Skjult Sannhet’s Blog


Ron Paul – USA redningspakken nedstemt
oktober 1, 2008, 8:31 pm
Filed under: USA | Stikkord: , ,

Lytt og se på som Congressman Ron Paul beskriver dagens stemme på gulvet i den amerikanske kongressen. En historisk dag der amerikanerne sier «nei» for å gi Wall Street en kausjon ut. Ut av 700 milliarder dollar «kausjon ut», hvis de virkelig ønsket å hjelpe amerikanerne, kunne de «øre-merke» 61 milliarder dollar som ville betale 100% av disse dårlige lån. Det var bankene som «forlatt tradisjonelle utlån praksis.»

Glem etikettene «republikanere og demokrater» som begge parter er «betalt av». Det er bare om lag 3 eller 4 solid Konstitusjonelle folk i huset. Ron Paul er én av dem.

les videre …… fra District of kriminelle:

WASHINGTON – I en stemme som ristet regjeringen, Wall Street og markeder rundt om i verden, House på mandag slo en $ 700 milliarder nødhjelp for landets finansielle system, slik at begge parter og at Bush-administrasjonen sliter med å plukke opp bitene. The Dow Jones Industri stupte nesten 800 poeng, den mest noensinne for en enkelt dag.

«Vi trenger å sette noe sammen igjen som fungerer, sier en uhyggelig-møtte finansminister Henry Paulson sa etter at han og Federal Reserve Chairman Ben Bernanke gikk inn i en nødsituasjon strategi sesjonen i Det hvite hus. På Capitol Hill, demokratiske ledere sa Huset ville reconvene torsdag i håp om en rask stemme på en reworked versjon.

Alle parter enige om regningen ikke kunne bli forlatt.

På mandag, ikke nok lawmakers var villig til å ta politisk risiko – bare fem uker før valget – for å støtte en dypt upopulær måle at mange velgere ser på som et ufortjent bailout på Wall Street.

Proposisjonen gikk ned, 228-205, selv om Paulson og Kongressens ledere proklamert en dag tidligere at de hadde kommet på et akseptabelt kompromiss i maraton helg forhandlinger.

Lawmakers ble fanget i midten. På den ene siden var Dire spådommer fra Bush, hans økonomiske team, og deres egne partilederne av en all-out finansielle Meltdown hvis de ikke klarte å godkjenne redningsarbeidet. På den annen side: en flom av protest samtaler og e-poster fra velgere truer med å straffe dem ved avstemning boks.

The House nettsted ble overveldet som millioner av mennesker søkte informasjon om tiltaket.

Lovverket administrasjonen fremmes ville tillatt regjeringen til å kjøpe dårlige boliglån og andre syrlige eiendeler holdt av problemfylte banker og andre finansinstitusjoner. Komme de som gjeld av bøkene deres skal styrke disse selskapenes balanser, noe som gjør dem mer tilbøyelig til å låne og lettelser en av de største flaskehalser i en nasjonal kreditt-krisen. Hvis planen fungerte, den tenkning som gikk, det ville bidra til å løfte en stor vekt av den nasjonale økonomien, som allerede er sputtering.

Aksjer startet plummeting på Wall Street selv før man stemte var over, som handelsfolk så redde tiltaket kommer ned på tv.

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: