Skjult Sannhet’s Blog


Det kan være mange Mushroom Skyer i vår fremtid

Suksessen til Bush Regimes propaganda, løgn og bedrag med godtroende og uoppmerksom amerikanerne siden 9 / 11 har gjort det vanskelig for intelligent, oppmerksom folk til å være optimistisk om fremtiden i USA. For nesten 8 år i amerikanske media har fungert som departementet for Propaganda for en krigsforbryter regime. Amerikanerne ute av stand til å tenke for seg selv, lese mellom linjene, eller få tilgang til utenlandske medier på Internett har vært hjernevasket.

Som Nazi propagandist, Joseph Goebbels, sa, det er lett å lure folk. Du bare fortelle dem de har blitt angrepet og bølgeforhold flagget.

Det absolutt samarbeidet med amerikanerne.

Den gullibility og unconcern av det amerikanske folk har hatt mange ofre. Det er 1,25 millioner døde irakere. Det er 4 millioner fordrevne irakere. Ingen vet hvor mange er maimed og foreldreløse.

Irak er i ruiner, dets infrastruktur ødelagt av amerikanske bomber, missiler, og helikopter gunships.

Vi vet ikke død tall i Afghanistan, men selv den amerikanske marionett-regimet protester den gjentas killings av kvinner og barn av USA og NATO-tropper.

Vi vet ikke hva døds tall ville være i Iran hvis Darth Cheney og neocons lykkes i sitt plot med Israel å bombe Iran, kanskje med kjernefysiske våpen.

Det vi vet er at alt dette mord og ødeleggelse har ingen begrunnelse og det onde. Det er arbeidet med onde menn som ikke har noen betenkeligheter om å lyve og deceiving for å drepe uskyldige mennesker for å oppnå sine undeclared agenda.

At slike onde mennesker har kontroll over USAs regjering og media damns den amerikanske offentlighet for evigheten.

Amerika vil aldri få fra skam og dishonor toppet på henne ved neoconned Bush Regime.

Suksessen til neocon propaganda har vært så stor at opposisjonen har ikke løftet en finger for å tøyle i Bush Regime’s kriminelle handlinger. Selv Obama, som løfter «Change» er også skremt av neocon suksess i Hjernevasking den amerikanske befolkningen til å gjøre hva hans støttespillere håpet han ville gjøre og føre oss ut av skam som neoconned Bush Regime har fengslet oss.

Dette om oppsummerer pessimistisk tilstand som jeg eksisterte før den klarering gitt av Bush Regime til sin dukke i Georgia for etnisk rens Sør-Ossetia av russerne for å uskadeliggjøre den separatistiske bevegelse. Den amerikanske medier, aka, departementet for løgn og bedrag, igjen innlemmes den kriminelle Bush-regimet og proklamere «russisk invasjon» for å dekke opp den etniske rensing av russere i Sør-Ossetia av georgisk militære angrep.

Bare denne gangen, resten av verden ikke kjøpe den. De mange års lies–9/11, Iraks masseødeleggelsesvåpen, al-Quaida-tilkoblinger, yellowcake, miltbrann-angrep, iranske atombomber, «United States ikke tortur,» bombeangrepene i bryllup, funerals, og barnas fotball spill, Abu Ghraib, gjengivelser, Guantanamo, ulike fremstille «terrorist plott», bestemmes angrep på borgerrettigheter – har tatt sin toll på amerikansk troverdighet. Ingen utenfor-Amerika lenger tror den amerikanske medier eller den amerikanske regjeringen.

Resten av verden rapportert fakta – et angrep på russiske sivile av amerikanske og israelske trenet og utstyrt georgiske troppene.

Bush-regimet overvinnes av arroganse, forventet Russland for å godta dette handler om amerikansk hegemoni. Men russerne ikke, og georgiske militære ble sendt fleeing for sine liv.

Den neoconned republikanske svar til den russiske unnlatelse av å følge skriften og å bli skremt av «unipower» var så imbecilic at det knust den Hjernevasking som amerikanerne hadde succumbed.

McCain erklærte: «I det 21 århundre nasjoner ikke invadere andre land.» Tenk deg ler Jon Stewart vil få ut av dette på Daily Show. I de første årene av det 21 århundre i USA har allerede invadert to landene og har vært å slå trommer for å angripe et tredje. President Bush, politimesteren inntrenger av det 21 århundre, lest McCain er kravet at landene ikke invadere andre land. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7556857.stm

Dette dissonant krav sjokkerte selv brainwashed amerikanerne, som leserne e-postmeldinger avdekke. Hvis du er i det 21 århundre landene ikke invadere andre land, hva Bush gjør i Irak og Afghanistan, og hva er Naval armadas og propaganda plassert mot Iran om?

Har to av de verste warmongers i moderne tid – Bush og McCain – kalt av den amerikansk / israelsk angrep på Iran? Hvis McCain er valgt til president, han kommer til å trekke amerikanske tropper ut av Irak og Afghanistan som «nasjoner ikke invadere andre land, eller er president Bush kommer til å slå ham til det?

Vi vet alle svaret.

De to stooges er forbauset at amerikanerne har lært hegemoniet til russere, som var tidligere drift, naively kanskje, på grunnlag av god vilje.

Plutselig Vest-europeere har innsett at å være alliert med USA, er som å holde en tiger i halen. Ingen europeiske land ønsker å være hurled i krig med Russland. Tyskland, Frankrike og Italia må takke Gud de blokkerte Georgia’s medlemskap i NATO.

Den Ukraina, hvor en syk nasjonalisme har tatt hold finansieres av neocon National legat for demokrati, vil bli den neste konflikten mellom amerikansk pretensions og Russland. Russland blir undervist ved neocons som frigjør de bærende deler av sitt imperium har ikke resultert i sin uavhengighet, men i deres absorpsjon i det amerikanske imperiet.

Hvis ikke nok amerikanerne kan overvinne sine brainwashed stat og rigged Diebold avstemning maskiner, slår ut imbecilic republikanerne og hold neoconservatives ansvarlig for sine forbrytelser mot menneskeheten, en crazed neocon amerikanske regjeringen vil provosere kjernefysisk krig med Russland.

The neoconservatives representerer den største faren noen gang møtt av USA og verden. Menneskeheten har ingen større fiende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: