer og behandling, tenker de var gode for deg. Recall X-rays og stråling av første halvdel av det tjuende århundre, mennesker trodde at stråling var stor for deg. Produsenter var equating stråling med energi og tenker at hvis du forbrukes stråling piller, du ville være mer energisk. Disse ble faktisk solgt og sponset av leger og leger, det var en mainstay av den medisinske industrien i disse dager.

Senere hadde vi ledelsen problemet med industrielle selskaper som DuPont, som har en interessant historie i produksjon og distribusjon av bly. Folk var overbevist om føre var stor for alt. De setter den inn i bensin, bly og bensin ble født. Vi har senere funnet ut at bly fører nervesystemet lidelser og at det er veldig usunn å ha bly-utslepp i luften. Vi endte opp med å bli kvitt bly maling, og forbyr bruk av bly i matvarer og kosmetikk. Men for noen grunn, i dag tannleger tror fremdeles kvikksølv er gode for deg. Det er som de er levende in the Dark Ages. Gee, hvorfor ikke de har du svelge stråling piller samtidig de setter kvikksølv innlegg i munnen? På den måten kan du være energized og har innlegg, too!

Noen av de største Quackery i verden akkurat nå foregår på tannleger ‘kontorer og tannleger sterkeste benekte problemene forbundet med kvikksølv toksisitet og kvikksølv innlegg. Of course, jeg gjør ikke at alle tannleger, noen tannleger er smått å komme rundt dette problemet. Faktisk er disse valgt tannleger er ledende endringen, de er banebrytende tannleger, akkurat som de i verden av medisin som er i ferd med å endre konvensjonell medisin. Disse få tannleger som er i ferd med å gjøre endringer og få kvikksølv innlegg utestengt fortjener enorm kreditt for å ta ledelsen og stå opp og slåss mot dogma av sin egen bransje for å beskytte sine pasienter. Det er ingen tvil i mitt sinn om at innen noen få år, kvikksølv innlegg vil bli utestengt, og de vil bli med i verdiene av bly maling, asbest isolasjon, bly bensin og stråling piller. De vil gå inn i den historiske annalene av dårlig medisin, og noen dager senere generasjoner vil synes vi var helt sprø til å være å sette kvikksølv i folks munn.

Det er ikke slutten av toksisitet i verden av tannlegen, har vi også tannleger pådriver for, få dette, dripping av en svært giftig kjemisk avfall produktet til vannforsyning … et stoff som skraping av smokestacks av industrielle polluters. De vil hver person i samfunnet å faktisk drikke dette stoffet. Dette materialet er et giftig avfall som er regulert av EPA. Det ville være ulovlig å dryppe den inn i en elv eller en stream, men for noen grunn, det er helt lovlig å dryppe den inn i offentlig vannforsyning og la folk drikke det. Det er en bisarr syklus av rasjonaliseringskostnader som bare kan kalles medisinsk galskap. De ikke lenger vurdere dette giftige stoffet giftig hvis den passerer gjennom organer i mennesker først. Hva stoffet jeg snakker om? Fluorosilicic syre, ellers kjent for sine korte navn, fluor. Over hele landet og rundt om i verden, Tannleger er insistere på at vi dråpe fluor til offentlig vannforsyning. For hvilke formål? For å beskytte tennene? Kan du være seriøs? Folk er svelger dette væske. De er ikke vaske det i sin munn og spitting det ut, de er ingesting det. Nå som et resultat vi har fluorosis og bein lidelser som er relatert til den overdrevne forbruket av fluor.

For noen grunn tannleger har besluttet at de nå har medisinsk grader, og at de ønsker å behandle med medisin hele befolkningen med et stoff, en biologisk aktive stoffet, uten først å diagnostisere hvilken som helst person i det samfunnet. Med andre ord, de ønsker å behandle med medisin alle over hele linja med nøyaktig samme dosering, uavhengig av denne personens individuelle helsemessige behov, og uavhengig av hvor mye andre fluor de kan bli utsatt for på en jevnlig basis. Dette er sinnssykdom i den moderne tannlegen samfunnet. Husk at disse er de samme personer som ønsker å sette kvikksølv i munnen, slik at det bare er fornuftig at de også ønsker å forgifte hele kroppen ved å sette fluorosilicic syre til vannforsyning. De trenger ikke kalle det fluorosilicic syre selvfølgelig, fordi det kan skremme folk. De kaller det fluor – og faktisk vil de selv lure det offentlige og kaller det «naturlig-forekommende fluor. Det er ingenting naturlig om fluorosilicic syre. Hvis du går til noen fellesskapet vannforsyning der de er dripping såkalte «fluor» i vannet, vil du finne ut hvor de faktisk får fluor – spør dem, «Hey, do you dig dette ut av bakken i naturlige fluor innskudd? «, og de vil fortelle deg» Nei, vi kjøper det fra et industrielt avfall behandlingen selskapet fordi det er billigere enn fluor ut av bakken. » Jeg har spurt dette spørsmålet selv av folk som er ansvarlig for dripping fluor til offentlig vannforsyning, og det er nøyaktig hva de har fortalt meg. Du kan kontrollere dette selv og finne ut akkurat hvordan lokalsamfunnet er forgiftning deg og familien din med dette meget giftig kjemisk avfall.

Igjen, vi er de eneste arter dum nok til å forgifte oss selv. Og vi gjør det i svært effektive måter. Hvis du ønsker å forgifte en befolkning, finnes det ingen enklere måte enn å dryppe et stoff til vannforsyning. Og hvis du virkelig ønsker å være sikker på at alle er forgiftet, du ville innføre lover som mandat dripping av denne giften til vannforsyning (dvs. fluorisering lover). Dette vil sikre at alle får noe, enten det er et spedbarn, en voksen eller et eldre borger. Dette er i økende grad hva som skjer over hele USA og rundt om i verden. Det er absolutt ingen god vitenskap bak noen av fluor argumenter. Selv om de skulle bruke ekte naturlig fluor, er det ingen studier som viser fordøyelse av fluor reduserer forekomsten av karies i moderne samfunn. Likevel er denne myten vedvarer i dental samfunnet, og American Dental Association står fast bak denne nasjonale forgiftning agenda. De vil ringe noen som uenig med seg en «nøtt», og de vil si at alle innbyggere må være fluoridated – for sin egen gode, selvfølgelig. Det er den eneste måten å sikre at de har sunne tenner, logikken går.

Hvis du ønsket å forgifte hele befolkningen, men du var bekymret for at ikke alle drikker fra vannforsyning, det er en annen måte: bare forgifte maten forsyning. Dette også skjer i dag, med mat produksjon praksis og FDA leter den andre veien på giftig mat ingredienser. Vår befolkning er forgiftet med kunstige kjemiske sweeteners. La oss ta en titt på disse. Aspartame er et søtningsmiddel som ble aldri påvist safe; faktisk den opprinnelige sikkerhet anbefaling panel ved FDA anbefaler at aspartame bli nektet godkjenning som en trygg mat ingrediens. Det var ingen andre enn Donald Rumsfeld på den tiden som bidro til å skyve aspartame gjennom FDA for å få den legaliserte som et E-nummer.

I dag ser vi nå det store flertallet av klager mat bivirkninger sendt til FDA er forårsaket av aspartame. Aspartame er en excitotoxin, som er en neurotoxic kjemiske, og det bryter ned i kroppen til både maursyre og formaldehyd. Nå vil du gå ut og drikke noen formaldehyd? Vel, du kan gjøre det hvis du var en biologisk idealet som trengs for å bli bevart for Disseksjon, men hvis du er en normal, sunn, normal menneske, du vil aldri drikke formaldehyd. Med mindre, selvfølgelig, de putte den i en kunstig søtningsmiddel forbindelsen og lagt den til bokser av dine favoritt carbonated soft drink, noe som amerikanerne vil gjerne drikke formaldehyd i kan etter kan forgiftning sine nervøse, går en halv blind, har epilepsi og øke angrep av neurodegenerative lidelser som Alzheimers sykdom. Igjen, vi er de eneste arter dum nok til å forgifte oss med disse kjemikaliene. Og ennå har vi hele grupper, mat lobbies og offentlige apologizers som kjører rundt å si at disse råvarene er gode for deg. Det er ingenting galt med drikking formaldehyd og maursyre. Du vil bli fine! Drikk mer! Her, i realiteten her er 50 prosent mer kupongen, slik at du kan kjøpe enda mer!

Noen si, «Vel, aspartame er på vei ut – de store søtningsmiddel nå er Sukralose eller Splenda. Dette er kunstig søtningsmiddel som hevder å være laget av sukker. Vel, jeg anta at du kan hevde at den starter ut som sukker, men det er gjort ved å fjerne noen av atomene fra sukker og erstatte dem med atomer av klor, som er selvfølgelig en av de kjemiske elementene som brukes i løpet av grusomhetene av andre verdenskrig å opprette giftgass, samme element som brukes i klor for å desinfisere bassenger og offentlig vannforsyning. Når det er satt på den måten, kan du begynne å tenke, «Vel, gee, kanskje det er noe galt med denne sukker, kanskje jeg skal ikke sette klor atomer i kroppen min.» Vil du gå ut og drikke klor? Hvis du kjenner noen som arbeider med bassenger, eller som har en pool vedlikehold virksomhet, vil de fortelle deg at klor gass vil drepe deg. In fact, bare for å håndtere klor, de må bære beskyttende gummi hansker og beskyttende åndedrett enheter, fordi hvis de får klor pulver våt og kjenn den eller innhalere den, de er for en verden av skade. Klor gass kan føre til alvorlige skader eller død. Faktisk, hvis du bare ta husholdning ingredienser som klor blekemiddel og bland det med ammoniakk, vil du opprette en svært giftig gass som bokstavelig talt dreper deg, som er grunnen til at disse produktene ofte inneholder advarsler om at de ikke bør blandes.

Og ennå, i vårt food supply, vi tar klor atomer og legger vi dem til molekyler som brukes til å være sukker, og vi kaller det et trygt søtningsmiddel. Og nå har vi setter det inn i alle typer mat, enten det er brus, muffins, pannekake mikser og ganske mye av alt i low-carb arena. Jeg er ikke sikker på at folk skjønner at de er faktisk ingesting klor atomer. Kanskje de er for omtumlet fra fluor. Okay, så langt vi har tannleger setter kvikksølv innlegg i munnen din som avgir kvikksølvdamp og forårsake neurodegenerative lidelser som Alzheimers sykdom. Vi har samme sinnssyke tannleger mandat til dripping av EPA-regulert miljømessig forurensing til offentlig vannforsyning, noe som gjør at mennesker i USA har å drikke giftig avfall produkt … etter som den kommer inn i elver og bekker som en del av menneskelig avfall, selv om hvis slike kjemikalier ble dripped direkte inn i elver og bekker i dette landet, det ville være et brudd på føderal lov. Vi har mat og drikke selskaper ved hjelp av kunstige kjemiske sweeteners å erstatte sukker og hevder at deres produkter er sunnere enn sukker produkter. Og ennå, disse kunstige kjemiske sweeteners bryte ned i farlige kjemiske komponenter, for eksempel formaldehyd og maursyre, eller de er laget med klor atomer som rett og slett ikke hører hjemme i menneskekroppen. Disse kjemikaliene ikke vises hvor som helst i naturen knyttet til en sukker-molekylet.

Så, hva annet kan de pengene-sulten aksjeselskaper tenke på å sette inn i mat eller vann for å forgifte Amerika? De er ganske kreative, og de har mange poisons til rådighet. Den neste fryktelig gift på listen er hydrogenated oils. De er kalt hjernen poisons, og de er til stede i kanskje halvparten av alle matvarer funnet på alle dagligvarer. Det står oppført til høyre på etiketten – du kan se det som hydrogenated olje «eller» delvis-hydrogenated vegetabilsk olje «. Kunstig fett direkte årsaker hjerte hjertesykdom, det ødelegger normal hjerte-helse, det ødelegger sunne funksjon av nervesystemet, det fører til at hjernen lidelser, det fører til hjerteinfarkt – det er en av de mest fremtredende og ennå giftige ingredienser satt i maten forsyning. Det fører også til fødselsskader og essensielle fettsyrer mangler i både mor og hennes fetus.

Og det er satt i matvarer med hensikt, for lettere av maten produsenter. Hydrogenated oljer ikke gå dårlig, noe som betyr at de sparer penger på mat produksjon, fordi deres mat ikke gå dårlig på hyller. Og hvordan du gjør hydrogenated oils? Vel, du ikke finner dem overalt i naturen – du må ha en kjemisk prosessanlegg for å gjøre hydrogenated oils. Og du gjøre det ved å bubbling hydrogengass gjennom væske Soyabønne olje eller andre typer oljer, ved hjelp av en katalysator (i de fleste tilfellene katalysator er nikkel). Så med denne nikkel og bubbling av hydrogengass, får du ekstra hydrogenatomer knyttet til molekyler i olje, som gjør dem solid i romtemperatur. Siden de er solid i romtemperatur, de kan lettere brukes til å gjøre margarin produkter eller brukes i hackere og informasjonskapsler. Og alt dette igjen, er det lettere for mat produksjon. Mat produserer ikke bryr seg hva som skjer for din helse, deres jobb er bare å selge matvarer. Hvis du har et helseproblem som et resultat, som er problemet, ikke deres. Du vil ikke finne mat selskaper som tilbyr å betale for medisinsk regninger hvis du har et hjerteinfarkt fra spising hydrogenated oils. De er stort sett bestått av pengene og krevende at du betaler for helse konsekvenser forårsaket av sine matvarer. Faktisk, de arbeider hardt med å passere lovgivning som ville lovløse søksmål mot mat med bedriftene!

Ikke for å være outdone, kjøtt behandling av selskaper i dette landet ønsker også å sørge for at de får mye gift i matvarer. Det er ikke nok å bare selge deg rødt kjøtt, som i seg selv en svært usunn mat ingrediens som fremmer kolon kreft, hjertesykdommer, fedme og mange andre lidelser, de har også til å sette kreft-årsak kjemikalier i ulike kjøttprodukter. Dette gjør at du får kolon kreft fra tilsetningsstoffer, hvis ikke fra rødt kjøtt selv. Dette additiv kalles Natriumnitritt, og du finner den i praktisk talt alle pakket kjøtt produktet finnes på dagligvarer butikk, enten det er pepperoni, breakfast pølse, eller bacon. Du kan kjøpe sliced ham, sliced kylling, deli skiver, lunsj kjøtt, pakket skinke, pepperoni, kjøtt som går inn i supper, kjøtt som går inn i de litt lunsj skuffer … ganske mye noen form for pakket kjøtt på dagligvarer butikk har denne giftig ingrediens i det. Det er grunnen til at det daglige forbruk av behandlet meats har nå blitt klinisk vist seg å produsere en 6700% økning i risikoen for bukspyttkjertelkreft!

Og hva er dette ingrediens igjen? Natriumnitritt! Når du ingest Natriumnitritt, det blander med fordøyelsesprosessen juice i magen og skaper en klasse av kjemiske sammensetninger som kalles nitrosamines. Disse nitrosamines er potente kreft-årsak kjemikalier. Faktisk, som jeg har nevnt før, de er så mektig at lab forskere faktisk sprøyte mus med nitrosamines når de ønsker å gi dem mus brystkreft eller annen form for kreft de kan studere. Og ennå, som mennesker, vi satt Natriumnitritt (se relaterte eBok på Natriumnitritt) rett inn i maten forsyning. Det er nesten som om vi skulle behandle hele befolkningen som lab rotter – og faktisk det er ikke langt fra sannheten. Narkotika er ofte utgitt i dette landet på en eksperimentell basis, ved hjelp av befolkningen som guinea griser for å finne ut hvor mange mennesker kan dø fra at narkotika for å få mer sikkerhet. La oss innse det, når FDA godkjenner legemidler til offentlig bruk, er de ikke i det hele tatt bevist trygt. Den amerikanske offentlige er rutinemessig behandles som en samling av guinea griser for å reklamere for reseptbelagte legemidler, matvarer, kunstig sweeteners eller andre elementer.

Så nå har vi giftige kjemikalier i vår munn, i offentlig vannforsyning, og i våre matvarer og drikker. Hvor ellers kan pengene sulten aksjeselskaper sette giftige kjemikalier i vårt nærmiljø og få dem inn i våre kropper? Vel, tenker hardt, og du kan komme opp med noen andre ideer. La oss se på personlig pleie produkter industri, fordi praktisk talt alle merkenavn shampoo, cologne, parfyme, deodorant, antiperspirant eller annen personlig pleie produkt på markedet er laget med duft giftige kjemikalier. Disse kan inneholde løsemidler, kreftfremkallende faktorer og sammensetninger som er registrert i offentlige databaser som har sterk leverskader toksisitet. Årsaken disse ingrediensene er tillatt i disse produktene er fordi FDA har feilaktig antatt for mange, mange år at uansett hva du putter i kroppen din ikke blir absorbert i kroppen din. De tror for eksempel at du kan bare strøk kroppen din med giftige kjemikalier, og du ville være bra, fordi huden din er en barriere. Jeg har selv hørt farmasøyter fortelle meg at huden er en stor barriere, så uansett hva du putter på huden din vil ikke gå inn i kroppen din.

Det er helt latterlig! Som farmasøyter, har ikke disse menneskene noen gang solgt Nikotin patcher? Hvordan tror du disse? De arbeider ved Slipp Nikotin som blir absorbert direkte gjennom huden inn i blodet. Hvis huden din ikke absorbere Nikotin, Nikotin patcher ikke ville levere en dosering. Du må være halv crazy å tenke på at huden er noen form for permanent barriere som holder ut alt du putter på den. In fact, huden er svært porøs – huden puster. Ja, det holder ut bakterier, men det sikker ikke holde ut kjemiske løsemidler, og den ikke holde ut molekyler så stor som Nikotin. Nikotin molekyler er ikke veldig liten, forresten. Det er mange ting som går rett gjennom huden, og disse inkluderer duft kjemikalier, løsemidler og en rekke andre giftige ingredienser som er funnet i personlig pleie produkter. Et slikt stoff kalt MIT nylig ble påvist i de fleste merkevare-navnet shampoos, og dette MIT ingrediens er kjent for å forårsake hjerne kreft.

Så nå er vi virkelig så dum som en art, fordi vi har forgiftet vår munn, våre vannforsyning, vår mat, vår drikker og selv vår shampoos og personlig pleie produkter. Og hvis du bruker tørketrommel ark, deretter har du klærne dine forgiftet også, de er belagt i et lag av giftige kjemikalier funnet i tørketrommel arket produkter. Så hva annet kan vi bruke til å forgifte befolkningen? Det er fortsatt mange andre alternativer. Én måte ville være å selge et giftig kjemisk at folk frivillig satt i deres munn fordi en annen person i en posisjon av autoritet fortalte dem om å gjøre det. Dette er beskrive reseptbelagte narkotika industri, der folk er forgiftning seg hver dag med smertestillende middel giftige stoffer som COX-2 hemmere eller giftig anti-cholesterol stoffer som statin narkotika. Folk er forgiftning deres sinn med antidepressant legemidler som fremmer voldelig adferd og suicides. De er forgiftning sitt hjerte med beta-stopper og andre rusmidler. Og selvfølgelig de forgiftning deres lever.

Og ennå folk frivillig å gjøre dette – hver dag de vil sette disse giftige kjemikalier i sine organer bare fordi noen med en grad fra en skole av sykdom (også kjent som Medical School) fortalte dem om å gjøre det. Og ikke bare det, de vil faktisk betale for privilegiet av forgiftning sine egne organer. De vil betale gode penger for, ikke bare noen få hundre dollar i måneden, men flere tusen dollar i måneden. Noen folk vil tilbringe seks tallene et år forgiftning sine organer fordi legen fortalte dem om å gjøre det. Og så når noe går galt, og de har en liten svulst vise seg på et mammogram, eller noen andre blood test kommer tilbake positivt at de kan ha noen form for kreft svulst, vil de gjerne betaler en $ 100000 eller mer for å ødelegge hele immunsystem med en behandling som kalles kjemoterapi.

De vil bokstavelig talt sitte der og la andre leger sprøyte svært giftig poisons direkte inn i blodet og gi dem til å sirkulere gjennom kroppen. Hvor giftig er dette ting? Vel, gee, tenker på det, håret faller ut, vil du bli syk og spy – er disse tegn som tyder på at kanskje denne ting ikke hører hjemme i kroppen din? Jeg vet ikke om deg, men jeg tror det er en veldig merkelig måte å helbrede noen. Hvis jeg var en medisinsk faglig og jeg var helbredelse noen, og jeg hadde dem gjøre noe som gjorde håret faller ut og de startet brekninger, og det så ut som de skulle smelte bort rett foran meg veldig øyne, jeg tror at, hei Kanskje dette er ikke bra for dem. Men det er ikke hva konvensjonelle Onkologi tror. De tror, oh, dette er store ting. Se, vi kommer til å ødelegge kreft svulst, og hvis vi er heldige, kan det også være en tålmodig igjen av den tiden vi er ferdig. Og hvis ikke – det er OK, så lenge de betaler regningen.

Vi som en art faktisk har en klasse av profesjonelle, godt betalte profesjonelle, som vi gi rett til å forgifte oss med giftige kjemikalier. Disse personene kalles leger. Jeg kaller dem narkotika forhandlere. Akkurat som ulovlige rusmidler, narkotika drepe folk. Den største forskjellen er at disse «lovlige» narkotika berike politisk innflytelsesrike selskaper, mens illegale rusmidler berike stoffet adelsmenn. Våre nasjonale «War on Drugs» er ganske selektiv i sine mål, ikke du tror? Industriell hamp er forbød, men doping opp millioner av barn på kraftige narkotika er helt lovlig: det heter Ritalin. Så husk, vi er de eneste arter dum nok til å forgifte oss selv. Og hvis vi ikke gjør det på bare ett eller to måter, vi gjør det i et halvt dusin forskjellige måter! Deretter kan vi regulere at forgiftning, gjør vi det føderale lov! Og vi har lobbyists og grupper der ute å forsvare denne bruken av gift i maten tilbud, og forsvare bruken av det i kosmetikk og personlig pleie produkter. Vi har forsvarere av stoffet industri, folk som sier: «Ja, vel det var en undersøkelse for fem år siden som viste en 1200 prosent hjerteinfarkt øker, men vi trodde det egentlig ikke var relevante for dette stoffet, og vi besluttet å gå videre og markedet som narkotika allikevel. » Det er hva vi har i dag. Og den virkelige detaljene for denne gyselig historie har bare begynt å bli avdekket. Vent til resten av historien kommer ut …

Er det noen rart, med alle de forgiftning skjer på alle de forskjellige nivåer i våre organer, som vi nå de mest kronisk syk befolkningen som noen gang har vært registrert i historien om sivilisasjon? Det er sant – det er ikke befolkningen som led av sykdommer som vi gjør i Amerika i dag. Du må være klinisk sinnssyke ikke tror at det er en sammenheng mellom giften vi setter inn i våre organer og sykdommer vi får som et resultat. Plus, som senere studier har vist, er vi # 1 nasjon i verden når det gjelder psykiske lidelser så vel! Let’s see: # 1 i fedme, # 1 på diabetes, # 1 på kreft, # 1 psykiske lidelser, og vi har den høyeste helsekostnader i verden, også. Vi har den dyreste narkotika i verden. Vi har flere leger og helsearbeiderne per innbygger enn alle land i verden. Og frighteningly, vi er landet med flest atombomber. Flott idé, ikke sant? Plasser den kjernefysiske våpen under kontroll av de mest mentalt forstyrret befolkningen i verden … nå hvis bare våre ledere var minst normal …

Men nei, vent et minutt – leger har rett, alle sykdommer er bare genetisk. Ingen av disse poisons saken, det er bare dine gener. De sier genet pool av den menneskelige rase var perfekt fine 100 år siden når folk ikke har alle disse sykdommene, men det har på en eller annen måte mutert til en gene pool som gir deg hjertesykdom og kreft og osteoporose og diabetes, og av måte, er det ingenting du kan gjøre om det. Det er hva de ønsker at du skal tro, fordi da de tar bort din makt. Så du har ingen mulighet til å foreta endringer. Egentlig Vi Pretty Darned Clever, er ikke vi? Ikke bare er vi den mest dum arter på planeten, fordi vi forgiftning oss, vi er samtidig de flinkeste arter, fordi vi finne måter å rettferdiggjøre alt som forgiftning. Vi finner vitenskapelig gobbledygook å påstå at, ja, aspartam er bra for deg! Eller at disse klor atomer festet til sukker er bra for deg, eller at kvikksølv i munnen på en eller annen måte ikke har en giftig effekt på kroppen din. Eller at hydrogenated oljer er perfekt greit for ditt hjerte helse.

Vi stupidly si hvis du tar dem, og du drikke dette vekttap riste gjort med sukker, vil du bli frisk. Og hvis du har dette barbaric kirurgiske prosedyren kalt mage-bypass kirurgi, vil du ikke lenger være obese. Og hvis du ikke er sunt, ikke fortvil, vi har magic bullet reseptbelagte legemidler som vil gjøre deg enda sunnere. Så vi er en smart befolkningen samtidig som vi er utrolig dum. Vet du hva det heter? Det kalles å bli en befolkning av stor teknikere og elendig healere. Og det er akkurat hva vi er i dag. Etter å ha brukt ordet «dum» i denne redaksjonelle, jeg bruker det bevisst. Jeg trenger ikke bety det på den måten at en tenåring kan si, «Mitt dumme lille bror flipped meg av.» Jeg mener det på en mer presis måte, på samme måte definert av Dictionary.com:

Stupid: 1. Slow å lære eller forstå; obtuse. 2. Tending for å gjøre dårlige beslutninger eller careless feil. 3. Preget av mangel på intelligens eller care; tåpelig eller careless: en dum feil. 4. Omtumlet, stunned, eller stupefied. Kan du tenke på et bedre ord for å beskrive mennesker av i dag? Som Einstein en gang sa: «Bare to ting er uendelig, universet og menneskets dumhet, og jeg er ikke sikker på om det tidligere.»

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: