Skjult Sannhet’s Blog


Sannheten om selvforsvar
august 26, 2008, 11:43 pm
Filed under: Diverse | Stikkord:

«Han som ikke har noe sverd, la ham selge sine plagg og kjøpe en.» Kristus, Lukas 22:36

I tillegg til kriger og kaos rundt om i verden som vi hodet mot en siste dagene apocolypse, har vi hverdagslige kriminalitet og konfrontasjoner med urimelig personer. Hvert menneske har den grunnleggende retten til å leve og være fri og derfor ethvert menneske har rett til å forsvare seg selv, og for å forsvare sine individuelle rett til frihet. Denne artikkelen er viet til gir folk til å utøve disse rettighetene. I 90% av situasjoner, vold er ikke nødvendig. Og i mange situasjoner som synes å ha Incipient vold, 90% kan bli de-videresendt. Hvis du sitter ned, stå opp. Hvis du blir stående, steg til siden, ikke fremover eller bakover – sidelengs generelt er lettere å slippe den gripe, slå og møte personen, og igjen, la den potensielle angriper vet du at virksomheten.

Defense taktikk: lyske områder: Hver mann i verden har blitt sparket i lyske minst én gang – og han vet at hvis en kvinne blir sint på ham, det er det første stedet hun kommer til å prøve å treffe. Plus, hver self-forsvaret klasse i verden tog folk til å sparke den lyske.

Det er enkelte punkter på kroppen hvor uansett hvor stor du er, hvor sterk du er, eller hva, det fortsatt vondt å bli truffet der. Dette er, selvfølgelig, der vi ønsker å finne. Ingen av disse punktene er dekket av muskel, fett, uansett – størrelse og tilstand ikke saken. Det eneste som teller er hvor hardt du slår.

Striking øyne og hals: Sett indeksen og tredje finger sammen, curl andre til Palm. IKKE hyper-utvide fingrene bare holde dem stive. Strike (synes som et spyd) grei i øyet eller rett ovenfor hul i halsen. Ikke streik direkte inn i hul – streik om lag 1 / 2 til 3 / 4 av en tommers over det. (Merk: Du kan også streik disse punktene ved hjelp av kun tommelen).

Bridge of nesen: Hold ut hånden din, og spre fingrene bredt. Dette strammer hånden, og skyver frem palm side av den store slåsshansker. Kjenn hvor hardt de er? Trykk hånden frem og streiken med at området rett under der nesen tiltrer brow ridge – I utgangspunktet midten av nesen.

Striking knærne: Striking kneet er noe self-forsvaret klasser alltid undervise, fordi det er en alvorlig svakt punkt på menneskekroppen. Men det kan være vanskeligere enn det høres ut. Hvis slående forsiden av kneet (kneskål) stasjonen din Heel frem til kneskål, og kjør den langt fremover – bare peke det vil ikke gi deg nok tid til å komme unna. Hvis slående siden av kneet, feie innsiden av foten i en sirkelbevegelse, slående siden av kneet – og slår hardt, igjen. Du har kanskje å treffe ham et par ganger, og gjøre noen alvorlig skade – men så snart du har en sjanse, få bort. Den gamle ordtaket: Størrelse og styrke gjør ikke saken … som kan være sant – når du er en 4de eller 5te grad svart belte, det vil ingen rolle hvor stort motstanderen din er. (Med mindre de også er en 5te grad. Deretter kan den saks skyld, men ikke nødvendigvis.) Men ikke tro det aldri saker. Jeg skulle ønske det var ikke sant, men en stor fyr, eller jente, har en klar fordel i de fleste kamper. Det er rett og slett hvordan det er. Hvis du tar to personer, og legg dem i en kamp, mest sannsynlig er, jo større en kommer til å vinne. Du plasserer en 6’4 «, 220 pund street thug opp mot en 5’2», 110 pounder i en streetfight, The Big One har fordelen. Tydelig.

Unngå å presentere et offer profil: Crime ofre er ofte valgt fordi de er enkle mål. Kriminelle tære på svak eller unsuspecting, og vanligvis unngå folk som er klar over hva som skjer og kan sette opp en kamp. Se mistenkelige personer i øyet, holde hodet opp, og gå med en trygg skride. Dette forteller Predator at du er mer sannsynlig å se ham komme og motstå. De vil trolig pass deg for noen som vil sette opp mindre av en kamp.

Din første prioritet er å flykte: Hvis du havner i en farlig situasjon, husk at din første prioritet er å ikke slåss, men for å unnslippe. Ikke nøl med å ta alle tilgjengelige rømningsvei. Dessuten overraskelse er kanskje det viktigste elementet av effektive self-forsvaret. For eksempel, du kan late som å være passive, vises ved å sende inn til assailants ønsker bare å angripe dem når de minst forventer det. Du kan også prøve å snakke til angriperen, og plutselig kaster noe på sitt ansikt, eller bruke et skjult våpen, og deretter kjøres.
Våpen
Trenger du et våpen? De fleste kampsport eksperter er enige om en væpnet fighter nesten alltid har den fordelen over ubevæpnede kampfly – selv om ubevæpnet person som er dyktig på tom hånd self-forsvaret. Et opplagt leksjon er å unngå konflikt mot væpnede motstandere. Den andre er at kanskje du bør vurdere å bære et våpen. Det er en rekke faktorer når du velger et våpen. Concealment og gjennomføring. Ditt våpen vil ikke gjøre deg noe godt hvis det ikke er med deg. En grunn til at tom hånd kompetanse er så viktig, du er aldri uten din naturlige våpen. Også en god grunn for å arbeide med reelle våpen.

Skremmende effekter. Enkelte våpen, en hagle for eksempel, kan produsere nok sjokk verdi å gjøre motstanderen din tenke to ganger om å angripe. Selv om det ville være vanskelig å forestille seg noen som ikke ville bli skremt av noe slag av skytevåpen. Vanligvis våpen faller inn under noen få brede kategorier.

Effekt våpen er de som brukes primært for slående. Denne kategorien inneholder klubber, blackjacks (en sokk med bly vekt på innsiden), askebegere og ølkrus. Du kan også sette fleksibelt våpen som nunchaku og kjeder her. De er virkelig en type påvirkning våpen, men deres virkelige fortrinn ligger i den enorme kraften som genereres av sentrifugalkraft. Gjennomgang våpen er åpenbart de som er utformet for å skjære, kutte eller stikke. Kniver, sverd, machetes og knust glass er inkludert her.

Projectile våpen er noe som er propelled over en plass som gjør det mulig å nå en motspiller uten faktisk å måtte være i berøre området. Dette inkluderer skytevåpen, crossbows, air tasers og pepper sprøyt. Her er noen våpen som du skal frakte, og noen som du skulle glemme:
Pepper Spray / Teargas / Mace: Dette er et flott våpen som er enkle å bruke, og at du kan ta med deg hele tiden. Det vil midlertidig blind en angriper når riktig sprayed i ansiktet, nesen og øynene. Hvis riktig forurenset med pepper kvist, kan en angriper ikke vil være i stand til enkelt å puste, vil oppleve alvorlige brenne på huden, og vil ikke være i stand til å åpne deres øyne for opptil en time, som er god tid for deg å sette en trygg avstand mellom deg og en angriper. Jeg anbefaler minst en 2oz. enhet, og et hylster med en klips til å gjennomføre dem i.

Blackjack: En sokk med enten en rull av kvartalene, eller noen slags føre vekt på innsiden. Bryt det rundt hånden din, og i en nødssituasjon, swing med den på hodet av angriperen. Igjen har element av overraskelse er veldig viktig, så ikke ta den ut med mindre du kommer til å bruke den!

Baton / Night pinne: Dette er en god innvirkning våpen hvis du har trening, men hvor mange av dere vil gå ut og bli dyktigere med en natt stick. Advarsel: Hvis du bruker en stokk, akkurat som en hammer eller en klubb vil du sannsynligvis har det tatt bort fra deg. Pass på at det er en håndleddstropp, og bare ta den ut om du skal bruke den!
Pistol: Sannsynligvis den mest equalizing våpen noen kan eie. Dessverre, det lover i de fleste landene er å stramme opp, og selv om du eier en lovlig, og selv om du bruker den i selvbilde forsvaret, kan du finne deg selv i alvorlige varmt vann med den lokale Fuzz hvis du bruker den. Jeg anbefaler at du bruker ikke dødelige våpen om i det hele tatt mulig, og holde pistolen som en siste utvei. Ikke la noen snakke deg inn i en mer kraftfull Pistol enn du er komfortabel med. Hvis du føler deg engstelig med våpen, vil du ikke praksis. Og hvis du ikke praksis, vil du ikke være kompetent. Og hvis du ikke er kompetent, som kan være verre enn å ha ingen kanon i det hele tatt.

Kniv: Etter min mening, kniven er et svært dårlig våpen for selv forsvaret. For å stoppe en angriper, kan du nødt til å stikke dem opp til 40 ganger for å få dem til å stoppe, alle samtidig, de ville være savagely angripe deg. I tillegg vil det til slutt drepe de angriper i all sannsynlighet, åpner du opp for en hel slew av juridiske problemer som enhver normal person ønsker å unngå.

Når håndtere en potensielt farlig, liv eller død situasjon, de siste ting du trenger er en falsk følelse av sikkerhet. Dessverre er på markedet akkurat nå er det en rekke våpen som blir solgt over Internett og andre steder, som er iboende feil, og downright farlig, for deg!
Et slikt lite leketøy er overvelde gun. En flott våpen for prodding storfe, og personer som er knyttet til en stol, eller på annen måte ville være ute av stand til å kjempe tilbake. Dessverre, i en situasjon på gaten, med en væpnet assailant, eller noen annen måte predisposed å forplikte legemlig skade for deg, avhengig av en overvelde gun alene for beskyttelse kan være en svært alvorlig feil. Først av alt angriperen hadde bedre ikke på seg tykke klær. Det andre, du ville være i posisjon var du måtte holde enheten mot angriper mens han eller hun vil være opptatt swinging, knivstikking, skyting, eller på annen måte forsøker å være sikker på at du ikke har en lykkelig dag.

En annen er Key Chain / Key Spike: Dette ser bra ut og selv høres ut som et godt våpen. Disse er lange kjeder som du legger nøklene på eller de sentrale ringer med pigger som kommer ut mellom slåsshansker. Dessverre kjeden er vanskelig å kontrollere, med mindre du har tidligere erfaring med fleksibelt våpen. De toppene som kommer fra mellom fingrene er bare effektiv hvis du har en god effekt. Min anbefaling vil være å videresende disse med mindre du arbeider på alvorlige kampsport ferdigheter.

Den taser har eksistert siden 1974, og det shoots to separate piler mot angriperen, piler har barbs å gjøre dem kroken på klær og sti ledninger for å overføre elektrisk sjokk. The Air Taser er en god ikke-dødelige våpen egnet for rettshåndhevelse der du har en sidearm og andre cops som back-up. Men, The Air Taser gir deg bare ett skudd: Begge piler må nå målet på første forsøk, og begge må bli hekta. Hvis den ene eller den andre dart savner eller dråpene du må installere lesse patron før du kan brann igjen. Ikke alltid effektivt enten — Rodney King hadde Taser ledninger på ham og det at ikke holde ham nede.

Improvisert våpen: Environmental våpen kan bli funnet overalt. Du må bare åpne sinnet til å gjenkjenne dem. Basically, hvis du kan knuse noen med det, klippe noen med den eller starte den på noen, du har funnet deg et våpen.

Improvisert våpen kan inkludere: penn / blyant, øl flaske / krus, Ashtray, Hammer, Chair, saks, Skrutrekker / ice pick, Pipe / klubb, spade, kan du også vurdere å kaste stein hvis du kan. Ikke le. En sprett hevder noen Hurling askebegere som frisbees i en klubb der han jobbet wreaked utrolige skader på uskyldige bystanders og eiendom as well.

Våpen er en del av din Self-Defense System. Når du er nødvendig for fysisk å forsvare deg selv eller dine kjære, du må ha et bredt spekter av alternativer. Dette bør inkludere tomhendte teknikker, spray, innvirkning våpen og skytevåpen. I et samfunn hvor felles sømmelighet er nå sjeldne, og en kriminell kultur er forfremmet på musikk og filmer, må vi være klar.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: