Skjult Sannhet’s Blog


Sannheten om telefonmaster
august 26, 2008, 11:21 pm
Filed under: Diverse | Stikkord: ,

Cell Towers er spratt opp i alles bakgård i disse dager. Og de fleste av oss ikke klarer å innse farene involvert i å ha disse monstrene som truer over våre nabolag eller strategisk plassert atop våre skoler, kirker eller leilighet bygninger. Har du en mobiltelefon – og risikoen ved hjelp av en – er et individuelt valg. Hva er ikke et enkelt valg er om en mobiltelefon tårn – med all den helserisiko – er plassert i nabolaget ditt. A 2004 tyske regjeringen studie fant at folk som bor innen 1300 fot i celle tårnene hadde tre ganger normal kreftrisiko. En fransk medisinsk studie av mennesker som bor innenfor 1000 meter i celle tårnene dokumentert en uvanlig høy grad av klager av ekstrem trøtthet, tap av hukommelse, hodepine, Søvnforstyrrelser, depresjon, hud problemer, hørselstap og hjerte-og karproblemer. En oppløsning av International Association of Fire Fighters (IAFF) motsetning kommersielle celle tårnene på brann etter en medisinsk studie viste økt kreft-, hjerne-og nerve problemer for irradiated personell.

Vi arbeider med spørsmålet om ren grådighet på den delen av disse trådløse bedrifter. De omsorg ingenting om den farlige helseeffekter på mennesker som bor i nærheten av disse tårnene av undergang. Telecom-leverandører er ikke lovpålagt å vurdere helsemessige effekter i sine siting forslag takket være våre sellout forrædersk politikere. The Telecom Act av 1996 hindrer lokal planlegging myndigheter fra forbyr celle tårn bygging på grunnlag av helsemessige hensyn. Takk for denne korrupte unconstitutional føderal lov, by planleggere er forpliktet til å stempel hva fasiliteter trådløse leverandører sier de trenger for viktige tjenester. Har vi behov for å ofre helsen for den praktiske mobiltelefon brukere, og for milliarder dollar selskaper som får rik på vår regning? Til tross for alt dette, har du fortsatt har noen rettigheter om plassering av disse tårnene, slik som å finne eierne av eiendommen på disse tårnene befinner seg, og gav dem og alle berørte vet at du imot hva de gjør, og forklarer hvorfor . Bli kjent med hva disse tårnene ser ut, og sjansene er du ikke nødt til å se svært langt for å finne en. Og ikke la det morsomme leter treet lure deg, det faktisk er en dårlig skjult celle tårnet. De rørformet gjenstander på siden av din leilighet bygning eller i nærheten av taket? Det merkelige leter smokestack nylig plassert på toppen av bygningen? Flere celle tårnene. Mikrobølgeovn stråling fra celle tårnene kan passere lett gjennom vegger, vinduer og tak.
La oss tenke på det, hvis disse mobiloperatørene si det er ingen fare fra disse tårnene, så hvorfor skulle de bygge et tårn på mindre enn 2 timer, og deretter kjøre som en tyv om natten? Hvorfor ville de prøver å skjule dem? Måten vi ser det «komme i – komme seg ut – og hjem»-metoden begrenser eksponering til det offentlige øye, og dermed skape mindre reklame for disse unngå farlige trusler som omgir oss. Tid og tid igjen historiene utvikler seg med samme Dire omstendigheter, noen er diagnostisert med leukemi, og noen er venstre GRUBLERIER ideen med hensyn til om det er noen andre folk i området diagnostisert med samme tilstand. Og med en liten undersøkelse, de oppdage flere tilfeller av leukemi og kreft i området. Og alle innenfor en mil på én av disse cellular tårnene eller en strøm transformatorstasjonen. Fortelle andre om farene ved cellular tårn, og hva de kan gjøre for å hindre dem fra å bli en del av deres bakgård, som påvirker deres helse og deres livsstil!

Bortsett fra de ødeleggende helseeffekter av cellen tårnene, den dagen er nå nærmer som regjeringen oppmerksom kontroll teknologier vil være rettet mot deg, dine naboer, og din kjære. Hver eneste dag, utstyr blir bygd og installert i dette landet med det skjulte formål å bruke tankene kontroll over hele befolkningen. Overalt i dette landet, ELF / mikrobølgeovn overføring (mobiltelefon) tårnene blir reist. Den antenner vanligvis ser ut som fire litt buet vertikale plater om 2 til 4 meter i lengde og lokalisert i enten 3 eller 4 quadrants rundt tårn, tak, eller peis. Bare se rundt, og du vil se dem. Og du vil også se flere av dem kommer opp når du begynner å betale oppmerksomhet. Ingen sier noe, men du forventet å anta at de er for mobiltelefoner. Tror du virkelig at vi trenger så mye ‘mobiltelefon’ overføring evnen? Neppe. Disse tankene kontroll teknologiene har vært på plass for lenge. Det er ikke en ulykke at frekvensen bandet valgt til mobiltelefon bruker bare skjer for å matche andre pålegg bølger som Wilhelm Reich oppdaget i slutten av 1940 skal effekten tenkte overføring og lar tankene å bli manipulert uten offer realisere den. Reich arbeidet på dette prosjektet i hemmelighet for CIA i over 5 år, fra 1947-1952, før han realiserte som CIA var planer om å bruke tankene på – det amerikanske folk. Han ble irritert over at han ble lurt og brukt av en slik underfundig motiv og med ed har lovt aldri til å samarbeide med CIA, NSA, eller FDA igjen.

Rike ble myrdet i føderale fengselet i 1957, bare noen få uker før han var grunn til å bli gitt ut, har vært i fengsel for 2 år på en falsk, trumped opp ansvaret for forakt for retten. The mind kontroll effekter av disse overføring frekvenser kan variere fra å bringe på sedering, kvalme, eller følelsesmessige og mentale forvirring. Bak spredning av mobiltelefoner som hyped på oss, til tross for deres helse, farer, det er et skjult motiv. Og med den raske spredningen av ELF overføring tårnene som motiv er veldig klart. Masse tankene kontroll av befolkningen, og ødeleggelse av våre helse i prosessen. Disse microwave utslipp fra telefonen master kan bli den største snevre årsaken til menneskelig lidelse, og mulig for tidlig død, i årene som kommer.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: