Skjult Sannhet’s Blog


Den sorte siden med MONSANTO
august 27, 2008, 12:00 am
Filed under: Diverse | Stikkord:

Akkurat nå er det trolig ingen andre som gjør det mer å skade helsen til denne planeten, og det er innbyggere, enn Monsanto. Med Nazi-aktig holdning, er de ledende i verden på shear destruktive onde grådighet. Først var de et stoff selskap, og da de utvidet til å bli en av narkotika og genetisk engineering selskap, og nå Monsanto forsøker å skaffe vann rettigheter i land med mangel på vann i et trekk for å kontrollere folks grunnleggende middel for overlevelse og produksjon av global food supply. Giant transnasjonale selskaper som Monsanto, i samarbeid med Verdensbanken og Verdens handelsorganisasjon, søke å commodify og privatisere verdens vann og sette den på det åpne markedet for salg til høystbydende. Millioner av verdens borgere er ute av denne grunnleggende menneskerett, og enorme økologisk skade blir smidd som massive industrien hevder vann en gang brukt til å opprettholde fellesskap og fylle naturen.

I Cochabamba, Bolivia, personer, ledet av foreningen leder Oscar Olivera, tvunget gigantiske engineering selskapet Bechtel, en globalist partner i Monsanto, til å forlate landet og stoppet et World Bankimposed privatisering ordningen at mer enn doblet prisen på vann til lokalbefolkningen. Den ordinære trykk var selvfølgelig motvillige til å fortelle denne historien. Det er vanskelig å selv beskrive de onde av Monsanto i en kort artikkel. Fra folk som førte deg slike underverk som Agent Orange, og dødelig sweetner aspartame, it’s … genmanipulert mat! De er en av de store styrkene bak GMO – genmodifiserte organismer. Selv om det store flertallet av amerikanerne mener at genmanipulert mat skal være merket som sådan, Monsanto har fått stoppet alle slike lover – og de har fått den amerikanske regjeringen for å prøve å stoppe andre land som gjør.

Så vidt aspartame er bekymret, ifølge forskere og leger studerer uønskede effekter av aspartame, følgende kroniske sykdommer kan utløses eller forverrede by ingesting av aspartame: Brain tumors, multippel sklerose, Epilepsy, Kronisk tretthetssyndrom, Parkinsons sykdom, Alzheimers, Mental retardasjon, Lymfekreft, fødselsskader, Fibromyalgi, Diabetes. Aspartame består av tre kjemikalier, aspartic acid, phenylalanine, og metanol. Boken, «Resept for Nutritional Healing» av James og Phyllis Balch lister aspartame under kategorien «Kjemisk gift.» Som du kan se, det er nøyaktig hva det er. Monsanto selger rBGH – rekombinant Bovine Growth Hormone. Det kan ha fryktelige bivirkninger hos mennesker som drikker melk fra kyr behandlet med det – men det gjør kyr gir mer melk, slik at det sprer seg. The General Accounting Office har advart av potensielle farer for menneskers helse ved forbruk av produkter avledet fra rBGH-behandlede kyr. Men Monsanto er grådighet kommer først. Selv FDA innrømmer at kyr injisert med rBGH kunne lider av økt jur infeksjoner (mastitis), alvorlig reproduktive problemer, fordøyelsesforstyrrelser, fot og ben plager og vedvarende sores og lacerations. Mer enn 90% av amerikanerne vil ha obligatorisk merking på hormon forbedret melk. Men de har ikke tenkt å få det så lenge Monsanto har noe å si på det. Monsanto har selv betalt for en lov som gjør det ulovlig for en butikk å annonsere at den selger hormon-melk – og de har stevnet butikker som prøver!
Genmanipulert mat – er ikke det en god ting? Betyr det ikke la bøndene bruke mindre plantevernmiddel? Vel, ja, hvis av «mindre plantevernmiddel» du «mye mer plantevernmiddel». Monsanto Corporation produserer Roundup plantevernmiddel / ugressmiddel og Roundup Ready frø som er svært tolerant av preparatet / ugressmiddel. Dette betyr at genmodifiserte frø vokser inn i et anlegg som kan leve i svært giftig. Anlegget produserer matvarer som ender opp i magen, en eller annen måte, for å bli fordøyd av magen enzymer og omgjort til energi som du trenger for å overleve. Disse genmodifiserte avlinger sprayed intenst med Roundup preparatet kan være meget giftig for deg, også, slik de til liv at de dreper på gården.

Men det er ikke alt. Se på hva som skjedde med Starlink Corn – en GMO som bare var godkjent for dyr bruke fordi den forårsaket ekkel reaksjoner i enkelte mennesker – og da de oppdaget den i menneskelig mat. Takk Monsanto! Som forbrukere i Europa som allerede har merking, allmennheten i USA overveldende støtte for obligatorisk merking av matvarer som inneholder genetisk modifisert mat. Men Monsanto har så langt bribed (oh, jeg beklager, jeg mente «lobbied») nok Congressmen å forhindre noen slike lover blir vedtatt. Monsanto har brukt deres bedrift makter å rense sine bakre slutten på den amerikanske grunnloven. Alle som uenig med Monsanto om sine unctuous forretningspraksis er vanligvis stevnet til underkastelse. De har også brukt sine penger og sine advokater for strong-arm din congressperson og Senator å forsvare deres rett til å forgifte din og verdens mat.

Det bare fortsetter å bli verre. De patent alle genmodifiserte matvarer, og når deres frø vises på andres gårder, de saksøke for krenkelse patent! De er for tiden suing flere nordamerikanske bønder. Men hvorfor gjøre sine frø vises på andre gårder? Fordi frø slag i vinden! Monsanto mener at det spiller ingen rolle hvordan den patenterte planter komme dit, det er et brudd å ha dem. The Executive Director of the Leopold Center for Sustainable Agriculture rapportert at nesten alle Midwestern organisk mais prøvene testet i 2000 viste noen grad av genmodifiserte forurensning. Vil du ikke spise sine crap? For sent, du har sannsynligvis allerede ingested det i maten. Jeg anbefaler deg å boikotte ALLE Monsanto PRODUKTER før de STOP DERES giftig forretningspraksis, og deres DEADLY forsøk på maten leverer! Disse inkluderer Aspartame, aspartam, likestilling, og roundup Roundup Ready, og noen melkeprodukter tainted med BgH.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: