Skjult Sannhet’s Blog


The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel
august 27, 2008, 12:53 am
Filed under: Religion | Stikkord: , ,

INNHOLDET I denne boken er forventet å få en sterk reaksjon FRA ZIONIST jøder.

Jeg er godt klar over taktikken til deg, min Zionist brødre, bruke til å stille noen som forsøker å avsløre noen av samfunnsnedbrytende handlinger.

Hvis personen er en Gentile, du gråte, «Du er anti-semittisk» som er noe mer enn en Smokescreen å skjule dine handlinger.

Men hvis en jøde er den personen å gjøre utsette du ty til andre taktikk.

* Først må du ignorere kostnader, håper informasjonen vil ikke bli gitt utbredt distribusjon.
* Hvis informasjonen starter nå for mange mennesker, du narr av den informasjonen og de personer som gir informasjon.
* Hvis det ikke fungerer, neste steg er tegnet mordet. Hvis forfatter eller høyttaler har ikke vært involvert i tilstrekkelig skandale du er flinke på fabricating skandale mot person eller personer.
* Hvis ingen av disse er effektive, er du kjent for å ty til fysisk angrep.

Men aldri vil du prøver å bevise informasjon galt.

Så, før du starter arbeidet med å stille meg, jeg tilby denne utfordringen:

Du Zionists montere en rekke Zionist jøder og vitner til å støtte din posisjon, og jeg vil bygge en slik rekke anti-Zionist, pro-amerikanske jøder og vitner.

Deretter, Zionists og anti-Zionists vil staten sin posisjon og debatt materialet i denne boken, så vel som relatert materiale – debatten skal holdes på offentlige TV.

La oss utforske informasjonen og la det amerikanske folk bestemme selv om informasjonen er sann eller usann.

Er ikke det en rettferdig UTFORDRING?

Absolutt, du vil gjerne ta imot utfordringen om hva jeg har skrevet er falsk.

Men hvis du ty til gråt, «Lies, all lies», og nekter å diskutere materialet du vil, i kraft, må fortelle det amerikanske folk at det jeg har skrevet er den sanne fakta.

Jack Bernstein

(Dette ærlig og modig jøde ble assassinated noen år siden, etter Mossad).

Min Farvel til Israel, Thorn i Midt East

Av Jack Bernstein

Før Israel ble en stat i 1948, jøder over hele verden var fylt med Zionist propaganda at Israel ville være et hjemland for alle jøder, et tilfluktssted for forfulgte jøder, et demokratisk land og oppfyllelsen av Bibelens profetier.

Jeg er en Askenasím jøde som tilbrakte de første 25 årene av livet mitt i USA, det landet som har gitt ALLE jøder frihet og mulighet til å blomstre – og blomstre vi jøder gjorde, til det punktet at en del av jødene ( Zionists) har fått en stilling av politiske og økonomiske dominans i USA

For å fullt forstå historien Jeg er i ferd med å fortelle, er det viktig at du forstår hva Zionism virkelig er. Zionist propaganda har ført det amerikanske folk til å tro at Zionism og jødedommen er ett og det samme og at de er religiøse i naturen. Dette er en blatant løgn.

Jødedommen er en religion, men Zionism er en politisk bevegelse startet hovedsakelig av Øst-Europa (Askenasím) jøder som i århundrer har vært den viktigste kraften bak kommunisme / sosialisme. Den ultimate mål av Zionists er en One-WORLD MYNDIGHETER under kontroll av ZIONISTS OG ZIONIST-orientert Jewish INTERNATIONAL bankfolk.

Kommunisme / sosialisme er bare verktøy for å hjelpe dem å oppnå sine mål.

Jeg var et offer for Zionist Propaganda

Etter 1967-krigen, vi jøder ble fylt med stolthet at våre hjemland «hadde blitt så mektig og vellykket. Så for vi hadde blitt fylt med falske propaganda som jødene i Amerika ble forfulgt. Så, mellom 1967 og 1970 om lag 50,000 amerikanske jøder falt for denne Zionist propaganda og flyttet til Israel. Jeg var en av disse suckers.

Etter å bli fylt med all denne falske Zionist propaganda, følte jeg at jeg ville ha en bedre sjanse til å lykkes i den nye jødiske staten. Det var en lagt enticement, ånd og utfordring av banebrytende og hjelpe min andre jøder.

Dual Citizenship

Jeg hadde ingen følelsesmessige konflikt med å forlate den amerikanske, fordi jeg fortsatt var i stand til å holde min amerikanske statsborgerskap og kan gå tilbake til USA når som helst. Du skjønner, jødene har lov til å være borgere av både Israel og enkelte land – USA er ett av disse landene. Den amerikanske regjeringen gjør at en jøde å være en borger av både USA og Israel.

Tysk Amerikanerne kan ikke være borgere av både USA og Tyskland. Italiensk Amerikanerne kan ikke være statsborger av både USA og Italia. Egyptisk-amerikanere kan ikke være borgere av både USA og Egypt. . . MEN, en jødisk amerikansk kan være en borger av både Israel og USA Dette er et godt eksempel på den makt den ZIONIST jødene har over den amerikanske regjeringen.

Jeg kommer til det «jødiske Paradise»

Før avreise til Israel, en jødisk venn av min hadde laget ordninger for meg å bo noen dager med hennes søster, Fawzia Daboul ugift kvinne og hennes tante. Etter ankommer Lod Flyplass like utenfor Tel Aviv, jeg tok en buss til hjem Miss Daboul og hennes tante. Når jeg så Fawzia, var det kjærlighet ved første blikk. Jeg begynte å kalle henne «Ziva, ‘hennes hebraisk navn. Ziva er en Sephardic Jewess fra Irak som, i likhet med meg selv, hadde falt for Zionist propaganda og hadde flyttet til Israel. Hun ble ansatt som frisør.

The Kibbutz

Etter gå med Ziva og hennes tante til to dager, jeg venstre for å bruke 6 måneder på Kibbutz «Ein Hashofet» en av de godt over 150 slike kommuner deretter opererer i Israel. Siden da har mange flere har blitt startet – særlig i de territorium tatt fra de palestinske araberne. A Kibbutz er en jordbruk og av og til industriell venture. Det er viktig å forklare at Israel’s Kibbutz er en marxistiske ideen brakt til Israel etter Askenasiske jøder som flyttet til Israel i hovedsak fra Polen og Russland. Disse jødene er en del av den samling av jøder kjenner som BOLSHEVIKS. Før 1917 var de den kraft som legges grunnlaget for Bolshevik Revolution av 1917 i Russland og i starten av kommunismen.

Igjen, jeg ønsker å påpeke, selv understreke at det er noen av den samme samling av Askenasím, kommunistiske / sosialistiske jøder som flyttet til Israel, fikk kontroll over Zionist Movement, og har dominert regjeringen i Israel siden starten i 1948.

Nå, tilbake til Kibbutz —

Før 1967, det meste av arbeidet på Kibbutz ble gjort av jødene. Men siden 1967-krigen, arbeidet har vært utført av arabere som er betalt en svært lav lønns-og av frivillige fra utlandet. Medlemmer av Kibbutz (alle jøder) dele alt likt. De får klær, mat og en liten innrømmelse. Alle inntekter fra venture gå inn i Kibbutz konto for fremtidig bruk. Hver av disse Kibbutz ER tilknyttet en av Israels marxistpartiene alt fra Sosialistisk to hard-core kommunistpartiet.

The Kibbutz jeg var i var ikke hardcore kommunistiske. Likevel, jeg var glad for å forlate etter 4 måneder – to måneder tidligere enn opprinnelig planlagt. I løpet av den tiden jeg jobbet i Kibbutz, jeg lever courtship med Ziva. Hun var en av grunnene til at jeg forlot Kibbutz etter bare 4 måneder – vi skulle bli gift.

Våre Marriage Opprettet Problemer

Ekteskapet seremoni ble avholdt i Sephardic Synagogue. Seremonien var enkel, men vakker. Ziva og jeg var fornøyd, men vårt ekteskap skapt alvorlige problemer. Du skjønner, Ziva er en Sephardic Jewess og jeg er en Askenasím jøde. For en Askenasím jøde for å gifte seg med en Sephardic jøde er frowned upon i Israel ved avgjørelse Ashkenazis. For å forstå hvorfor dette er tilfellet, må du innse forskjellen mellom Sephardic og Askenasím.

Den kraftige Zionist propaganda maskin har ledet det amerikanske folk til å tro at en jøde er en jøde – en rase av mennesker og at de er «Guds utvalgte folk». Jeg vil omhandle «Guds utvalgte folk» Lie senere. Først er det viktig for deg å forstå at jøder er IKKE en rase av mennesker.

Det er to atskilte grupper av jøder i verden, og de kommer fra to forskjellige områder av verden – Sephardic jøder fra Midt East og Nord-Afrika og Askenasím kommer fra Øst-Europa. The Sephardic er den eldste gruppen, og det er de, hvis noen, som er jødene beskrevet i Bibelen, fordi de bodde i området beskrevet i Bibelen. De er blod slektninger til araberne – den eneste forskjellen mellom dem er religionen.

Den Askenasím, som nå kompromiss 90% av jødene i verden, hadde en heller merkelig begynnelsen. Ifølge historikere, mange av dem jødiske, Askenasím kom inn i eksistens om lag 1200 år siden. Det skjedde på denne måten:

Ved den østlige enden av Europa, der bodde en stamme av mennesker kjenner som Khazarer. Om året 740 AD, Khazarisk kongen og hans domstol besluttet de skal vedta en religion for sitt folk. Så, representanter for de tre store religioner, kristendommen, islam og jødedom, var invitert til å presentere sine religiøse doktriner. Den Khazarer valgte jødedom, men det var ikke av religiøse grunner. Hvis Khazarer hadde valgt islam, ville de ha Angered den sterke kristne verden. Hvis de hadde valgt kristendommen, ville de ha Angered den sterke islamske verden. Så, de spilte det sikkert – de valgte jødedom. Det var ikke av religiøse grunner er Khazarer valgte jødedom, det var for politiske grunner.

En gang i løpet av det 13 århundre, Khazarer ble fordrevet fra sine land, og de flyttet vestover med de fleste av dem settling i Polen og Russland. Disse Khazarer er nå kjent som Askenasiske jøder. Ettersom disse Khazarisk Askenasím bare valgte jødedom, de er egentlig ikke jødene – i det minste ikke blod jøder.

Gjennom sin historie, disse polsk og russisk Askenasím praktisert kommunisme / sosialisme og arbeidet for å få sine ideer gjennomført i disse landene.

Ved slutten av 1800-tallet betydelig antall av disse kommunistiske / sosialistiske jøder ble funnet i Tyskland, Balkan og til slutt over hele Europa. På grunn av sin innblanding i den sosiale og statlige anliggender i Russland, de ble målet for forfølgelse av Czars. På grunn av dette, av migrasjon av disse kommunistisk / sosialistisk orienterte jødene begynte. Noen dro til Palestina, og noen til Sentral-og Sør-Amerika, og et stort antall av dem kom til USA

Politisk Zionism er født

I 1897, den første Zionist Congress ble holdt i Basel, Sveits. På denne kongressen ble det besluttet å arbeide mot etablering av en jødisk stat og et søk etter land som skal bygge denne jødiske staten begynte. Great Britain tilbys Zionists land i Afrika. Dette Zionists avvist: de ville Palestina!

På den tid Palestina var bebodd av en halv million palestinske arabere og noen få palestinske jøder som er relatert blod og som hadde levd sammen i fred i århundrer. Med Palestina som sitt valg for en hjemland, europeiske Askenasím begynte å migrere til Palestina. Som jeg forklarte tidligere, de fleste var kommunistisk / sosialistisk orientert med noen av dem som radikal Bolshevik kommunister hvis mål er verdens dominans.

Så når du tenker på jøder, spesielt relatert til Israel, husk at det er en stor forskjell mellom Sephardic og Askenasím. De er ikke en forent folk. De er delt sosialt, politisk og spesielt rasistisk. Nå, tilbake til Ziva, Sephardic Jewess og jeg en Askenasím jøde, og våre liv i den såkalte demokratiske land av Israel.

Sephardic jøder – Second Class Innbyggere

For de tre første årene av vårt ekteskap, var det nødvendig for oss å leve med Ziva’s tante. Dette var på grunn av den kritiske boliger mangel på Israel og på grunn av rasisme. Boliger er tildelt som følger:

* Askenasiske jøder som har bodd i Israel i mange år er gitt førstevalg.
* Second i tråd er Askenasím fra Europa – særlig hvis de er gift eller gifte seg med en Israel-born Askenasím jøde.
* Den neste favoriserte er Askenasím fra USA – spesielt hvis de gifte seg med en israelsk født Askenasím.
* Sephardic jødene har neste valg av hva boliger er venstre.
* På bunnen av listen er muslimer, Druze og kristne.

Muligheter for arbeid følger samme mønster: Askenasím få Valgene arbeidsplasser, Sephardic jøder neste, og muslimske, Druze og kristne fylle menial jobber med svært mange venstre arbeidsledige. Selv gjennom Jeg var en Askenasím jøde fra USA, jeg ble plassert nederst på listen for boliger fordi jeg gift en Sephardic Jewess.

Blir avvist boliger var min andre erfaring med den intense rasisme som finnes i Israel. Fra begynnelsen av min ankomst i Israel, mange slurs var yelled på meg. Vi amerikanske jøder ble bare blir tolerert. Fordi Israel, for å overleve, må avhenge av gaver av amerikanske jøder og salg av verdiløs israelske Obligasjoner i Amerika, det er jealousy blant eliten israelske Askenasím mot amerikanske jøder, selv om den amerikanske jøder er også Askenasím. Mange ganger ble jeg fortalt, «gå hjem!» og «Vi vil ha pengene dine, men ikke deg.»

Men det var en del av den amerikanske jøder som var velkommen og gitt favoriserte behandling. De var kort-frakte kommunistiske jøder.

Av de 50,000 amerikanske jøder som, i likhet med meg selv, hadde flyttet til Norge mellom 1967 og 1970 om lag 20% (10.000) av dem var marxistiske orientert med et stort antall av dem faktiske kort-frakte kommunister. De ble ønsket velkommen av israelske myndigheter og lokale Askenasím og fikk favoriserte behandling – boliger, arbeidsplasser og sosiale liv. Det må være registrert i tillegg kommer fra USA, et stort antall kommunistiske jødene var å migrere til Israel fra Chile, Argentina og Sør-Afrika.

Av de 50,000 som hadde flyttet til Israel i denne perioden, 80% av oss etter hvert tilbake til USA for 20% som fortsatt var de som var kort-frakte kommunistiske eller sympatisk til marxismen.

Three Faces of Israel

Fra hva jeg har fortalt deg så langt, må du ha ideen om at Israel er en marxistiske (sosialistiske / kommunistiske). Dette vil være korrekt. Men Israel har tre ansikter: kommunisme, fascisme og demokrati. Den Askenasím som flyttet til Israel fra Russland brakte med seg ideologi for sosialisme / kommunisme og har satt i praksis mye av den ideologi. Den Askenasím som flyttet til Israel fra Tyskland, mens sympatisk til kommunismen og støtte, har en tendens til å favorisere bruk av Nazi-stil fascisme. Under andre verdenskrig, i Tyskland denne eliten Zionist Askenasím jobbet tett med Hitler’s Gestapo i persecuting den lavere klassen tyske jøder og levere dem til konsentrasjon leir.

Nå bor i Israel, disse eliten Zionist jøder, som var godt trent i Nazi-stil fascismen og favorisere det, har pålagt mange fasetter av fascismen på Israel. For å gi inntrykk av at Israel er et demokrati, medlemmer av Knesset (Israel Congress) er valgt – en merkelig type valg. Dette er der Israel er såkalt demokrati stopper. Det gjør ikke noen forskjell som parti vinner et valg, Likud eller arbeidskraft, eliten Zionist jøder regel i en diktatorisk måte – gi tjenester til eliten klikk og brutalt suppressing noen dissent.

I Zionist / kommunistiske ordningen av verdens herredømme, det er Israels rolle å kontinuerlig hisse opp problemer i Midt East. Siden krig er en stor del av denne ordningen med aggresjon, er det bare naturlig at fra tidlig på israelske ungdommer er trent mentalt og fysisk til krig. For eksempel: Israel har sin tilsvarende Hitler’s youth gruppen. Det er Gadna, og alle videregående skole og junior høy elevene er pålagt å delta – gutter og jenter. I likhet med Hitler’s youth gruppen, ungdom i Israel’s Gadna er kledd i Khaki uniformer. De tar trening og engasjere seg i paramilitære øvelser.

Selv på spill, våpen og tanker om krig er til stede. Når på en piknik, i stedet for å ta langs baseball eller fotball utstyr, de tar sub-maskin våpen og angrep rifles og praksis skyte og spille militære spill.

Når uteksaminert fra high school, alle unge gutter er nødvendig å tjenestegjøre 3 år i hæren (2 år for jenter) eller 4 år i marinen eller luftvåpen (3 for jenter). Ultraorthodox religiøse jøder er fritatt fra militær tjeneste.

Når ut av tjeneste, en rekke ex-tjenesten deltar i Shin Bet, tilsvarende Hitler’s Gestapo. Som Gestapo, de engasjere seg i repressing noen som handlinger eller snakker ut mot den marxistiske / fascistiske regjeringen i Zionist dominert Israel.

Akkurat som i Nazi-Tyskland, alle mennesker i Israel er forpliktet til å bære identiteten hefter kalt «Teudat Zehut» på hebraisk.

En dag jeg endret jakker og glemte å ta ut min ID heftet når jeg gikk ned byen i Tel Aviv. En politiet offiser nærmet meg og spurt om min «Teudat Zehut». Jeg fortalte ham jeg hadde forlatt det i min andre jakke. Siden jeg ikke har min ID heftet med meg, jeg ble tatt til politistasjon. Ved politistasjon, desk sersjant informert meg om at for ikke å ha min ID heftet med meg, jeg kunne jailed for opptil 16 dager uten selv å bli tatt før en dommer. Alle som var nødvendig for politiet Løytnant å signere en «varetekt Order».

Jeg bedt om tillatelse til å foreta en telefon ringe til min kone og fortelle henne for å bringe min ID heftet til stasjonen.

Den sersjant tillatt meg to timer å ha meg «Teudat Zehut» produsert. Jeg ringte min kone og hun brakte meg «Teudat Zehut» – kommer bare minutter før 2-timers fristen utløpt. Dersom hun hadde blitt sent i ankommer, jeg ville ha vært jailed for 16 dager for ikke å ha min ID heftet med meg. Dette er bare en indikasjon på at Israel er en «Police State» og ikke et demokrati.

Om nazisme / fascisme, kan du gi meg klart et poeng. Tyskerne er en beundringsverdig folk – Jeg tør si med stor. Men i Tyskland, den generelle befolkningen var ofre for nazistene som gjennom utspekulert og brutaliteten fikk makten. I Tyskland, gjennomsnittlig jødene ble ofre for den Zionist elite som jobbet hånd i hånd med nazistene. Mange av de samme Zionist jøder som i Tyskland, hadde samarbeidet med nazistene, kom til Israel og begynte hendene med Zionist / kommunistiske jøder fra Polen og Russland. Det er to ansikter av kommunismen og Nazi-stil fascismen som regel Israel. Demokrati er bare en illusjon.

Når det gjelder tilknytning mellom elite Askenasím jøde og nazistene, ta en titt på ordet ‘Askenasím’ – ser igjen ‘Ashke-Nazi’.

Interessant er det ikke?

Det er stor forvirring om forholdet mellom fascisme til kommunismen. Fascismen er nasjonalsosialismen. Kommunismen er internasjonal sosialisme.

Israel’s Economy

Økonomisk, Israel er konkurs. Of course, kunne dette ha blitt anslått fordi Israel økonomiske strukturen er basert på sosialisme.

Når en regjering av en stat og dens borgere bruke mer penger enn verdien av de varer som produseres, økonomisk konkurs, vil resultatet. Hvis det ikke var til hjelp fra Amerika, Israel økonomi ville ha kollapset for lenge siden. Israel er en «velferdsstat» i hver forstand av ordet – det er Amerikas mest favoriserte velferd mottaker.

Selv om America’s bønder, små forretningsmenn og laborers sliter for å overleve, den amerikanske regjeringen, dominert av Zionist jøder, er drenering av lommer og purses of American taxpayers å støtte Israel’s sosialistisk økonomi og krig maskin.

Siden den israelske regjeringen vet, og favoriserte Zionists vet at Zionist trykket i Amerika vil sikre at Amerika vil fortsette å sende dem enorme mengder penger, Israel’s regjering og dens favoriserte borgere bruke penger som drunken sjømenn. Denne praksisen fører til inflasjon og til slutt til en økonomisk kollaps.

Sammenlikning av Israel å drunken sjømenn er urettferdig for sjømenn. Sjømenn bruke sine egne penger – Israel bruker pengene det får fra Amerika. Fordi Israel er en velferdsstat, avhengig hovedsakelig på amerikansk hjelp for å overleve, er det på en down-hill lysbilde. I 1982, Israel’s Inflasjonen var 130%.

I 1983 var det 200%, og dette året (1984) er det ventet å overstige 400%. Det betyr en hamburger som koster $ 1.00 sist januar vil ha økt til $ 5,00 ved utgangen av desember. Historien viser at ingen nasjon roter seg inn i økonomiske problemer som Israel har blitt, har unngått en økonomisk kollaps. Bare med en massiv økning i amerikansk økonomisk støtte kan en økonomisk kollaps være avverget – selv da denne løsningen vil bare være midlertidig.

Når det gjelder den destruktive tendenser av sosialisme, det er omstendigheter som gjør det mulig for et land til å tilby sosiale programmer for å hjelpe sitt folk. Det er mulig i et land som har tilstrekkelige finansielle ressurser og hvor innbyggerne er dypt religiøse og hensynsfull mot sin fellowmen.

Ingen av dette finnes i Israel. Selv i land der forholdene er ideelle det lingers en fare. Siden regjeringen i landet har for å dekke behovene til sine borgere, de fleste av disse innbyggerne har en tendens til å miste incitament til å arbeide hardt, og et land med et selvtilfreds citizenry er lett mestret.

Besøkende til Israel

Turisme er en av Israels viktigste kilder til inntekt. Den største gruppen av besøkende er amerikanske jøder. Men det er også mange amerikanske kristne som ønsker å besøke den hellige Helligdommer og til å se landet «Guds utvalgte folk».

Disse kristne komme bort veldig imponert og fylt med religiøse fervor.

Selv i Israel, jødene og hedningene både er nøye overvåket, slik at de ikke bortkommen og ser det elendig siden av Israel – den sanne Israel.

Akkurat som i Sovjet Russland og andre kommunistland, besøkende til Israel er tatt på seg nøye planlagt guidede turer. De er vist religiøse områder, universitetene, de frodige frukthager, teknisk oppnådd, kunst, og å hisse sympati, de er tatt for å besøke Holocaust Museum. Men, holdt fra øynene av turister er ghettos, fengsler der politiske fanger, de fleste arabere og Sephardic jødene er utsatt for de mest inhumane former for tortur. Turistene ikke ser utbredt kriminalitet aktiviteter og korrupsjon og samarbeid mellom organisert kriminalitet sjefer og regjering og politi embetsmenn.

Turistene ikke lære av den sanne indre arbeidet i Israel’s marxistiske / fascistiske regjeringen, heller ikke de ser Israel er rasisme.

Jeg møtte en amerikansk Tourist som kunne ikke hjelpe å fortelle meg om den fantastiske religiøse følelsen hun hadde fra å være i Israel – det Hellige Land. Jeg har kommentert til henne: «Bare prøv å gi et Bibelspørsmål til en lokal jøde og du vil se hvor mye religion og religiøs frihet er det i Israel. Hvis sett av politiet, vil du bli arrestert.

Når det gjelder Holocaust Museum, jeg kan ikke hjelpe, men kommentar:
Holocaust kan ikke ha skjedd – hvis —

1. Hvis Zionist lederskap i Tyskland ikke hadde samarbeidet med nazistene.
2. Hvis Zionists, over hele verden, hadde ikke overbevist ulike land til å nekte å godta jøder fra Tyskland. The Zionists in America overtalt president Roosevelt til å stenge døren og ikke tillate jødiske flyktninger i Amerika før krigen, da det fortsatt var en mulighet for jødene til å forlate Tyskland.

* Det må legges til at mange mennesker, inkludert jøder, spørsmålet om Holocaust skjedde som portrayed by the Zionist propagandists – i det minste ikke i den utstrekning Zionist krav.

Religion

De land som i dag staten Israel har blitt bygget, tidligere Palestina, var en gang vandret på ved Moses, Jesus og Muhammad.

Siden Palestina ble området av mange religiøse hendelser og har mange religiøse områder, er det rette kalt Den Hellige Land. Så, en tror at Palestina, Israel nå, ville en tendens til å ha en luft av hellighet om det.

Når palestinske muslimer og palestinske jødene okkuperte Palestina, det var en religiøs aura. Men, ettersom Zionists overtok området og sette opp staten Israel, det er en av de mest synd landene i verden hvor bare 5% av jødene er religiøse. Det er interessant å merke seg at de som er sterkt religiøse er arabiske muslimer og arabiske kristne som utgjør en liten minoritet i Israel.

Israelske lover undertrykke all religion – For eksempel, det er mot loven å forsøke å konvertere en jøde til en annen religion selv om jøde er en ateistisk eller humanist.

En kristen har lov til å forkynne evangeliet i en kirke, men for prestene eller noen til å selv fortelle en om læren i Bibelen utenfor kirken bygningen vil få en 5 års fengsel setning.

For en kristen for å gi et Bibelspørsmål eller religiøse artikkelen til en jøde vil også få en 5 år setning. Selv en handling av kindness av en kristen mot en jøde, som gir en gave av mat, kan tolkes som forsøk på å konvertere jøder til kristendommen og kan gi en 5 års fengsel setning.

Dette samme lov av religiøs undertrykkelse gjelder for de av den islamske tro som i en akt av kindness gi en gave av noe slag til en jøde. En 5 års fengsel punkt kan resultatet.

Behandlingen av religiøse jøder er ømfintlig for avgjørelse Zionists. World-wide, jøder og ikke-jøder vise Israel som et land hvor jødene mai praksis deres religion uten forfølgelse. Derfor er Zionists ikke tør risiko suppressing jødedom av frykt for arousing verden opinion mot dem. Så, den avgjørelse Zionists bare tolerere den religiøse praksis i liten minoritet av religiøse jøder i Israel.

Guds utvalgte folk

Den amerikanske folk har blitt ledet til å tro at jødene er «Guds utvalgte folk». Denne myten ble startet av en liten gruppe jøder. Noen jødiske ledere tok utdrag fra Bibelen og tolket dem som «utvalgte folk». Men er det ikke underlig at det ikke er den religiøse jøder som hevder å være «Guds utvalgte folk.» Det er atheistic ikke-tro jøder som hevder at ære.

Leder i cry, «Vi er Guds utvalgte folk» er Zionist / marxistiske (Askenasím) jøder som av politiske grunner valgte jødedom og som ikke har en dråpe av bibelsk jødisk blod i seg.

En israelsk religiøs jøde sa det godt, «en gang vi jøder ble valgt av Gud til å være hans messengers. Men, lenge siden vi bortfalt det riktige».

Alle som har lest Bibelen med et åpent sinn vet at Gud ga jødene i den tid spesielle tjenester. Men det var i form av lover. I disse overenskomstene var forholdene – forholdene var at Gud krevde jødene adlyde Hans Ord. Time etter time jødene brøt de lover. De avviste Gud og slått til adoring Mammon. Det tar ikke noe bibelsk scholar å realisere det lenge siden selv om den virkelige jøder mistet retten til å være Guds utvalgte folk.

I sammenlikne graden som følger av de 3 store religioner praktisere sin tro, jeg gjør dette observasjon:

Jødedom – Få jøder, Sephardic eller Askenasím, er religiøse. Dette er til stede i Amerika, i Israel og over hele verden.

Kristendommen – de kristne «religion har følt påvirkning av jødisk innblanding og infiltrasjon (spesielt i Amerika) som fører til misforståelser og krangling mellom de ulike kristne kirkesamfunn. Dette har ført til en «lunken» holdning blant de fleste kristne mot deres religion. Det er bevis for å bevise at jøder, eller en av deres mange fronter har startet mange av de kristne kirkesamfunn og dermed dominere doktrine.

Islam – muslimer, som følger læren av islam, er det klart mest ivrig av de 3 store religioner i følge deres religiøse tro.

Den Judeo-Christian Ethic vi hører så mye om i Amerika er en stor spøk – et resultat av en intens Zionist propaganda-kampanje.

Jeg vil ta med en siste tanke om «Guds utvalgte folk» myte: Gud sa: «Vær forsiktig med de som kaller seg jøder og ikke er det, for de ligger. Kan det være Askenasím er det folk som Gud var henvise?

Israel Stirs Evig krig

I det Hellige land, vil det synes at det ville bli fred. I stedet, krig og forberedelser for krig er stadig til stede. Den israelske militære maskinen er anerkjent som den fjerde mektigste i verden. Fra ståsted i mengden av fly, stridsvogner og andre kampkjøretøyer utstyr, pluss det faktum at det er av den nyeste design, gjør det militære apparat av Israel meget kraftige. Men, i hæren, alvorlige svakheter har utviklet.

Før utforske svakheter av Israels hær, la oss kort se på hvert enkelt av de kriger som Israel har vært involvert – i gjennomsnitt ett hver 8 år siden det ble en stat i 1948.

1948 War – Like etter at Israel hadde erklært seg selv en stat, palestinere og andre arabere angrepet den israelske hæren som hadde blitt dannet ut av terroristgrupper, Irgun og Stilk Gang. Bakgrunnen for angrepet av palestinere var å forsøke å gjenreise sine hjem som, gjennom mord og terrorisme, Zionists hadde konfiskert. Palestinerne hadde vært et fredelig folk, og var ikke trent i det moderne krigføring, mens Askenasím Zionist jøder som hadde vandret fra Sovjet-Russland, Polen og Tyskland hadde mer kunnskap om taktisk krigføring.

I tillegg Zionists hadde bygget opp en stor mengde av våpen som de hadde kjøpt fra USA og kommunistiske land og hadde ulovlig smuggled i området. Araberne var slått og i den prosessen, Israel erobret mer palestinsk territorium.

1956 – Egypt eies land som Suez Canal flyter. Egypts president Nasser erklærte sin intensjon om å overta driften av kanalen fra England. Dette ville ha rammet England’s koloniale imperium. Så, England sammen med Frankrike og Israel conspired til å angripe Egypt.

Med Egypt nesten stillferdig, America’s President Eisenhower stegvis og bestilte England, Frankrike og Israel til å trekke seg. På den tid var USA fremdeles var militært sterk nok til å tilbake Eisenhower bestilling, så England, Frankrike og Israel gjorde trekke. Dette var den eneste gangen under amerikansk-israelske forbindelser som en amerikansk president sette interesser of America foran Israels interesse.

1967 War – Tension ble montering mellom Egypt og Israel over territoriet ligger mellom de to landene – Sinai og Gaza.

1967 War – Tension ble montering mellom Egypt og Israel over territoriet ligger mellom de to landene – Sinai og Gaza.

For å hjelpe Israel får en urettferdig fordel, Sovjetunionen resorted til lureri: sovjetiske diplomater i Egypt fortalt president Nasser for å true krigen, men ikke angrepet. Deretter sovjetiske diplomater sa Israels ledere truer krig og deretter gå videre og angrep. Dette handler om forræderi aktivert Israel til angrep mens Egypt var «off-vakt» og ødelegge Egypt militære kapasitet i 6 dager.
Kart over «Greater Israel»

Det har vært målet for Israels ledere til å overta alle land mellom Nilen og Eufrat Rivers. I tillegg til Sinai og Gaza som Israel ment å ta fra Egypt under krigen, de ønsket på Vestbredden som var en del av Jordan og Golan Heights som var en del av Syria. Så i løpet av 1967-krigen, Israel resorted til lureri

Israel hadde det tekniske utstyret for å snappe radio meldinger og endre disse meldingene (koke dem) og deretter sende dem videre til sin destinasjon. Under krigen, Israel fanget opp meldinger fra Egypt til Jordan og Syria og endret meldinger, lure Jordan og Syria inn i krigen. De arabiske landene ble slått og Israel tok et stort skritt mot det målet om erobring av opptar Golan Heights og Vestbredden samt Sinai og Gaza.

Selv om Israels angrep på Egypt kalles 1967-krigen og ofte referert til som de seks-dagers krigen, kan det neppe bli kalt en krig. Egypt, det mektigste arabiske nasjon på den tiden, hadde ikke en sjanse til å kjempe. Lureri på den delen av Sovjetunionen og Israel som jeg har forklart, gjengitt den såkalte 1967-krigen ikke noe mer enn en forrædersk handling av terrorisme som Soviets og Israel er berømte.

Israel angrep på U.S.S. Liberty

I løpet av 1967 krigen, en av de mest dristig handlinger av forræderi ble begått. Det var angrepet på et amerikansk skip, USS Liberty, ved America’s såkalte venn, Israel.

I Israel er forrædersk angrep på Egypt, USS Liberty, en amerikansk overvåking skipet, ble kjører utenfor kysten av Israel å overvåke fremdriften for angrepet.

Realisere USS Liberty ble læring og opptak Israel handlinger av forræderi, israelske ledere bestemte seg for å «bli kvitt» av bevis. Israelske fly og torpedo båter angrepet Liberty med den åpenbare hensikt av senkingen det. Dersom skipet ble senket, og dermed ødelegge bevis, Israel og Egypt kunne skylden for angrepet – og Zionist kontrollert nyheter-media i Amerika ville ha gitt den ligge som faktisk med den hensikt å slå det amerikanske folk mot Egypt. Men heldigvis – bravery på den delen av Liberty mannskap holdt skipet afloat. Israel mislyktes i sin handling av forræderi mot Amerika, dets allierte, men under angrep, Israel drept 34 besetningsmedlemmer av Liberty og såret 171.

Israel hevdet angrepet på Liberty var et tilfelle av feilaktig identitet. Men rapportene av overlevende mannskap og andre bevis bevise angrepet av Israel var tilsiktet.

Fakta om angrepet på USS Liberty ble beleilig utelatt av Zionist kontrollert American News-mediet. Alle som Zionists fortalt det amerikanske folk var at Israel hadde sunket en amerikansk skip, men at det var et tilfelle av feilaktig identitet.

En undersøkelse av den amerikanske regjeringen var stillferdig og saken raskt glemt. Dette er et godt eksempel på det enorm innflytelse på Zionists har over den amerikanske regjeringen.

Den coverup av hele skandaløs affære av den amerikanske regjeringen kunne ikke ha lyktes dersom nyheter-media hadde gjort sin plikt og rapporterte fakta rundt angrepet. Det er et godt eksempel på kraften i Zionist kontrollert nyheter-media i Amerika for å forvrenge eller holde tilbake viktige nyheter fra det amerikanske folk.

1973 War – The forræderi på den delen av Israel og Soviets som førte til 1967-krigen embittered den arabiske folk og straks de begynte arming med intensjonen i retaliating for denne israelske forræderi og å prøve og ta tilbake land som Israel hadde tatt fra dem. Ved 1973 var de forberedt.

Selv om flere arabiske land ble forberede seg militært, var de prøver å fredelig utarbeide en løsning med Israel. Men Israel var trygg på at deres Zionist brødre i Amerika ville bruke sin makt over den amerikanske regjeringen å sørge for at USA ville støtte Israel. Så, Israels ledere fortsatt å opprettholde en krigførende holdning.

Realisere hopelessness av ytterligere forhandle med Israel ledere, Egypt sammen med Jordan, Syria og Irak angrepet Israel – og de skulle vinne.

Med Israel møter tap, den kraftige Zionists in America tiltrekker seg strenger av deres makt over USAs regjering og amerikanske myndigheter embetsmenn følges sine Zionist mestere. Enorme mengder amerikansk militært utstyr og armene var airlifted på skattebetaler er utgifter til Israel for å styrke den retreating israelske styrker.

Denne amerikanske hjelpemiddel aktivert Israel til å snu og kommer seirende. Ja, Israel ble lagret, men så mye amerikansk militært utstyr ble airlifted til Israel på den tiden at den amerikanske væpnede styrkene ble igjen i mangelvare, og i en svekket posisjon.

Amerikanske myndigheter er så mye under påvirkning av Zionists at de hadde varslet den 82dre Airborne Division stasjonert ved Ft. Bragg, NC og amerikanske tropper stasjonert i Tyskland, med det formål å bli sendt for å hjelpe Israel, hvis nødvendig.

Det er ganske trist at for å behage de Zionist makten i Amerika, amerikanske myndigheter er villige til å ofre livet av amerikanske gutter å lagre Zionist / marxistiske Israel.

Yngre menn allerede på den amerikanske væpnede styrker og deres foreldre, besteforeldre, brødre og søstre bør spesielt være opptatt av israelske igangsatte kriger og prøver å involvere USA i disse krigene, fordi hvis nødvendig, for å lagre Israel i ett av sine handlinger av aggresjon, den amerikanske regjeringen vil bøye seg for den amerikanske Zionists og sende amerikanske gutter i kamp – gutter har ikke noe valg, men kampen på siden av Zionist / marxistiske Israel.

Hvis amerikanske BOYS dø i en fremtidig MIDEAST krig, vil du vite at de ansvarlige vil være ZIONIST jødene i Amerika og svak-SPINED politikere i Washington, DC WHO Bow til sine ZIONIST Lords.

New York / Moskva / Tel Aviv Triangle

På dette punkt, kan du bli forvirret, Israel og Soviets er ideologiske allierte – både i følge ideer av Karl Marx, slik at begge er kommunistisk / sosialistisk. Likevel, Soviets leveres militært utstyr til araberne – Israels fiender, og samtidig, Sovjetunionens fiende, USA, var arming Israel.

For å forstå forræderi som Zionist / Bolshevik jødene er i stand og å forstå forræderi som fant sted før og under 1973-krigen, jeg må forklare New York / Moskva / Tel Aviv trekanten. For å gjøre det, er det nødvendig å gå tilbake noen få år i historien.

En tung migrering av jøder fra Russland til Amerika startet i 1831. De fleste av disse var kommunistiske jøder. Så mange av disse kommunistiske / Bolshevik jøder avgjøres i New York at New York har blitt referert til som «Moskva på Hudson.

Det har blitt påpekt, og med god grunn, at beslutninger om kommunistiske politikken kommer ikke fra Moskva, men fra New York City. Hvorvidt dette er et faktum eller ikke er uvesentlig. Hva er viktig er det faktum at det er en nær uavgjort mellom Zionist / Bolshevik jøder i New York City og Zionist / Bolshevik jøder i Moskva, og utvide til å omfatte Zionist / Bolshevik jøder som dominerer Israel’s regjering.

The Zionist makt over amerikanske myndigheter i Washington, DC stammer fra Zionist / Bolsheviks sentrert i New York City. Det er fra New York som bestillinger går ut til den store Zionist nettverk over hele USA – et nettverk som påvirker den økonomiske og politiske saker av ikke bare vårt føderale regjeringen, men nesten alle, hvis ikke alle, statlige myndigheter, og for en stor grad regjeringene i de større og enda mellomstore byer. Denne kraften av Zionist / Bolshevik jøder over USA gjør New York-leg i New York / Moskva / Tel Aviv Triangle en enorm innflytelse over den kommunistiske politikken.

I visning av 1973-krigen, de fleste, og det synes de fleste arabere, er av den oppfatning av at siden sovjetiske Russland solgte utstyr til Egypt og andre arabiske land, Soviets var til støtte for araberne i 1973 krigen. Dette er et falsk inntrykk. Å forstå at dette er resultatet av mer bedrag på den delen av Israel og Sovjetunionen, må du være klar over Golda Meir-Stalin/Kaganovich pakten.

Golda Meir var født i Russland, vokste opp i Milwaukmee, Wisconsin og i 1921 flyttet til Israel. I 1949, Golda Meir ble Israels første ambassadør til Sovjetunionen.

Representing Israel, ambassadør Golda Meir, en Bolshevik Jewess, møtte med to representanter for Sovjetunionen: Kaganovich, Bolshevik jøde og Stalin som hadde giftet seg med en Bolshevik Jewess. De gjorde en hemmelig avtale – en pakt.

ISRAEL er en del av pakten var:

1. Israel vil ikke tillate at noen vestlige land, særlig USA til å bygge militære baser på israelsk territorium.
2. Israel ville tillate en offisiell kommunistiske parti til å fungere fritt i Israel.
3. Israel ville ikke gjøre noen avtale om å løse det palestinske problemet.
4. Israel ville påvirke verden Jewry, særlig i USA å ha Western Powers vedta en politikk med favoring Israel over araberne.
5. Israel var å fortsette sin marxistiske økonomisk politikk og unngå eventuelle gratis-enterprise tendenser.

Sovjetunionen er en del av pakten var:

1. The Soviets ville instituttet en pro-arabisk politikk utelukkende som en camouflage for sin sanne intensjon, som var å gi hjelp til araberne, men aldri nok til å aktivere arabere å ødelegge Israel.
2. The Soviets ville åpne porten til sovjetisk satellitt-land til jødisk innvandring til Israel. Skulle dette være utilstrekkelig, sovjetiske Russland da ville åpne sine egne porter for innvandring.
3. The Soviets ville absolutt garantere for sikkerheten til Israel.

** Både Sovjetunionen og Israel vil utveksle etterretning.

Fra vilkårene i denne overenskomst, kan du se det var, og fremdeles er målet for Sovjetunionen og Zionist / marxistiske Israel for å hindre freden mellom arabiske land og Israel til alle de arabiske landene er tvunget til å vedta sosialisme under sovjetisk ledelse .

I utførelsen av 1973-krigen kan du se en del av denne edle avtalen blir utnyttet – spesielt den delen om Sovjetunionen hjelpe araberne – men ikke hjelper nok for å bekjempe Israel.

I planleggingen av 1967-krigen, Israel var klar over at de arabiske landene som grenser til Israel var å kjøpe utstyr fra Soviets, en israelsk alliert. Men på grunn av Golda Meir-Stalin/Kaganovich pakten, israelske ledere visste de Soviets ville ikke hjelpe araberne nok for å bekjempe Israel – at den hjelpen de Soviets var å gi araberne var bare «agn» for å trekke de arabiske landene inn i sovjetiske felle. Også israelske ledere visste at deres amerikanske Zionist brødre var å sørge for at den amerikanske regjeringen var å forsyne nok armene for å stoppe arabere, og vil sende mer utstyr, selv tropper hvis nødvendig.

Når 1973-krigen startet, Jordan, Egypt, Syria og Irak overrasket Israel med sine forbedrede stridsevnen.

Den egyptiske hæren sto det ville virke en umulig oppgave i sitt forsøk på å trenge gjennom israelsk territorium.

Først var det vann barriere, Suez-kanalen, til korset. Deretter ville de står overfor en høy vegg av sand og fint støv som ble reist av Israel. Bak den veggen ble en tredje barriere – en linje av israelske fortifications. Disse fortifications var sterkere enn Maginot Line reist av Frankrike før andre verdenskrig for å stanse eventuell tysk invasjon av Frankrike.

Likevel, med et lurt påfunn, den egyptiske hæren krysset Suez-kanalen, gikk over til sand og støv barriere og brøt gjennom de tunge fortifications i løpet av noen få timer.

Israel var i trøbbel; araberne var å vinne krigen.

Men, som før planlagt – Hvis nødvendig, USA airlifted enorme mengder militært utstyr og materiell til Israel, og som jeg nevnte tidligere, den amerikanske luftbårne divisjon i Ft. Bragg, NC og amerikanske tropper stasjonert i Tyskland ble plassert på vakt og ville ha blitt sendt for å hjelpe den israelske styrker hvis det ble nødvendig å hjelpe Israel vinne krigen. Heldigvis for Amerika, amerikanske tropper var ikke nødvendig for å hjelpe Israel overleve. Den ekstra armer var nok. Men den arabiske styrker var sterk nok til å stoppe Israel fra å ta over flere arabiske land. In fact, Egypt var i stand til å ta tilbake en del av Sinai.

Egypts president Sadat innsett at Soviets hadde ingen intensjon om å hjelpe arabere vinne krigen; at Soviets i å selge dem noe utstyr ble bare prøver å felle Egypt i den sovjetiske net. Så Sadat sparket sovjetiske militære rådgivere og sivile teknikere ut av Egypt.

1982 invasjon av Libanon

I Israel, de fleste jøder har blitt lei av Israel engasjement i krigen og aggressive handlinger og ønsker fred. Det er bare den kommunistiske fraksjon som ønsker krig. Dessverre er det disse kommunister som er i kraft i Israel.

I 1982 angrep inn i Libanon med Israel videre delt den jødiske befolkningen i Israel – selv i de mer militant Zionist jødene er det en splittet.

Begrunnelsen av israelske ledere for angrep inn i Libanon var å utrydde den Palestine Liberation Army (PLO) og stoppe sine terrorangrep i Israel. Mange israelske’s har turt snakke ut og fordømme denne grunn som falsk. De har påpekt at i et forsøk på å oppnå fred med Israel, PLO hadde for 11 måneder refrained fra å gjøre angrep på Israel.

Den virkelige grunner til Israel angrep Libanon var (og er fortsatt, i henhold til de nyeste overskrifter).

1. Det er intensjon om Israel’s Zionist / marxistiske ledere til å drive på evigvarende krig. De angrep i Libanon var bare en annen fase av Israel «kriger aggresjon ‘policy.
2. Vann er knappe i Mideast, særlig i Israel. Helt siden Israel ble en stat, den har ønsket vannet av Litani-elven for bruk i Israel, og den eneste måten de kunne få det var å gå inn og ta det militært.

Israelske ledere og den generelle befolkning beregnet krigen ville vare bare noen få dager. Men, palestinere og andre arabere kjempet heroisk mot israelske IL som hadde langt overlegen utstyr. Ettersom månedene gikk uten seier, og flere israelske soldater ble brakt hjem og gravlagt, dissent i Israel spredt. I israelske militære styrker, mange medlemmer resignert eller nektet å utføre ordrer, fordi det ville ha ment å drepe uskyldige sivile.

Gå ikke glipp av den 250 Marines som tjenestegjør i Libanon har vært blamed på araberne. Dette er som det hadde blitt rapportert av Zionist kontrollert nyheter-media i Amerika. Men dette har ikke blitt bevist! In fact, pålitelige rapporter som kommer ut av Libanon indikere terrorangrep på den amerikanske marine base ble planlagt av israelske militære personell eller Mossad, Israel’s secret service. I så fall, som faktisk er gjennomført angrep er uvesentlig – israelsk personell planlagt og instigated angrepet. Det er vanlig praksis for Zionist / Marxists å planlegge en covert handle og deretter få noen andre til å gjøre det skitne arbeidet.

Ved instigating angrepet på Marine base, den israelske «krigen Hawks’ hadde håpet angrepet ville slå det amerikanske folk mot arabere og at Amerika kan bli trukket inn i krigen og ytterligere hjelpe Israel i sin aggresjon mot araberne. Heldigvis, det amerikanske folk ikke faller for den fellen.

Et godt eksempel på hvordan Zionists vil forplikte en handling av terrorisme med tanke på noen andre som blamed er Lavon affair. I 1954 en gruppe israelske er satt av en serie av bombeangrepene av amerikanske institusjoner i Egypt, inkludert den amerikanske ambassaden. De forventet at Norge ville være blamed for bombeangrepene og forårsake en pause i amerikansk-egyptiske forbindelser.

Heldigvis egyptiske myndigheter fanget den israelske agenter i lov av innstillingen en av bomber og hele Israels tomten ble utsatt for.

De fleste amerikanere er ikke klar over forrædersk Lavon skandalen fordi Zionist kontrollert US News-media klarte ikke å rapportere det, bare fordi de ikke klarte å rapportere fakta rundt den israelske shelling av USS Liberty.

Når vil Israel hisse opp en ny krig – 1985? — 1986? Det er vanskelig å forutse, men det er sikkert at Israel vil føre til en ny krig, med mindre det amerikanske folk lærer sannheten om Zionist / marxistiske Israel og handle for å stoppe politikere i Washington fra Bukking til den amerikanske Zionists og slutte å bruke norsk skattebetaler penger til å finansiere Israel’s war machine.

Svakhet i Israels militære

Det er ingen tvil om at Israel har en mektig militærmakt. Bunnen av Israels militærmakt er enorme mengder den siste utstyr levert av USA og betalt av den amerikanske skattebetalernes.

Men alvorlige svakheter har utviklet i Israel’s militære. Det er i makeup av personell som svakheter dukke opp. Dette skyldes hovedsakelig to grunner:

1. Fordi Israel har kontinuerlig vært involvert i krig eller forberedt på krig, fløte av Israels unge er å forlate Israel eller de finner noen unnskyldning for å ikke tjenestegjør i de væpnede styrker. Den israelske hæren er så kort av arbeidskraft at det er åpenlyst rekruttere homofile som Israel har en rikelig tilførsel. I 1976 ett israelske hæren offiser testifying før Knesset (Israel’s Congress) sa i kraft, hvis vi ikke rekruttere homofile, vil vi ikke ha nok arbeidskraft til å fylle gradene.

Også det har blitt lært at Israel har måttet ty til å ansette utenlandske leiesoldater. (Betalt krigere).

2. Et annet svakt punkt er den voksende dårlig følelse mellom Askenasím og Sephardic jøder i den israelske hæren. Dette har utviklet fordi nesten alle offiserene er Askenasím og de fleste av de lavere gradene som må gjøre bekjempelse er Sephardic jøder. På grunn av shabby behandling av Sephardic jøder av Askenasím i hæren, et mytteri av Sephardic jødene er en sterk mulighet.

En advarsel til Mr, Mrs og Miss America

Den marxistiske Zionists som regel Israel og den marxistiske Zionists i Amerika har blitt prøver å lure USA til en Mideast krig, på siden av Israel, selvfølgelig. De nesten lyktes da US Marines ble sendt til Libanon i 1982. The blod av 250 amerikanske Marines som døde i Libanon er dripping fra hendene til den israelske og amerikanske Zionists.

Hvis flere amerikanere ikke er gjort oppmerksomme på sannheten om Zionist / marxistiske Israel, kan du være sikker på at før eller senere, disse atheists som hevder å være Guds utvalgte folk vil lure USA til en Mideast krig mot araberne som i løpet av de siste har alltid vært America’s beste venner. Så, —

Flere amerikanske gutter vil dø på grunn av disse smarte morderisk Zionists, WHO, forresten, har vært ansvarlig for å skyve-Amerika i første verdenskrig, andre verdenskrig, Koreakrigen og Vietnam-krigen.

Mens Zionist internasjonale bankfolk og andre Zionist jødene var opptatt teller sine inntekter fra disse krigene, amerikansk mødre og fedre, brødre og søstre var sorg tapet av deres sønner og brødre.

VIL DU VÆRE kanskje sorg tap av DIN sønn eller BROTHER – på grunn av Zionist forræderi?

Forbrytelse i Israel

Siden Israel (tidligere Palestina) er det landet der Jesus og Mohammed en gang gikk, ville det synes de som bor i dette landet ville ha respekt for denne hellige land og for de religiøse områder som finnes.

Nesten alle arabiske muslimer og arabiske kristne har respekt, til og med ærefrykt, mot hellighet av landet, men bare et lite mindretall av jødene har den samme respekt. 95% av den jødiske befolkningen er atheists eller sekulære humanists og er ikke holdt tilbake av de 10 bud eller andre begrensninger på syndig menneskelig atferd.

Når Zionist / Bolshevik jøder vunnet kontroll over ‘Holy Land’, enhver form for synd begynte seeping i dette landet. Innen et par korte tiår, denne hellige land ble en moderne-dag Sodoma og Gomorra. Drug handel, narkotikamisbruk, ulovlig våpen-salg, prostitusjon, gambling arbeidskraft racketeering, mord, utpressing, utpressing, svindel forsikring, lån sharking og korrupsjon av offentlige embetsmenn og politiet.

Israel har en svært organisert kriminalitet syndikat hovedkvarter i Bat-Yam i nærheten av Tel Aviv. Mange medlemmer av kriminalitet syndikat er ex-convicts og ex-kommandosoldater fra den israelske hæren og de er svært dyktige i bruk av våpen og eksplosiver.

Den kriminalitet syndikat i Israel opererer åpenlyst på grunn av korrupsjon i regjeringen og politiet sirkler. Noen av politi og myndigheter er aktivt forbundet med kriminalitet. Den gjennomsnittlige amerikanske ikke høre på dette, den virkelige siden av Israel, fordi Zionist kontrollert presse, radio og TV i Amerika holder stille om det. Men i Israel noen aviser rapportere fakta. For eksempel: Høyre i midten av siden ett av hebraisk språk aviser et par år siden ble en artikkel som sa i kraft, hva den italienske mafia ikke kunne nå i 40 år, den israelske mafia oppnådd i 5 år. Det har utviklet den største ulovlige rusmiddelet eksporterer ring i Mideast, salg av narkotika, hovedsakelig til Tyskland og USA De har selv satt opp et distribusjonsnettverk i Tyskland og USA

Med unntak av noen få religiøse jøder som har emosjonelle religiøse bånd til de hellige steder i Israel, og lavere klasse jøder som ikke har råd til å la alle andre anstendige jødene har venstre eller planlegger å forlate. En stor grunn er synd permeating nesten hver fase av israelske samfunnet er for mye for anstendig jøder for å tåle.

Israel’s Arms Bransje

Siden terrorisme, vold og krig er en måte av livet i Israel, er det bare naturlig at produksjon av militært utstyr og armene er blitt Israel viktigste industri og eksport. I løpet av de første årene av sin eksistens, Israel skaffet sine militære behov fra USA og fra kommunistland. Men gradvis med amerikansk hjelp, Israel utviklet sin egen våpenindustri.

ZIONIST dominans av den amerikanske regjeringen har ført til en ISRAEL FIRST retningslinjer. Denne «ISRAEL første ‘politikken har SEVERLY skade den amerikanske økonomien.

I stedet for produksjon av visse militære materialer i USA og dermed gi jobbene til amerikanske arbeidere, fabrikker ble satt opp i Israel med amerikansk finansiering og teknisk assistanse for å produsere disse produktene.

USA har også hjulpet Israel satt opp fabrikker for å produsere elektronisk utstyr, legemidler, kjemikalier, Hvitevarer, etc., alle produkter som kunne ha vært produsert i USA

Mens Israel fortjeneste fra disse «Hjelp Israel» ventures, amerikansk arbeidstakere blir stående i ledigheten linjer.

Fremstilling av visse krig materialer har blitt så stor at det har blitt IsraeI viktigste eksport. Denne krig-oppretting land som har vært portrayed som «den eneste hindringen for kommunismen i Mideast» selge sin krig produkter til noen som har penger – inkludert undertrykkende diktaturer – fascistiske eller kommunistiske.

Israel ikke bare selger våpen gjort i Israel, men også selger våpen levert til Israel fra USA

Det har blitt oppdaget at enkelte våpen brukt av sovjetiske styrker i Afghanistan ble gjort i Amerika og opprinnelig sendt til Israel.

Også det har blitt lært at enkelte våpen som brukes av cubanske styrker i Angola ble gjort i Amerika og opprinnelig sendt til Israel.

Det er ironisk at USA er i et liv og død kampen mot spredning av kommunismen. Likevel, våre Zionist-dominert amerikanske myndigheter tillater militære utstyr som skal sendes til kommunistiske styrker VIA Israel.

Israel’s Rasistiske Policies

Du husker at jeg nevnte mine problemer i Israel begynte når jeg, en Askenasím jøde, gift en Sephardic Jewess. Anti-Sephardic behandling av Askenasím er enda offisielt regjeringens politikk. Dette rasisme går svært dypt i Israel og kraftig deler den jødiske befolkningen.

En dag jeg gikk inn i en kafé i Tel Aviv. Stedet var overfylt, og jeg satte seg ned på den eneste sete tilgjengelig. Også sitter ved dette bordet var 5 Sephardic jøder fra Marokko. De lærte at jeg var å studere det hebraiske språket, slik at de kunne hjelpe meg med mine studier når en blå-eyed, Nazi-israelske politiet offiser gikk inn i kafeen.

Han beordret meg til «Kom bort fra de Kooshim. Kooshim» på hebraisk betyr «niggers».

Jeg svarte: «Når jeg er ferdig med å spise».

Tollerne fikk sin tjeneste revolver og sa, «Du flytter nå!»

«Du hadde bedre lytter til ham,» kafé eieren oppmerksom på. Så jeg fikk opp.

Stående nær meg, den offiseren pekte han pistolen rett på mitt ansikt og bestilt «, legg inn kaffe og bakverk på gulvet».

Med en pistol pekte på meg, jeg ikke hevde, jeg kastet det kaffe og bakverk på gulvet.

Deretter sa han, «Get out of her og ikke komme tilbake.» Senere har jeg lært at jeg var heldig. Han kunne ha drept meg hvis han hadde ønsket, og han kunne ha skutt meg selv under ubestemt israelske lover.

I USA, hvis noen complains av politiets brutale eller misbruk, er det en gransking, men ikke i Israel. Personen registrere en klage kan forvente politiet gjengjeldelse i form av en vibrerende. I tillegg blir avvist anstendig bolig og anstendig arbeidsliv fordi jeg var gift med en Sephardic Jewess, jeg var målet for rasediskriminering slurs. Flere ganger var jeg selv angrepet av Askenasím fordi jeg hadde giftet seg med en Sephardic Jewess. Andre amerikanske Askenasiske jøder som hadde gått til Israel og gift Sephardic Jewesses mottatt samme behandling som I. Siden Sephardic jødene er ofre for rasistisk praksis mot dem, hadde jeg ofte hørt, i Israel, en Sephardic jøde forteller en europeisk Askenasím jøde, «Hitler ikke drepe nok av dere bastards «.

Vennligst les det neste avsnittet nøye.

Jeg ble født i USA, deltok offentlige skoler, arbeidet i ulike deler av USA og servert 2 år i US Army. Ikke enda en gang ble jeg forfulgt eller hadde rasistiske bemerkninger gjort for meg fordi jeg var en jøde. Det er ironisk at en gang i Israel, den såkalte «Paradise for alle jøder,» Jeg, en jøde led på grunn av rasisme.

The Zionist kontrollert nyheter-media i USA har holdt fra det amerikanske folk nyhetene at Israel er svært rasistisk. Mest Askenasím i Amerika er ikke klar over rasisme i Israel. Selv de jødene som har besøkt Israel ikke klar fordi de er nøye holdt fra vitner til rasistiske hendelser.

Men Sephardic jøder i Amerika har spre sannheten om praksis for rasisme mot Sephardic jøder i Israel. Vet av dette, Sephardic jøder ikke har vært blant de jøder som flyttet til Israel fra USA.

Fra hva jeg har skrevet så langt, bør du nå innse at noen jøder praksis jødedom. De fleste jøder er atheists eller de følger humanisme som er anti-Guds religion. Så skildringen at jødene er en religiøs folk som ser Israel som en oppfyllelsen av Bibelens profetier er en myte. Også skildringen at jødene er en rase av mennesker er en myte. The Sephardic jøde – Askenasím jøde divisjon er tilstrekkelig bevis.

Rasisme AS praktiseres i Israel er en årsak til at Israel vil før eller senere ødelegge seg selv.

Kommunismen i Israel

The Zionist kontrollert nyheter-media i USA har ledet det amerikanske folk til å tro at Israel er den eneste barrieren holde tilbake kommunismen i Mideast. Dette ville være morsom hvis den ikke har slike alvorlige konsekvenser for USA.

Fra hva jeg har sagt så langt, bør du nå innse at Israel er egentlig en marxistiske land blandet med noen Nazi-type fascisme. En stor bok kunne bli skrevet om det, men nå er jeg bare ønsker å legge til:

1. Israel er det eneste landet i Mideast som gjør at kommunistiske partier å operere – det er tre. Ironisk nok er det arabiske land som forby kommunistiske partier å operere. (Unntaket er Nord-Jemen, som gjennom forræderi, ble overtatt av kommunister). Noen av de arabiske landene kjøpe militært utstyr fra kommunistiske land fordi de ikke kan få nok fra USA til å oppveie de enorme mengder USA gir Israel. Men, det er så langt som en hvilken som helst arabisk / sovjetiske båndene gå.
2. Sovjetunionen gir et godt antall jøder til å forlate hvis de lover å gå til Israel og Israel velkommen disse kommunistiske orientert jøder. Det må bemerkes at en gang ut av Sovjetunionen, mange, om ikke de fleste, sovjetiske jøder kommer til USA i stedet for å gå til Israel. Det må også bemerkes at hundretusener av jøder har forlatt Israel siden den ble grunnlagt, og noen kilder sette tall på en million. Noen av disse jødene har bedt om å gå tilbake til Sovjetunionen i stedet for å bo i Israel. Livet til disse jødene er bedre i sovjetiske Russland.
3. Den siste vitenskapelige utviklingen som USA gir Israel er channeled til Sovjetunionen. De viktigste sentrum gjennom dette vitenskapelig informasjon passerer er Israel’s Weizman Institute i byen Rehoovot om lag 40 kilometer sør for Tel Aviv.
4. Om lag en tredel (1 / 3) av knesset tilhører en av Israels kommunistiske, sosialistiske eller andre marxistiske orientert partene.
Det skal legge til resten av løgn om Israel er den eneste barriere mot kommunismen i Mideast.
Faktisk er det arabiske land som danner barriere som har stoppet spredningen av kommunismen i Mideast. Israel er en etappe av New York / Moskva / Tel Aviv Triangle som er bak den kommunistiske bevegelsen.

Terrorisme og vold

Ved det første Zionist Congress som ble holdt i 1897 i Basel, Sveits, ett av målene satt var å opprette en jødisk stat i landet Palestina. På den tid, bare noen få jøder bodde i Palestina og de var nesten alle native Sephardic jødene som er blod-relatert til araberne. Disse palestinske (Sephardic) jøder og de palestinske araberne var å leve i fred som de hadde i århundrer.

Etter Zionist Congress i 1897, European Askenasím begynte å migrere til Palestina og kjøpe land hvor de kunne. Likevel, av 1920 jøder owed bare 2% av Palestina.

Etter 1948 da Israel erklærte seg selv en stat, disse invasjon av jøder hadde økt sitt land eierskap, men det var likevel mindre enn 6%.

For å imøtekomme den økende europeiske jødiske migrasjon, jødene trengte flere land, men de palestinske araberne nektet å selge. Så, for å få mer land fra palestinerne, disse kommunistiske orientert europeisk (Askenasím) jøder resorted til én ting som de er flinke – terrorisme.

Deres første store handle om terrorisme mot palestinerne var på den palestinske landsbyen Deir Yassin. I løpet av natten til 9 april 1948, to Zionist terrorist gangs, Irgun og stammen Gang angrepet og massacred over 250 menn, kvinner og barn.

Menachem Begin, lederen av angrepet på Deir Yassin og senere statsminister i Israel, har dette å si: «Det massakren var ikke bare berettiget, men det ville ikke ha vært en stat i Israel uten» seieren «Deir Yassin».

Den massakren i Deir Yassin forårsaket andre palestinerne til å flykte sine hjem i frykt. Zionist terrorister kjørte lastebiler med høyttalere gjennom gater og over veiene i Palestina advarsel palestinerne at det som skjedde på Kjære Yassin ville skje med dem hvis de ikke reiser.

Disse Zionist terrorister var ikke bløffing: For eksempel:

* De drepte 60 palestinere i Balad Esh Sheikh.
* De blåst ut inntil 20 boliger i Sa’sa og drepte 60 kvinner og barn.
* De drept en rekke kvinner som arbeidet i Saint Simon kloster i Jerusalem.
* De massacred 250 i Lydda.
* De drepte 200, for det meste gamle folk i landsbyen moskeen i Ed-Dawayimeh.
* De drepte 51 arbeidere som de returnerte fra sitt felt i Kafr Qasem.
* Christian innbyggere av Kaba Bir’im ble utvist fra bygda og byen ødelagt. Landsbyen gravlund ble desecrated, inkludert den knusende av 73 krysser.

I løpet av noen måneder når disse og andre terrorhandlinger ble pågår, 300,000 palestinske kristne og muslimer ble tvunget til å forlate sine hjem eller bli drept av terrorgrupper som ble gjort av europeiske kommunistiske orientert jøder. Det var de samme marxistiske orientert jøder som ble snart ble avgjørelse eliten av staten Israel. Fra begynnelsen og til i dag, disse terrorist marxistiske orientert Zionists har styrt Israel.

Etter at Israel erklærte seg selv en stat på 14 mai 1948, israelsk terrorisme videreført i et forsøk på å skyve flere palestinere fra sine hjem.

Siden 1948, 350 kristne kirker og muslimske Moskeer er blitt ødelagt av disse Zionist terrorister.

På dette punkt, jeg ønsker å gi denne advarselen til alle Guds-tro mennesker i USA, kristne, muslimer og jøder.

Ødeleggelsen av religion ved Zionist jødene er godt i gang i USA i Israel, det har nesten blitt oppnådd.

Zionist «Slutt» Opposition

For å oppnå sine mål, Zionists kan ingen stå i veien. Under andre verdenskrig, Zionist ledelse samarbeidet med nazistene ved å levere lavere klasse jøder til konsentrasjon leir. Så det er ikke overraskende at de sank skipet «Patria» frakte 252 jødiske innvandrere som det Zionists fryktet mai motsette Zionism. I en annen hendelse, 760 jødiske liv gikk tapt når Zionists sank skipet «Struma» av samme grunn.

Selv velkjent verden Tallene er ikke immun for Zionist terrorisme og vold. I 1948, i et forsøk på å få til en fredelig løsning i den israelsk / Palestina-området, FN sendte Grev Folke Bemadotte av Sverige for å mekle. Count Bemadotte favoriserte en partisjon i området, en del av landet for jøder, og en del av palestinerne. Dette Angered i Zionists som ønsket alle land. I en frekk å vise ringeakt for diplomati, rettsvesen og felles sømmelighet, Zionists’ fjernet ‘Count Bemadotte. Han og hans sjåfør ble assassinated mens kajakktur ned gatene i Jerusalem. Titalls millioner av mennesker har blitt drept siden Zionist / Bolshevik jøder, støttet av Zionist Oriented jødiske internasjonale bankfolk overtok Russland. I Mideast disse samme Zionist / Bolshevik jødene bruker den samme taktikken: Å rute araberne fra sine land, de har drept Untold tusenvis av arabere og gjengitt hundretusener hjemløse.

Det spørsmålet: Hvor mange arabere vil de drepe når Zionist / Bolsheviks få kontroll over Mideast og når de får fysisk kontroll over Amerika? De har allerede kontroll over nesten hver eneste fase av den amerikanske livsstilen. Hvis Zionists noensinne lykkes i å innføre pistol kontroll på det amerikanske folk, vil det være noe for å stoppe dem fra å fullføre ta over Amerika.

Disaster Foran

Ephraim Sevilla, en russisk jøde, flyttet til Israel i 1971. Etter fem år med frustrasjon i Israel, han som har nesten alle andre anstendige jøder. I sin bok, «Farewell Israel ‘Sevilla spådd at Israel ville bare vare en annen 10 år. Dette skrev han i 1975.

Israels eksistens kunne dra på forbi 1985, men jeg er enig med Sevilla at Israel er dømt. Israel’s marxistiske / fascistiske politikk, wars av aggresjon pluss rasisme har ført Israel til randen av katastrofe. I påvente av Israel’s collapse, skadet israelske ledere og andre jøder i posisjoner av makt har allerede blitt belastet med embezzling store mengder norsk skattebetaler pengene gitt til Israel og jødiske donasjoner og deponeres dette penger på utenlandske kontoer.

Det må være oppmerksom på at på grunn av Israels politikk, den frie landene i verden har slått mot Israel og mot USA for å støtte den. Dette har rammet Israel, og særlig den amerikanske

Hvis Israel som det nå finnes ganske enkelt sammen og opphørt å eksistere, verden ville absolutt bli bedre på grunn av det. Dessverre New York / Moskva / Tel Aviv Triangle vil ikke tillate Israel å dø rolig. Mens sammenbruddet av Israel trekker i nærheten av ett av to kurs i handling ved New York / Moskva / Tel Aviv Triangle er sannsynligvis tatt:

1. Israel kan utløse en større skala Mideast krig, en stor krig som Israel kan ikke vinne alene. Da New York-leg i New York / Moskva / Tel Aviv Triangle ville bruke sin innflytelse på amerikanske myndigheter for å sende amerikanske militære styrker for å hjelpe Israel.
Det er ikke forventet at Moskva leg av trekanten vil bli militært involvert. Moskva vil bare lene deg tilbake og la den amerikanske svekke seg i å hjelpe Israel kampen araberne.
På enkelte punkt under krigen, da de amerikanske militære styrkene er dypt involvert og den amerikanske borgere demoralized, Zionist orientert jødiske internasjonale bankfolk vil gjøre sine trekk. Evidence fører til den konklusjon at det er disse bankfolk som eier Klassifikasjon et lager av US Federal Reserve, USAs sentralbank. I denne plasseringen av makt, disse Zionist bankfolk, kan, og sannsynligvis vil utløse en økonomisk kollaps i Amerika – som de gjorde i 1929 da de forårsaket aksjemarkedet krasjer og startet alvorlige depresjoner av 1930.
Siden pengene systemet nå brukes i USA er ikke støttet av gull, sølv eller noe annet av verdi, papir dollar og tinn mynter nå i bruk vil være verdiløst.
I den resulterende tilstand av forvirring og i et forsøk på å skaffe mat og andre necessities, det amerikanske folk vil akseptere «New States Constitution» som allerede har blitt skrevet. Dette vil plassere det amerikanske folk under dictates of One-World Regjeringen drives av Zionist orientert internasjonale bankfolk og Zionist / Bolshevik jøder.
Nøyaktig hvilken retning krigen i Mideast vil bare ta New York / Moskva / Tel Aviv Triangle og Gud vet.
Når det er over alt, det viktigste tapere vil være:

Den amerikanske folk.
Den arabiske folk.
The Sephardic jøder og som del av Askenasím som er for rettferdighet og frihet.

De eneste vinnerne vil være:

The Zionist internasjonale bankfolk og Zionist Bolshevik (kommunister / sosialistiske) jøder.

2. Den andre sannsynligvis løpet av handlingen vil være en back-up, hvis den amerikanske skattebetalernes si: «Det er nok!»
Kostnaden for støtte konkurs Israel er drenering økende mengder penger fra American taxpayers. På noen punkt, skattebetalernes kommer til å si: «Det er nok!» Når det skjer, Moskva leg i New York / Moskva / Tel Aviv Triangle vil flytte på å fylle tomrommet.
For å nøytralisere USA, Zionist internasjonale bankfolk vil sannsynligvis opprette en økonomisk kollaps og kaste USA inn i en tilstand av kaos.
Hva militær aksjon den sovjetiske Bolshevik jøder og det israelske Zionist / Bolshevik jødene vil ta mot de arabiske landene bare trekanten og Gud vet. Det er sannsynlig at de vil innlede i den arabiske oljefelt først.
Uansett hva det blir iverksatt tiltak, en ting er sikkert – den tapere vil være:

The American People.
Den arabiske folk.
The Sephardic jøder og den delen av Askenasím som er for rettferdighet og frihet.

De eneste vinnerne vil være:

The Zionist internasjonale bankfolk og Zionist / Bolshevik (kommunistiske / sosialistiske) jøder.

Basert på utviklingen av militære, økonomiske og politiske handlinger i både USA og Israel, de to kurs av handlingen jeg har nevnt, synes å være det mest logiske for New York / Moskva / Tel Aviv trekanten til følge. Enten ett av de to utvikler seg, eller om en overraskelse er i butikken for oss, bare Zionist / Bolshevik ‘War Lords «og Gud vet.

Dette reiser spørsmålet: Hva kan vi i Amerika gjøre for å stoppe New York / Moskva / Tel Aviv ‘War Lords.

The Stakes – Freedom eller Slaveri

I avgjøre løpet av tiltak som skal treffes for å stoppe Zionist / Bolshevik ‘War Lords’ to punktene er nøklene, og må være restated og understreket:

1. One leg av Zionist / Bolshevik jødene er basert i New York City. Det var fra denne basen at økonomiske og organisatoriske støtte var gitt for å gjennomføre Bolshevik Revolution i Russland. Denne revolusjonen aktivert etablering av andre etappe av Zionist / kommunistiske makt, Moskva.
Hvis det ikke var for den videre støtte av New York Zionist / Bolshevik jødene og deres nasjon hele nettverket, kommunismen ville ha kollapset for lenge siden. Men de forskjellige aspekter av makt innehas av disse Zionists i Amerika, har aktivert dem til å lure det amerikanske folk til å støtte kommunismen.
2. Kommunismen ikke ville ha fått startet og de fleste problemer møter amerikanerne ikke ville ha utviklet hvis news-media ville ha holdt det amerikanske folk informert om handlinger av Zionist / Bolsheviks. Men disse Zionist / Bolshevik (kommunistiske) jøder er smart. Før de begynte sine handlinger av en omveltning i Amerika, de fikk kontroll over de store avisene og særlig nyhetene tjenester som leverer nasjonale og internasjonale nyheter for de mindre dagsavisene. Siden de kontrollerte, og fremdeles kontroll, de store nyhetene-medier, inkludert radio og fjernsyn, har de vært i stand til å forvrenge eller utelate sannheten om sine samfunnsnedbrytende handlinger.

Eksponering er løsningen

I 1920 Henry Ford, Sr skrev: «Hvis det amerikanske folk noensinne blitt klar over sannheten om denne coterie av jøder, ville det være løsningen». Hva Henry Ford mente, var: Hvis det amerikanske folk noensinne lært sannheten, ville de ta hvilken handling er nødvendig for å stoppe denne samling av Zionist / Bolshevik jøder.

Mange enkeltpersoner og grupper er i ferd med å prøve å informere det amerikanske folk om faren de presenterer til Amerika og til den frie verdens nasjoner, men det er fortsatt altfor lite for å være effektive. Det ville være av interesse for nesten hver eneste person som er klar til å stille, men energetically bidra til å spre informasjon til andre. Mennesker som har en interesse vil omfatte:

* Gjennomsnittlig norsk som ønsker å bevare sin frihet.
* Arab American som ønsker å fjerne torn av undertrykkelse i Mideast.
* Personer fra den tvungne landene i Europa som ønsker å befri sine hjemland av Bolshevik uvesenet.
* Etiopiske amerikanere og andre AfroAmericans som har sett sitt hjemland tatt over av disse Bolshevik / kommunister.
* Amerikanerne kinesisk, vietnamesisk amerikanerne, koreansk amerikanere og andre Oriental amerikanere som har følt de tunge hånd med kommunistisk undertrykkelse.

Siden hver, og alle disse nasjonaliteter er bekjempelse av den samme ødeleggende fienden – Zionist / Bolshevik (kommunistiske / sosialistiske) jøder, ville det være mer effektivt hvis alle begynte hendene i et samarbeid.

Jeg kan legge til at ledende kampen mot Zionist jødene bør være pro-amerikanske jøder, som meg, som elsker Amerika og realisere ødeleggelse New York / Moskva / Tel Aviv har brakt til verden.

En Hellige Land State

Siden landet nå okkupert av Israel er med rette kalt «Hellige Land,» alle kristne, muslimer og anti-Zionist jøder bør samarbeide i et forsøk på å transformere Israel inn i en demilitarized Hellige LANDTRANSPORT STAT under internasjonalt tilsyn. Deretter fra denne hellige land kunne komme Guds ord i stedet for tortur, krig og narkotika.

Real Issue

Jeg ønsker å understreke et viktig punkt i denne boken. Det er en avfall av tid til å snakke om bekjempelse av kommunismen og de problemene det har forårsaket, og det er en avfall av tid til å snakke om internasjonale problemer møter Amerika med mindre viktigste årsaken til disse problemene har blitt identifisert. Årsaken er selvfølgelig det Zionist orientert jødiske internasjonale bankfolk og Zionist jøder som opererer bak en kamuflert av hemmelighold.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: