Skjult Sannhet’s Blog


Klar for nibiru?
august 27, 2008, 12:02 am
Filed under: Planet X | Stikkord:

Planet X
Følgende er en kompilering av informasjonen jeg har samlet om den mystiske planeten X, som tilsynelatende kommer til å foreta en nær pass til jorden en gang i nær fremtid, som i henhold til noen, kan ha ødeleggende konsekvenser for innbyggere sa planeten . Det kan være en spøk, eller det kan være for real. Du bestemmer …

Planet X, eller 10 planeten, kan være en elliptiske bane som vil ha det passere mellom vår egen Solen og Jorden. Ifølge russisk vitenskapsmann Zacharia Sitchin, kan det snart flyr forbi jorden, og kan forårsake hva noen vitenskapsmenn og forskere føler kan bli en menneskelig katastrofe – på Bibelens skala! Nylig har en gruppe forskere i Russland avholdt flere møter for å diskutere en innkommende planeten ble oppdaget fra en av sine største observatories. Den øverste myndigheter som kalles for en kommisjon for å utrede problemet, som ble sagt å forvente å føre en streng av calamities og en massiv befolkningen krymping. «De åpenlyst lurte på om Russland ville fortsatt selv eksisterer som et land etterpå …

Mens mange amerikanske forskere scoff at Sitchin arbeid, fremtredende russiske forskere (i samråd med regjeringen) sammen med flere uavhengige forskere rundt om i verden, er dypt bekymret for at Planet X kunne foreta en nær pass til jorden som hans arbeid antyder. Slike flyby kunne resultere i en jordisk katastrofe som kunne godt sted menneskeheten på korset hairs av en stor kill off. Kan vi råd til å scoff at denne trusselen lenger? Er det noen potensielle effekter av sin bestått?

Det føles som planet X vil passere i nærheten av planeten vår. På tidspunktet for den passerer er det mulig at jorden kan være enn av dens gravitasjonsfelt innflytelse, blir en mye større planeter kroppen. Noen ganger referert til som den røde komet eller rød stjerne på noen gamle tekster, eller star «Wormwood» i Bibelen, effekter av sin passasje kan variere langt og bredt ifølge noen eksperter meninger. The Earth kan slutte å rotere helt til 3 dager. Elektro / magnetiske stormer kan oppstå av en intensitet som kan forårsake varig skade på våre globale infrastruktur. Som Jorden passerer gjennom halen av Planet X’s passage, støv og avfall mai regn ned på planeten vår at vår evne til å levere mat, og aller viktigst, vann.

Planet X er rapportert å være fire ganger større, og tjuetre ganger mer tett enn jorden. Bibelen stater (definere det som Wormwood i boka av Åpenbaring) at når det passerer, dets magnetiske og gravitasjonsfelt effekter på Earths smeltet jern kjernen vil føre til økte jordskjelv / vulkanske utbrudd og andre fenomener. Uttaler av de siste dagene, det sier: «Og den andre engelen hørtes: Og noe sånt som en flott fjell brenner med ild ble kastet i sjøen, og en tredjedel av havet ble blod. Og en tredjedel av de levende skapninger i havet døde, og en tredjedel av skipene ble ødelagt. Da den tredje engel hørtes: Og en stor stjerne falt ned fra himmelen, brennende som en fakkel, og den falt på en tredjedel av elvene og på springs of water. navnet på Star er Wormwood. En tredjedel av vannet ble wormwood, og mange menn døde fra vannet, fordi det ble gjort bitter. »

Jeg har lagt merke til i løpet av de siste ti årene, så jeg er sikker på at leserne av dette nettstedet har også lagt merke til, drastisk endring i vår dag værmønstre, økte jordskjelv / vulkansk aktivitet, rapporter om gradvis demping av jordas rotasjon og geomagnetic planetenes feltet avvik og andre anomalies. Alle som er angivelig på grunn av den energien som frigis av planeten vår i svaret til gravitasjonsfelt som foregående Planet X.

NASA vil fortsette å identifisere objekter foran og rundt X til misdirect oppmerksomhet. Den normale nyttig og profesjonelle Nasa ansatte blir unnvikende og nedlatende når de blir spurt om det. Hvordan Nasa har valgt å håndtere sine kunnskaper om Planet X passer inn i et mønster av skjule X har med hensikt blitt gjort for å LYD latterlig og forvirrende for flere grunner. Ett av dem er å unngå forårsaket panikk blant verdens befolkning. Mange nettsteder og artikler fortsette å være skrevet om Planet X som sprer løgner. De sier det bare kan eksistere og kommer rundt bare én gang i noen millioner år hvis den gjør. Denne desinformasjon er utbredt. X masse, magnetisme og DENSITY er slik at det forstyrrer overflaten av hver planet den passerer. In fact, historie viser ca 7 år før sin passasje sin far nå eletromagnetic / gravitasjonsfelt påvirker endringene Earths kjernen flyter utløser vær, vulkansk og seismisk aktivitet. Siden tidlig på 1996 tradisjonelle VÆRET har endret seg dramatisk, bryte all tid poster regelmessig. Opp-krysser av QUAKES, vulkanske hendelser og endringer i ELECTROMAGNETICS blir holdt ute av media så mye som mulig. Været alene kan feilaktig bli blamed på global oppvarming og sola sykluser, men ikke jordens mumling samtidig. Forskning i advent av Planet X og cataclysms det vil utløse ved å sende jorden. Å være forberedt og i forkant gir en en utmerket sjanse til å overleve.

Noen vil kanskje de aldri lært eller forberedt på grunn av vanskelighetene presenteres deretter i forhold til sin livsstil før. På den tiden ville jeg bare si at du var først og fremst ansvarlig for tegning av informasjonen mot deg selv og funnet ut at nivået av personlige forberedelser. Jeg er ikke fiske nå for fremtiden, takket, men jeg prøver å unngå deg berating i chatten. Bare å lære nå og ikke være i stand til å forberede seg på grunn av familie bånd eller økonomiske tilknytninger kan ende opp med å forårsake unødvendig bekymring, før den passerer på. Så vær forsiktig før du hopper In Too Deep her. Det er ikke alltid bedre å vite.

Min tro Systemet forteller meg at det er en grunn til alt. Vitenskap er å finne større bevis for orden i kaoset på hver tur. For de som vil merke meg en budbringer av undergang, kan du gjøre deg og meg en tjeneste, ikke les dette. Mitt fokus er å finne personer som ønsker denne informasjonen, eller som har blitt trukket for det etter hva betyr å gjøre sitt riktige valget. Staying alive kan være en god en. Det faktum at du leser dette kanskje betyr at gut instinkt er å fortelle deg noe ikke er helt rett med verden, og de grunner du har kjørt over hittil har vært mindre enn tilstrekkelig.

Det er ingen undergang i å bli gjort oppmerksom på at du bor på jernbane spor, tog nærmer seg, og hva tid det kommer, slik at du kan trekke opp røtter for å få til helvete ut av veien. Det er uvitenhet som vil sette deg In Harm’s Way i løpet av de opp og kommer cataclysms. Det vil være mange steder som har en god sjanse for å bli trygge. Jeg er nå tenkt å male et ord portrett ved hjelp av noen av mine ord og det meste av de andre. For å vise mosaikk, se på det i sin helhet. Fokus for tett på en del eller en annen kan resultere i mangler det store bildet.

Mye mer relatert sannheten er der ute. Siden jeg har beskrevet hvor du skal lete og hva du skal se etter, vil det være enkelt å få tak i flere kilder for dette saksområdet. Hvis du liker meg, når du har sett nok av det, vil du avslutte på jakt etter mer, selv om du har kommet til å forstå så mye mer finnes.

Du vil deretter foreta dine planer og gå tilbake for å leve det daglige liv. På baksiden brenner av hjernen din får du vite det er noen ganger vill og store endringer rett rundt hjørnet. I tillegg vil du vite mer enn sannsynlig at du vil overleve dem på grunn av ditt ess i hullet for å bli informert. Er du få min drift her? Disse hendelsene kommer til å bli exhilarating, eventyrlystne og monumentale.

Doom, tungsinn og frykter ikke bør your mind-set overhodet. Den mest spennende, alvorlig, unbelievably dramatiske scener du noen gang har sett på filmene vil bli spilt ut i det virkelige liv fra dag til dag i løpet av kort tid.

Hva er gjort? Et forsøk på å sentralisere en global regjering med FN som den ledende autoritet og styrende organ. Avvæpne alle sivile på en global skala (formodentlig for å komme masse panikk bør Planet X slå seg å være den ultimate realitet) Train regulære militære avdelinger i gatene i våre byer for urban krigføring. Sweeping jorden endringer i din umiddelbare levetid er vanskelig å lodde på grunn av den uhyrlige. Siden 1995-6, Earth’s været har endret seg dramatisk. Dette er hvordan den starter hver gang! For å forstå hva dagens effektene av X er nå, vær og seismisk aktivitet bør være nøye overvåket i hele verden. Se og lytte nøye til tilsiktet og utilsiktede advarsler fra verdens myndigheter vil legge til klarhet i bildet. Utdanning sagn, folklore og profetier kan endelig ta ditt hjerte og sel din vite. Ta en liten ferie på tide å bestille noe tid på et lite observatorium med koordinater og datoer for å finne X, kan bare sjokkere deg inn i handlingen når du har sett det med egne øyne. Nå, hvis du har litt ekstra penger, kan du betale andre til å gjøre din footwork for deg når det gjelder videre forskning og observatorium tid. Jeg forsiktig du at det er så mye desinformasjon så korrekt informasjon. Mye av den samme sannhet jeg presenterer her er med vilje, blandet med skepsis og fabrications andre steder.

Hvis du ikke gjør din egen forskning, hvordan vet du det er som blir rapportert tilbake til deg? Ved et punkt må du få brukt for å gjøre ting for deg selv og eventuelt for andre i aftertimes. Pengesystemet spiller feltet vil bli equalized etter X’s passage. For første årene, kontanter vil være verdiløst. Selv rett forut for hendelsene kontanter kunne devaluere alvorlig. Jo lengre du venter å forberede seg, desto større er prisen du må betale. Hvis du venter for lenge, vil du betale den høyeste prisen.

I aftertimes, byttehandel og samarbeid vil være konge hvis du heldigvis havner i retten. Mad Max scenarier vil regjere andre steder for en stund, før de spiller seg ut. På et visst punkt vil du ha lært nok til å foreta en forsvarlig beslutning om å la usikrede områder. Starter med bare et søk av Pole Shift eller Earth endringer informasjon lander du midt i et fjell av bevis som bekrefter jordoverflaten endres regelmessig og quickly.You er selv ansvarlig for å avgjøre selv hva som er bevis eller bevis.

Selv om dette er svært enkel, de fleste ikke har mental kapasitet til å stykke sammen de ulike fagområdene for å se hva som er rett rundt hjørnet, selv når det legges ut som concisely som jeg i dette korte arbeidet. Hvis de ser det enkelt, det er en kortere tilførsel av folk som skriver «A» enkeltpersoner som tar initiativet i sine liv. De fleste vil ikke ønsker å forlate åpenbart usikre områder inntil Planet X er squarely i deres syn. I dette tilfellet som vil være dødelig for de fleste. Dette er akkurat den type utvikling som kommer til meg. Selv i min beste jeg bare kan forvente å vekke en liten minoritet. For de som leser, forstå situasjonen og forberede, du er i en svært eksklusiv klubb.

Jeg liker ikke å være riktig på dette problemet. Varsel vil ikke bli kringkasting av offentlige myndigheter over TV, radio eller aviser. En dunke på døren fra regjeringen arbeidstakere i byen eller staten, sier det er på tide å evakuere, vil ikke være forestående. Det er bare altfor mange mennesker til å håndtere. Forstår du?

Det ville ikke være noe sted forberedt på å evakuere til, eller ressurser tilgjengelig for å opprettholde de mange over lang tid. Følgelig kallet til å forlate vil ikke komme. Det er bare altfor stort. Du er alene om å avgjøre din skjebne. For de av dere som har en tendens til å overse viktige saker eller ikke kan håndtere sannheten, er dette en sannhet som vil finne deg. Vil det bli når du ser over skulderen og se en tidevanns-bølge eller en bygning kollapset ned på deg eller i tid nok til å nå et trygt område?

Husk dette hvis du velger ikke å flytte fra usikre områder som for eksempel innen 100-200 + miles på en hvilken som helst langs kysten. Dette inkluderer all of California og Florida. Vennligst ta hensyn til alle rundt deg som tiden nærmer seg hvis du ikke har gjort ditt trekk. Du vil se familier stille beveger seg bort med snakk om bare en ferie, dekker opp at de er scurrying bort til sine shelters. Nå for de som tror Gud vil gi deg en advarsel og ta vare på deg. Hold det tenkte og vurdere dette kan være warning.It er ikke vanskelig å forestille seg en sammensvergelse så stor som denne, bare ikke kan luke ut alle bevis.

Det er en stor verden med mange mennesker, publikasjoner, informasjon og kilder, nåtid og fortid. Du vet hva som kan være en bra ting om dette dekke opp? Opplysningene som savner den kan få en lys lys av følelser og oppmerksomhet shone på det som normalt ikke ville ha vært der uten krefter på å forsøke å skjule det. Det er en mulighet dersom denne informasjonen jeg presentere får ut raskt og bredt nok, kan det være flere personer som betaler oppmerksomhet til X enn hvis det var aldri noen konspirasjon for å dekke det opp i det hele tatt. Det syntes er bare et håp og en bønn på dette punktet.

Når en planet i bane rundt jorden er mellom to soler, i stedet for en, som Planet X er at bane er litt spesiell. Det bruker 99,99% av sin tid sakte gå bort fra en av solens, etter at den passerer det først raskt, å nå halvveis. Deretter, så hvis falt som en stein av en klippe, alvoret i solen det nærmer tar over, og i en relativ flash det reiser den andre halvparten av sin reise. X nådd halvveis punktet, etter litt over 1800 år med reiser bort fra Dark Sun mot vår lit en gang i året 2000. Det tar bare høyre om lag 3 år å reise resten av avstanden. Faktisk har mesteparten av sin reise fra halvveis for her skjer de siste 9 måneder før den kommer. Zoom! Det vil bli matlaging med størst hastighet av tiden det går. Når den passerer Pluto’s bane, det vil bare ta ca 90 dager for å passere rett mellom jorden og solen.
Mange har vært lulled i selvtilfredshet fordi Y2K problemer og en enkel planetenes innretting var over hyped, deretter ingenting skjedd. La meg prøve å hoppe av siden her og klapse deg siden de står overfor. Det er under hyped, dekkes opp, og forsettlig forvirrende en som kommer til å få deg.

Den preprogrammed latter spore gitt til deg av media kontrollere mange av dere har vært å spille fram og tilbake til hverandre hver gang de nevnes av en tiende planet eller planet X kommer opp, bør enden av den tiden du er ferdig med denne artikkelen. Det er på tide å begynne å forberede seg og be ….

Vi har nå stå i en periode hvor jordas større bror planeten nærmer seg og er snart på grunn av et annet pass. Bruker mye av sin tid utenfor vår kjente solsystem, Nibiru, som planet X er også kalles, har ganske forskjellige magnetiske innretting enn jorden eller andre planeter. Selv om den store planeten er svært langt unna for øyeblikket, er det allerede har en effekt på jorden. Det er årsaken til jordens kjerne for sakte varme opp, som i sin tur gradvis varme opp havene. Dette er årsaken ukjent og fremmed værmønstre, samt økte jordskjelv og vulkansk aktivitet, over hele verden. Disse vil fortsette å øke i hyppighet og alvorlighetsgrad som årene går forbi, som Nibiru blir tettere og tettere.

De store planeten ledes mot jorden, men til nå er fortsatt altfor langt unna å bli sett med unntak av store observatories. Fortsatt langt utenfor Pluto, de som er interessert kan spore den med et teleskop i natt himmelen som den beveger seg gjennom Taurus constellation. Som det blir tettere, vil den begynne å bli synlig for det blotte øye. Det vil først ser ut som en svak fuzzy stjerne, som vil sakte komme sterkere etter hvert som ukene går forbi. Et par uker før den kommer, vil det se ut som et rødt kryss i den sørlige night sky.
Worst case: Når Nibiru passerer mellom jorden og solen og dens hale vil dusj jorden med alle størrelser av meteors. Små røde støv vil regne ned coloring drikkevann reddish. Mange større meteors vil regne ned som ild forbruker mye av atmosfæren er oksygen. Nibiru magnetiske grep vil redusere jordas rotasjon før rotasjon til slutt stopper for noen få dager, som en siste advarsel før jorden vil skifte på sin akse 90 grader. Crustal plater vil skifte brått. Plutselig, noen kontinenter vil flytte fra hverandre. Andre vil krasje sammen, bygge fjell raskt skyward. Atlanterhavet vil utvide, Pacfic Ocean vil deminish. Sterkere enn noen gang før-jordskjelv vil velte byens bygninger og lage enorme havet strøm ¬ virvel. Havet vil flommen av kystlinjer, og orkan vind vil flat bakken objekter. Mange gamle og nye vulkaner vil bryte ut, darkening luftrommet med aske.

Atomkraftverkene vil eksplodere. Mye land vil gå under vann, og andre land vil stige. Den nye Nordpolen vil være i nærheten av Brasil, den nye Sydpolen vil bli India. Den resulterende cataclysms skyldes nærmer komet / planeten vil ta alle av overraskelse. For å hindre masse panikk, allmennheten vil ikke bli informert om de kommende endringene. Svært få vil være forberedt på omfanget av ødeleggelsen til alle ting på jorden. Ninety prosent av den menneskelige befolkningen vil omkomme. Bare Individualistisk med tro på Gud vil overleve den utfordrende tid fremover.

I 1995, Planet X fikk nær nok at den langt nå magnetiske og gravitasjonsfelt armer av innflytelse begynte å påvirke jorden igjen betydelig, som nå er økende. Jo nærmere det får for oss, jo raskere den beveger seg mot jorden, og sterkere dets magnetiske og gravitasjonsfelt effekter bli. Det er en fjære og væske til disse hendelsene som er meg til rolige bølger før den neste store satt. Surfers ville være mest kjent med denne analogi. Forvent ting å få dårligere som det nærmer seg nærmere, men ikke i en rett linje. Vår egen sol tyngdekraft er hva som er trekking det tettere og raskere sammen med X eget gravitasjonsfelt til solen. Planet X aldri collides med jorden eller solen på grunn av det nylig avdekket repulsion kraft som leveres til spille som de i nærheten av hverandre. Det er fortsatt god grunn til å være i forkant og bekymret.
Earth nå har to strong magnetic / gravitasjonsfelt påvirker i sin nærhet (vår sol er det viktigste en), og i stor grad jern magnetic core er varmes opp på grunn av det. Det er som en bil med akselerator og brems på samtidig. Vår sol er skyve og dra på jorden én vei og Planet X er nå upsetting dette med sitt eget sett av påvirkninger. En lekker økologiske, miljømessige og planetenes balanse mellom sola og jorda er i økende grad blir avbrutt av tilnærming av X som den trekker nærmere for hver dag som passerer.

Alle i hele verden uvanlig vær som har brutt alle tidligere poster og seismisk aktivitet som for sent er helt klart. Det er ikke nødvendig å kaste bort tid eller millioner av mer penger på utstyr. Utforskende i hvorfor eller når ting vil skje ved å sette opp og programmering Superdatamaskiner er unyttig og forgjeves. Dagens smelter og bryte opp av massive isbreer og is hyller, storm, flom, tsunamis, vulkansk og seismisk aktivitet, branner, Meteor dusj, tørke og relaterte energi-knapphet, osv., med alle tap av liv, er bare en forhåndsvisning av hva som er framover. Har Faith! Surviving massiv død og ødeleggelse er mulig! Du har vært i forkant. Du kan gjøre det.

Alle disse dataene sier én ting til denne skribent – våre regjeringer er skremt og er reagere til det er det som er skremmende dem. Og siden NASA og regjeringen er klar over dette (selv om de holder det blacked-out for publikum) kan dette forklare panisk og utslett handlingene til regjeringen i det siste: vedlikehold av økt kontroll over befolkningen, suspenderes konstitusjonelle friheter, distraherende offentlig med kriger med usikre «fiender» mens de fearfully forsøk på å beskytte seg selv og sin makt på en slik katastrofe scenario. Bare nylig regjeringen har beskrevet det planer for hva den kaller en «skygge regjering» – eller et batteri av underjordiske kontroll sentre som de kan styre, mens ekstern, disaster-proof (de håper) komfort. Min egen foreløpige konklusjoner (basert på tilgjengelige data) er: Det er credibile grunn til å forberede seg på dette nå. Det er også bare logisk å forberede seg på katastrofe når som helst.

Hva vil skje når og hvis det ikke kommer fram? Hvis faktisk det spiller ut til det fulle potensial, kunne vi se enorme kyst flom, vind over 200mph dekker hele jorden, og et skifte i den magnetiske poler. Den ødeleggende Potensialet er absolutt oppmerksom boggling. Så, for å forberede:

1.Because av mulige alvorlige kyst flom, flytt på minst 100 miles unna kysten. Hilltop, eller høye land, vil være det beste.

2. På grunn av mulig ødeleggende vind, bygge en solid ly som er completly underground. Hvis du ikke eget land, eller har ikke råd til å kjøpe noe, finne en ekstern pakke som ikke er i nærheten av noen hus eller veier, der du kan lage en slik ly uten å bli forstyrret. Pass på at det er unnoticable fra ovenfor, svært sikre, med skikkelig ventilasjon.

3. På grunn av lawlessnes, og samfunnsmessig sammenbrudd, hamstre på våpen av noe slag, vanntett vester og klær som ikke er lett bedervelige matvarer som ris og pasta. Har vann filtrering systemer klar, kokes og filtreres gjennom kaffe filtre bør gjøre. Har du et tre kokeapparat og en stor tilførsel av trevirke klar. Of course, massevis av kamper, lektere, og stearinlys.

4. Ha en DC kraftsystemet klar, også har en duell bilbatteri, power inverter, eller en diesel generator klar.

5. Uansett hva som skjer, alltid forbli rolig og sentrert. Få tilgang til meditasjon siden for å få hjelp med det. Du vil alltid få dårlige beslutninger i en følelsesmessig tilstand. En rolig sentrert staten er Kingdom of Paradise innenfor. Enten Planet X er for ekte eller ikke, jeg tror disse er de siste dagene, og Kristus kommer tilbake snart. Vi må være på rett sted, åndelig, nå mer enn noensinne.

Jeg var fra New England. I 1978 hadde vi en snøstorm som venstre opp til 16 meter snø i enkelte områder (når du telle driver). Der var det ingen driver, snøen var seks meter dyp. De var å finne folk frosset fast i sine biler opptil to uker etter at snøen endte! Vi fikk ikke lov til å kjøre i vår egen by for en uke etter at snøen tok slutt og forbudt fra parkeringsplass i andre større byer i opptil en måned. Noen av personene som var uforberedt funnet seg selv møter et liv eller død situasjon, og ønsker de hadde forberedt. Dette er en potensielt mye mer alvorlig situasjon.

Med hendelsene i 9-11 fortsatt friskt i våre sinn, vi alle vet hvor fort ting kan endre og katastrofe kan komme over denne verden. Essensen er at vi lever i en kaotisk og wondrous tid – og mange tar for gitt, forutsatt at det aldri vil endre. Likevel, det eneste av noe varighet på dette tidspunktet, er virkeligheten i konstant endring. Likevel er tendensen blant landene til å holde potensielle trusselen informasjon om hva de mener er et behov for å vite grunnlag aldri ser ut til å endre, og verken ser tendensen av media til å forkaste denne typen ting, eller dekke det opp under ordre av den hemmelige regjeringen. Derfor er spørsmålet for hver leser ikke om planeten X er faktisk ledes mot et katastrofalt flyby avtale med jorden.

Snarere er spørsmålet, som vil du, som leser, tillater å bestemme trenger å vite om denne potensielle trusselen og når. Evening har kommet, må vi gå gjennom natten, for å få til det løftet av den nye DAG. Være på fred. Plan for i dag, og forberede for i morgen …

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: