Skjult Sannhet’s Blog


Hva gjorde Dick Cheney i Gerorgia før krigen?
august 28, 2008, 12:15 am
Filed under: Georgia | Stikkord: , ,

27/08/08 «LA Times» – – Cheney aide var i Georgia før krigen begynte Hva var en topp nasjonal sikkerhet aide til Vice President Dick Cheney gjør i Georgia kort tid før Georgian President Mikheil Saakashvili’s tropper engasjert i det som ble en katastrofal kamp med Sør Ossetian opprørere – og da russiske tropper?

Ikke, i henhold til visepresident kontor, hva du kanskje tror – hvis du tenker tar du til området for Cheney gir sin velsignelse til den georgiske militære operasjonen.

For å være sikker, Cheney har vært leder for den uforsonlige i administrasjonen når det kommer til å stå opp til Russland – til det punktet at mannen som kjørte i Pentagon som den kalde krigen kom til en slutt under administrasjon av den første president Bush har blitt sett på som klar for å fornye det face-off med Moskva.

Det var Cheney som besøkte den georgiske ambassaden i Washington forrige uke å registrere en minne bok som en demonstrasjon av administrasjonens støtte.

Og ja, Joseph R. Wood, Cheney’s nestleder assistent for nasjonal sikkerhet anliggender, ble i Georgia rett før krigen begynte.

Men, vice president’s office sier han var der som en del av et team settes opp vice president’s just-annonsert besøk til Georgia. (Det er vanlig for Det hvite hus for å sende sikkerhet, politikk, kommunikasjon og trykk medhjelpere for hvert område på president og visepresident vil gå forut for reisen, for å begynne å gjøre avtaler og planlegging agendaen.)

The White House avslører mandag at Cheney ville hast over til Aserbajdsjan, Georgia, Ukraina og Italia neste uke, nesten umiddelbart etter at møte Republican National Convention on Labor Day.

Og så var det at et team fra vice president’s office, amerikanske embetsmenn og andre var i Georgia flere dager før krigen begynte.

Det hadde ingenting å gjøre, vice president’s office sagt, med en militær operasjon som noen har sagt antyder en fornyelse av den kalde krigen.

Beklager at innleggene inneholder en del grammatikkfeil, og engelske ord. Dette vil bli rettet så snart jeg får tid. Vil du hjelpe meg? Send den feilfrie teksten til skjultsannhet@gmail.com – Takk

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: