Skjult Sannhet’s Blog


Meditasjon
august 26, 2008, 11:35 pm
Filed under: Medisin | Stikkord:

Bibelen gir mange referanser, i det gamle og nye testamentene til meditasjon. Jesus selv vil ofte gå inn i ørkenen for å meditere. Det ble praktisert i gamle tider av Christian mystics, men på en eller annen måte ble tapt for lenge siden, og har blitt glemt av moderne kristendommen, noe som bidrar til å forklare hvorfor det er så mange misguided personer, etter falske doktriner, slik at mange kristne kirker redd for å fortelle sannheten, og så mange forvirret folk som kaller seg kristne. Verden er et mørkt sted som desperat behov for belysning, men en grunne og hypocritical kristne religion er ikke svaret.

Vi trenger en sann kristendom, som omfatter ikke bare ord, men introduserer deg til ånden bak dem. I denne vanskelige verden, daglig vil vi møte stesses og presset som kommer fra mange kilder. Hvis du ikke finner det rolig i sentrum, hvor Gud er, vil du bli stresset ut, fylt med motstand, frykt, begjær, og til tross for ditt ønske om å leve et kristen liv, vil du bli utsatt for samme mangel på mental klarhet og uttrykk for at problemer med alle andre. Hvis du ikke finner nøkkelen til å være rolig og fornøyd under press, vil du ta på identiteten til trykket kilde: verden. Praktisk talt alle fysiske og psykiske sykdommer kommer fra reagerer galt til stress i dagliglivet. Alle dårlige vaner som røyking, overeating, narkotikamisbruk, alkoholisme, sex, avhengighet og så videre, kommer fra FØLELSMESSIG reaksjon på stress, og ved forsøk på å unnslippe realitetene i levende livet galt.

Akkurat som en ødelagt nasjon vil kollapse på seg, så vil du, hvis du bor galt. Det er en måte å unngå den fellen at nesten alle rundt deg, både rike og fattige, er fallende inn. Det er en kristen meditasjon. Denne måten å tegne nær Gud har vært rediscovered og er i ferd med å bli undervist av Roy Masters på stiftelsen av Human Understanding WWW.FHU.COM .. For over 40 år Masters har vært undervisning folk på hans radio programmere transcendent psykologiske aspektene ved kristendommen som mangler i dagens sterile og døde religioner. Masters har funnet nøkkelen til å forstå betydningen av å være en sann kristen, å være i verden men ikke av det. Du må være mer enn bare et grunt hykler, gå til kirken, og gjenta vers og kapittel, som så mange religiøse mennesker.

I meditasjon går som følger: Sit i en rett tilbake stolen, med din høyre hånd ved din side. Legg merke til høyre, en finger om gangen, den første finger, deretter den andre, og den tredje, og fjerde, enn tilbake til den første. Fortsett å gjøre dette. Mens du gjør dette, legger merke til hvordan dine tanker prøver å trekke deg bort fra kjennskap til høyre. Men bare se på dem, som om du leter gjennom midten av pannen på dine tanker gå av. Når du gjør dette, din høyre hånd bør bli varm. Dette er nøkkelen. Den varme betyr at tilkoblingen har blitt gjort for de høyere energikilden, og bevissthet om det betyr at ingen lenger tapt i dine tanker. Du vil også merke en lysstyrke på hodet, og følelser og vanskelige tanker vil forsvinne.

Vær forsiktig så du ikke å konsentrere seg om du hånden for hardt, eller du vil klippe ut av den energien flyte, og tap formålet med meditasjon. Det ville bli en hypnotiske trance, selve tingen denne meditasjon er utviklet for å hjelpe deg å overkomme. Gjør dette to ganger, hver dag, for 20 til 30 minutter hver gang, da får opp, og før sengetid, for best resultat. Etter en kort tid bør du legge merke til dårlige vaner, dårlig reaksjoner til personer, steder og ting, alle begynner å falle bort. Du vil se ting annerledes, blir den personen du var ment å være, og finne ut hva som en sann kristen handler om.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: