Skjult Sannhet’s Blog


Konspirasjon
august 27, 2008, 12:11 am
Filed under: Diverse

Billy er en god liten gutt. Han gjør hva hans lærere fortelle ham uten spørsmål. Han lytter i klassen. Han følger sine bestillinger. Han vet at alt myndighet tall fortelle ham er sant. Billy virker som han sa. Billy var ikke alltid på denne måten. Billy brukes til å spille i klassen, og irritere sin lærer. Han brukte til hastverket gjennom hans skole arbeidet, slik at han kunne spille. Billy var en liten gutt. Nå er han en lakei, en enkel å brainwash robot til systemet. Du ser, Billy ble diagnostisert med A.D.D. (Attention underskudd Disorder). Billy ble foreskrevet Ritalin. Ifølge noterte psykolog og forfatter David Keirsey over 5000000 barn er diagnostisert med ADD hvert år og foreskrevet Ritalin eller en liknende narkotiske stoffet. Hva de fleste foreldre ikke synes å innse er at Ritalin er et narkotisk stoff, en potensielt vanedannende en på den.

Ritalin er et sentralstimulerende faktisk. Hele poenget med forskrivning Ritalin er så kroppen overbelastning og blir sliten og mer avslappet. Med andre ord, det bremser de unge. For personer som ikke er Hyperactive, kan det gi deg høy. Men noen dosen er høy nok, kan dette skape den riktige effekten av velvære (som jeg anbefaler ikke å prøve for deg amatør alchemists). Det kan også være registrert som Ritalin mai krympe hjernen. For de av dere som ikke kan sette to og to sammen, Brain krympe = mer stum. Med andre ord, litt Billy blir en god, dum lydig gutt. Mange psykologer sier at det er en over diagnostisering av ADD i Amerika. Men det er ikke hva Journal of the American Medical Association (JAMA) sier: «Epidemiologic studies ved hjelp av standardiserte diagnostiske kriterier foreslår at det på et minimum, 3 prosent til 6 prosent av skole-alderen befolkningen kan ha ADHD. … Andelen av amerikansk ungdom som behandles for ADHD er at de fleste i den nedre enden av denne utbredelsen området. »

De fortsetter å si at selv om misdiagnosis kan forekomme, ADD er en gyldig uorden. Med denne grunnleggende kunnskap, en bør kanskje vurdere følgende scenario: En regjering eller høy drevet gruppa, kaller dem hva du vil – det er uviktig for denne delen, ønsker å styre den generelle befolkningen. Denne gruppen etablerer fabrikker innen psykologi og psykiatri. De oppfinne en «lidelse» som kan bli funnet på barn som ikke blir med i gruppen (aka «Gratis tenkere»), og har tankene numbing narkotika foreskrevet for dem. Befolkningen blir mer selvtilfreds. Nå, når Psykologer og andre fagfolk begynner å stille spørsmål ved gyldigheten av denne uorden, beleilig en stor organisasjon (AMA) ut en rapport som sier «Oh, it’s real.» Nå som lille Billy er alle doped opp, og mest sannsynlig stum som alder, han bør være klar til å bli styrt like godt litt medlem av samfunnet som han er. Og når noen complains, de bare si «tull». Som om den moderne offentlige skolen læreplanen, kult av politisk korrekthet, og et nettverk TV var ikke nok til å slå våre unge mennesker i en nasjon av zombier, nå må vi avtale med galskap av drugging barn med psykoaktive stoffer – primært i offentlige skolen.

I praksis har nådd virtuelle epidemien proporsjoner med anslagsvis 5 millioner barn blir utsatt for stoffer som metylfenidat (Ritalin) og amfetamin (Dexedrine, Adderall). En fersk Duke University studie viste at mer enn 7% av alle barn får sentralstimulerende midler. En Virginia studie viste at 10% av alle barn får sentralstimulerende midler i skolen, og sannsynligvis et større antall enn at hvis du inkluderer barn medicated før du kommer til skolen.

I tillegg, en studie i Journal of the American Medical Association (JAMA) har vist en 3-fold økning i Ritalin abonnementer for toddlers, alder 2 – 4. Alt dette for å motvirke svært tvilsom, og trolig concocted «forstyrrelser» – Attention underskudd Disorder (ADD) og Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Den første kriteriene er «ofte fidgets med hender eller føtter eller squirms på plass.» Under impulsivity, den første kriteriene er: «ofte blurts out svar før spørsmål er avsluttet, og den tredje, uoppmerksomhet, har som sin første kriteriene,» ofte ikke klarer å gi nær oppmerksomhet for detaljer eller gjør careless feil. » Åpenbart, ifølge Dr. Breggin, denne listen over såkalt symptomene er ikke biologisk uorden i det hele tatt. De er bare atferd som setter barn i konflikt med voksne. Faktisk er det ingen bevis for at barn rutinemessig diagnostisert med ADHD har nevrologiske lidelse i det hele tatt. Mange av dem, faktisk, synes å være overlegen når det gjelder deres fysiske eller mentale legat, og det er nettopp hva som får dem til problemer.

Dennis H. Clarke, leder av Executive Advisory Board of the Citizens Commission On Human Rights International, enige om, sier, «Bruken av Ritalin på barn ikke har noe formål annet enn å sakte dem ned, slår dem opp, og gjøre det vanskeligere for dem å bevege seg rundt. » Faktisk har det blitt kalt «sitte ned og holde munn» stoffet. Han pekte på at det Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Third Revidert utgave utgitt av American Psychiatric Association, opprinnelig advarte om farene ved å administrere Ritalin til barn – men at denne informasjonen mysteriously forsvunnet fra den nyeste utgaven, og dermed støtte Clarke’s mistanker at næringen er engasjert i en cover-up. Ritalin og andre sentralstimulerende midler slik undertrykke vekst av alle organer i kroppen ved å forstyrre vekst-hormon sykluser – en effekt som trolig har lang-varig skadelig effekter for helsen til barnet. Animal studier viser at amfetamin som Adderall og Dexedrine forårsake hjerne-celle død – og at Ritalin fører til permanent hjerneskade dysfunksjon hvis administreres via vanlige kliniske doser. Noen barn utvikler tics – som i enkelte tilfeller bli permanent. Noen barn utvikler alvorlige psykiske lidelser som depresjon og obsessive-compulsive disorders – så vel som Manic og schizofren-liknende oppførsel.

Den siste bølgen av skolen opptak viser en konsekvent og umiskjennelig kobling med disse stoffene. Atten år gamle Eric Harris, som med sin venn Dylan Klebold, 17, massacred sine klassekamerater og en lærer på Columbine High School i Littleton, Colorado på 20 april 1999 hadde blitt tatt Luvox. TJ Solomon, 15, som skutt og såret seks andre studenter på Heritage High School i Conyers, Georgia on 20 mai 1999 var på Ritalin. Femten år gamle Shawn Cooper, som avfyres to hagle runder, smalt mangler klassekamerater på sin videregående skole i Notus, Idaho var på Ritalin. Femten år gamle Kip Kinkell som første myrdet hans foreldre og senere drept to studenter og såret 22 mer i hans Oregon skolens kafeteria ble på Ritalin og Prozac. Michael Johnson, 13, som med sin venn Andrew Golden, 11, skutt flere barn og en lærer på Westside Middle School i Jonsboro, Arkansas ble behandlet av en psykiater og ble ansett for å være på disse stoffene. Som om dette ikke var ille nok, Ritalin, Adderall, og alle slike sentralstimulerende midler føre til hjerte-og karproblemer ved å forstyrre rytmen av hjertet, og til tider kan (og må) føre til hjerteområde arrestert. Animal studier viser de svekke hjertet muskelen. Matthew Smith, 14, Clawson, Michigan, kollapset og døde av hjertesvikt. Etter autopsy, medisinsk examiners konkluderte med at Matteus hjerte hadde blitt skadet av «langvarig bruk av methylphenedate (Ritalin)». Medisinsk myndigheter gjort svak hevder at uønskede bivirkninger er sjeldne.
Dr. Breggen sier: «I min praksis i psykiatri, jeg er ofte konsultert om barn som tar tre, fire, og noen ganger fem psykiatriske stoffer, inkludert medisiner som er FDA-godkjent bare for behandling av psykotiske voksne. Behandling vanligvis begynte med når barn er utviklet i konflikt med voksne hjemme eller på skolen. I ettertid, konflikter lett kunne ha vært løst ved tiltak som for eksempel familie rådgivning eller individuelt tilpassede pedagogiske tilnærminger. vanligvis under press fra en skole, foreldre stedet acquiesced å sette sine barn på sentralstimulerende midler foreskrevet av Psykiatere, familie leger, eller Barneleger. «Når disse barna utstilt depresjon, ble delusional, og led hallusinasjoner, Paranoid frykt og andre narkotika-induserte reaksjoner mens man tar sentralstimulerende midler, deres leger konkluderte med at barna led av» klinisk depresjon, «» Schizofreni «eller» Bipolar lidelse «som har vært» unmasked «av medisiner. I stedet for å fjerne barnet fra sentralstimulerende midler, disse legene foreskrevet flere stoffer, for eksempel antidepressants, mood stabilizers, og neuroleptics. Barn som ble satt på sentralstimulerende midler for «uoppmerksomhet» eller «hyperaktivitet» endte opp med å ta flere voksne psykiatriske legemidler som forårsaket alvorlige bivirkninger, inkludert psychoses og tardive dyskinesia.

«For mange år Ritalin har vært det klart mest utbredte-legemiddelet, noen ganger i sin generelle form, Metylfenidat. Det er nå erstattet av Adderall, som er en form for amfetamin. Vi har enda mer Forsøksdyrutvalget viser permanent hjerneskade fra amfetamin enn Ritalin, et stoff som er klassifisert som amfetamin-liknende. Nå er det et nytt produkt som kommer ut som er i utgangspunktet en en-en-dags dose Ritalin (Concerta). Denne nye forbindelsen vil bli enda mer farlig fordi det oppfordrer til quick-fix mentalitet. Likeledes, når et stoff handlinger over en lengre periode, det er mer farlig fordi om det har skadelige effekter, kan det ikke fort bli rensket ut av kroppen. » Vi hører rapporter om mennesker forlate USA for å holde heks leger fra frying sitt kid’s forstand – spesielt gitt det faktum at foreldrene er nå arrestert og har barn tatt fra dem til å motsette obligatorisk drugging.

Michael og Jill Carroll bekymret for bivirkninger av Ritalin på 7-år gamle Kyle. Den Carrolls vokste bekymret når sønnen var bare sove om fem timer i natt og spiser bare ett måltid per dag ved lunsjtid. Når Carrolls sa de ønsket å ta Kyle av stoffet, administratorer av Berne-Knox-Westerlo skole bydel reagerte umiddelbart ved å ringe i Albany County (NY) Child Protective Service og lading «child abuse». Som en følge av det Carrolls er nå på en statewide liste over påståtte «child abusers», og de har vært fremstøt inn i en Orwellian familie domstol kamp for å fjerne sitt navn og for å sikre sine barn er ikke fjernet fra sine hjem. The Carroll dilemma er ikke unik. Skolene er nå rutinemessig ved hjelp av barnets beskyttende tjenester til å gripe kontroll av barn fra foreldrene. Ifølge David Lansner, en New York City advokat som har sett tilfeller ligner på Carrolls’. «Foreldrenes autoritet blir undergravd når folk trenger å gjøre hva noen offentlig offisielle ønsker.»

Breggin konkluderer med: «Amerika er det første samfunnet å stadig vende seg til massen drugging av sine barn som en løsning på konflikter som nødvendigvis oppstår mellom generasjonene. Det er vanskelig å være et barn. Barndommen er fylt med frustrasjon, skuffelse, misbruk og traumer. Det er vanskelig å være en forelder, spesielt i denne moderne tidsalder hvor foreldrene ofte er å øke barn på sine egne eller mens du arbeider. » Som en kontrast, når vi fortelle barnet at barnet har ADHD, biokjemiske ubalansen, kryss-ledninger i hans / hennes hjerne, en genetisk feil, eller noen andre fremstille biologisk dysfunksjon, vi sadel at barnet med en identitet som vil byrden den enkelte for resten av hans / hennes liv. Vi disempower barn ved å fortelle dem at de ikke kan styre seg selv eller ikke kan lære, vi disempower oss selv som voksne ved å si vi ikke kan nå et bestemt barn, og vi faktisk ende opp i vår frustrasjon skade organer og hjerne av våre barn å gjøre dem mer føyelig og mer håndterbare. Det er alt vi kan oppnå med disse stoffene – crushing the spontaneity av våre barn. Løsningen er enkel. Ta barna ut av den offentlige skolen og hjemme på skolen. Oppbevar dem så langt vekk fra den psykiatriske etablering og medisinske etablissement som mulig. Legg dem på et sunt kosthold med mye av rå frukt og vegtables, og eliminere sukker, junk food, eller noe med kunstige ingredienser. Dette er gode råd for alle.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: