Skjult Sannhet’s Blog


Sannheten bak storfe industrien
august 26, 2008, 11:39 pm
Filed under: USA | Stikkord: , ,

Det er for tiden 1,28 milliard storfe fyller jorden. De opptar nesten 24 prosent av landmass av planeten. Deres kombinert vekten overskrider det på jorden hele menneskelige befolkning. Men de fleste er totalt uvitende om akkurat hva det er de spise når de setter det hamburger i deres munn. Den Storfe Bransje ikke bare styrker det kyr å leve i horribly inhumane forhold, spiser skitt og animalsk mat, som er unaturlig for dem å spise, men setter din helse i fare fra forbruk av sine produkter som er tainted med vekst hormoner, oppvokst i en syk og unaturlig miljø, og produserer giftig kjøtt. Umiddelbart etter fødselen, male kalver er castrated å gjøre dem mer «føyelig», og å forbedre kvaliteten av deres kjøtt. For å sikre at dyr ikke vil skade hverandre, de er dehorned med en kjemisk lim som brenner ut sine horn «røtter. Ingen av disse prosedyrene er ferdig med anestesi. Det er ca 42000 feedlots i 13 store storfe-fôring stater i USA. Den feedlot er vanligvis et inngjerdet i området med en konkret strømmen gjennom langs en side. I mange av de større feedlots, tusenvis av storfe er overfylt sammen side ved side i svært trangt kvartalene. Hvis du vil skaffe deg den optimale vekten gevinst på minimum tid, feedlot ledere administrere en rekke legemidler til storfe, inkludert vekst-stimulerende hormoner og fôrer tilsetningsstoffer.

Anabole steroider, i form av liten tid-utgivelsen pellets, er implantert i dyr ‘ører. storfe er gitt estradiol, testosterone, og progesteron. Den hormoner stimulerer celler til å produsere mer protein, legge til muskel og fett vev raskere. I dag er 80 prosent av alle herbicides brukt i USA er sprayed på korn og soybeans. Etter som brukes av storfe, disse herbicides hoper seg opp i sine organer og er gått sammen til forbruker i ferdig stykker av biff. Beef nå rangerer nummer én i ugressmiddel forurensning og nummer to i generelle plantevernmiddel forurensning. Beef storfe er også lei døde griser, hester, høns og kylling gjødsel, som kan inneholde Salmonella og Campylobacter. Selv om fôring av ku og sau deler tilbake til disse ruminants er nå forbudt fordi det sprer mad cow sykdom i Europa, USA kyr kan fortsatt bli matet ruminant blod og fett. Disse praksis potensielt utsette oss for dødelig Creutzfeldt-Jakobs sykdom, den menneskelige form av «mad cow». Vekst hormon er administrert to tredeler av de om lag 36 millioner okse storfe økes årlig i USA, Janet Raloff rapportene i Science News. Utslipp av hormon-laced excrement forurenser vannet. En studie ledet av Louis J. Guillette ved University of Florida og Ana M. Soto av Tufts University School of Medicine funnet hormoner og fisk med misdannet testes i elvene nedstrøms Nebraska feedlots. Noen feedlots nå expiriment med å legge papp, aviser, og sagmugg for strømmen for å redusere kostnadene. Andre fabrikken gårder skrape opp gjødsel fra kylling hus og pigpens og legge den direkte til storfe feed. Food and Drug Administration (FDA) embetsmenn si at det ikke er uvanlig for noen feedlot operatører å blande industri kloakk og oljer i innmatingen for å redusere kostnader og fatten dyr raskere.

Den overbefolkning, skitt og mangel på mosjon, og unaturlige og motbydelig diett som storfe tåle, føre sin motstand mot sykdom å være eliminert, ettersom storfe var ment å leve på gress, og streife rundt på pastureland. Calves har ingen behov for regelmessig medisinering mens på gresset, men så snart de er plassert i backgrounding penn [og matet skitt] de blir syke. Etter weaning, dyr er dosed med antibiotika hver dag i sitt liv. Som en følge av bakterier, inkludert enkelte stammer av E. coli og Salmonella har utviklet antibiotika-resistens. Studier publisert i 2001 i The New England Journal of Medicine viser at mange mat-borne og andre sykdommer på folk er nå ikke svarer til de vanlige antibiotika. Baytril, et stoff som ligner på Cipro, er vel lei for chickens, potensielt redusere Cipro effektivitet mot sykdommer som for eksempel miltbrann. Det er mange helseproblemer forbundet med å spise biff og meieri-produkter. I feed mye over hele landet, okse storfe er gitt vekst hormon Zeranol, en syntetisk estrogen implantert i storfe. En rekke tester utført av Pentagon viser en mulig kobling mellom brystkreft og Zeranol. I laboratoriet, forskere ved Ohio State University blandet biff fra Zeranol-behandlede kyr med menneskelige brystkreft celler og så «betydelig» kreft celle vekst – i noen tilfeller på nivå 30 ganger lavere enn det regjeringen sier er trygt. Bekymret om mulige langtidseffekter, de skriver: «forbruk av mat … utledet fra … dyr behandles med Zeranol utgjør en potensiell helserisiko for forbrukerne.»
Harvard-forskere funnet ut at kvinner som hadde biff, lam eller svinekjøtt som et daglig main dish kjørte to og en halv ganger risikoen for å utvikle colon cancer enn gjorde de som spiste den meats mindre enn en gang i måneden. Konklusjonene er hentet fra en studie av 88751 sykepleiere som ble påbegynt i 1980. Å spise biff har også vært knyttet til hjertesykdom, høyt blodtrykk og slag. I Adventist Health Study, menn forbruk av oksekjøtt økt risiko for fatal koronar hjertesykdom. De som spiste biff opptil tre ganger i uken hadde en risiko nesten to ganger større enn de som sa de aldri spiste biff. Og menn som forbrukes biff mer enn tre ganger i uken viste mer enn dobbelt så stor relativ risiko i forhold til de som aldri spiste biff. Så det er spørsmål om irradiated biff. Irradiated Beef er nå ordinære. Som om alle de andre mo risiko forbundet med biff er ikke nok til å stoppe deg fra å spise som hamburger, tenk gjennom dette: Irradiated Beef utgjør Kreften, Genetisk og andre risikoer. «Regjeringens påstand om at irradiated food er trygt for menneskelig forbruk ikke engang passerer latter testen, sier Samuel S. Epstein, MD, professor emeritus av miljømessige medisin ved University of Illinois School of Public Health, Chicago. «Exposing American står i fare for irradiated food er uvøren fare, beregnet ved fravær av noen advarsel til forbrukere». Irradiated kjøtt er en svært annerledes produkt enn naturlig kjøtt. Dette er neppe overraskende som Food and Drug Administration (FDA) godkjente irradiation dosering av 450000 rads er om lag 150 millioner ganger større enn det av en kiste x-ray. Bortsett fra høye nivåer av benzen, nye kjemikalier kjent som «unike radiolytic produkter» ble identifisert i irradiated kjøtt i US Army tester i 1977 og anerkjent som kreftfremkallende. Senere tester identifisert andre kjemikalier er vist å forårsake genetisk toksisitet.

I skarp kontrast til FDA’s krav til sikkerhet, basert på grossly utilstrekkelig testing som ikke klarer å møte senterets minimale standarder ble eksplisitt rebutted av sin egen ekspert komiteer. Det er godt dokumentert vitenskapelig bevis på at spising irradiated kjøtt utgjør alvorlig risiko for kreft og genetiske skader. Irradiated kjøtt er også svært mottakelige for kryss-kontaminering med mat forgiftning bakterier. Likevel, kjøtt og irradiation næringer, sammen med FDA, er lobbyvirksomhet aggressivt å Hygienisk etaten er svakt merke for irradiated kjøtt og annen mat ved å eliminere ordet «irradiated» i favør av «elektronisk (eller kulde) pasteurisering». Videre irradiation masker grossly unsanitary conditions in slaughterhouses og kjøtt prosesseringsanlegg. Irradiation er en stor disincentive to tiår lange forsinket grunnleggende sanitære praksis viktig for forebygging av Salmonella, E.coli og andre patogene mat forgiftning. Mens irradiation dreper de fleste bakterier i kjøtt, svinekjøtt og fjærfe, det gjør ingenting for å hindre brutto fecal og annen forurensning.

Deretter har Food and Drug Administration antydet at det kan tillate salg av melk og kjøtt fra dyr klones, spørre offentlige reaksjoner som varierte fra nysgjerrighet til avsky. På toppen av alle de andre negative, nå får vi å spise kloner. FDA var tilsynelatende laget for å være sikker på at før noe få er OK, det er å gå gjennom år med testing, for å sørge for at forbruket er trygt, og det er ingen bivirkninger. Ingen av disse prosedyrene har vært tilstrekkelig testet, minst av alle kloning. Vi er The Guinea griser.

Som appallingly etikk-fri måte som fabrikken oppdrett er gjennomført, er dette spørsmålet om penger gjør over menneskelige og dyrevelferd. Med FDA’s delaktighet, storfe industrien vil også forhindre at merking av klon produkter. Dette voldshandling circumvents forbrukerens grunnleggende rettighet å vite. Larisa Rudenko, FDA senior bioteknologi rådgiver selv innrømmer at klon dyr var mer sannsynlig til å lide fødselsskader og helseproblemer når svært små. Jeg for en ikke ville være svært komfortable med disse fakta hvis jeg spiste animalske produkter. Det kan ta svært lang tid å oppdage de negative effektene av bruk av slike dyr som en diett stift. Den sikreste veien å gå er med en nesten dyr gratis, økologisk kosthold.

De sykdom-sprettet, steroid-pumpet, genmodifiserte, radioaktive, og nå klones kjøtt som vi nå er forbruk er gjort av dusin eller så mega-kjøtt produsenter i dette landet som monopolize kjøttproduksjon til sin egen fordel, og omsorg ingenting om det er en potensiell risiko i forbruk av kjøtt eller meieri fra en slik unaturlig produktet.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: