Skjult Sannhet’s Blog


Har du melk? Kast det
august 27, 2008, 12:04 am
Filed under: Medisin | Stikkord: , ,

Menneskekroppen har ikke mer behov for cow’s milk enn det gjør for hundens melk, hest’s melk, eller Giraffe’s melk. »

Tenk om dette til ett sekund. Hvorfor må vi drikke melk i det hele tatt? Det er beregnet for en baby kalv. Har vi drikke melk fordi det er reell vitenskapelig bevis for at det er bra for oss, eller er det bare National Dairy Council, en propaganda maskin dedikert til å selge sitt produkt? La oss ta en titt. Human melk har 5% kalori som protein, og menneskelig babyer doble sine fødsel vekt i 180 dager. Andelen av proteiner i cow’s milk er tre ganger så høy, 15%. Calves doble sine fødsel vekt på bare 47 dager. Cow’s milk har nok fett for å slå en 45 pund kalv inn i en 400 pund ku. Melk, eller som John McDougall, MD, kaller det «flytende kjøtt,» er svært høy i protein, fett, og cholesterol, ennå ikke inneholder fiber og er lave i karbohydrater. Her er en kort liste over de lidelser forårsaket av forbruket av ku-melk og meieri av mennesker:

Crohn’s sykdom, canker sores, brekninger, kolikk, mage cramps, abdominal distention, intestinal hindringer, blodig avføring, kolitt, mal-absorpsjon, tap av matlyst, vekst retardasjon, Diaré, forstoppelse, smertefulle Defekasjon, irritasjon av tunge, lepper og munn . – Respiratory-nasal stuffiness, runny nese, otidis medier (indre øret problemer), sinusitis, astma, lunge infiltrates. «Skin-rashes, atopisk dermatitt, Eksem, seborrhea, elveblest. Irritability, rastløsthet, hyperaktivitet, hodepine, apati, tretthet, allergiske-tension fatigue syndrome, muskel smerter, mental depresjon, enuresis (bed Wetting) Hjertesykdom, høyt blodtrykk, stryk, unormal blod clotting, JERN mangel anemi, anaphylatic sjokk og død, plutselig spedbarn død syndrom (crib eller babyseng død).

Hva Om Calcium? Dette vil være sjokkerende for deg, fordi det går mot år condition ved annonsering og leger som visste ingenting om ernæring. På grunn av det høye protein innholdet i melk, det er et netto tap av kalsium i kroppen når forbrukes. Selv studier betales av National Dairy Council har vist at overdreven protein i melk senker blod kalsium nivåer, slik at kroppen til å trekke på kalsium fra bein. Alle de propaganda om å drikke melk for å forebygge osteoporose er helt feil. Milk faktisk bidrar til å forårsake tilstanden.

Hva med vitamin D? The Dairy Industry har lagt ekstra vitamin D til melk, tilsynelatende for å beskytte mennesker fra utviklingsland engelsk syke. Rakitt er en lidelse preget av smertefulle og deformert bein. Denne sykdommen er vanlig på steder der det er begrenset eksponering for sollys. Til å begynne med vitamin D er faktisk ikke en vitamin fordi kroppen kan og ikke syntetisere alle at det er behov for. Vitamin D er virkelig en hormon syntetiserte av handlingen av SUNLIGHT på plant sterols funnet i huden. Vår kropp nivåer av vitamin D er bare litt påvirket av kosten kilder som for eksempel melk fortified med vitamin D og vitamin piller. Fordi vitamin D er fett-løselig, dette hormon kan lagres i kroppen vår fett for lange perioder av gangen. Derfor intermitterende eksponering for SUNLIGHT er tilstrekkelig … våre minimumskrav for sollys er liten og lett møtt av folk flest i deres daglige aktiviteter.

Bovine Growth Hormone har forårsaket en internasjonal oppstyr fra FN, for leger og til og med rettferdighet. Foreløpig FDA ikke tillate en bedrift i Amerika til å merke dette hormon eller hvis milks er fri for det. FDA er i seng med en stor multi-nasjonale selskap som heter Monsanto, som er ledende kostnaden i genmodifiserte matvarer mens skjule den fra det offentlige. Corporate-eide fabrikker der kyr er warehoused i stor sheds og behandles som melk maskiner har erstattet de fleste liten familie gårder. Med genetisk manipulering og intensiv produksjon teknologier, er det vanlig for moderne meieri kuer for å produsere 100 pounds av melk per dag 10 ganger mer enn de ville produsere i naturen. For å holde melk produksjon så høyt som mulig, bønder kunstig inseminate kyr hvert år. Vekst hormoner og unaturlig melking planene føre til meieri kuer ‘udders til å bli smertefull og så tunge at de noen ganger drar på bakken, noe som resulterer i hyppige infeksjoner og overdrive av antibiotika. Kyr – på samme måte som alle pattedyr – gjør melk til feed sine egne babyer – ikke mennesker.

Mann kalver, «byproducts» av meieri-industrien, tåle 14 to17 uker pinsel i kalvekjøtt crates så små at de kan ikke engang snu. Kvinne kalver ofte erstatte de gamle, utslitt mor, eller er slaktes snart etter fødselen for rennet i sine stomachs (en ingrediens i de fleste kommersielle oster). De er ofte holdt i bittesmå crates eller tethered i boder for de første månedene av sitt liv, bare å vokse opp å bli «melk maskiner» som deres mødre. Meieri produkter er helsefarlig. De inneholder ikke fiber eller komplekse karbohydrater og er lastet med mettet fett og cholesterol. De er forurenset med cow’s blod og pus og er ofte forurenset med plantevernmidler, hormoner og antibiotika. Meieri-produkter er knyttet til allergi, forstoppelse, fedme, hjertesykdom, kreft og andre sykdommer.
Milk: at den ikke gjør et organ GOD

Land forbruker mest meieri produkter har også ved langt de fleste osteoporose og hjertesykdom. Eighty prosent av verdens tilfeller av osteoporose er i vestlige land, og disse er de samme landene som forbruker mest meieri. Ifølge US Department of Agriculture, gjennomsnittlig norsk forbruker mer enn 550 pounds av meieri produkter årlig, som er 40 prosent av mesteparten av maten amerikanerne spiser. Det er ikke bare melk som utgjør en trussel mot vår helse. Det er lovlig for gjødsel selskapene for å legge til produkter fra incinerated medisinske og kommunalt avfall, som inkluderer: bly, arsen, dioksiner og radioaktive materialer, de er ikke forpliktet til å liste opp disse ingrediensene.

Mer enn 2 milliard pounds av giftige kjemikalier brukes i USA hvert år for jordbruk og skogbruk. Ikke-organisk jordbruk forbruker mer olje i produksjon og anvendelse av kjemisk kunstgjødsel, plantevernmidler og herbicides enn noen annen industri i USA. Dead dyr skrotter er innhentet fra veterinarians og Dyrevern, solgt til feedlots, ground-up, og brukes som strømmen for noen av kjøtt som vi spiser. Dette er utrolig for de fleste, men historien ble gjennomført av Associated Press (AP) i august 1997. Våre kjøtt kommer hovedsakelig fra dyr som er vegetarianer, mater dem andre dyr er hvordan Mad Cow Disease fikk den starten. Den kjøtt fra disse dyrene kan føre til en lang rekke helseproblemer. Akkurat som genetisk engineering, dette manipulering med den naturlige rekkefølgen av ting vil komme tilbake og spøke oss.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: