Skjult Sannhet’s Blog


We Need Government Control, Not Gun Control.
august 26, 2008, 11:01 pm
Filed under: USA | Stikkord: ,

Dette året vil gå ned i historien. For første gang, en sivilisert nasjon har full gun registrering. Våre gater vil bli tryggere, vår politiet mer effektiv, og verden vil følge våre bly. (Chancelors Tale, 1935 av Adolf Hilter)
Den mest tåpelig feil vi kan gjøre ville være å tillate underlagt folkeslag å ha armer. Derfor kan ikke ha noe snakk om innfødt militas. (Hitlers hemmelige samtaler, 1941-44, Farrar, Strauss og Young, 1953)
Alle politiske kraften kommer fra fat av en pistol. Den kommunistiske parti må kommandoen alle våpen, på den måten, ingen våpen kan stadig bli brukt til å lede partiet. (Etter Mao Zedong i problemene of War og Strategy, Nov 6 1938, utgitt i valgte Works of Mao Zedong, 1965)
USAs senator, hvis jeg kunne ha forbudt dem alle Mr. Og Mrs. America slå i våpen jeg ville ha! (Uttalelse på TV-programmet 60 Minutes, 5 februar 1995 av CFR California US Senator Diane Feinstein)
Når vi fikk organisert som et land, [og] skrev en ganske radikale grunnlov, med en radikal Bill of Rights, gi radikale mengder frihet til amerikanerne, ble det antatt at amerikanere som hadde den friheten ville bruke den responsiblyWhen personlige frihet er abused, må du flytte for å begrense den. (April 19 1994, på MTV med ex-president Bill Clinton)
Tyskere som ønsker å bruke skytevåpen bør bli med i SS eller SA vanlige borgere ikke trenger våpen, som har våpen ikke tjene staten. Heinrich Himmler

I 1930, etter at Hitler kom til makten, Nazi-regjeringen gjorde eierskap av våpen blant private sivile ulovlig. De deretter fortsatte å konfiskere alle våpen, slik det tyske folk ville være svak, og ikke i stand til å stå opp mot den tyranniske aktiviteter av egen regjering. Navn på en kommunistisk land, eller en despotic diktatur, der gun eierskap blant sivilbefolkningen er en høyt rett? Du kan selvfølgelig ikke. Den type tyranni bare florishes i et miljø der befolkningen er svak og ute av stand til å stå opp for seg selv.

I Hitlers regjeringstid, tyskerne invaderte landet etter land i Europa. Men ett land de ikke ville invadere var Sveits. Hvorfor? Sveits var det eneste landet igjen i Europa som fortsatt tillates det er mennesker til fritt å holde og bære armer. The Nazi, være redd for omfattende væpnet motstand, forlot dem alene. Tror du at hvis jødene i Nazi-Tyskland var godt væpnet, og tilbød feirce motstand, at Holocaust ville ha skjedd på en skala som det gjorde? Selvfølgelig ikke. De tilbys svært lite motstand, og ikke var væpnet.

Den siste masse opptak (Plasser navnet på hva skole, kirke, COURTHOUSE, og så videre her) utheve det faktum at politiet var maktesløse og ute av stand til å hindre eller stoppe disse angrepene. Hva den ordinære (Plasser navnet på hva som politiker eller media utsalgsstedet her) nekter å påpeke er at hvis ofrene hadde våpen for å beskytte seg selv, ikke bare ville ha assailants blitt mer redd for å begynne å skyte, men de ville ha blitt stoppet langt raskere. Emergency 911-tjenesten er tilgjengelig nesten overalt i USA, og det var verdiløst mot de væpnede angripere. Og hvor ofte gjør du med pistolen prohibitionists bruke hva siste spate av morderisk angrep på skoler, bedrifter, samfunnet sentre og menigheter som årsaker til «gun control»? Hver av disse tilfellene fremhever nettopp det motsatte.

Den ubevæpnede ofre for kriminelle angrep og deres familier kan ikke få erstatning fra byen regjeringer som ikke klarte å beskytte dem i disse fryktelige tilfeller. På samme tid gjeldende lover og anti-gun kultur gjort at disse ofrene var ubevæpnet. Politi hjelpe was too little, too late. De morderisk hendelser ikke bevise behovet for «gun control». De bevise behovet for en væpnet befolkningen. De kan også demonstrere det absolutt manglende evne til politiet for å beskytte enkeltpersoner fra voldelig kriminalitet. Politi vanligvis etterforske forbrytelser etter at det faktum – de dont hindre svært mange forbrytelser. Og det lover i nesten hver eneste stat si at politiet dont selv skylder en plikt til å beskytte individuelle borgere. Innbyggerne er på sine egne – og før de vet ordet av det, jo bedre.

Siden gun eiere i Australia ble tvunget av ny lov til å overgi seg skytevåpen til å bli ødelagt av sin egen regjering, resultatene er nå i: homicides er opp 3,2 prosent, assaults er opp 8,6 prosent, væpnede robberies er opp 44 prosent (ja, 44 prosent !) I delstaten Victoria alene, homicides med skytevåpen er nå opp 300 prosent. Mens lovlydige borgere slått dem i den kriminelle ikke, og kriminelle fortsatt eie sitt våpen, og er mindre redd for å bruke dem! Da jeg var i Australia et par år siden, jeg spurte en venn om alle slått i sine våpen. Han sa at om lag en tredel gjorde, men to tredeler gjemte sine våpen, fordi de vet at noen dagen de kan ha for å forsvare seg mot sin egen regjering.
I løpet av de siste 10 årene lovlydige borgere har blitt strippet for sin rett til eget noen eller alle typer skytevåpen i Australia, Canada, Storbritannia og New Zealand blant andre. Nye regionale og internasjonale avtaler har vært gjort av regjeringer av ulike land der sivile besittelse og salg av andre typer skytevåpen er å være begrenset, registrert, eller helt forbudt. Og nå, under påpasselig Eye of the United Nations, Amerika beveger seg raskt i samme retning. Tyranniske mennesker og systemer, når de blir for kraftig, bare forstår en ting, maksimal kraft og motstand. Noen amerikanske skytevåpen eiere kan være raske til å si at NRA nå har NGO-status i FN og at deres Second Endring rettigheter og nasjonal suverenitet er tilstrekkelig beskyttet. De fleste vet ikke at NRA er en ikke-stemmeberettigede medlem, kan bare snakke på et offentlig forum hvis invitert til å gjøre det, og ikke har tilgang til lukkede møter hvor endelige retningslinjene er bestemt. Alle disse FN-inspirert restriktive gun lover som for tiden blir vedtatt i USA, er utformet for å svekke befolkningen, og gjøre dem ute av stand til å stå opp mot den tyranniske bak en verden regjering som ønsker å kontrollere dem.

Gun CONTROL dreper. I dette tallet alene, det er unektelig bevis av ulykker av gun control.
I 1929, Sovjetunionen etablert gun control. Fra 1929 – 1953, om lag 20 millioner dissidenter, ikke i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
I 1911, Tyrkia etablert gun control. Fra 1915 – 1917, 1,5 millioner Armenians, ikke i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
I 1928, Tyskland etablert gun control. Fra 1939 – 1945, 13 millioner jøder, gypsies, homofile, psykisk syke og andre, som ikke var i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
I 1935, Kina etablert gun control. Fra 1948 – 1952, 20 millioner politiske dissidenter var ikke i stand til å forsvare seg selv og ble rundet opp og utryddet.
I 1964, Guatemala etablert gun control. Fra 1964 – 1981, 100000 Mayan indere, ikke i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
I 1970, Uganda etablert gun control. Fra 1971 – 1979, 300000 kristne, ikke i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
I 1956, Kambodsja etablert gun control. Fra 1975 – 1977, en million «utdannet» mennesker, ikke i stand til å forsvare seg selv, ble rundet opp og utryddet.
Det plasser totalt ofrene som mistet sine liv i hendene på sine egne regjeringer på grunn av gun control på ca 56 millioner i forrige århundre.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: