Skjult Sannhet’s Blog


Nøkkelen til en bra fremtid
august 26, 2008, 11:45 pm
Filed under: Diverse | Stikkord:

Hvis du besatt en Time Machine som har gjort deg i stand til å se inn i fremtiden, slik at du kan faktisk skimte utfallet av dine egne beslutninger før du noensinne har gjort dem, gjett hva – du vil fortsatt gjøre de samme feilene. En gang maskinen ville ikke gi deg fordeler du tror det ville. Hvorfor? Til tross for din «forhånd kunnskap» av fremtiden, den gamle condition og programmering ville føre til at du nødvendigvis å gjøre de samme feilene du alltid har gjort. Du skjønner, uansett hvor mye vi vet om framtiden, at fremtiden ikke kan være positivt for oss med mindre vi endrer hva vi er og hvor vi «kommer fra» – fordi der vi kommer fra, åndelig sett, er der vi er skal.

Ingen behov for en Time Machine; du allerede har gave innsikt og sin makt for å oppnå paradis på jorden – en perfekt administreres øyeblikk av gangen. Hvert øyeblikk er en endimensjonal terskelen du kan «Cross» bare av umiddelbar anerkjennelse av noen sannhet, hyggelig eller smertefull. Denne artikkelen handler om ikke mangler som øyeblikk. Sunn fornuft burde fortelle deg at et liv med mening og lykke er avhengig av å gjøre riktige valg. Men å kunne gjøre riktige valg krever at vi finner en objektiv «høyde» – en bevisst forståelse som perched over forvirrende boblebad av tanke og følelse innenfor hver av oss. Denne «høyde» beløper seg til en virkelig positiv holdning, fordi det gjør oss i stand til å skille fra noe sterkt ødeleggende, men dårlig forstått av de fleste – nemlig harme.

Harme er den mystiske «katalysator» som mingles noen skade vi kan skje med erfaring med infeksjon av hat, og taints kjærlighet med giften av begjær. Det er ekstra ingrediens som da legges til normal erfaring og følelser, slås det giftig. Uten tvil kan du misliker sjokolade iskremproduksjon uten hating det – eller kan du? De fleste vet ikke hvordan du liker eller misliker noe uten følelsesmessig entangling seg med kjærlighet-hat-objekt. Årsaken til denne ubalansen, igjen, er harme, noe vi alle tar for gitt som en normal følelse. Men ikke bare er det ikke normalt, en nærmere titt på harme vil avdekke at det er egentlig ikke et uttrykk for i det hele tatt. Det er en energi – faktisk harme er «liv-pust» i livet av stolthet. Som det fører til at korrupsjon i alle våre naturlige sentiments. Harme og tvil gi opphav til hverandre. Tvil om sannheten automatisk genererer emosjonelle sinte og harme. På den annen side, fallende til harme trekker sjelen bort fra tillitsfulle hjertet, som fører til enda en frustrasjon (ergrelse), som i sin tur bygger på og utvider den opprinnelige tvil. Kanskje du kan nå glimt hvorfor, under spell av uttrykket, kan man ikke gjøre riktige beslutninger.

Husk William Penn berømte sitat? «Menn må være styrt av Gud, eller de vil bli styrt av tyranner.» Grunnen til dette er at harme stjeler våre naturlige, suveren kontroll over oss selv – som er vårt indre-connectedness med Skaperen – og overfører den forbindelse til den ytre verden av mennesker, steder og ting og gir dem makt til å forme oss . Lost i en uendelig løkke av tormenting tenkte og unyttig mentale rot, kan vi aldri se, si unngå, livets skjulte skjær og feller. Vi er tiltrukket av «kjærlighet» og «vennskap» i alle de gale stedene, fordi du ser på livet gjennom den særegne prisme av harme, fiender ut til å være venner og sanne venner synes å være fiender. I denne forvirret tvilsomt, ergerlig staten sinn og sjel, vi er stadig «tapt i våre hoder» ikke i stand til å takle livets påkjenninger. Vi bekymrer seg konstant, ruminating på fortid og fremtid som en flokk med kyr mindlessly chewing sine cud. Så lenge vi fortsetter å vise og svare til stede gjennom bitre dommer av gårsdagens øyne, vi går glipp av riktig svar for hvert nye øyeblikk, og vi ikke klarer å bringe til eksistens den vakre fremtiden som kunne ha vært. Tydelighet er hva du trenger, og klarhet er hva du får når du slippe harme. Når du var et lite barn, kan du ha blitt akutt oppmerksomme på galskap rundt deg. Men urettferdighet (i en annen person) så du ser, og urettferdighet gjorde du gjøre det den alltid har gjort for å ødelegge troen lite barn, det fristet deg til å bli ergerlig, slik at du ville miste lyse lys av tro, og faller i tvil .

Naturen i tvil, energized av harme, har fulgt deg siden barndommen. Det er det som har sakte men sikkert blitt tatt kommando av impulser hele livet. Intuisjon forteller deg ikke å gå hit eller dit. Det exhorts deg til å tåle prøvelsene tålmodig og vente til klarhet. Var du til å ense denne noble calling, intuisjon ville manifest som tro i «stoffet ting håpet på» og bli «bevis på ting usett» (Hebr. 11:1). To mulige framtidsbilder vente deg en positiv og den andre negativ, hver en seedet som inneholder form av alt som kommer. Den sower av frø av tvil er urettferdighet og grobunn for å motta den harme og unforgiveness. Ense denne advarselen da: harme er taper svar, sammenkalle til deg innholdet i tvil, noe som skiller deg fra Gud. Av denne grunn, må du reise inn i den nye fremtiden ved å lære hvordan du kan fange harme før du drunke i det. Rising ovenfor harme vil fjerne blokkeringen av den intuitive «kunnskap om forethought» kreative ånd – det er handlingen i lys av Gud som fører du enkelt inn i framtiden Han har lagt ut for deg, et øyeblikk av gangen. Det er bare det enkle, en sak av naturlige unfolding fra.

Når jeg sier at «kunnskap om forethought,» Jeg trenger ikke bety en psykisk visjon for fremtiden, eller noen andre okkult kunnskap om kommende arrangementer. I stedet mener jeg det fortsatt, ydmyke, lydig sjel som ønsker noe mer enn å gjøre Guds vilje, hva det kan være, på en måte koblet intuitivt for fremtiden på en måte som gjør hans sti klar. Denne banen gir ham forståelse eller kunnskap han trenger når det øyeblikk krav og som gir ham tillit til at han vil være i stand til å håndtere hva som kommer. Bibelen sier det slik: «Thy ord er en lykt unto min fot og et lys unto min sti.» (Salmene 119:105) Mange familier, psykologiske og til og med fysiske lidelser stammer fra harme-guidede følelser som blokkerer velsignelser av «sennep frø» av troen i våre liv. Little irritasjonene opprettholde gamle conditionings og hoper seg opp alle slags underlige atferdsdata pathologies – alt fra samme årsak, men hver bærer en annen gift frukt med sin egen vitenskapelige etiketten. Realisere dette faktum bør umiddelbart tankevekkende. Etter hvert som du kommer fra et liv basert på harme, tåke av raseri tømmer. Som andre skjulte følelser overflaten, de også vil kreve det samme unhesitating anerkjennelse. Derfor, fra denne dag fremover bli klok; avtale med daglige irritasjonene tålmodig. Ikke si: «Jeg har ingen resentments, jeg har tilgitt dem alle,» fordi mye harme ligger gjemt bak en hyggelig faade. Men bare slippe harme og pretense kan greie alle. Instant anerkjennelse er svært viktig for positiv endring, begynner med det grunnleggende prinsippet om harme.

Nøkkelen til en lysende framtid er din vilje, i hvert dyrebare øyeblikk, for å være svært oppmerksom på hva slags tanker og følelser du har i tankene – og særlig å bli bevisst på det jeg livet pusten kalles stolthet og dens «handmaiden» og aktiveringsprogramvaren, harme. Frem til dette øyeblikket i tid, harme har gitt deg feil jeg-dyr energi til å leve pridefully. Dette er også essensen av fornektelse, hindrer det indre lys av Gud fra skinner som en «lampe unto dine føtter.» Din vilje til å se at hele miserable liv har blitt bygget på harme og dommen åpner portalen til et nytt liv, basert på en ny bakken for å være en akseptabel for Gud. Av denne grunn, aksepteres slike åpenbaringer, og da tillater ikke at selv de minste brøkdel av et sekund å passere før innvendig admitting sannheten. Nøl med at brøkdel av et sekund, og den himmelske vortex vil lukkes. Hvis du mislykkes i dette, ikke bli frustrert. Tålmodig vente på neste mulighet til å komme tilbake fra synd på tvers av grensen av livet. Forbearing harme, en sterk binding vil danne med intuitiv »kunnskap om forethought».

For å komme over maktkampen, er det ingen grunn til å bøye seg grovt sinne og å gjøre til andre før de gjør det for deg. Patient utholdenhet vil nøytralisere den hellish utviklingen av elendighet. Den tålmodighet tro er en unfelt makt. Det innebærer ingen innsats eller kamp av Wills. Bare vær unto andre som du ville ha dem være til dere som er å si det uendelige pasienten, forbearing til å reagere med noen harme mot hva befalls deg. Den oppriktighet i hjertet gjør mulig umiddelbar anerkjennelse av hvor reisen skal begynne. Nå slippe tapere svar og motta Grace å vinne ved å ikke miste – ved å ikke falle for harme og tvil. En klok gammel indisk administrerende gang fortalte sin braves det inni ham han hadde to ulvene bekjempelse av overlegenhet – en som heter kjærlighet og andre hater. Da de ble spurt som en var å vinne, svarte han: «Det eneste jeg strømmen.»

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: