Skjult Sannhet’s Blog


Mobiltelefoner og kreft
august 26, 2008, 11:23 pm
Filed under: Kreft | Stikkord: , , ,

I studien av effektene av cellen telefon microwave overføring på vev i kroppen har vært relativt kort, så massen bruk av mobiltelefoner har vært en siste fenomenet. Men mye har pekt på faren for mobiltelefon-bruk på levende vev selv i den korte span tid. Det ble snakket om mye oftere i offentlige fora som aviser og radio talk show når mobiltelefonen popularitet begynte å stige. Så plutselig, ting fikk merkelig stille. En god detektiv ville mistenker at flere milliarder dollar trådløse industrien var «annen» i stand til neutralizing debatten. Så nå har du alle – inkludert barn – som stikker microwave boksene ved siden av sine Hodeskaller for flere timer i uken. Og en coincident økning i kreft, som mobiltelefon advokater avfeid med adjektiver som «ubetydelig økning.

«Det er sterke bevis for at ekstrem lav frekvens (ELF) og radiofrekvens microwaves (RF / MW) er knyttet til akselerert aldring, forbedret celle død og kreft, dårlig humør, depresjon, selvmord, sinne, raseri og vold, først og fremst gjennom endring av cellular kalsium ionet og melatonin / Serotonin balanse. » — Dr. Neil Cherry, Lincoln University, New Zealand

Alle som har tatt deg tid til å undersøke dette vet at mobiltelefoner yngel din hjerne. Faktum er at mobiltelefoner opererer på en mikrobølgeovn båndbredde. Microwaves er brukt i kringkastings-sendinger fordi microwaves passerer lett gjennom objekter (bygninger, fjell, etc.) med mindre forstyrrelser enn lenger bølgjelengdene. Prøv å forestille seg hva de gjør til levende vev. Ham radio krever en operatør å plassere sin overføring av tårnet flere meter bort fra en hvilken som helst nabo hus. Operatøren selv kan være nærmere kilden til stråling, slik som han er i en «kontrollert RF», som han kan kontrollere overføring. Hans naboer er utpekt en «ukontrollert RF»-området, ved at de ikke kan kontrollere stråling kommer fra tårnet. Ingen slike begrensninger er satt på mobiltelefoner, som avgir tilsvarende mengder stråling, og er trykket rett mot hodet, åpenbart fordi det ville ødelegge en multi-milliard-dollar business.

For å unngå regulering av FDA, cellular industrien enige om å opprette en grundig studie for å forsikre publikum at mobiltelefoner var trygg. I 1993 de innleide Dr. George Carlo, en offentlig helse vitenskapsmann, for å Spearhead det ville bli en 6-år, $ 28,5 millioner forskningsprosjekt. Strenge kontroller og balanserer ble gjennomført for å garantere at resultatene fra dette prosjektet vil være gyldig, og ville stå opp mot de mest stivbente nøye. Til slutt var det over 200 forskere og leger fra hele verden som ble involvert, samt Harvard School of Public Health og FDA. En forventning til alle involverte var at de ikke var tenkt å finne noe som ville føre til at alarmen. Etter 5 år med første designe og implementere ny test prosedyrer, men alarmerende bevis begynte å dukke opp. Dr. Carlo forskning viste flere alarmerende tegn: Den menneskelige hodeskallen er sterkt gjennomsyret av den energien slippes ut fra en mobiltelefon. The blod hjerne barrieren som hindrer invasjon av hjernen fra toksiner, kan være truet av mobiltelefon stråling, og mest oppsiktsvekkende, det radiofrekvens stråling skaper micronuclei i menneskelig blod celler, en type genetisk skade kjent for å være en diagnostisk markør for kreft. Her er hvordan Dr. Carlo oppsummerte hans funn:

«Det store bildet blir disturbingly klar: det er en klar risiko for at stråling plume som kommer fra en mobiltelefon antenne kan forårsake kreft og andre helseproblemer.» Dr. George Carlo var sjef for forskning for cellular industrien fra 1993-1999. Dr. Carlo ble avskjediget fra sin stilling, og hans finansiering fjernet av cellular industri, etter at han lanserte sin offisielle rapporten dokumentere de funn og vist på flere nasjonale TV-nyheter programmer, inkludert ABC’s 20/20, for å diskutere hans studie. I tillegg til disse funnene, annet helseeffekter ble også vist å ha en sammenheng med bruk av mobiltelefoner, blant dem: hodepine, svimmel staver, Fibromyalgi, Parkinson’s sykdom, hormonelle svingninger, leukemia, minne vekttap, kronisk trøtthet, ALS (Lou Gehrig’s Disease), Altzheimer, katarakt, redusert spermier teller, lærevansker og atferdsdata problemer i små barn.

En fersk undersøkelse i Sverige viste bevis for mennesker i rurale områder har en høyere sjanse for hjernen tumors fra høyere stråling nivå som kreves for å øke mobiltelefon signaler for de rurale dwellers. «Vi fant at risikoen for hjerne svulst var høyere for folk som bor i landlige områder enn i byene. Sterkere signal, jo høyere risiko, sa Lennart Hardell, bly forfatter av studien og professor i onkologi ved University Hospital i Örebro. Teamet overvåkes 1429 personer med tumors, både ondartet og godartet og 1470 friske personer fra ulike regioner i Sverige. De bestemmes at personer som bodde i landlige områder og brukt mobiltelefon i minst tre år var tre ganger mer sannsynlig at kontrakten en hjerne svulst. Hvis brukt det i 5 eller flere år, så sjansene er firedoblet. Utsiktene ikke ser lovende for en generasjon som er blitt mer avhengige av mobiltelefoner, bruke sine mobiltelefoner nesten hele tiden, og synes ikke bryr seg om risikoen.
Det har vært bevis for montering i flere år knytte bruk av mobiltelefoner med hjerne kreft og andre kreft, og det har vært holdt skjult fra deg. Fra politiet offiserer som bruker radar våpen til tunge brukere av mobiltelefoner som har kontrakt kreft, har det vært montering bevis for at eksponering for denne typen elektromagnetisk stråling er svært farlig. Et team av forskere finansiert av Telstra å undersøke hevdet koblinger mellom mobiltelefoner og kreft har slått opp VEL den mest betydelige funn av uønskede helseeffekter ennå. Når presentert for «Science» magasin for publisering studien ble avvist med den begrunnelse at publikasjonen «ville føre til panikk». Tre andre fremtredende magasiner inkludert «Natur» også senere avvist rapporten, noe som tyder på at de ikke ville håndtere slike viktige konklusjoner uten forskning blir ytterligere bekreftet.

Studien så på 200 mus, halvparten utsatt og halvparten ikke, for Pulsed digital telefon stråling. Arbeidet ble utført ved Royal Adelaide Hospital Dr. Michael Repacholi, professor Tony Basten, Dr Alan Harris og statistiker Val Gebski, og det avdekket en svært betydelig dobling av kreft priser i den utsatte gruppen. The mus ble utsatt for GSM-Pulsed microwaves på en makt-tetthet omtrent lik en celle-telefonen overføring av to halve time perioder hver dag, dette var Pulsed overføring fra en telefon, ikke en jevn overføring av en celle-telefonen tårnet. En betydelig økning i B-cell lymphomas ble tydelig tidlig i forsøket, men forekomsten fortsatte å stige over 18 måneder. Implikasjonene av B-celle (i stedet for den vanlige T-celle) lymphomas her, er at B-cellen effekter er brukt i om lag 85 prosent av all kreft. Forsøket ble gjennomført som en blind prøveperioden, bruker helt identisk utstyr og vilkår for to grupper på 100 mus. Den eneste forskjellen mellom håndtering av de to gruppene var at kraften til en antenne ble aldri slått på. I løpet av 18 måneder er utsatt mus hadde 2,4-ganger svulst Satsen for unexposed – men dette ble senere korrigert ned til en mer sikker 2-times hevder å fjerne andre mulige påvirkninger.

Ifølge Dr Alan Harris fra Walter og Eliza Institute i Melbourne: «Dette er viktig fordi opp til dette, det var ingen overbevisende bevis på at radio-felt (i motsetning til X-og Gamma-stråler, ultrafiolette og atom-stråling) kan direkte forårsake endringene i gener ansvarlig for kreft utvikling. » Dette eksperimentet også reiser spørsmål om potensialet for mobiltelefonen håndsett stråling til å tegne mennesker i nærheten (passiv eksponeringer) enn bare bruker ham eller henne selv. Økt tumours begynte å bli registrert etter ca 9 måneder. Den totale eksponeringen er svært mye mindre enn det som kan forventes fra menneskelig bruk over en levetid, så mens en av forskerne downplayed betydningen, sier, «mennesker er ikke rodents» et annet påpekt at «DNA er DNA».

Dr Henry Lai og Dr. Singh ved Washington State University rapportert store økninger i double-strand DNA breaks i rotte-hjerne vevet følgende mobiltelefonen type microbølgeovn eksponeringer av bare to timer.

I 2008 verdens mest omfattende studien av helse-effekten av mobiltelefon bruker ble utgitt av The World Health Organization’s International Agency for Research on Cancer. Dette var en 13-nasjon, 50-forsker samarbeid. Målet var å definere hva, hvis noen, risiko for kreft kommer fra langvarig bruk av mobiltelefoner. Det gikk på samles analyser av tusenvis av tilfeller av tumours i hode og nakke området: gliomas, meningiomas, akustisk neuromas og parotid gland tumors. Her er en titt på noen av de resultater som lekket:

2007 En studie gjennomført i fem nordeuropeiske land funnet en betydelig økt risiko for utvikling av glioma etter ved hjelp av en mobiltelefon i mer enn 10 år. Glioma er kreft i sentralnervesystemet celler, vanligvis hjernen.

2008 En analyse av 10 europeiske studier publisert siden 2000 funnet et mønster av tilknytningen mellom langsiktig mobiltelefon bruker og en type glioma og akustiske neuroma, en ikke-cancerous indre øret svulst.

2008 En studie viste stor mobiltelefon-brukere hadde 50% økt risiko for å utvikle en Spyttkjertlene svulst.

The media, regjeringen, og selvfølgelig mobiltelefonen industrien all ignorere disse funnene. Media er i hovedsak stille på dette problemet nå, fordi de har blitt kjøpt og betalt for av det store penger bak mobiltelefonen. Hvert forsøk har vært gjort i slangen ned betydningen av disse rapportene, og andre liker dem. Men fakta er klare: at folk har en økt risiko for kreft fra bruk av mobiltelefoner, og det er et bevisst forsøk på næringen, media og regjeringen til å holde folk i mørket om dette faktum.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: