Skjult Sannhet’s Blog


Skoledagen i USA
august 26, 2008, 11:07 pm
Filed under: USA | Stikkord: ,

The Bully skyggen av en underverden regjeringen har oppstått, sitter unholy i stedet for en gang respektfull systemet. Det er et system som penalizes borgere ‘voldshandling mot urettferdighet, behandler plystre-blowers som troublemakers, og gjør eventuelle oppreisning av misnøye grunnlag for mer forfølgelse. Og så det kommer til å passere som de onde er empowered. Dette er resultatet av social engineering utviklet for å føre oss til å leve ut våre liv i stille desperasjon, frustrasjon, og å leve i vedvarende frykt for juridiske gjengjeldelse. Enhver person som står opp er alltid gjort å se ut som den gjør skade. «Loven synes å gi en spesiell type kriminelle en fordel over de uskyldige og bruker ham til å terrorisere resten oss til å sende inn til det en dag avsløre seg for å være et sosialistisk tyranni. Vi har blitt uforvarende beskattes for å opprettholde en regjering av feil type mennesker, for feil type mennesker – utvikling i et diktatur. Det er litt rart at liberals ønsker å ta vår makt og våre våpen unna. Hva skjer i Amerika i dag er svært lik hendelser som fører til Adolph Hitler’s stige til makten i Nazi-Tyskland. Det er subtile krefter jobber bak kulissene for å endre vår lojalitet. De har jobbet hardt for å omskape systemet, for å sikre at utgangspunktet gode mennesker er ikke lenger i stand til å uttrykke sin vrede åpent om frykten for gjengjeldelse, av frykt for å bli merket intolerant eller anklaget for å handle ut av hat, og dermed har sitt omdømme ødelagt, og deres liv ødela.

I tusen forskjellige måter lite, så vel som de store, systemet finner måter å provosere sensibilities og sunn fornuft sømmelighet av gode folk, slik at deres lidenskaper er tennes av urettferdighet. Fordi de er lov til avtalen, er de tvunget til å holde sine følelser låst opp. Det er en fryktelig påkjenning for gode mennesker å føle opprør mot det som representerer deres egen regjering. Problemet er at den tolkning av loven har falt i hendene på fiender av Grunnloven i USA. De sverget å opprettholde våre verdier er misbruke deres tillit. Våre barn er ikke dumme, de er mer bevisst enn vi har gitt dem kreditt for. De fortsatt se hva vi en gang visste og har beleilig glemt å huske. Og selv om vi ser hva de ser, har vi ikke fikk guts til å stå opp, ikke engang for å forsvare våre barns uskyld fra ravages av politisk kompromittert skoler. Og vet du hva noen kids hate mer enn deres skole? Ingen andre enn sine gutless, uncaring, ser det andre veien foreldre.

Hva tror du er verre for barna å provosere hverandre som de er selvfølgelig tilbøyelig til å gjøre, som kulminerte i noen få fistfights eller tussles av noe slag, eller for barna å vent sine pent-up repressed frustrasjoner som livet blir umulig og injustices er stablet opp mot dem? Ut av ren desperasjon, noen vil bli tvunget til å bruke våpen for endelig å uttrykke sine pent-up psykotiske fantasier om dommen i storslåtte måter, og foreta sosiale erklæringer om opprør ved å drepe seg selv og andre. De barn som ikke kan være mentalt satt til å sove som andre har lyst til dyr i ryggen i et hjørne, med ingensteds å kjøre enn å kjempe og slipper all den motstand på uskyldige bystanders. Noen blir så violently sinte at de mister bevisstheten av redsel spille seg ut gjennom dem, overbevisende dem til å gjøre unto andre hva som ble gjort unto dem på en ny måte. Mange våkne år senere i fengselet eller på mental sykehus, innser for sent hva som har skjedd med dem. Så du ser, selv gode mennesker kan bli kriminelle for en sesong, som alle tjener hensikten med utvikling tyranni. For resten av oss, undertrykkelse fører anxieties, emosjonelle sykdommer og familie problemer. Det er som å prøve å ta knekken på ballongen: Det bare holder spratt ut på noen annen måte.

Det vil alltid være mange av soulless engstelig sauer søker belønning fra sine herrer. For årene liberals har åpnet våre grenser for slike som disse, slik at det blir flere av dem enn oss, i en konspirasjon for å svekke vår kultur og stemme vekk våre friheter. Heldigvis finnes det millioner av mennesker igjen i Amerika laget av høyre ting. Men dessverre, fordi de aldri har mistet sin innsikt, sin oppfatning av voldshandling fortsetter å være anstrengt til et brudd. Tro det eller ikke, noen er sannsynligvis til å bli revolusjonære, blir ubalansert, og gå over kanten. Det ville ikke overraske meg i det minste hvis Timothy McVeigh var en av disse menneskene, ta sin frustrasjon ut på untouchable byråkrati ved å angripe en offentlig bygning som dessverre inneholdt uskyldige barn på den tiden. Hva som skjer til Amerika er en institutionalizing av konspirasjon, ligner til staten av alle sivilisasjoner like før de har falt. Uavhengig av hvordan vi merke styrker jobber bak kulissene, om vi alle våkner opp i tide til hva som skjer til oss og forstå deres spill, vi kan avverge katastrofen. Vi må kjenne bruken av duress og fet kommunistiske teknikken utviklet for å bryte ned våre verdier og gjenopprette nye som svarer til en kommunistisk myndighet. Trusselen om loven i tandem med terror av Bully har pervaded alle våre institusjoner, spesielt i media og mental helse feltet. Out-of-control vold er en forutsetning for etablering av en ny verdensorden, og venstre-fløyen har lyktes i å bringe det om svært bra ved å gå mykt på kriminelle, men som samtidig er hardt på oss.

Vi frykter seksuell trakassering kostnader stammer fra innocently plasseres compliments om hvordan en kollega ser ut, og anklagene om rasisme på bare disagreeing med noen av en annen etnisitet eller seksuell legning. Det blir stadig mer åpenbart at vi lever i en undertrykkende samfunn hvor dissenting meninger blir gjenkjent kun som hat tale, straffes etter lov. Alle bor nå i en tvangstrøye av politisk korrekt frykt. Det har allerede skjedd i Europa: den er en forbrytelse å snakke mot EU. Så lenge vi tror vi er alene om hva vi ser, kan vi ikke være en styrke for godt, og ting vil ikke bare holde den måten de er, de vil bli mye verre skal vi til slutt mister vår frihet fullstendig. Det eneste spørsmålet med hensyn til skolen opptak vi kan tenke er, som skolen vil bli neste? Frykt for økende vold, nøye og subtly etappevise, vil føre oss å ønske å bytte bort våre friheter i bytte for regjeringens forsikringer om fred og sikkerhet, men problemet har vært forårsaket av den samme betryggende regjeringen. Husk hvordan Adolph Hitler brukte sin street kjeltringene å skape sosial uro og hvordan han lovet å stoppe vold hvis han ble valgt til kansler?

Vi får et glimt av helvete. Våre amerikanske friheter er basert på en Gud-sentrert naturlig beherskelse. Den suverenitet i hjertet mot nødvendigheten av loven begrenser den dårlige fyrene, mens under venstre vinge sosialisme, gode mennesker er undertrykte. Alas, sprø sosiale og økonomiske presset har blitt plassert på amerikanerne til inflame sitt sinne for å skille dem fra deres suverenitet, noble konformitet, og naturlig selvbeherskelse. Alle rundt oss ser vi mange problemer spesielt opprettet for å kreve løsninger helt fra systemet (innenfor systemet) som forårsaket dem. Dette er en svært gammel og onde sosialistiske knep som ble brukt til å føre til at capitulation av det som ble de ulike kommunister stater. Alle diktatorer stige til makten ved måte å løse problemer som aldri ville ha eksistert uten dem. I media har blitt brukt til å ødelegge våre verdier, særlig i skolene våre, og dette har resultert i utløsningen og undertrykkelse av mange mørke impulser. Barn er skremt og deretter forårsaket å undertrykke sine følelser overfor fremmed lære og lærere.
Folk har vært gjort å føle at det er noe galt med å se noe galt med systemet. Foreldre som er ment å beskytte sine barn mot slike voldshandlinger har kastet sine hender og forlatt dem til sosiale ingeniører. Psykologer og sosialarbeidere har fylt tomrommet til venstre av foreldre som deretter behandle normale barn som om de var unormal, dumbing dem ned med psykotrope hypnotiske legemidler. Alt dette er gjort i dekke av å hjelpe barn til mold dem til gode studenter og fredelige borgere. Det er ren og enkel sjel. I en vanlig familie vi ofte finner en microcosm av hva som skjer i et politisk system. I denne illustrasjonen er det Bully morselskap og to barn, med ett barn tending å samsvare med Bully overordnede og blir belønnet for å opprettholde det ideelle. Det opprører, på den annen side er straffet for sin motstand til å holde på sin uavhengighet, slik at han blir behandlet som en utstøtt. Han er sett på som en troublemaker, som han ikke, han er bare fantastisk å se sinnssykdom for hva det er. Den forfølgelse av dem som aldri vil gi deres bevissthet aldri slutter. Responsen til all denne urettferdigheten er sinne og opprør, kjører mange unge til å bli fiender, familie og samfunn.

Dette kan være grunnen til at mange lyse mennesker er drevet over kanten, til et liv i kriminalitet, i psykotiske hevn mot skoler og de meget irriterende goody-to-sko som er belønnet for submissiveness til et urettferdig system. Vold er en handling av krig, forsvaret mot å gå gal, mot sosial weirdness som det kan være noen konflikt oppløsning. USA har lenge vært misunnelse av verden for sin pioner ånd, kan-gjøre-holdning og Grenseløst freethinking. Men i de siste 30 eller 40 år det har sakte men sikkert blitt transformert til et «me too» nasjon manipulert ved konvensjonell visdom og hobbled av en flokk-mentalitet. Tankefrihet og ytringsfrihet har blitt devalued varer. Docility og konformitet har blitt æret atferd og gebyr for uttrykker alvorlig dissent er mye for høy en pris å betale. I et klima av konformitet, er det langt tryggere og mye lettere å etterligne rådende visdom enn til å stille spørsmål ved det. Som i alle totalitære systemer der socialized kloner sleepwalk i bevisstløs konformitet, fienden har alltid vært enkelt individ som ser patetiske soulless Fools for hva de er. Den psychopolitics i venstre har slipped rolig ubemerket inn i vår regjering og offentlig utdanning. Du finner den i medisin, hvor det har begynt å demontere vår bevissthet av drugging unna våre friheter. Underverden endre agenter, embodiments av gang fjernet slange av Paradise lost, har gjennom historien lyktes i incarnating seg inn i nasjonens body politic. De er surfacing igjen i Amerika med stigende som saviors med svar som alltid tjene til å komplisere problemer som de selv har utviklet. De av oss som fortsatt er velsignet ved å holde fast på vår birthright, en skarp følelse av rett og galt, som ellers ville ikke ha noen problemer i hensyn til lov av vår samvittighet, har alvorlige problemer mekanisk hensyn en bedrager’s redefinition of Justice. Se det er hva som skjer i våre hjem, skoler og regjeringen.

Halvparten av landets bøye sine hoder for Ba’al som belønner de lydig. Resten av delt Amerika er fortsatt svært mye oppmerksomme på trusselen mot sin frihet og sitt sunn fornuft, men de er i fare for å gå over kanten, drevet til større forvirring av urimelig tolkning av loven. The psychopolitical operatives blant oss har ingen interesse i noen reell slags terapeutisk botemidler. Jo større antall sinnssyke i landet der de opererer i det mentale helse feltet, jo større antall mennesker som kommer under deres kontroll og større vil være deres fakultetene. Som myndighet innen psykiske lidelser, slik en operativ kan, på grunn av at grad misdiagnose, råd og dermed skape problemer for montering uncontrollably. Her kan han opererer i økende grad i en atmosfære av økende krise, som i sin tur gjør ham til å oppfinne unyttig behandlinger som hevde generelt klima av sosiale sinnssykdom.

Fordi våre universiteter har vært infiltrated av venstresida, vi alle må være veldig på vakt mot disse moderne avgangselever på psykiatri og psykologi. Graduate studenter i psykologi altfor ivrige til den grad på veggen er klar på at mye av den kunnskapen de har lært er feil, så på en måte de er unwitting lurerier, bønder i psykologisk krigføring mot USA. Generasjoner av godt mening pedigreed «Manchurian kandidat» skolen counselors, uvitende om at de har blitt programmert til å forvirre og narkotika ned vår ungdom, har blitt sluppet løs på Amerika som eksperter på mental helse. Vi kan drukne i et hav av falske ekspertråd. Det er tid for spørsmål myndighet. Nøye overvåke barnas følelsesmessige tilstand når de kommer hjem fra skolen. Sørg for at barnet ikke har blitt presset, forringet og integrerte av alle, inkludert læreren. Hvis de er lyse ditt barn vil bli utpekt for forfølgelse og dumbing down. Derfor være svært bevisst; gir rettferdige advarsel til alle lærere som du vil at barn skal bli utsatt for, for å lære, men du ikke ønsker dem sosialt konstruert eller har kunnskap impatiently shoved ned sine throats, og for godhet skyld, ta dem ut av kjønn utdanning klasser. Oppbevar dem ut av den offentlige skolen har lenge som juridisk gjennomførbart. Hjem-skole dem; bedre ennå, kan du starte din egen skole med noen få andre sensitive søker personer. Barn lærer bedre når de er litt eldre, ikke under press, og når de er mer utviklet i sin egen naturlige nysgjerrighet. Når barn har blitt tilbakevist av emosjonelle trykket, de mister sin egen naturlige motivasjon og bli ute av stand til å brette ut fra sitt eget geni til å forfølge sine egne naturlige interesser. Alle trykket innebærer en overføring av lojalitet. Enhver form for press ødelegger selvbilde motivasjon, gi svært unnskyldning at systemet må fortsette sin unholy trykk, eventuelt endre karakteren av barn i forvirret må forsørges socialized av staten.

Barn kommersielt selvmord av tusenvis hvert år, til og med 9 – og 10-åringer. Årsaken er denne kombinasjonen av politiske, foreldrenes og skolens press. Barn er presset uten beskyttelse mellom disse to styrkene. Mest vold mot lærere er et tilbakeslag for generasjoner av vold mot barn, av flere generasjoner av unspoken, usynlig grusomhet. Selv om barn er brenner ned skoler, assaulting, selv drepe sine lærere, hverandre og seg selv, såkalte pedagogiske eksperter trykker på med sin agenda utgir seg for at krisen de har forårsaket kan cured med flere føderale midler. Det er et faktum at krisen i skolene våre, kan bare løses ved å lukk dem alle ned for å hindre en gang for alle dem utdannet kloner og deres sosialistiske mestere fra å få sine filthy hendene på noen flere av våre uskyldige barn.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: